#smkbbst

Instagram photos and videos

#smkbbst#bestfriendforever#klia#sambbst#ktt#santancafesepang#bandarbarusalaktinggisepang#unikl#miat#kotawarisan#bbst#sepang#cyberjaya#putrajaya#dengkil#warisanindah#inticollege#wondercheeseagent#kolejteknologitimursepang#bandarenstek#labulanjut#jenderamhilir#jenderam#jenderamhulu#kuis#kerepekviral#ukm

Hashtags #smkbbst for Instagram

short meet up with this gal, my long-lost bestfriend since form 1 ๐Ÿ’• .
.
.
#teamrayakelantan #teamrayapasirmas #teamsolo #kipnb #smkbbst #bff


0

Assalamualaikum, hari ini hari lahir ummi, abang man nak ucapkan terima kasih kerana tunjuk ajar abang man di dunia dan akhirat, terutamanya Kak Anis (Puan Anis Martini Binti Mohd Tamin) @deknis80 dan Kak Zaifa (Puan Norzaifa Binti Mohamed Said @norzaifa_effa dan sampaikan salam abang man kepada mereka, apa pun abang man doakan semoga Allah panjangkan umur ummi dimurahkan rezeki dan sihat selalu, abang man mohon ampun maaf zahir dan batin atas segala salah dan silap, ummi jagalah diri, ingatlah abang man sampai bila-bila dan kami semua menyayangi ummi juga cikgu-cikgu sekolah yang abang man yang disayangi
Happy birthday my dear teacher ummi, Puan Maznah Binti Mat Kahar
Dari bekas anak murid ummi yang disayangi Aiman Hazim Bin Yazid (Abang Man) @aimanhazimyazid sekeluarga (bekas pelajar SMK Bandar Baru Salak Tinggi 43900 Sepang, Selangor Darul Ehsan ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ
#sayangiallahdanrasulullah
#minalaidzinwalfaidzinmohonmaaflahirdanbatin
#smkbbstppki
#smkbbst


0

Hari guru kebetulan dgn time exam so pagi td cuma baca perutusan n potong kek.
Majlis disambut sebelah petangnya, sambung lg acara potong kek. Meriah sungguh dgn kek sponsor hari ni. Terima kasih kpd yg menghargai kami guru2.
Alhamdulillah, majlis hari guru dikongsi dgn tahlil dan perasmian sambutan ihyaโ€™ Ramadhan.
#selamathariguru2018 #gurutransformasipendidikan #smkbbst


2

Selamat Hari Guru Smua ...
admin dulu Sekolah kat SMK BBST ..korang kt Mane?? ๐Ÿค”
.
.
.
.
.
#Pemenang #giveaway #no1 kepada Yang Aktive Like Comment & Tag kawan2 ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
#selamathariguru #gadget_allang #gadget #SMKBBST


495

Assalamualaikum saudaraku Muhammad Qaid Bin Nasri @qaid_ terima kasih kerana awak menjadi sahabat baik saya dari dunia sampai akhirat, apa pun saya doakan semoga Allah panjangkan usia awak, dimurahkan rezeki, sihat selalu, akan merahmati dan memberkati awak sekeluarga, cepat habis belajar di sana, InsyaAllah satu hari nanti kita akan berjumpa di masa akan datang dan tolong jagakan our friendship yang awak dikasihi dan dihormati iaitu
Safiah Farhanah Binti Mohd Mahadi @safiahfarhanah
Nur Qamarina Qistina Binti Jamil @qamarinaqistina
Dan Anis Shazwina Binti Sahak @anshzwna
Beritahu mereka (@aimanhazimyazid) kawan baik qaid kirim salam
Sembahyang lima waktu jangan tinggalkan
dan kenanglah daku dalam doamu

Happy 21th birthday my dear friendship @qaid_ ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ
Dari sahabat baikmu yang dikasihi
Aiman Hazim Bin Yazid @aimanhazimyazid sekeluarga
Bekas pelajar Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI) SMK Bandar Baru Salak Tinggi, Taman Dahlia 43900 Sepang, Selangor Darul Ehsan
#bestfriendforever
#smkbbst


0

Mcm pelikje gambar @_hai.fa05


8

JUMAAT
04202018
.
HARI ANUGERAH KECEMERLANGAN
SEKOLAH MENENGAH BANDAR BARU
SALAK TINGGI
.
~pesta muda mudi~
.
.
@kugiranmasdo
#smkbbst #ceriaceriaselalu #malammasihmuda #mudamudi


7

Assalammualaikum wbt...@dania_zafirah2 baru habis persembahan di skolah tadi di smk bbst...terima kasih #smkbbst dan cikgu2....terima kasih #cikgueva yg banyak ajar pada @dania_zafirah2 dan pelajar2 yg lain...terima kasih kpd #cikhelmy...dan ibu2 bapa2 yg dtg ke smk bbst...utk anak2 cemerlang....


7

Never let your bestfriends get lonely. Keep disturbing them. Hahaha
#friendship #agameoftones #samsungnote8 #kbmkl #keindahanbersamamubbst #smkbbst


1

Selamat hari jadi yang ke 26 wahai sahabatku yang dikasihi, Nurul Atiqah Binti Habidin @zatiedeeati saya doakan semoga Allah memberi kesihatan selalu panjang umur, dimurahkan rezeki kakak atiqah sekeluarga, saya minta maaflah yang semalam tak sempat nak sambut hari jadi kakak atiqah, apa pun terima kasih banyak-banyak sebab saya sudah mula berkenalan dengan kakak atiqah dari sekolah menengah dulu lagi, terima kasih juga sebab semua sahabat kakak atiqah yang ada di luar sana selagi saya masih hidup, saya anggap kamu semua macam saudara sesama Islam (macam satu keluarga) jasa baik kakak atiqah tak dapat saya lupakan, jaga tingkah laku, sembahyang lima waktu jangan tinggalkan dan jagalah martabat kaum wanita, sampaikan salam saya pada adik kakak, Afiq Hafizuddin Bin Habidin @afqhfzddn kawan kakak atiqah pula, Nurul Natasha Binti Shaharuddin @tashatusyut Rosafiza Binti Zakaria @rossazakaria dan Raja Muhammad Hanafi Bin Raja Iskandar @ibn_iskandar yang saya kasihi, you're my best friend forever in the world and hereafter, we always loved you so much and don't forget me again

Happy 26th birthday my dear friendship Nurul Atiqah Binti Habidin @zatiedeeati
Dari sahabat baikmu yang dikasihi Aiman Hazim Bin Yazid @aimanhazimyazid
Sekeluarga (bekas pelajar PPKI Program Pendidikan Khas Integrasi SMK Bandar Baru Salak Tinggi Taman Dahlia, 43900 Sepang Selangor Darul Ehsan)๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ
#bestfriendforever
#smkbbst


0

Minggu sains negara ๐ŸŒŒ๐ŸŒŒ
CC ๐Ÿ“ท: @_fazrulezzany_

#karnivalsainsnegara2018 #sains #smkbbst


13

Best thing happened today when i got a chance to meet my old school teacher , puan anidah. soooo terharuuuuu ๐Ÿ˜ญ. almost 10years weyhhhh. thank u teacher coz still remember me until now. i love u ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. #leapsofknowledge #smkbbstexstudent #smkbbst #myoldschoolteacher


0

Assalamualaikum sahabatku farez asmadi, hari ini adalah hari lahir awak yang ke 20 tahun, jadi saya nak sambut sekali hari lahir awak, terima kasih banyak-banyak sebab kita sudah lama berkawan dari dulu sampai sekarang, awak adalah segalanya bagi saya cuma saya tak sabar nak dengar awak main muzik sekali sekala, walau apa pun yang terjadi dan berlaku selepas ini, kami semua akan merindui, melindungi dan menyayangi awak sehingga ke akhir hayat, saya doakan semoga Allah panjangkan umur awak, dimurahkan rezeki, sihat selalu dan akan memberkati awak sekeluarga, InsyaAllah satu hari nanti kita akan berjumpa lagi di masa yang akan datang sebelum saya kembali semula mencari awak, kita akan bahagia buat selama-lamanya, sampaikan salam saya pada adik perempuan awak, Farisha Binti Asmadi @farisha_irish bersama kawan-kawan awak, Intan Nadhrah Binti Mohd Shahizan @intan.nadhrah dan juga Muhammad Haziq Bin Mohd Rashid @hoeziqrshd
Selamat hari lahir Muhammad Farez Bin Asmadi @farezasmadi ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ
Dari sahabat baik awak yang dikasihi, Aiman Hazim Bin Yazid @aimanhazimyazid sekeluarga ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
#bestfriendforever
#smkbbst


2

Hani sahabatku, hari ini ialah hari lahir hani, jadi aiman dengan my friendship akan sambut your birthday, thank you for everything, you are my destiny and we always loved you so much, kalau hani ada lapang boleh chatting dalam mesej my instagram dan saja nak berbual kosong, hani nak berkenalan dengan kawan-kawan aiman pun boleh tak salah, we can be friends for ever, aiman doakan semoga Allah panjangkan umur hani, dimurahkan rezeki, sihat selalu dan juga akan memberkati dan melindungi hani sekeluarga.

Happy birthday my dear friendship Hani Aqilah Binti Jamaluddin @anokjidin
Dari sahabat baik hani yang dikasihi,
Aiman Hazim Bin Yazid @aimanhazimyazid sekeluarga
#bestfriendforever
#smkbbst
๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ


1

Jom lepak try dessert sweet dkt santan cafe!
Today promotion repost this picture ! Show it to our owner at counter u will get free dessert!
Come n get it! #santancafesepang
#miat #unikl #ktt #sambbst #smkbbst #klia #dessertmurah #cendolpasusepang #bandarbarusalaktinggisepang


0

Khairunnisa, saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab awak jaga kawan-kawan saya, Siti Noraini Binti Azhar dan Iskandar Ameen Bin Suhaimi @iskandarameen dan kita sudah lama berkawan sejak zaman sekolah menengah lagi, apa pun saya doakan semoga Allah panjangkan usia awak, dimurahkan rezeki, sihat selalu dan akan memberkati awak sekeluarga, kami semua sayangkan awak di dunia dan akhirat, awak ada nak beri sepatah dua kata, saya pun doakan semoga pengajian awak selesai di sana, habis pelajar nanti cari kerja, rumah sendiri, belajar memandu dan beli volkswagen untuk kawan-kawan dan keluarga awak juga, saya halalkan segala makanan minuman awak dan jangan lupakan kami lagi

Berjanjilah dengan saya dan kenanglah daku dalam doamu

Happy 20th birthday my dear friendship, Khairunnisa Binti A Hemy @kyrnnysa_hmy
Dari sahabat baik awak yang dikasihi Aiman Hazim Bin Yazid sekeluarga
#bestfriendforever
#smkbbst ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ


1

Happy 1st Anniversary!
Posting 1st March 2017

#cikgupeah
#smkbbst
#1stanni


0

Tahniah abang Luqman. Hari ini bawa balik 2 gold n 1 gangsa kpd ibu. Abang rasa sedih sbb gagal jadi olahragawan sekolah...
Tapi Ibu tetap bangga dgn abang.
#smkbbst #sukansekolah2018 #sukansekolah #sukansmkbbst


0

Kak Jaheerah, terima kasih banyak-banyak sebab kita sudah lama berkawan dari sekolah rendah sampai menengah, walau apa pun yang berlaku, kami semua amat menyayangi kak jaheerah di dunia dan akhirat, saya doakan semoga kak jaheerah panjang umur, dimurahkan rezeki, sihat selalu dan juga sentiasa diberkati Allah
Selamat hari jadi wahai sahabatku JAHEERAH BINTI NADZRI @eerah_nadzri94 dari sahabat baikmu yang dikasihi, AIMAN HAZIM BIN YAZID SEKELUARGA @aimanhazimyazid
#bestfriendforever
#smkbbst ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ


1

#smkbbst


6

The end of the page