#smklepar

Instagram photos and videos

#smklepar#leparterbaik#kamicikgusekolah#pekan#sukansekolah#bolatampar#softball#pahang#smkseripekan#purple#wakilpekan#instar#persisump#puttinggreen#kamicikgumalaysia#berbajukurung#ceriaselalu#spm2k17#sukantahunansekolah#purplepink#spm2017#kejohanansukansekolah#gengpekan#KualaLipis#batch00#msspahang#smkleparterbaik

Hashtags #smklepar for Instagram

Gambar boleh dipadam🤓kenangan tidak boleh dipadam😏zaman f3😎

#smklepar #smkpandan #batch00 #2015 #kenangansekolah #pt32015


7

Prog bina insan

#israkmikraj
#smklepar
#leparterbaik


0

Assalamualaikum
Selamat pagi..
No Monday blues okies.. #gengpekan
#gengkongsikereta
#kamicikgusekolah
#senyumsokmo
#senyumseindahsuria
#smklepar
#leparterbaik


0

#lik che #likeforfollow # best #smklepar


0

Rinduuu..
#persisump
#smklepar


0

Seronok sikit je haaa😂💙✨
#smklepar
#budakkuantan
#senakperut


2

040418, 2208, Days 459: @ikmalatan_ budak ni baru form 1. Comel kot. 4th program for this year. Maybe this will be my last program? and I met something interesting until right now. I dunno why? Kenapa setiap kali program kenapa aku akan sakit eh?
#smklepar #persisump #3rdyearlife


10

Sek ii drama ✨🎬
.
.
.
Tmpat ketiga daerah pekaN
@alumni_smklepar #smklepar #smkleparterbaik


5

ikan tidak boleh hidup tanda air ,
pokok takkan bergoyang jikalau tiada angin ,
mimpi takkan benar tanpa usaha ,
cinta takkan tercetus tanpa kasih dan sayang ...
#persisump #smklepar #kemtransformasi#3hari2mam1bintang


0

Soaran tertunda
#HAK
#smkleparterbaikkk
#smklepar


0

Masuk jgk la sekeping...
Lain2 esk2 la plak.. #HAK2018
#harianugerahkecemerlangan
#smklepar
#leparterbaik


0

Kasi pening kepala sket
#hak2018
#smklepar
#leparterbaik


0

#smklepar


0

Muka seronok dtg sekolah di hari Sabtu hahaha
#kamicikgusekolah
#gengpekan
#kongsikereta
#smklepar


0

#smklepar


0

#smklepar


0

Kan main lg bgambar ye, x ajak pun kite...
Tu hasil titik peluh i tu kan (ada la setitik dua) 😁😁 Yg penting ada bukti i buat kerja kan kan kan.. #pibg
#hak
#majlisesok
#smklepar
#leparterbaik


0

Salam Jumaat...
Aku dan dia x sama
@ita_shuh vs @aziah.abd.hamid
Namun tetap ceria n comey sentiasa

#jumaat
#kamicikgusekolah
#smklepar


0

Coach ngan pengurus pasukan 😆

#bolatampar
#smklepar
#leparterbaik
#berbajukurung


0

Coach kami steady pakai bj kurung je.. #smklepar
#leparterbaik


0

Bertampar plak.. #bolatampar
#smklepar
#leparterbaik


1

Nak turun tangga nak balik dah ni..
Sempat lg ajak kita berposing..
Kita balik lambat lg hr ni so nak bkejar ke kantin la ni.
Layan je la budak2 masyam ni.. 😆

#budaksekolah
#smklepar
#leparterbaik


1

Memories 🍁🦄🕺 #smklepar


0

Alhamdulillah
Masih jumpa jln ke sini..
Slalu x nampak jln kalau waktu2 cuti

#smklepar
#leparterbaik


0

Salam Jumaat..
Esk dah start cuti sekolah 1 minggu..
Suka amat. Tp tugasan lain tgh menunggu. 😘

#kamicikgusekolah
#ceriaselalu
#smklepar


4

kala blh lompat lah tinggi lagi😏😂😂💕💕
#jump
#bffriendly
#instafamous
#smklepar
#staycool
#staystrong


0

Alhamdulillah
Terima kasih cikgu2..
Jasa mu di kenang
Bakti mu di sanjung.

#spm2017
#smklepar
#leparterbaik
#sekolahkampung


1

Berdebar cikgu nak tggu masa bg result ke pljr2.. #spm2017
#resultkuar
#smklepar
#leparterbaik


0

Thank you YB Dato Khairuddin Mahmud, ADUN Pulau Manis ....YH Dato Ibrahim Awang Ismail, ...and all for your support on Sprint to Score towards Excellence in UPSR, PT3 & SPM....wishing all sucess in your learning endeavour...#jabatanpendidikanpahang #pekan #smktengkuabdullah #smkperamujaya #smkahmadpekan #smkseripekan #smkpalohinai #dunpulaumanis #smkubai #smklepar #smkinderashahbandar #smkdatomahmudmat #sklanggar #sktanjungagas #skperamujaya #skseriterentang #sktanahputeh #skpekanjaya #skahmad #najibrazak #mdpekan #ppdpekan


0

Hari terbuka asrama
#smklepar


0

Pagi ni team perempuan plak
Harap kejayaan milik kami.
Semangat tu kul 4 dah bangun smua. 😄

#softball
#msspahang
#KualaLipis
#wakilpekan
#pekan
#smklepar
#instar


1

Curi curi masa nak jumpa dengan kawan
#smklepar masa tahun 2014 . Even dah pernah contact lepas pada pindah ke smk chini 2 but still rasa rindu tu mendalam . Ramai lagi senanya tapi takterjumpa . Cewah 😛 . Act rindu sangat sangat , dapat jumpa kejap pun jadila . Next time ada rezeki jumpa lagi ya guys . Goodluck ! 😘
@syu @pinas @tinah


3

Apa2 kita bgambar dulu.
Team Pekan dah bsiap sedia.
Semoga kejayaan milik kami

#softball
#mssp
#smkclifford
#wakilpekan
#pekan
#pahang
#smklepar
#smkseripekan
#instar


2

Dah siap nak beraksi..
Beraksi la sgt kan.
Juruletih softball ni okies.
Harap pekan menang la
#kamicikgusekolah
#gurupengiring
#softball
#daerahpekan
#smklepar


0

Sampai sudah... #KualaLipis
#softball
#smklepar


1

Jom ke KL kite...
Kole lepeh bukan kolumpo
#bwkbudaksoftball
#smklepar
#wakilpekan
#pekan
#softball


0

Selesai di plkn, jumpa di sekolah 15/3/18.
#smklepar #spm2k17🎓 #batch00


10

Kelas Tambahan Sejarah🖊️📕
.
.
#calonSPM #student #smklepar


0

Dengar seminar pemantapan motivasi

#seminar
#pemantapanmotivasi
#kamicikgusekolah
#smklepar
#leparterbaik


0

Ceramah dr PU Mizi.. #ceramah
#smklepar
#leparterbaik
#pekan


0

Ayu je rs bbaju kurung nak menampar... #jommenampar
#bolatampar
#smklepar


0

Training bola tampar plak.
Coach pinjam 😆

#marimenampar
#bolatampar
#smklepar


0

Selesai sudah aca sukan tahunan SMK LEPAR PEKAN.
#neptune
#smklepar
#sukansekolah
#tempatkedua


0

Sedikit sebanyak
Cerita pagi td.
Letak gambar cikgu2 je..
Budak2 xyah la 😆

#kejohanansukansekolah
#sukantahunansekolah
#smklepar
#leparterbaik
#kamicikgumalaysia


0

Boleh la dr xde kan.
No 4 acara guru.
Putting green.

#kejohanansukansekolah
#smklepar
#leparterbaik


0

Urus setia ngan pengacara majlis utk sukan thn ni.
Tp pengacara majlis tu mmg tetap dan bpencen la 😆

#sukansekolah
#smklepar
#leparterbaik
#pekan
#pahang
#kamicikgusekolah


0

Cerita ptg td
Sibuk sungguh la cikgu2 ni pergi ke sekolah menghias rmh sukan bagai.
Utk rumah2 lain x sempat nak bgambar. Masing2 sibuk sampai x pandang kiri kanan dah.
Mana2 pun cikgu je la yah semangat nyer.

#hiasanrumahsukan
#sukansekolah
#smklepar
#leparterbaik
#pekan
#kamicikgusekolah


0

Jangan pandang pada baju okies.
Si gadis berbaju kurung memenangi pertandingan putting green.

Setiap sorang 5 pukulan. Memang sengit jgk la.
1st time duk main ni. Sakit jgk belakang n berpeluh x ingat dah. Ingatkan biasa2 jenis mainan ni huhuhu boleh tahan penat.

#sukansekolah
#smklepar
#leparterbaik
#acaraguru
#lepar
#pekan
#pahang


0

Putting green.
Usaha keras cikgu sekolah demi anak2 muridnya.
Bukan cikgu lelaki tau yg buat ni tp cikgu perempuan okies. Berpanas bagai.
Jgn ingat kami sekolah kg cikai2 tau. Ada team golf okies.

#golf
#puttinggreen
#smklepar
#leparterbaik
#pekan
#pahang


0

Buang peluh sket
#putting
#puttinggreen
#smklepar


1

Acara akhir
#sukansekolah
#smklepar


0

Jom bertugas di padang plak.
Siap tukar uniform.

#sukantahunansekolah
#sukansekolah
#smklepar


0

Tahun ni jd urusetia.

#sukansekolah
#smklepar
#urusetia


0

Dah tukar uniform.
Bersiap sedia nak ke padang plak.

#sukansekolah
#saringan
#smklepar


0

Morning...
Selamat btugas.
Cuti 5 hr x melemaukan kami. 😘

#marilahbekerja
#kamicikgusekolah
#smklepar
#kamiyangceria


0

Lepar Leaning: Perniagaan
Kami x ramai tp kami ada.
Bakal2 usahawan berjaya ni.

#leparleaning
#subjekperniagaan
#smklepar


0

The end of the page