#smkllk

Instagram photos and videos

#smkllk#kami#cemerlangbersama#SMKLLK#teacher#sekkitojangepecoh#smkt#sahabat#apbmbatugajah#terbaik#cg#smkllkdlmkenangan#2017#family#throwback#4amanahlalalala#nextyearexam#sportinghabisss#5ST#teambolabaling#johan#acappaanzilaacikmila#bekaspemainbolabaling#bekaspelajarsmkllk#JohanPebarisan#HidupLanun#form5

Hashtags #smkllk for Instagram

Batch 05 skpg .... #Smis

#SmKLlk is the best


15

Lukisan potret sempena sambutan Hari Sukan ke-37 SMKLLK... #smkllk


6

first wefie of 2018
#smkllk #teacher


0

Alhamdulillah..the end..abis daa zaman persekolahan...zaman yg bnykk memori indah dengan kwn kwn😘😘
#done Spm
#5 sains
#Smkllk di hati
#kawan selamanya


0

Caye la 4a!!! Paling benya .paling ngam .paling sempoiii... 4a lah calonnya😄... Gudluck for next year geng😚... Tag siket😝
#kami❌ramai
#kami❌nakal
#kami❌kesah
#kami❌mampu
#4amanahlalalala
#sportinghabisss
#sahabattselamanya
#nextyearexam
#spiyem2k18
#smkllk


0

Selamat malam membaa & cikgu²... Goodbye jugak cikgu² practical nunn😁😌...
#smkllk
#sahabatttt
#cikgupractical
#sportinghabisss
#4amanahlalalala


2

Classmates 4Amanah😋... Alhamdulillah abis lah sudah P. A. T 2017 kite ennn... Haaa pape pon leklek je ehh... #classmates #family's #4amanah #smkllk #kami❌nakal #kami❌ramai #kami❌dola #nextyearexam #spm2018🎓🏃🎒


1

Habis sudah P.A.T 2017
#kami sekelas
#family
#kami ❌ramai
#friends
#smkllk
#love


1

🙈Terima kasih bayak kpd pengetua smkllk kerana byk membantu dan memberi tunjuk ajar selama sy prktikum di sana...ada jodoh jumpa lg hehehehe🙈#cemerlangbersama #smkllk #smkllkdlmkenangan #sygsmua😘 #sekkitojangepecoh


0

🙈😎Sek jaga nk jgk selfie .... lps tgok selfie dgn pljar je hehehehe
#seklepoksobel
#seksporting #sekkitojangepecoh #smkllk #smkllkdlmkenangan


5

🙈Alhamdulillah selesai sdah kejohanan petanque peringkat daerah perak tengah...kite pengadil jerr. Tahniah kpd pelajar smkllk yg mendpt tmpat ke3 dlm ketogri lelaki n perempuan.. #smkllk #terbaik #cemerlangbersama


1

😎😊Assalamualaikum... selesai sudah persembahan dikir barat oleh kami.. selama 2 hari saje latihan dibuat... didikan 2 cikgu yg biasa2.. alhamdulillah cikgu2 dan pelajar lain smua memberi pujian atas persembahan kami..... tq smua yg terlibat, kamu smua terbaik😘
#dikirbarat#smkllk #terbaik
#cemerlangbersama


5

This really make my day ❤️ .
Tadi staf(Acik) panggil, ada customer nak jumpa. Hohoo nervous terussss! Dah siap bertelekung nak Asar, terus ke station jumpa 'customer'. Soalan: kenal tak?
Saya: *tengok ikut cermin. Pastu pegi depan 'customer' yang senyum-senyum nak duga ingatan saya. Memang betul tak ingat, tapi bila senyum beliau makin lebarrr saya terusss jerittt 'cikguuuuuu!' Cikgu Zaleha. Tak lama saya kenal beliau ketika hanya 2tahun sekolah di SMK Lyang-Layang Kiri. Tapi entah lah ye, bonding dia lain maciammm. Garang tapi ngam dengan saya huhu.
Pernah bertahunnnn dulu saya terserempak beliau ketika sambutan merdeka, dan hanya sekejap saja. Tapi beliau masih ingat yang saya bagitahu saya buka salon ❤️

Memang sejak 2menjak ni teringat pada beliau. Rindu barangkali.
Dan, mungkin rindu itulah yang membawa beliau ke mari. Rindu saya kepada beliau.
Terima kasih atas kunjungan, cikgu. Terima kasih atas doanya. Walaupun beberapa 'rahsia' terbongkar jugak kat Acik tadi 😂

Can you see the faces?
It is happiness overloaded ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ *maaflah telekung pun main selempang2 je haa

#nurulwrite #cikgu #smkllk #happiness


2

🙈😘Mlm ni mkn dgn bos besar.. bos belanja.. dgar2 nk naik pangkat jdi pengetua x thu la tu hak3
#smkllk
#smkt
#cemerlangbersama


4

😎Bersukan lah kita di smkllk sblum blik kmpung🙈 hari sukan negara 2017 di smkllk baru nk post..mklumlh bz je sokmo
#harisukannegara
#smkllk
#cikgumuda
#blikkampung
#cemerlangbersama


4

🙈😊Layan jelah karenah ank murid nk dkt spm... bfdy asma tlb hehehe
#smkllk
#cemerlangbersama
#cgsempoi


2

Kasi potong itu rambut bagi kemas sikit🙈🙈🙈
#smkllk
#cemerlangbersama
#cg


1

Gud luck korang . Trial ni buat betul betul tau .. Semoga dpt keputusan yg cemerlang ... Syg korang. 😘

#smkllk
#smksi


1

the whole drama team of smkllk... including the awesome teachers... 😂
#drama #competition #smkllk #2017❤️


9

[Smile]Alhamdulillah buat kli trakhir lawan taekwondo dpt pingat emas ... tahniah kpd ank2 buah dri smk tumpat kerana mendapat 2perak 4 gangsa.. Insyaallah thun dpn buat yg trbaik lg...
#sekkitojangepecoh
#taekwondokelantan
#pertak
#smkt
#smkllk


6

😉Majlis makan malam peringkat kebangsaan bersama cg2 sekolah ambo
#smkllk
#karnivaldakwahsekolahkebangsaan#cg


3

😎Cikgu dgn pelajar cm sebaye je... hehehe aiskrim cg blnja 😊
#harikoko
#smkllk
#sekkitolako


6

🙈Cikgu ke pelajar ni. G mane2 skli.. sek kito jange pecoh.. skli lako
#smkllk
#prktikum
#upsi
#perak


17

Rindu smue kenangan waktu kem perkhemahan nie .. Rindu smuenye ..😌❤️ #smkllk


0

keep on smiling
#teacher #smkllk #2017❤️


9

SELAMAT HARI GURU 2017
#teacher #smkllk


0

tahniah team bola baling smkllk telah memenangi tempat pertama .. terima kasih kepada cikgu zakaria dan cikgu linda penat lelah mereka mengajar team bola baling smkllk ... smkllk tetap di hati .. Next year johan lagi in sha allah .. #SMKLLK BOLEH
#teambolabaling
#johan
#bekaspemainbolabaling
#bekaspelajarsmkllk


0

Campak balik....
Gambar lama zaman skolah...
#form5
#5ST
#smkllk


13

Thank you so much geng 😄 Tak sia-sia usaha , idea semua orang selama ni 👍
#SukanSekolah #SMKLLK #BiruTetapJuara #KaliKe-36 #HidupLanun #JohanPebarisan


0

Happy school holiday ✌️ Selfie with abg senior a.k.a abg idola 2016 😂 Tahun depan abang-abang tu dah takde kat sekolah 😌
#acappaanzilaacikmila
#smkllk


2

Alhamdulilah Bersama Imam Muda Nasrul... #SMKLLK


3

Bertugas sbg urusetia....
#SMKLLK
#apbmbatugajah
#nikonD3200


7

Kem spm 2016
#SMKLLK
#apbmbatugajah


2

Kami budak sekolah
#SMKLLK #pt3victim #terobek


0

The end of the page