#spm

Instagram photos and videos

#spm#SPM#eyebrows#microblading#micropigmentation#blogger#eyelashes#spicollective#spmu#brows#capturestreets#streetphotography#masterstylist#sulamalisjakartapusat#hairstrokeseyebrows#belajasulam#kurssussulammurah#sulammistypowder#lessulam#lessulamalisjakarta#lessulamalis#eyebrowcourse#courseseyelash#doubleeyelidnonsurgery

Hashtags #spm for Instagram

My moms told me to keep my friends close
But keep my enemies closer
Like Scarface and Sosa
Going to war with soldiers
But hold your head high
Ain't gonna lie
Staying alive is harder than you realize
Going to be a day to die
Still I'ma try
Cause I got the hood up in my veins
And it's pumping through my body
Collision course
Runaway train
Some of the same mother fuckers that I'm running with
Got that gun on the hip
And if I won on a lick
Who you think they coming to get
Dumber than shit
I'm going to hit
Anyone that want to plex
S.E.H T-X
Who going to hate me next
I got the means to make the most of every move you make
You need to choose your fate
Don't be no fool and wait
Hesitate in this game and you're gone
Niggas paid just to aim at your dome
Everyday I pray to get home
I got my blade and my chrome
And I'm known for getting blown
So ignite the flight
And those who heard it dropped the mic
Don't believe the hype

Watch the block bleed -Grimm
#sehtx #sels #htown #southside #southparkcoalition #themosthated #underground #spm #houstonrap


0

Some more dope out my stash โ€ขSPM Powers Movesโ€ข Tape 1 Regular Version - Tape 2 Screwed Version (Dj Screw) #spm #southparkmexican #dopehouse #houstontx #htown #djscrew #screwedupclick #texas #screweduptexas #tapes #cassettes #rap #swangin #swangas #hustletown


0

Microblading / LVL Lash Lift ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Itโ€™s been hot today !! Has your brow makeup been melting?? No more melting with microbladed brows.. DM for a free no obligation consultation. #perfectlydefinedoxton #aestheticsincoxton #microblading #spm#summermakeup #racedaymakeup #hotdays #summer #browsonfleek #brows #eyebrows


1

#dobleplay electrizรกnte iniciado por @robinsoncano y completado por @elmambodesegura ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #spm y #sanjuan la victima fue ( coya ) @adrianbeltr3 #mlb


0

Anyone know why the #spm is so low? #codww2 #codwwii #callofduty #callofdutyww2 #xboxone #xbox


0

Jaguar F-Type available to hire. Minimum age 25


1

Thank you wps for the amazing giveaway! Canโ€™t wait to use our SPM-P Quick Tips and incorporate it into our practice!
.
.
.
#occupationaltherapy #ot #spm #sensoryprocessing #aota #AOTA18


1

SPM - Mary go round
Grew up with this song
@thesonofnorma
#spm


0

Hot Testimoni lagi ๐Ÿ’‹
Besar Kecil itu Pilihan! ๐Ÿ˜Š

Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ?

Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar

Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ?
Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ?

Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria ๐Ÿ˜†

Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda ๐Ÿ˜Š

Chat kami sekarang di : ๐Ÿ“ฒ PIN : E327607F
๐Ÿ“ฒ WA. : +6283107976058
DISKON VIA WA
#pandai #tadika #pt3 #spm #terlajaklaris #murah #malaysia #kelantan #upsr #terlajaklaku #taska #bapa #bijak #pelajar #laku #laris #uitm #hamil #ams #kesehatan #pendidikan #school #smart #instagram #merries #moms #ibudananak #ibuanak #instafamily #lovemybaby


0

South Park Mexicans - I Must Be High.... #michelada #music #SPM #$aturdayVibes


3

Im that girl yg pernah dipredict oleh cikgu2 "Tiada Masa Depan"
.
But now im final year medical student. InsyaAllah 2019 (menjadi Doktor insyaAllah)
.
journey of my education start with with upsr (1A4B) until i get straight A's SPM
.
im a slow learner, sarah tak pandai english, im an average student, selalu kene marah smpi kene diri atas meja sbb tak pandai mcm student lain.
.
But for me, jgn pernah giveup, mmg akan ada org kutuk kita, taknak kawan dgn kita sbb kita bodoh. kelas belakang. .
Then kita tunjuk kt depa kita mampu. slow2 study. Dan last bila dpt result, Senyum and see "aku boleh".
.
Sarah dh smpi tahap ni, Sarah harap ramai lagi boleh contohi dan improve lagi better. .
.
Sarah pernah dpt tawaran utk belajar Medicine di Ireland dan Accounting di UK tpi sarah tolak. sbb parents taknak bgi Sarah study jauh2
.
So, by duit yg Sarah jual dari @mimpimika_bysarah ni Sarah guna utk study Sarah. Beli Buku, barang2 kelengkapan. Kadang org tnya, tak cukup ke duit mara?Cukup, cukup2 makan. hehe Sarah mmg tak minta duit dari mak ayah. mmg kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. berat badan sarah drop until 36Kg. dgn penatnya. .
.
but i wont give up. i hope this business can improve my life better. InsyaAllah amin โ˜บ๏ธAnd thank u to kak atul and abg ame sbb didik pasal business, pasal mcm mana nk divide masa. Sarah mmg syg giler team #Mimpimika
.
Oh korang nak tips ke SPM?
How to get Muet band 4?
How to score exam? even if u busy? hahahaha ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ™‹
Klu ada any inquiry about your health, insyaAllah i can help u guys ๐Ÿ˜˜
.
#mimpimikashahalam#glowskincollagen#glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia#spm2018#detoxmalaysia#glowskincollagen#mimpimikaserum#jamumurahborong#serumcantik#serummurah#aurawhite#jamumakdara#jamutunteja#jamuratumalaya #bazarpaknil#jomcantik#serummurah#whiteninginjection#whiteningboostermalaysia#makeuptutorial#spm#spms4life#student#tipsspm#scorespm


0

#Repost @dra.ortizc with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Feliz sรกbado ! Testimonio de una querida paciente !! Gracias por tus palabras !! #happypatienthappydentist #gracefull #teethwhitening @dra.ortizc she is the #best in #spm #town ๐Ÿ˜


0

microblading eyebrow
wa.087887125114
.
.
.
untuk sulam alis bestbrow memiliki 5 teknik yg bisa mejadi pilihan guna mempercantik bentuk alis kamu
1.microblading
2.shading
3.misty powder
4.microblading mix misty powder
5.microblading mix shading
untuk info lebih lanjut ato pertanyaan seputar sulam bole di tanyakan melalui wa.087887125114 akan di jawab oleh sy sendiri (rini huang)
thnxu for trusting bestbrow by rini huang
.
.
.
#sulamalismisty #sulammistypowderjakarta #sulammistypowder
#sulamalisjkt #sulamalisjakartabarat #sulamalisjakartapusat #microblading #micropigmentation #hairstrokeseyebrows #spm #spmu #eyebrows #kurssussulammurah #belajasulam #lessulam #lessulamalisjakarta #lessulamalis #eyebrows #eyebrowcourse #courseseyelash #eyelashes #doubleeyelidnonsurgery #buatlipatanmata #privatesulamalis #sulambibir #byrinihuang #hometridment #homeservice #folow4folow #like4likers


0

microblading eyebrow
wa.087887125114
.
.
.
untuk sulam alis bestbrow memiliki 5 teknik yg bisa mejadi pilihan guna mempercantik bentuk alis kamu
1.microblading
2.shading
3.misty powder
4.microblading mix misty powder
5.microblading mix shading
untuk info lebih lanjut ato pertanyaan seputar sulam bole di tanyakan melalui wa.087887125114 akan di jawab oleh sy sendiri (rini huang)
thnxu for trusting bestbrow by rini huang
.
.
.
#sulamalismisty #sulammistypowderjakarta #sulammistypowder
#sulamalisjkt #sulamalisjakartabarat #sulamalisjakartapusat #microblading #micropigmentation #hairstrokeseyebrows #spm #spmu #eyebrows #kurssussulammurah #belajasulam #lessulam #lessulamalisjakarta #lessulamalis #eyebrows #eyebrowcourse #courseseyelash #eyelashes #doubleeyelidnonsurgery #buatlipatanmata #privatesulamalis #sulambibir #byrinihuang #hometridment #homeservice #folow4folow #like4likers


0

microblading eyebrow
wa.087887125114
.
.
.
untuk sulam alis bestbrow memiliki 5 teknik yg bisa mejadi pilihan guna mempercantik bentuk alis kamu
1.microblading
2.shading
3.misty powder
4.microblading mix misty powder
5.microblading mix shading
untuk info lebih lanjut ato pertanyaan seputar sulam bole di tanyakan melalui wa.087887125114 akan di jawab oleh sy sendiri (rini huang)
thnxu for trusting bestbrow by rini huang
.
.
.
#sulamalismisty #sulammistypowderjakarta #sulammistypowder
#sulamalisjkt #sulamalisjakartabarat #sulamalisjakartapusat #microblading #micropigmentation #hairstrokeseyebrows #spm #spmu #eyebrows #kurssussulammurah #belajasulam #lessulam #lessulamalisjakarta #lessulamalis #eyebrows #eyebrowcourse #courseseyelash #eyelashes #doubleeyelidnonsurgery #buatlipatanmata #privatesulamalis #sulambibir #byrinihuang #hometridment #homeservice #folow4folow #like4likers


0

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahniah & Syabas kerana menjumpai *SUPPLIMENT MINDA TERBAIK DI MALAYSIA* ๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐ŸŽ“๐Ÿ“š๐Ÿ”Ž
Terima Kasih kerana berminat. Anda pasti seorang yang sangat PRIHATIN dengan kecemerlangan anak2
.
*HARGA PASARAN : RM 115*
*PROMOSI TERKINI : RM 9x* ( xdapat kat tempat lain der)
.
Tapi sebelum tu, kami nak maklumkan beberapa berita gembira.
.
*INT3TREE* menerima 2 award ๐ŸŽ‰peringkat asia pasific .
i. *Top Golden Product Asia Pasific*
ii. *Super Brand Health Asia Pasific*
.
Malah Pembuatannya juga telah menerima *European Award Quality*
.
Kini SATU *Revolusi Suplimen MINDA* telah masuk ke Malaysia. Sangat BARU tapi testimoni dah beribu dan dalam masa *6 hari telah mencatat rekod jualan 20,000 unit* dan telah mendapat liputan meluas di majalah Mingguan Wanita, Sinar Harian, Billboard & TV3 dll.
.
*Pertama Di Malaysia* berbentuk SACHET untuk umur 3-22 tahun untuk bantu perkembangan Minda dan EQ anak2 & bukan memfokuskan *IQ* semata2 tapi *EQ* juga.
.
*No Sugar Added* *Omega 3* yang di gunakan adalah omega terbaik dunia daripada US yg dikenali sebagai Meg-3 untuk kesan yg lebih power dari aspek perkembangan minda anak.
Kandungan utama bahan *Dark Coklat* ๐Ÿซmmg terbukti berkesan.
Bahan *Lutein FloraGlo* dalam Int3tree mendapat trade mark dari US sebagai bahan terbaik ๐Ÿ‘
.
Tidak melalui perut dan terus di serap masuk ke dalam darah kerana menggunakan teknologi nano iaitu *Teknologi Bawah Lidah* ๐Ÿ‘…terus diserap oleh darah dan terus ke jantung tanpa ada pembaziran (๐Ÿ’ฏ% vitamin & mineral di serap). Kesannya adalah lebih cepat berbanding jika ia melalui perut.
.
Terbukti tingkatkan fokus, senang menghafal dan beri kesihatan kepada anak2.
.
BERMINAT ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š
.
Wasapp Cikgu Elly / Saliha cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
#int3tree #ResultAnakBagusDenganInt3tree #stokisint3tree #Int3treeKekalFokusSepanjangHari #Int3treeSupplimentTerbaik #TestimoniInt3tree #VitaminMinda #AnakBijakDenganInt3tree #SupplimentMinda #FokusBelajarInt3tree #UPSR #SPM #STPM #UPKK #PT3 #SMU #STAM


0

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahniah & Syabas kerana menjumpai *SUPPLIMENT MINDA TERBAIK DI MALAYSIA* ๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐ŸŽ“๐Ÿ“š๐Ÿ”Ž
Terima Kasih kerana berminat. Anda pasti seorang yang sangat PRIHATIN dengan kecemerlangan anak2
.
*HARGA PASARAN : RM 115*
*PROMOSI TERKINI : RM 9x* ( xdapat kat tempat lain der)
.
Tapi sebelum tu, kami nak maklumkan beberapa berita gembira.
.
*INT3TREE* menerima 2 award ๐ŸŽ‰peringkat asia pasific .
i. *Top Golden Product Asia Pasific*
ii. *Super Brand Health Asia Pasific*
.
Malah Pembuatannya juga telah menerima *European Award Quality*
.
Kini SATU *Revolusi Suplimen MINDA* telah masuk ke Malaysia. Sangat BARU tapi testimoni dah beribu dan dalam masa *6 hari telah mencatat rekod jualan 20,000 unit* dan telah mendapat liputan meluas di majalah Mingguan Wanita, Sinar Harian, Billboard & TV3 dll.
.
*Pertama Di Malaysia* berbentuk SACHET untuk umur 3-22 tahun untuk bantu perkembangan Minda dan EQ anak2 & bukan memfokuskan *IQ* semata2 tapi *EQ* juga.
.
*No Sugar Added* *Omega 3* yang di gunakan adalah omega terbaik dunia daripada US yg dikenali sebagai Meg-3 untuk kesan yg lebih power dari aspek perkembangan minda anak.
Kandungan utama bahan *Dark Coklat* ๐Ÿซmmg terbukti berkesan.
Bahan *Lutein FloraGlo* dalam Int3tree mendapat trade mark dari US sebagai bahan terbaik ๐Ÿ‘
.
Tidak melalui perut dan terus di serap masuk ke dalam darah kerana menggunakan teknologi nano iaitu *Teknologi Bawah Lidah* ๐Ÿ‘…terus diserap oleh darah dan terus ke jantung tanpa ada pembaziran (๐Ÿ’ฏ% vitamin & mineral di serap). Kesannya adalah lebih cepat berbanding jika ia melalui perut.
.
Terbukti tingkatkan fokus, senang menghafal dan beri kesihatan kepada anak2.
.
BERMINAT ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š
.
Wasapp Cikgu Elly / Saliha cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
#int3tree #ResultAnakBagusDenganInt3tree #stokisint3tree #Int3treeKekalFokusSepanjangHari #Int3treeSupplimentTerbaik #TestimoniInt3tree #VitaminMinda #AnakBijakDenganInt3tree #SupplimentMinda #FokusBelajarInt3tree #UPSR #SPM #STPM #UPKK #PT3 #SMU #STAM


0

#SPM #Silat


0

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahniah & Syabas kerana menjumpai *SUPPLIMENT MINDA TERBAIK DI MALAYSIA* ๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐ŸŽ“๐Ÿ“š๐Ÿ”Ž
Terima Kasih kerana berminat. Anda pasti seorang yang sangat PRIHATIN dengan kecemerlangan anak2
.
*HARGA PASARAN : RM 115*
*PROMOSI TERKINI : RM 9x* ( xdapat kat tempat lain der)
.
Tapi sebelum tu, kami nak maklumkan beberapa berita gembira.
.
*INT3TREE* menerima 2 award ๐ŸŽ‰peringkat asia pasific .
i. *Top Golden Product Asia Pasific*
ii. *Super Brand Health Asia Pasific*
.
Malah Pembuatannya juga telah menerima *European Award Quality*
.
Kini SATU *Revolusi Suplimen MINDA* telah masuk ke Malaysia. Sangat BARU tapi testimoni dah beribu dan dalam masa *6 hari telah mencatat rekod jualan 20,000 unit* dan telah mendapat liputan meluas di majalah Mingguan Wanita, Sinar Harian, Billboard & TV3 dll.
.
*Pertama Di Malaysia* berbentuk SACHET untuk umur 3-22 tahun untuk bantu perkembangan Minda dan EQ anak2 & bukan memfokuskan *IQ* semata2 tapi *EQ* juga.
.
*No Sugar Added* *Omega 3* yang di gunakan adalah omega terbaik dunia daripada US yg dikenali sebagai Meg-3 untuk kesan yg lebih power dari aspek perkembangan minda anak.
Kandungan utama bahan *Dark Coklat* ๐Ÿซmmg terbukti berkesan.
Bahan *Lutein FloraGlo* dalam Int3tree mendapat trade mark dari US sebagai bahan terbaik ๐Ÿ‘
.
Tidak melalui perut dan terus di serap masuk ke dalam darah kerana menggunakan teknologi nano iaitu *Teknologi Bawah Lidah* ๐Ÿ‘…terus diserap oleh darah dan terus ke jantung tanpa ada pembaziran (๐Ÿ’ฏ% vitamin & mineral di serap). Kesannya adalah lebih cepat berbanding jika ia melalui perut.
.
Terbukti tingkatkan fokus, senang menghafal dan beri kesihatan kepada anak2.
.
BERMINAT ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š
.
Wasapp Cikgu Elly / Saliha cepat2 tau
0169629061 / 0139382018
www.wasap.my/60169629061
.
#int3tree #ResultAnakBagusDenganInt3tree #stokisint3tree #Int3treeKekalFokusSepanjangHari #Int3treeSupplimentTerbaik #TestimoniInt3tree #VitaminMinda #AnakBijakDenganInt3tree #SupplimentMinda #FokusBelajarInt3tree #UPSR #SPM #STPM #UPKK #PT3 #SMU #STAM


0

Poro sedulur lanang SPM
#SPM
#Silat


0

#SPM
#Silat


0

Chauffeur & Self Drive services available.


1

Brow re shape, microblade and microshade! The difference a fabulous set of brows make ๐Ÿ™€๐Ÿ˜ and how they make you feel ๐Ÿ•บ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿป I loved creating these!! #microblading


4

Beautiful sunny morning transforming these fabulous eyebrows. These are blade & shade brows, hairstrokes through the whole eyebrow with added shading to create depth to the tails.
Shading is great for clients wanting a little extra with their brows! I personally LOVE shaded brows ๐Ÿ’–๐Ÿ•บ๐Ÿผ


1

Tengah mencari ubat tinggi?
Nak tambah tinggi 15cm?
Tengok member semua makin TINGGI?
Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š
.
FEEDBACK terkini boleh cek disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@jomtambahtinggi.store
@herbaltiensshop.my
@peninggiterbaik.store
@princeherbalheightup.store
@productpeninggi.store
.
๐Ÿ“ฑWhatsap : 01151537725

JANGAN LUPA BELI DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ‰
.
#malaysiaย #malaysianย #malaysiaigersย #sketsa#luqmanย #lawakย #ujianย #luqmanpodolskiย #spm#viralย #pmrย #pt3ย #sijilpelajaranmalaysia#lawakmalaysiaย #mudahterhiburย #singapore#heighupmalaysiaย #ubattinggiย #malaysianig#dubsmashmalaysiaย #smulemalayย #instaseleb#meletopย #hotfm976ย #kualalumpurย #radiomalaysia#sinarfmย #mk5ย #mkvย #tiensmalaysia


1

LASER BROW REMOVAL โšก๏ธ One of todayโ€™s before and after. It really isnโ€™t as ๐Ÿ™€ scary as you think.. yes it hurts.. but itโ€™s 10 seconds of pain to remove a bad set of brows. It really is that quick! Bring a friend, let them hold your hand ๐Ÿค As you can see my clients before brows are very blue and blocky, immediately after the blue tinge has drastically improved and the old tattoo has shrunk slightly. As the skin isnโ€™t broken my client can apply brow makeup while she heals over the next 4 weeks. I canโ€™t wait to get rid of these ๐Ÿ‘Š๐Ÿป First session ยฃ60, ยฃ50 onwards after.


1

Donโ€™t mind being delivery boys if itโ€™s is to deliver happiness n smiles. Pizza ๐Ÿ• surely makes everyone happy n smiling. Thus took this role. Keep smiling n sharing happiness everyone. @sherin
#happy #happiness #smile #pizzadelivery #deliveryboys #fun #work #aircraft #engineer #training #b777 #lastday #backtothegrind #sharingiscaring #love #inlove #amazing #team #colleagues #student #dubai #emirates #luxury #aircraftmaintenance #aviation #jet #gratitude #spm #sebipaulmathews


1

Mid year exam is coming in 3 weeks ! I have a total of 78 chapter to be revise for my examination ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ WISH ME LUCK ! Oh btw , i am 100% done with my chemistryโ€™s syllabus . My teacher have finished teaching the syllabus this morning . Phew , that was rough
#goodluck #brushpen #books #pen #studyaccount #notes #studyhard #april2018 #april #studyinspiration #studymotivation #stationary #bookstagram #planner #spm #studytable
#school #spm2018 #sciencestream #biology #chemistry #physics #addmaths #additionalmaths #kitaok
#studygrammalaysia


1

Sabato 5 maggio 4 membri di @burnmyeye saranno a disposizione per una lettura schietta e analitica della vostra migliore produzione!
[Prenota la tua sessione via link in bio]
ยฉ๏ธ @aniaklosek, Courtesy of @burnmyeye
#SPM #streetphotomilano #streetphoto #festival #exhibition #photofestival #photoawards #spazioedit #streetphotos #portfolioreview #lettureportfolio #portfolio #streetphotographer


0

Remember the blue place? All Winter and Spring itโ€™s been dull as dish water. But just look at it now! Theyโ€™ve boarded up this vacant ground floor unit, and the usual Edinburgh graffiti crew havenโ€™t come by yet. (Youtz, Tesco, Alkee - you know who you are!) Those pristine white boards make the perfect highlight strip to set a dark suited biz-niz man against.๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
.
----------------------------------------
#humaningeometry #dreaminstreets #wearethestreet #storyofthestreet #streetlife_award #streetlife #bnw_demand #streetshared #myfeatureshoot #streetweekly #myspc #street_photography #streetphotography #streetclassics #spicollective #fujifilm_street #sweetsnesday #streetsgrammer #sdmfeatures #friendsinstreets #spm #life_is_street #streetizm #globalhitmen #_53mm_ #zonestreet #fujifeedstreet #capturestreets #edinburgh #fujifeed


11

#scout
ps; time nih dekat SMK SEREMBAN 2. To be honest, sekolah nih srsly cantekkk and i like the environment. Kalau banding dgn sekolah sendiri, alhamdulillah cantik. And bersyukur dpt rasa bersekolah. And lagi rasa bangga jadi dakdak #spm 2018.
#morninggloryhighschool


0

ๆœฌๆ—ฅ #streetparkmarket ใงใ—ใŸโ—Ž
ใŠไผšใ„ใงใใŸใ™ในใฆใฎๆ–น้”ใซๆ„Ÿ่ฌ!
kukuluใฎใƒใƒƒใƒ”ใƒผใƒžใƒผใ‚ฑใƒƒใƒˆใฎๆบ–ๅ‚™ใง
ๅธฐใ‚ŠใŒ้…ใใชใฃใฆใ—ใพใฃใฆ
ไปŠๆ—ฅใ”้€ฃ็ตกใงใใชใ‹ใฃใŸๆ–นใ€…๏ฝžใ™ใฟใพใ›ใ‚“(ใ€‚ยดะ”โŠ‚)
ๆ˜Žๆ—ฅๆ”นใ‚ใฆใ”้€ฃ็ตกใ•ใ›ใฆใ‚‚ใ‚‰ใ„ใพใ™โ—Ž
ใพใŸใŠๆฐ—่ปฝใซใƒกใƒผใƒซใ„ใŸใ ใ‘ใŸใ‚‰ใ†ใ‚Œใ—ใ„ใงใ™๏ฝžโ—Ž #happycloset
ใฎๆ–ฐไฝœ!! #ใ‚ตใƒฒใƒช ใ‚’ไฝฟใฃใŸ #ใ‚ชใƒณใƒชใƒผใƒฏใƒณ ใฎใ‚ขใ‚คใƒ†ใƒ ใŒ
ไปŠๆ—ฅใ‹ใ‚‰ไปฒ้–“ๅ…ฅใ‚Š๏ฝžโ—Ž
ใใ‚“ใชๆ—ฅใซไธ€็œผใ‚’ๅฟ˜ใ‚Œ(็ฌ‘)
ใƒ—ใƒฌใ‚ผใƒณใจใ™ใ‚‹ใคใ‚‚ใ‚Šใ ใฃใŸใ‚นใƒŒใƒผใƒ‰ใ‚‚ๅฟ˜ใ‚Œ(็ฌ‘)
ๅฝนใซ็ซ‹ใŸใชใ„็›ธๆ–นใงใ—ใŸใ€ใ™ใ‚“ใพใ›ใ‚“
ใงใ‚‚ใญใ€ๆœ€่ฟ‘ใ€ใพใ™ใพใ™ๆฅฝใ—ใใ†ใซไป•ไบ‹ใ‚’ใ—ใฆใ„ใ‚‹็›ธๆ–นใฎๅงฟใŒ
ใ‚ใŸใ—ใฏใ†ใ‚Œใ—ใ„ใงใ™๏ฝž

ใ‚ฏใ‚ฏใƒซใงใฏ
4/22(ๆ—ฅ)ใƒใƒƒใƒ”ใƒผใƒžใƒผใ‚ฑใƒƒใƒˆใ‚’้–‹ๅ‚ฌใ„ใŸใ—ใพใ™โ—Ž
coco*chiใฎๅ•†ๅ“ใ‚‚ไธฆใ‚“ใงใพใ™!

4ๆœˆ25ๆ—ฅ(ๆฐด)
10:00๏ฝž14:00
ใ“ใ“ใ‹ใ‚‰ใƒžใƒซใ‚ทใ‚ง
ใƒ›ใƒผใƒ ใƒ‰ใƒƒใ‚ฏ๏ฝฅใ‚ฟใ‚คใ‚ญ
่ฑŠ็”ฐๅธ‚ๅพก่ˆน็”บ่ฅฟ็จฒ่‘‰8๏ฝฐ7

4ๆœˆ30ๆ—ฅ(ๆœˆ)
10:00๏ฝž15:00
่ฑŠใ‹ใชๆšฎใ‚‰ใ—ใฎใƒžใƒซใ‚ทใ‚ง
ใƒฉ๏ฝฅใ‚ซใƒผใ‚ตๅฎ‰ๅŸŽ
ๅฎ‰ๅŸŽๅธ‚็ฏ ็›ฎ็”บ็ซœ็”ฐ86๏ฝฐ5

#่ฑŠ็”ฐๅธ‚ #spm #ใƒใƒณใƒ‰ใƒกใ‚คใƒ‰ใƒฏใƒณใƒ”ใƒผใ‚น #ใƒชใƒใƒณใฎใŠๆด‹ๆœ #ใƒชใƒใƒณใฎใ‚ใ‚‹ๆšฎใ‚‰ใ— #ใ‚ณใƒผใƒ‡ใ‚ฃใƒใƒผใƒˆ


1

โŒ ATENCIร“N HOUSTON โŒ HOY NO VEMOS EN @veuhouston ... #SeCaeElTecho #Spm.023๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ด


1

SPECIAL FOR MY FRIENDS WHO ARE SAD.
.
The good thing about life is that when things don't go your way you always have another chance to make it right. Ignore the negativity and fokus on the bigger picture
.
So my advice is to always focus on the positive sides and ignore the negativities. Remember that in life, it can't rain all the time. In every dark night there's bright day. So keep your head up and keep smiling
.
Lagi 2 minggu ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜œ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#throwback #gudluck #spm #positivevibes


1

The end of the page