#studentipt

Instagram photos and videos

#bawalviral#studentipt#usim#kuis#kainpasangmurah#jubahexclusive#muslimahstyle#uia#bawalsaudia#bawal#jubahkurungelegant#bawallabuh#kainpasang#bawallovers#kurungpeplum#bawalbidang60#bawalbidang50#bawalbidang55#bawalmurah#muslimah#blouselabuh#tudungbidang60murah#pallazo#tudunglabuh#blousemoden#bawalborongmurah

Hashtags #studentipt for Instagram

BERITA BAIK BUAT AWAK2 DAN AWAK.

sebelum ni ramai yang tanya, cik zaff ada open for dropship tak ? cik zaff tak open for dropship tapi kali ni cik zaff nak bantu adik2 semua untuk jana pendapatan kecil kecilan.

minat berniaga ? tapi tak ada modal. nak ada stock takut nanti dituduh penipu. dont worry, cik zaff bantu.

cik zaff hantar stock dekat uall tau.
senang untuk awak cari pengalaman berniaga.

tak nak cerita panjang, minat ? whatsapp cikzaff di 01126729323, kalau malas sangat, tekan je link kat bio tu.

#agenttanpamodal #agentwanted #dropshipwanted #studentipta #studentipt #sekolahmenengah #cariduitlebih #agent #dropshiperwelcome #agentwelcome


0

BENCI nya bila angkat ketiak, nampak berkerak
GERAM rasa bila leher kehitaman
FRUST bila celah peha berdaki
.
Kalau boleh nak bahagian tu bersih dan terjaga. Walaupun tak de orang perasan, tapi diri sendiri boleh tahu kan? Tipu lah kalau tak terdetik rasa runsing fikirkan cara nak atasi kesan kehitaman dan berdaki tu kan?
.
Jom krim nano bantu.
Cuma perlu sapu je setiap kali lepas mandi. Krim yang mudah meresap dan tak perlu dibilas
.
Nanti akan perasan yang kesan daki dah hilang.
kawasan badan yang berkerak dah jadi lembut.
Dan kesan kehitaman dah mula cerah
.
NAK ORDER?
1 BOTOL RM40
2 BOTOL RM80
3 BOTOL RM120
(POS RM7 SEM /RM12 SS)
WHATSAPP 019.445.7179


6

Dah dapat kan pek promo ramadhan?
Dalam ni ada 60 biji dianz Vitamin. Kalau dulu 60 biji RM100, tapi dengan botol pink cuma RM90. Dah jimat RM10 tau
.
Macam raya juga promo ni memang setahun sekali je. Tahun depan tak pasti ada atau tak? Yang nak jimat, boleh grab terus 6 botol, buat setahun punya stok😍😍
.
NAK ORDER?
WHATSAPP KE 0194457179


5

Promo raya datang lagi. Tahun lepas takde. Tahun ni ada. Eh macam chipsmore lah😁😁Tapi klau tak grab promo sekarang memang rugi. Selama ni tak pernah bagi kurang walaupun seposenπŸ˜†
.
Siapa yang sesuai makan dianz vitamin ni? Dianz vitamin untuk mereka yang ada masalah
βœ”οΈjerawat
βœ”οΈkulit kering
βœ”οΈparut
βœ”οΈjeragat
βœ”οΈeyebag
βœ”οΈresdung
βœ”οΈsunburn
βœ”οΈeczema
βœ”οΈkulit kusam
βœ”οΈkulit berminyak
.
NAK ORDER?
BOLEH WHATSAPP KE 0194457179


7

Salam ramadhan semua ❀️
Bersahur ke tak pagi tadi? 😁😁


9

IKHTIAR UNTUK YANG INGIN KAN ZURIAT
.
Walaupun di panggil milkbooster, namun ada satu Fungsi lain vitamilk ni untuk wanita yang sedang berusaha hamil
.
Vitamilk milkbooster membantu pengeluaran ovum yang berkualiti. Selain itu ia juga menguatkan rahim agar risiko keguguran dapat dikurang kan
.
Jadi mommy yang tengah planning nak tambah cahaya mata tu, boleh cuba makan vitamilk milkbooster ni. InsyAllah ada rezeki makin bertambah ahli keluarga tu😍
.
NAK ORDER?
WHATSAPP KE 0194457179
SEKOTAK RM72 SEM /RM77 SS


7

Nak parut cepat hilang?
Nak luka cepat sembuh?
Nahh makan dianz vitamin ye
Kesan luka cepat kering
Parut pun cepat hilang
.
Kalau ada parut jerawat dan parut eksiden, jangan tangguh Lama-lama. Lagi lama lagi susah parut tu nak hilang tau
.
Dengan dianz vitamin senang je. Makan 2 biji sehari utk lenyapkan parut. Bukan parut di muka je, tapi parut di badan pun boleh. InsyAllah kita ikhtiar kan
.
Nak order?
boleh whatsapp ke 0194457179
Dianz vitamin RM50 /SEBOTOL
(TAK TERMASUK POS)


9

Morning semua ❀️
Rise and shine


12

Kesan lepas makan 3 botol dianz 😱😱
Luka di muka lebih cepat sembuh.
Lagi best bila takde tinggalkan kesan parut. Kalau tak, mau menangis 😫
.
Dalam dianz Vitamin ni ada vitamin E yang berfungsi untuk cepatkan penyembuhan luka. Dan vitamin E juga memang bagus untuk pudarkan parut
.
Jadi kalau ada kesan2 parut akibat jerawat, eksiden atau luka boleh makan dianz vitamin. Lagi cepat uols rawat, lagi cepat kulit akan pulih
.
Nak cuba?
Sebotol RM50
2 botol RM100
3 botol RM150
(tak termasuk pos)
Whatsapp 019-4457179


24

Kepada student dekat area SEREMBAN or yang sewaktu dengannya, hari ini dan esok kita beri special price untuk student sahaja! .
Kami jual dengan harga diskaun di @tempatanfest #sarctfseremban. Tapi kalau korang tunjuk student ID sekali, kita TAMBAH another RM10 untuk you guys punya first purchase!
.
Best tak best tak? Tunggu apa lagi? Serbu terussss booth kami di Tempatan Fest, Senawang di dewan D’Cattleya
.
Event bermula pukul 11 am to 11 pm
.
Free admission
.
#tempatanfest #sarcTFseremban #bajupremium #designtshirt #tshirtdesign #tshirtpremiun #pelajar #student #studentIPT


2

Haaa,dah tahu ke kelebihan dianz untuk kulit kita? Kalau belum, jom baca sekejap
.
🍊vitamin C berasaskan oren utk merawat parut/jerawat/jeragat
πŸ‡ vitamin E berasaskan maquiberry utk melembapkan kulit
🦈 kolagen asli berasaskan ikan talapia utk kulit lembut & gebu
⭐️ Extra glutathione sebagai antioksida & menggandakan pencerahan
⭐️ Extra ascorbic acid(vitamin C) utk lebih kuasa penyerapan dianz vitamin dlm tubuh
.
Sesuai untuk
❀️lelaki dan wanita 16 tahun ke atas
❀️wanita hamil ❀️wanita yang sedang menyusu kan baby
❀️wanita yang merancang kehamilan
.
Nak order?
tekan tekan je link whatsapp di bio
1 botol RM50
2 botol RM100
3 botol RM150
(POS RM7 SEM /RM12 SS)


29

BERJAYA HILANG KAN KULIT KUSAM
.
Punya lah kusam kulit wajah masa hamil. Ini gara-gara hormon yang tak stabil. Nak pakai skincare, takut bercampur bahan kimia merbahahaya. Tu yang makan dianz vitamin
.
Memang jelas nampak perubahan tu. Dari kulit kusam dah bertukar jadi bersih dan cerah. Makin glowing pula. Terpancar seri ibu mengandung kan
.
Ramai mommy-to-be yang tanya, selamat ke makan dianz? Takde effects pada si kecik?
Insha Allah dianz memang selamat. Sebenar nya pada usia kandungan sebulan dah boleh consume dianz vitamin
.
Ada lagi preggy mommy yang hadapi masalah kulit kusam? Atau jerawat muncul secara tiba-tiba? Jom hapuskan dengan dianz vitamin
.
Nak order?
klik je link whatsapp di bio
1 botol RM50
2 botol RM100
3 botol RM150
(POS RM7 SEM /RM12 SS)


17

Morning semua
Berbuatlah kebaikan walau sebesar zarahπŸ‘πŸ‘


18

Alhamdulillah.. ade juga student dr upm order.. jom jom.. order order order... malas malas nk kuar makan tu.. masak nasi je panas panas.. ade telor goreng.. layan je dgn sambal... byk jenis sambal ade... pilih je.. psssttttt pssstttttt lucky draw sambaleena still go on tau.... 3botol 1 penyertaan.. hadiah utama... emas!! #upmkosass #upm #studentipt #ipta #sambaleena #sambalpenyet #sambalijo #sambalpedas #sambalviral #sambalkakleena #sambalpedasgiler #jjcm #sambalsedap #sambalhantu


0

Guys.. girls.. ebelybadeh... sedap.. pedas.. bertambah tambah nasi.. simple.. cepat.. mudah.. sedap.. haaaaaaaaaa

yg sambal bilis rangup tu produk baru.. dm dm dm... cod this weekend

#sambaleena #sambalijo #sambalpenyet #sambalbilisrangup #sambalsedap #sambalpedas #sambalviral #sambalteragung #sambalgilersedap #jjcm #kuis #ums #unimas #usim #um #uum #upm #ukm #studentipt


2

PROMOSI RM20 SHJ!! Boleh mulakan business Dengan Modal serendah RM20 !!! 4.25% discount utk setiap topup ditawarkan kpd agent2 kami.CTHNYA; KALAU TOPUP RM30, HANYA RM28. 80 SHJ AKAN DI CAJ KPD ANDA, JIKA TOPUP RM30x10 BOLEH DPT UNTUNG RM12 utk maklumat lanjut. tekan link di bio kami laju2!!! #agent #topup #bags #igshopmalaysia #business #studentipt #bags #businesskecilkecilan


0

Backpack : Supreme classic BagpackπŸŽ’
Colour: Dark brown,navy blue,sky blue,orange,khaki,black,pink,red,purple🌈
Material: Oxford fabric
Dimension: 28cm X 41cm X 15cm
.
Harga pasaran:rm100 - keatas❗️
Harga Dropship: Rm55 exclude postage 😱
#bags #igshopmalaysia #business#studentipt #begmurah #begsekolah #begsupreme #supreme


1

Backpack : Adidas classic BagpackπŸŽ’
Colour: Black
Material: Nylon
Dimension(cm): 42H x 29L x 11W
Capacity: 20 to 35 liter
Features: Big enough to put in Ipad pro/laptop
.
Harga pasaran:rm 120- keatas❗️
Harga kami : rm70!!
exclude postage
#bags #igshopmalaysia #business#studentipt #igshopmalaysia #business #begmurah #begsekolah #begadidas


0

Pagi cantikss sekalian alam πŸ€—πŸ˜˜
.
Alhamdulillah syukur masih diberi kesempatan meneruskan kehidupan atas muka bumi ni😊
.
Jom sama2 cari rezeki. Moga segalanya diberkati.
.
Biasa pagi2 macam ni kami reply satu2 wassap dari customer. Paling penting soalan dari kami pada customer nak bawal square or curve? Bawal ye bukan shawl☺️ kadang ade customer keliru. Tapi xpe kami akan bantu semampu boleh. So far alhamdulillah customer sangat2 berpuas hati dengan service dan material tudung dari kami. Material tudung ni sooo exclusive taw. Xpercaya cuba try test satu πŸ˜‹ confirm akan repeat order. Nak lebih yakin lagi or ade ape2 nak tanya meh pm kami cepat sementara stock masih ade. .
for more details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah #bawalviral


1

READY STOCK CLASSIC CANVAS BACKPACK Backpack πŸŽ’
Colour: Red,Orange,Yellow,Green,Sharp Green,Deep Blue,Sky Blue,Purple,Light Purple,Grey,Black,Pink,🌈
Material: Nylon
Dimension: 45cm x 30cm x 14cm
.
Harga pasaran: Rm50 keatas❗️
Harga Kami: RM25 😱
TEKAN LINK DI BIO KAMI LAJU2, SEMENTARA STOK MASIH ADA #bagmurah #bags #igshopmalaysia #vsco #CNY #cutisemester #studentipt #bagsandang


2

Boleh mulakan business Dengan Modal serendah RM20 !!! 4.25% discount utk setiap topup ditawarkan kpd agent2 kami.CTHNYA; KALAU TOPUP RM30, HANYA RM28. 80 SHJ AKAN DI CAJ KPD ANDA, JIKA TOPUP RM30x10 BOLEH DPT UNTUNG RM12 utk maklumat lanjut. tekan link di bio kami laju2!!! #agent #topup #bags #igshopmalaysia #business #studentipt #bags #businesskecilkecilan


0

Selamat pagi semua kesayangan😊 hri ni nak share feedback customer. Alhamdulillah for this amazing feedback. She is my regular customer actually. Banyakkkk kaliii dah repeat order utk sajda hijab πŸ€“πŸ˜ƒπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜ puas hati katenye. Alhamdulillah. Sis bahagia kalau customer sis bahagia dengan hasil tangan sis. πŸ€—
.
So dia dah. Anda bile lagi πŸ˜ƒ SAJDA HIJAB. Harga super osemmm taw. Bayar sekali pakai bertahun πŸ™Š
.
pm sis for more details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah #bawalviral


0

Assalamualaikum. Pagi semua. 😊😘 salam jumaat yang barakah. 🌸 .

Mane satu pilihan kalbu?? πŸ˜ƒ meh pilih cepat mane yang berkenan. Nak bidang berapa? 45? 50? 55? kee 60? Ehh semua ade ke sis?? 😱😱 .
Ye awak semua ade. Awk pun ade.. 😌 dalam senarai order customer hari ni 😜pm sis for more details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah #bawalviral


1

Assalamualaikum. Pagi semua. 😊😘
.
Bestkan kalau dapat pakai tudung yang mudah bentuk, selesa dan nampak exclusive. πŸ€— semuanya ade pada SAJDA HIJAB. Ramai yang dah beli and ramai juga yang dah repeat order masyaa Allah.. sayanggg korangg😘 soo ade yang nak selit order? πŸ™‹πŸ» meh pm sis for more details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah #bawalviral


3

Yang berminat nak join dropship dianz boleh whatsapp ke 019.445.7179
.
Apa yang best nya join dropshipping dianz ni?
❀️tiada modal
❀️online coaching diberikan
❀️group support
❀️bahan marketing disediakan
❀️komisen 100‰milik anda
❀️berpeluang naik AGENT
❀️reward jika capai target jualan .
Sesuai untuk mereka yang
πŸ”Όsuka buat duit online
πŸ”Όnak duit belanja tambahan
πŸ”Ό student yang takde tajaan PTPTN
πŸ”ΌSurirumah yang nak bantu suami
.


15

Minat berbisnes tapi zero ilmu?
Relax, bila join TEDI ini yang akan uols perolehi
.
1.TEKNIK NANGKA KUNING
πŸ”Όteknik menjual seawal 7 hari
.
2. ILMU COPYWRITING
πŸ”ΌAyat menjual dengan betul
.
3. TEKNIK DONUT
πŸ”Όteknik viral supaya orang kenal anda
.
4. GUIDE untuk close sale
5. GROUP SUPPORT
6. TESTIMONI FRESH SETIAP HARI
7. REWARD bila capat target jualan
8.Tips dan Trick berniaga di IG dan FB
.
Training diberikan sepanjang bergelar agent.
Anda buat, anda dapat.
INSHA ALLAH takde stok terbiar naik berkulat. Atau stok tak laku sendiri makanπŸ˜†
.
BERMINAT?
WHATSAPP "AGENT" KE 0194457179


15

ADA YANG CARI SET PERFUME & DIANZ?
.
Eh eh nak bagitau ni. Promo Rm100 untuk dianz Vitamin dan perfume ni masih ada tau. Masih ada stok sipi-sipi lagi ni
.
.
Yang sabun dan tissue tu dapat Free gift je. Ada tambahan lagi utk free gift. Dapat masker muka, masker mata, lip care dan body scrub. Haaa menarik kan?
.
.
Kalau berkenan jangan lupa tekan link whatsapp di bio tau
.


17

Assalamualaikum. morning semua


26

Assalamualaikun semua. πŸ€—have a nice day. Korang dah pilih belum warna yang berkenan?? Ade customer ni dah borong banyakkk taw. So mcm biasa la nak bagi tahu stock makin surut. πŸ™ˆSiapa cepat dia dapat taw. Warna cantik2 ni jangan menyesal plak dah hbis nnti😊
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah


3

Pendapatan sampingan seorang pelajar IPT hasil daripada menjalankan projek STG.
.

Kalo begini hasilnya setiap bulan adakah perlu lagi pinjaman PTPTN?
.

Bagi #studentIPT yang berminat nak jalankan bisnes onlin dari rumah saya buka peluang untuk anda.
.

Modal hanya RM50.
.

Untuk info lanjut bole DM atau hantar ke http://nak.la/uzma
.

#projekSTG #uzma #caramudahbuatbisnesonline #bisnesparttime #bisnesdarirumah #bisnesuntukstudent #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #malaysia #indonesia #singapore #ipoh #koleksiuzma


3

Pagi semua 😘
.
Cantikkan customer gayakan #sajdahijab dimajlis konvo yang penuh bermakna tu. Siap nak repeat order lagi tauπŸ€—πŸ™ˆNampak tak,,, SAJDA HIJAB ni sesuai sangat2 dikenakan dalam semua majlis sebabnya material dia superrrr exclusive okeyyy😌😌😊.
.
Jom layan feedback ikhlas dari hati customer niπŸ˜ƒ
.
Mereka dah? Uolls bile lagi 😊
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

Morning sunshine 🌀️Happy sundate πŸ€—
.
Jom layan feedback ikhlas dari hati customer niπŸ˜ƒ
.
Mereka dah? Uolls bile lagi 😊
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


1

Selalu sangat dah dapat soalan dari customer @essque.co ade jual bawal square tak? Ade bawal curve tak? πŸ€”πŸ€”
.
Dear customer.. dua2 pun ade kami sediakanπŸ˜ŠπŸ€— pilih je mana yang berkenan dihati πŸ˜€
.
πŸ‘‰πŸ»pilih warna dan design .
πŸ‘‰πŸ»confirmkan dan transfer .
πŸ‘‰πŸ»zupp,,, kami packing dan pos kat awak2 semua 😘
.
MudahkanπŸ˜€
.
. 🌸SAJDA HIJAB🌸 .
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

Jom layan feedback ikhlas dari hati customer niπŸ˜ƒ
.
Mereka dah? Uolls bile lagi 😊
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


1

Jom layan feedback ikhlas dari hati customer niπŸ˜ƒ
.
Mereka dah? Uolls bile lagi 😊
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

Mane satu pilihan hati?? πŸ˜ƒπŸ˜Š
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

JOM JOIN TEAM DIANZ
❀️ DROPSHIP WANTED ❀️ AGENT WANTED
.
.
Harga barang makin naik tapi pendapatan tak berubah? Sekarang zaman teknologi, tak perlu keluar rumah pun boleh jana income. Betul, awak ikut je apa yang leader ajar. InsyAllah ada hasilnya
.
.
Zero knowledge pasai bisnes? Tak pe. Kami ajarkan. Bahan marketing semua disediakan. Cuma Perlu buat dan praktiskan je. Bonus bila awak RAJIN DAN KONSISTEN .
.
NAK JOIN?
WHATSAPP TERUS KE 019.445.7179


32

Mereka dah ,,, korang bile lagi ??πŸ˜€πŸ˜Š
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

" masyaa Allah siss,, bestnye pakai tudung ni. Menyesal xbeli awal2. 😩
.
"Sis saya dah pakai tudung tu. Memang superbb πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rase gojes amat bile pakai πŸ€—lepas ni nak order lagi taw. Nk buat koleksi.😁😘
.
.
Mereka dah ,,, korang bile lagi ??πŸ˜€πŸ˜Š
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

" masyaa Allah siss,, bestnye pakai tudung ni. Menyesal xbeli awal2. 😩
.
"Sis saya dah pakai tudung tu. Memang superbb πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rase gojes amat bile pakai πŸ€—lepas ni nak order lagi taw. Nk buat koleksi.😁😘
.
.
Mereka dah ,,, korang bile lagi ??πŸ˜€πŸ˜Š
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

" masyaa Allah siss,, bestnye pakai tudung ni. Menyesal xbeli awal2. 😩
.
"Sis saya dah pakai tudung tu. Memang superbb πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rase gojes amat bile pakai πŸ€—lepas ni nak order lagi taw. Nk buat koleksi.😁😘
.
.
Mereka dah ,,, korang bile lagi ??πŸ˜€πŸ˜Š
.
🌸SAJDA HIJAB🌸
.
.
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»HARGA YANG BERPATUTAN,,! .
bidang 50 - RM30 .
bidang 55 - RM32 .
bidang 60 - RM34 .
.
. ===========================
APA YANG SPECIAL TENTANG SAJDA HIJAB NI ??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
===========================
.
(+) MATERIAL BERKUALITI .
🌸Tidak panas .
🌸Tidak jarang .
🌸Lembut beralun .
🌸Minimal iron .
🌸Tidak melekap di badan .
🌸Mudah dibentuk .
🌸Material yang exclusive .
🌸Tahan lasak .
Tidak pudar/mengecut/berbulu .
🌸Boleh dibasuh guna mesin. (Tested and proven).
.
. .
(+) SIZE YANG PELBAGAI
OK ., yang bestnya tudung ni ade pelbagai bidang. Dari bidang 50, 55 dan 60 dan dan dannn paling best korang boleh request sama ade nak bawal square or curve πŸ˜€ kami akan menepati citarasa anda βœŠπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
.
(+) JAHITAN KEMAS DAN RAPI Jahitan tepi tudung dijahit menggunakan jahit tepi halus bukan klim baby seam .
. (+) READY DIBAWA SOLAT PADA BILA2 MASA
SAJDA HIJAB ni patuh syariah. Jadi anda tidak perlu risau jika tidak membawa telekung bersama😊 asalkan yang lain pun menepati syariat la yeπŸ™ˆ
.
(+) SESUAI UTK PELBAGAI MAJLIS
🌸Bridesmaids
🌸nikah
🌸bertunang
🌸shoot post / pre wedding
🌸maternity shoot
🌸pakai akikah anak
🌸dinner/majlis rasmi
🌸wedding
🌸utk convo pun boleh .
🎁 SAJDA HIJAB juga sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayangπŸ˜˜πŸ˜ƒ
.
POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm 11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

ZAMAN SEKARANG SERBA MAHAL
.
Minyak naik, harga barang - barang naik, serba serbi naik. Tapi pendapatan kita susah nak naik? Susah bukan bermaksud tak boleh kan? Kena pandai rebut peluang. Buat bisnes sebagai pendapatan sampingan
.
.
TAKDE MODAL? start small dulu. Tak perlu beribu-ribu pun. Dengan Dianz, jika ada RM120,dah boleh join BABY AGENT tau
.
TAK PANDAI BERBISNES? itu semua letak tepi.. Kami guide anda dari zero ke HERO. Bahan marketing disediakan. Training diberikan. Anda cuma perlu buat je
.
.
Berminat nak join?
WHATSAPP 'BABY AGENT' KE 019.445.7179


41

Lain negara lain rutin kecantikan kaum wanita nya kan? Ye la, cuaca setiap negara tak sama, maka cara penjagaan pun mestilah berbeza. Jom kami kongsikan rahsia kecantikan wanita dari seluruh pelusuk dunia. Kalau ada yang sesuai, boleh la cuba ye
. .
❀️PERANCIS
Menggosok Ais Pada Wajah
Rawatan ini berkesan untuk merangsangkan peredaran darah dan memberikan anda kulit yang sihat dan berseri
.
.
❀️CHILE
Anggur Merah Untuk Kulit Berseri
Wanita di Chile mendakwa kulit wajah mereka berseri disebabkan oleh antioksidan yang terdapat dalam anggur merah.
Mereka akan membuat masker dengan mencampurkan anggur merah dengan dua sudu besar tepung. Apabila pes itu siap, mereka akan menyapukannya pada wajah mereka dan dibiarkan selama 10 minit sebelum mencucinya. Topeng ini akan mempunyai kesan yang terbaik jika digunakan pada waktu pagi
.
.
❀️SWEDEN
Pemakanan Yang Sihat
Kebanyakan pakar kecantikan menjelaskan bahawa kulit berseri yang dimiliki oleh wanita Sweden adalah disebabkan oleh amalan pemakanan yang sihat seperti ikan dan buah beri yang kaya dengan antioksidan
.
.
❀️JEPUN
Air Beras
Ia membantu dalam membersihkan muka anda, merangsang pengeluaran kolagen dan memberikan kulit anda tekstur yang lebih cantik
.
.
❀️BRAZIL
Jus Lobak Adalah Ubat Yang Berkesan Untuk Menghilangkan Jerawat
Jus lobak merah yang segar kaya dengan beta-karotena yang dapat membantu untuk menyembuhkan jerawat
.
.
❀️SPAIN
Menggunakan Kentang Untuk Menghilangkan Lingkaran Gelap Di Bawah Mata
Caranya : Hiris nipis kentang dan letakkan pada kelopak mata anda selama 10 minit
.
.
❀️KOREA
Lendir Siput
Ini adalah salah satu bahan yang paling popular dalam krim muka Korea. Ia mengandungi ciri penyembuhan yang baik dan turut mengandungi kolagen dan elastin
.
.
Nak tahu lebih lagi?
nantikan bahagian kedua uols .
#tipscantikdianz


29

Assalamualaikum. Pagi semua 😊 have a nice day🌀️. .
Lama rasenye tak update. Busy sikit lately ni. Alhamdulillah ramai juga yang order warna baru ni. Warna susah nak dapat katenye. So korang yang lain jangan tunggu lama2 fikir lama2. Rase dah ada yang berkenan tu cepat2 order. Stock nyawa2 ikan je ni.
.
SAJDA HIJAB .
πŸ’₯bestseller hijab .
πŸ’₯bawal bucu curve & square .
πŸ’₯jahit tepi halus .
πŸ’₯mudah dibentuk .
πŸ’₯kain terletak dan flowy
πŸ’₯material italian crepe (sangat exclusive) 😎 .
.

Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


1

Alhamdulillah customer puas hati πŸ€— .
Tak nafi no 5 tu memanggg palingggg larisssss . Sis sendiri pun xbkesempatan lagi nak pakai warna ni sebab nak dahulukan customer πŸ˜… asalkan nak cop je mesti tak dapat hehe. Warna ni laa antara paling cepat habis. Nasib bile nak restock ade lg warna ni. 😌
.
So korang yang lain bile nak cuba?? πŸ˜€ kena cepat taw. Stock habis belum tentu lagi warna ni ade lagi ye.
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


2

PELUANG DROPSHIP DIBUKA
.
.
Nak cari side income dengan mudah? Jom join dropship dianz sekarang.
Zero knowledge pasal online bisnes?
Takpe semua kami ajarkan.
Uols cuma perlu buat je.
Nak ke nak sangat?
.
.
WHATSAPP ' DROPSHIP' KE 019.445.7179


28

Pagi semua😊 hujung minggu ni ape aktiviti korang? Meh la share siniπŸ€—
.
Sambil2 tu meh la cuci mata tengok SAJDA HUJAB PASTEL COLOUR ni. Ramaiiiiiii dah yang order and pakai SAJDA HIJAB ni. Katanyee geram tengok warna comel sangat😁 jangan cakap diorang je geram. Sis sendiri pun rambang mata ok 😌. Sape2 yang berminat cepat2 order taw. Stock nyawa2 ikan dah ni😩
.
Ok xnak cakap banyak. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


0

Memiliki mata cantik dan jelingan yang menggoda pastinya menaik kan keayuan diri dengan kanta lekap terbaik AMBER LENS. Contact lens AMBER LENS mempunyai lulusan KKM. Struktur lembut dan ringan.Tidak menyebabkan mata sakit dan merah dan Sesuai utk sensitive. .
Didatangkan dalam Exclusive Box With Case box (Penyepit & Pemegang Lens) .
Dapatkan 10jenis lens dari Amber yang sememangnya limited edition punya πŸ’ƒπŸ’ƒ wauu
.
Klik link Whatsapp di bawah utk dapatkan Amber Lens sekarang
http://www.wasap.my/60193649375

#Ambersoftlense
#amber
#lens
#amberlens
#borong
#shop
#handmadejewelry
#inai
#pengantinbaru
#bertunang
#majlisperkahwinan
#studentipt
#salon


0

Pagi semua😊
.
Hari ni pakai tudung fashion ape. Bawal square or curve? Mostly customer @essque.co suka pakai bawal curve . Katenye rase macam comel je bila pakai 😊 ade juga peminat setia bawal square 😊 ape pun nak bagitahu dekat @essque.co korang boleh dapatkan dua jenis tudung ni. Bestt kannπŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
So guys which one? Square or curve? Let me help you. More details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


2

Salam maghrib semua.
Lembut kan warna ni. Tenang je . Damai je. Selain colour baby blue, ni antara warna best seller juga. Warna seakan tapi tak sama😊orang putih kate ni warna aqua blue πŸ€“
.
Minat ke minat?? Meh pm tepi 😊
πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej


1

AGENT DIANZ DIPERLUKAN
.
Kenapa kena join Team Dianz?
πŸ”Όgroup support disediakan
πŸ”Όteknik nangka kuning
πŸ”ΌTeknik Nangka Berapi
πŸ”ΌTeknik Donut
πŸ”ΌGuide untuk close sale
πŸ”ΌTips Hasilkan Ayat Iklan Padu
πŸ”ΌReward
πŸ”ΌTestimonial fresh setiap hari
.
.
BERMINAT?
Klik WHATSAPP Link di bio


22

AGENT DIANZ DIPERLUKAN
.
.
Yang berminat nak berniaga, jom join team dianz. MODAL Rm400 je uols. Dah 5 tahun dalam pasaran dan masih bertahan. Marketing pun pihak HQ lakukan secara berterusan agar uols mudah menjual.
.
Kenapa kena join Team Dianz?
πŸ”Όgroup support disediakan
πŸ”Όteknik nangka kuning
πŸ”ΌTeknik Nangka Berapi
πŸ”ΌTeknik Donut
πŸ”ΌGuide untuk close sale
πŸ”ΌTips Hasilkan Ayat Iklan Padu
πŸ”ΌReward
πŸ”ΌTestimonial fresh setiap hari
.
.
BERMINAT?
WHATSAPP 019.445.7179


14