#stylo

Instagram photos and videos

#stylo#KareenaShawl#BellaAmmaraLovers#fashion#BAlovers#BellaRaya2018#coveryouraurah#hijabista#bazaarpaknil2018#shawlglitter#glittershawl#shawlrayamurah#handbag#shawlsedap#style#instagood#beautiful#hot#bag#instafashion#colour#bazarpaknil#hadiahbirthday#hantarankahwin#instafamous#wallet#instgram#fashionbag

Hashtags #stylo for Instagram

Kasut Futsal Adidas X Orange Yellow [Saiz 44 only]

Assalamualaikum... Lelong guys!!!
Kasut lelong.. Bukan kasut lama tau😉
Kalau ada difect.. Kitaorang tulis siap2
Harga asal RM105!!!🤪
Saya bagi
💥RM 70 sahaja
Free postage sm... Ss +RM 5 jer❣️
😱Kaw2 dah murah ni.. Stock limited.. Cepat guys

Nak tanya/order
💎Whatsp : 0136729087 @tekan jer link kat bio terus

Saiz lain? Ada jugak...boleh tanya dulu... #readystock
#sneakers
#kasutmurah
#kasutsukan
#stylo


0

Meia stance do monstro lebron james 🏀🏀R$59.90

#stance #lebronjames23 #nba #basquete #stylo #americano #mitchellness


0

Kasut Futsal Adidas X Blue Silver [Saiz 44 only]

Assalamualaikum... Lelong guys!!!
Kasut lelong.. Bukan kasut lama tau😉
Kalau ada difect.. Kitaorang tulis siap2
Harga asal RM105!!!🤪
Saya bagi
💥RM 68 sahaja
Free postage sm... Ss +RM 5 jer❣️
😱Kaw2 dah murah ni.. Stock limited.. Cepat guys

Nak tanya/order
💎Whatsp : 0136729087 @tekan jer link kat bio terus

Saiz lain? Ada jugak...boleh tanya dulu... #readystock
#sneakers
#kasutmurah
#kasutsukan
#stylo


1

Kasut Nike Flyknit Grey Blue White [Saiz 36 only]

Assalamualaikum... Lelong guys!!!
Kasut lelong.. Bukan kasut lama tau😉
Kalau ada difect.. Kitaorang tulis siap2
Harga asal RM95!!!🤪
Saya bagi
💥RM 68 sahaja
Free postage sm... Ss +RM 5 jer❣️
😱Kaw2 dah murah ni.. Stock limited.. Cepat guys

Nak tanya/order
💎Whatsp : 0136729087 @tekan jer link kat bio terus

Saiz lain? Ada jugak...boleh tanya dulu... #readystock
#sneakers
#kasutmurah
#kasutsukan
#stylo


0

Tq yg mne payment kasut. Yg nak amik kt uma pon tq2..nti smpai kite inform ok.jom grab kasut 3 pair 100😍😍😍 #colour#shopping#beautiful#instafashion#picofday#photoofftheday#bag#fashionbag#leatherbag#fashion#style#trendy#stylo#handbag#trustseller #hot #instagood #bazarpaknil#instgram#handbag#wallet#instafamous#hantarankahwin#hadiahbirthday# Berminat direct clicks link dibawah👇👇👇👇 www.wassap.my/60134090400


0

Tq yg mne payment kasut. Yg nak amik kt uma pon tq2..nti smpai kite inform ok.jom grab kasut 3 pair 100😍😍😍 #colour#shopping#beautiful#instafashion#picofday#photoofftheday#bag#fashionbag#leatherbag#fashion#style#trendy#stylo#handbag#trustseller #hot #instagood #bazarpaknil#instgram#handbag#wallet#instafamous#hantarankahwin#hadiahbirthday# Berminat direct clicks link dibawah👇👇👇👇 www.wassap.my/60134090400


1

Tq yg mne payment kasut. Yg nak amik kt uma pon tq2..nti smpai kite inform ok.jom grab kasut 3 pair 100😍😍😍 #colour#shopping#beautiful#instafashion#picofday#photoofftheday#bag#fashionbag#leatherbag#fashion#style#trendy#stylo#handbag#trustseller #hot #instagood #bazarpaknil#instgram#handbag#wallet#instafamous#hantarankahwin#hadiahbirthday# Berminat direct clicks link dibawah👇👇👇👇 www.wassap.my/60134090400


1

Tq yg mne payment kasut. Yg nak amik kt uma pon tq2..nti smpai kite inform ok.jom grab kasut 3 pair 100😍😍😍 #colour#shopping#beautiful#instafashion#picofday#photoofftheday#bag#fashionbag#leatherbag#fashion#style#trendy#stylo#handbag#trustseller #hot #instagood #bazarpaknil#instgram#handbag#wallet#instafamous#hantarankahwin#hadiahbirthday# Berminat direct clicks link dibawah👇👇👇👇 www.wassap.my/60134090400


0

Good morning and Happy Monday #nurhudaladies🌹

We have SPECIAL PROMOTION FOR HANNA SHAWL
1pc at RM99
Get both colors Goldie Grey and Dark Silver at RM148 only Save RM50

Grab yours now. To purchase whatsapp us at 0164470898 or through our FB page Nur Huda by NH

ANGGUN I JELITA | BERGAYA with NUR HUDA

#hotd #ootd #potd #ootdbynurhuda #nurhudaladies #ideagayanurhuda #hannashawlbynurhuda #nurhudatravelseries #nhbasicplainshawl #nurhudaladies #fashion #modernmuslimah #nurhudabynh #nurhudanewcollection #hijabfashion #fashionhijabi #exclusivehijabmalaysia #exclusivehijab #exclusivehijabbrand#mfw #glammagazine #stylo #modestfashion #modestyle #sayajual #womansweeklymagazine #harpersbazaar #vougemagazine


1

ਗੋਰੀਏ ਨੇ ਤੇਰੇ😍 ਕਾਲੇ ਸੂਟ ਨੇ ਪੱਟ☝️ ਦਿੱਤੇ ਸ਼ੋਕੀਨ 🙌ਮੁੰਡੇ ਸਾਰੇ ..... #Aman
@makeup_by_swati
#suit#swag#stylo#ghaint#royal#look#cuteness#sweet#girl#f4f#l4l#Aman#Prabh
@royal_punjabi_worldwide


0

ter atenção aos detalhes, ao que dizemos e como dizemos é uma tarefa diária e nada simples, mas a tecnologia tratou de aprimorar. Falamos o que desejamos, com a possibilidade de deletar antes da pessoa ler/ver, podemos editar ou dizer que o outro que nos leu mal. Por mais que digam que não usam nossos dados e áudios, nossa time line é orquestrada de acordo com nossos movimentos. Diga/pesquise algo 3 vezes e o tema/promocional aparece diante dos seus olhos. Bem que eu preferiria encontrar com a Süssie Beetlejuice mesmo. Não sendo possível, naveguemos de forma leve para promover bons encontros em um algoritmo saudável <3♩ ♪ ♫ ♬ ♭ ♮ ♯
Shake, shake, shake, Senora, shake your body line
Shake, shake, shake, Senora, shake it all the time
Work, work, work, Senora, work your body line
Work, work, work, Senora, work it all the time
.
.
.
.
.
.
.
.
#köln #alemanha #germany #deutschland #world #welt #trip #urlaub #fashion #stylo #design #art #kunst #wanderlust #fanfic #movielover #digitalnomadism #nomadism #freelancer #draw #beetlejuice #bepositive #littlethings #technology #beetlejuicebeetlejuicebeetlejuice #bewhatyouwant #illustration #homeoffice #storytelling #germany🇩🇪


0

Haciendo las vueltas del fin de semana, flores, compras, súper, jardineria, unas me encantan otras no tanto, pero hay que hacerlas jajaja😂. Pero cuéntame mujer cuáles son tus actividades y lugares preferidos ?🙋‍♀️


5

📍Loja Virtual 💻🛍️
📍Parcele no cartão 💳
📍VAREJO.
📍Contatos via whats:📲📞
(85)988421255 ou (85)999775116.
📌vestido midi várias estampas.
📌venha acompanha todos nossos modelos.
@sr.srapires 👈🔝#vestidomidijusto #stylo #girl #lançamento #muitolindo .


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

#stylo #acrylique et #ebene de macassar


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

🎉KAREENA SHAWL ~ RM59 ONLY 🎉 .
͞Cantikknyaaaa scallop design pada shawl tuuu͟. Membutang mata semua org bila tgk shawl
baru Bella Ammara, belum release lagi semua dah tak sabar nak beli. Ish ish ish…. 😍 .
Dengar cerita, taburan diamond di hujung shawl ni buat #BellaAmmaraLovers melting habis
tahap termimpi-mimpi. Hamboiiii. Risau sungguh takut STOCK TAK CUKUP… yelahhh
ramai sangat yang dah request ni.. .
Sebab ada 14 pilihan colour.. wowww banyaknya.. senang nak matchkan dengan baju -baju sis.
Psssttt rasanya banyak lagi baju tak pakai dalam almari tu kan sebab tak ada tudung yang
sesuaiii.. naahhhh bawak baju sis dan matchkan dengan #KareenaShawl. Yoohoooo!🎉 .
Pasal material ni malas nak cakap banyak la kan sebab memang terbukti semua koleksi dari
bella Ammara memang high quality.. berbaloi dengan harga #KareenaShawl ni. Untuk koleksi
#KareenaShawl kali ni Bella Ammara menggunakan super high-quality chiffon. Kain ni selesa,
tak panas, tak jarang, susah kedut dannn yang best sekali mudah terbentukkkk. Banyakkknyaa
woot woot 😱😱 .
#BellaAmmaraLovers nak tahu tak apa yang bestnya #KareenaShawl ni lagi? Kalau nak tahu
kenalah purchase dan alami lah sendiri.. ok. Hmm jangan lupa bagi tahu kawan -kawan dan saudara-mara ya 🤗
.
Kareena Shawl is a luxury beaded with diamond in 14 selection of colours gives you a simply
sweet and stunning effect. Versatile for any look for many occasions. -Rectangle Shawl with scallop design -Soft Chiffon – comfortable and soft texture fabric -Does not wrinkle easily -Diamond -BA Plate
Product Care: Suitable for hand wash. Iron steam or dry with medium heat.
Poster Writeup
Lady’ B Shawl is a modern and beautiful collection of 3D beaded with diamond shawl. Comes with gorgeous colors to suit various occasion.
Easy styling and extremely gorgeous effect. Comfortable, and cool feeling fabric.
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233
Just click the whatsapp link at my bio 😄 😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 -
#BAlovers #BellaRaya2018
#glittershawl
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#shawlrayamurah
#bazaarpaknil2018
#shawlsedap
#shawlglitter


0

Lo que decidas hacer.
Asegúrate que te haga,feliz.
#modelo #mr
#photography
#modelfitness#stylo#smile


2

No Jobs de hoje o que não faltou foi beleza, né non? Feat Jean Grey 💁🏽‍♂️


6

🌼 Baimonds Kurung 🌼 .
Specially design for a strong women, independent but also soft and feminine on the inside.
Contemporary cutting with vibrant shades and expressive hues will give you timeless
appearance. Was designed to suit every individual body figure to make sure you confident
and will absolutely make you shine like a queen. #VividVelvetCollection focus on a modern
look, glamorous yet minimal elements which are comfortable for women to flaunt during
Syawal.
.
Top -Kurung modern -Round neckline -Concealed back zip fastening -Breastfeeding, and wuduk friendly -BA plate -Custom made luxury glitter cotton lycra .
Bottom -Mermaid cut skirt -Side zip and hook fastening -Custom made luxury glitter cotton lycra -Model wears an XS and is 154cm tall
Product Care: Suitable for machine wash .
Mesti #BAlovers dah sibuk cari baju untuk raya tahun ni kan? Mesti korang
dah plan nak pakai colour apa tahun ni. Biasa lahh, musim raya ni lahh paling meriah
kannn!! Semua dan pakai baju cantik-cantik, sedondon suami isteri. Ada juga yang dah tak
sabar nak raya sebab terujaaa sangat nak pakai baju pilihan hati. .
Untuk #BAlovers yang confim sibuk time raya mesti korang akan titik beratkan tentang
keselesaan baju raya korang, tanak yang vogue sangat sebab nanti nak ke dapur basuh
pinggan, nak sediakan makanan untuk tetamu dannn banyak lagiii.. haishh tetiba bau rendang
pulak.. hihihi 😁
Jom try BAimonds Kurung untuk raya tahun ni 😍
.
👉You can shop now via dm/whatsapp me at: 01126390233. Just click the link at my bio 😄
-
😍Mudah, cepat, tiada service charge😍 .
#muslimahattire
#coveryouraurah
#hijabista
#stylo
#fashionista
#fashionlover
#bajukenduri
#bajumajlis
#eday #jubahironless #ironless
#bajukurung #bajukonvo
#annualdinner #bajurasmi #flowykurung
#flowyjubah #jubahsopan #jubahanggun
#TeamAwesomeBASP #codseberangjaya
#CasandraDress #BellaAmmara #BellaRaya2018 #Aidilfitri2018.
#BaimondsKurung #VividVelvetCollection for #BellaRaya2018 #BellaAmmara - #regrann


0

Tell me a story, Toy design.


9

The end of the page