#sunwayputramall

Instagram photos and videos

#sunwayputramall#primasaujana#putrajaya#bangi#dndbeautyhouse#spakualalumpur#instadaily#instafamous#instabeauty#bandarbarubangi#instalike#puncaksaujanakajang#saloonkualalumpur#sgramaldalam#hululangat#sgjelokkajang#sgmerab#semenyih#jalanipoh#pwtckl#kajang2#assalamualaikum#pevonia#bangunanperkim#qunyitmasker

Hashtags #sunwayputramall for Instagram

RAYA RAYA SIDE INCOME
HELLO I FI ๐Ÿ‘‘
I WILL REPLY KINDLY ๐Ÿ˜€
PELAJAR/SURI RUMAH/PART TIME/FULLTIME BOLEH JOIN BE OUR AGENT TOPUP...
BENEFITS??
.
๐Ÿ‘‘PENDAFTARAN SERENDAH RM10 SEUMUR HIDUP & TIADA EXPIRED !!!
๐Ÿ‘‘PANGKAT LEBIH TINGGI LEBIH TINGGI SIDE INCOME
๐Ÿ‘‘TIDAK PERLU KE KEDAI BELI TOPUP
๐Ÿ‘‘BOLEH TOPUP DIRI SENDIRI
๐Ÿ‘‘JIMAT MASA
๐Ÿ‘‘JANA WANG SAMPINGAN
๐Ÿ‘‘MASA ANDA TENTUKAN

#texasgombak
#selayang
#rackboutique
#tamantitiwangsa
#ijn
#pusrawi
#kepongg
#gombak
#selayang
#maybankselayang
#bandarbaruselayang
#hospitalselayang
#batucaves
#ktmbatucaves
#tamanwahyu
#melawatimall
#sunwayputramall
#srigombak
#gombak
#kualalumpur
#johor
#terengganu
#kelantan
#perak
#kedah
#negerisembilan
#melaka
#malaysia


0

RAYA RAYA SIDE INCOME
HELLO I FI ๐Ÿ‘‘
I WILL REPLY KINDLY ๐Ÿ˜€
PELAJAR/SURI RUMAH/PART TIME/FULLTIME BOLEH JOIN BE OUR AGENT TOPUP...
BENEFITS??
.
๐Ÿ‘‘PENDAFTARAN SERENDAH RM10 SEUMUR HIDUP & TIADA EXPIRED !!!
๐Ÿ‘‘PANGKAT LEBIH TINGGI LEBIH TINGGI SIDE INCOME
๐Ÿ‘‘TIDAK PERLU KE KEDAI BELI TOPUP
๐Ÿ‘‘BOLEH TOPUP DIRI SENDIRI
๐Ÿ‘‘JIMAT MASA
๐Ÿ‘‘JANA WANG SAMPINGAN
๐Ÿ‘‘MASA ANDA TENTUKAN

#texasgombak
#selayang
#rackboutique
#tamantitiwangsa
#ijn
#pusrawi
#kepongg
#gombak
#selayang
#maybankselayang
#bandarbaruselayang
#hospitalselayang
#batucaves
#ktmbatucaves
#tamanwahyu
#melawatimall
#sunwayputramall
#srigombak
#gombak
#kualalumpur
#johor
#terengganu
#kelantan
#perak
#kedah
#negerisembilan
#melaka
#malaysia


0

RAYA RAYA SIDE INCOME
HELLO I FI ๐Ÿ‘‘
I WILL REPLY KINDLY ๐Ÿ˜€
PELAJAR/SURI RUMAH/PART TIME/FULLTIME BOLEH JOIN BE OUR AGENT TOPUP...
BENEFITS??
.
๐Ÿ‘‘PENDAFTARAN SERENDAH RM10 SEUMUR HIDUP & TIADA EXPIRED !!!
๐Ÿ‘‘PANGKAT LEBIH TINGGI LEBIH TINGGI SIDE INCOME
๐Ÿ‘‘TIDAK PERLU KE KEDAI BELI TOPUP
๐Ÿ‘‘BOLEH TOPUP DIRI SENDIRI
๐Ÿ‘‘JIMAT MASA
๐Ÿ‘‘JANA WANG SAMPINGAN
๐Ÿ‘‘MASA ANDA TENTUKAN

#texasgombak
#selayang
#rackboutique
#tamantitiwangsa
#ijn
#pusrawi
#kepongg
#gombak
#selayang
#maybankselayang
#bandarbaruselayang
#hospitalselayang
#batucaves
#ktmbatucaves
#tamanwahyu
#melawatimall
#sunwayputramall
#srigombak
#gombak
#kualalumpur
#johor
#terengganu
#kelantan
#perak
#kedah
#negerisembilan
#melaka
#malaysia


1

Inner neck
Color color yg ade yea...
Rm29

#ladycountessmy
#nhautorizedstockist
#sunwayputramall


0

Enjoy your food nice familyโค๏ธ
We are glad to serve you and thank you for choosing rice garden
#sunwayputramall #ricegardenkl #ricegardenmy #sabarestaurant #hadramaut #foodie #arabicfood #yummy #food #craving #delicous #people #arab #malaysia


0

Regrann from @pevonia - There are many things contributing to the appearance of your pores: age, skin type, sun exposure, to name a few. With the help of Pevoniaยฎ๏ธโ€™s Power Repairยฎ๏ธ Micro-Poresโ„ข๏ธ collection, you can fight elements that are sometimes out of your control. - #regrann #dndbeautyhouse #spapilihananda #spakualalumpur #sunwayputramall #instabeauty #instafamous #instadaily #instalike #saloon #saloonkualalumpur #spapilihanartis #tv3malaysia #astro #ddcreamByRichnFabulousBeauty #ddcream #DDcream #pevoniamalaysia #pevonia


1

Regrann from @pevonia - Summer is just around the corner! Don't forget to stock up on your summer skincare essentials! Check out our facebook for a chance to win free products! #TuesdayTreat #Skincare #Beauty - #regrann #dndbeautyhouse #spapilihananda #spakualalumpur #sunwayputramall #instabeauty #instafamous #instadaily #instalike #saloon #saloonkualalumpur #spapilihanartis #tv3malaysia #astro #ddcreamByRichnFabulousBeauty #ddcream #DDcream #pevoniamalaysia #pevonia #loreal #wellsen #opi


0

COTTON CANDY LIP SCRUB
.
Khas untuk anda yang ada
โœ…Kulit bibir menggelupas
โœ…Kulit bibir hitam
โœ…Kulit bibir keras
โœ…Pakai Lipmatte jadi bercapuk
.
Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!
.
Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?
.
Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda.
.
Cotton Candy Lip Scrub ini mengadungi:
โœ…Premium Fine Sugar
โœ…Honey
โœ…Olive Oil
.
Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub:
โœ…Menanggalkan sel kulit mati di bibir
โœ…Menjadikan bibir PINKISH
โœ…Memperbaharui sel kulit bibir
โœ…Melembutkan bibir
.
โŒTiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick
โŒTiada lagi bibir hitam & kusam
.
RM15 SAHAJA
.
Wasap je Diana untuk order ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ 011-31088199
๐Ÿ“ฒ 011-31088199
๐Ÿ“ฒ 011-31088199

#putrajaya #puchong #lakefeild #sg.besi #bukitjalil #kualalumpur #banting #bangi #mytown #ikeacheras #sunwayvelocity #sunwayputramall #bangsarsouth #bangsar #brickfield #midvalley


1

Wait !! Dah grab our LIPSCRUB ? With cotton candy flavour korang mesti suka sebab the scent pon dah comel dan sedap okay??
.
#cosmetics #makeup #beautybloggers #lipscrub #cottoncandy #lips #lipstick #makeuptutorial #mytown #putrajaya #puchong #bangsar #bangsarsouth #midvalley #brickfield #kg.baru #kualalumpur #ioiputrajaya #bjkitjalil #sg.besi #cheras #sunwayvelocity #sunwayputramall


0

COTTON CANDY LIP SCRUB
.
Khas untuk anda yang ada
โœ…Kulit bibir menggelupas
โœ…Kulit bibir hitam
โœ…Kulit bibir keras
โœ…Pakai Lipmatte jadi bercapuk
.
Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!
.
Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?
.
Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda.
.
Cotton Candy Lip Scrub ini mengadungi:
โœ…Premium Fine Sugar
โœ…Honey
โœ…Olive Oil
.
Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub:
โœ…Menanggalkan sel kulit mati di bibir
โœ…Menjadikan bibir PINKISH
โœ…Memperbaharui sel kulit bibir
โœ…Melembutkan bibir
.
โŒTiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick
โŒTiada lagi bibir hitam & kusam
.
RM15 SAHAJA
.
Wasap je Diana untuk order ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ 011-31088199
๐Ÿ“ฒ 011-31088199
๐Ÿ“ฒ 011-31088199

#putrajaya #puchong #lakefeild #sg.besi #bukitjalil #kualalumpur #banting #bangi #mytown #ikeacheras #sunwayvelocity #sunwayputramall #bangsarsouth #bangsar #brickfield #midvalley


0

Eternal Love Lipbalm Open Booking
.
๐Ÿ’ธ RM29
.
๐Ÿ“ฒ Whatsap utk order 011-31088199 or klik link kt bio sis
.
๐Ÿš˜ FOC BDR PERMAISURI/MYTOWN/IKEA CHERAS
.
๐Ÿ“ฌ Postage everyday

#puchong #putrajaya #cheras
#hukm #mytown #ikeacheras
#sunwayputramall #sunwayvelocity #tmnshamerlinperkasa
#wangsamaju #sg.besi #lakefeild #bdrtasikselatan #bdrpermaisuri #codavailable


0

๐ŸŒบNew Launching๐ŸŒบ
.
Product: Lipbalm
Name: Seduction
Date: 8 APRIL 2018
.
Retail Price: RM 29
.
Kelebihan Seduction:
๐Ÿ’‹Melembapkan bibir
๐Ÿ’‹Mengurangkan rekahan bibir
๐Ÿ’‹Merawat bibir kering
๐Ÿ’‹Warna mengikut suhu bibir
.
Product Info:
NOT KKM: In progress
Main Ingredients :
-Octyldodecanol
-Polygryceryl-2
-Triisostearate
-Isononyl isononanoate
-Helianthus Annuss (Sunflower) seed wax
-Rhus Succedanea Cera
-Oryzasativa (Rice) Bran Wax
-Oryza Sativa (Rice) Bran Oil
-Vegetable (Olus) Oil
-Hydrogenated Polyisobutene
-Tocopheryl Acetate

#puchong #putrajaya #cheras
#hukm #mytown #ikeacheras
#sunwayputramall #sunwayvelocity #tmnshamerlinperkasa
#wangsamaju #sg.besi #lakefeild #bdrtasikselatan #bdrpermaisuri #codavailable


1

๐ŸŒบNew Launching๐ŸŒบ
.
Product: Lipbalm
Name: Seduction
Date: 8 APRIL 2018
.
Retail Price: RM 29
.
Kelebihan Seduction:
๐Ÿ’‹Melembapkan bibir
๐Ÿ’‹Mengurangkan rekahan bibir
๐Ÿ’‹Merawat bibir kering
๐Ÿ’‹Warna mengikut suhu bibir
.
Product Info:
NOT KKM: In progress
Main Ingredients :
-Octyldodecanol
-Polygryceryl-2
-Triisostearate
-Isononyl isononanoate
-Helianthus Annuss (Sunflower) seed wax
-Rhus Succedanea Cera
-Oryzasativa (Rice) Bran Wax
-Oryza Sativa (Rice) Bran Oil
-Vegetable (Olus) Oil
-Hydrogenated Polyisobutene
-Tocopheryl Acetate

#puchong #putrajaya #cheras
#hukm #mytown #ikeacheras
#sunwayputramall #sunwayvelocity #tmnshamerlinperkasa
#wangsamaju #sg.besi #lakefeild #bdrtasikselatan #bdrpermaisuri #codavailable


0

Kaw Kaw BurgerๅœจSunway Putra Mallๅผ€ๅˆ†่กŒๅ’ฏ๏ผŒ็Žฐๅœจๅฏไปฅๅœจๆ›ด่ˆ’้€‚็š„็Žฏๅขƒไธ‹ๅƒๅˆฐๅฅฝๅƒ็š„ๆฑ‰ๅ กๅ’ฏ๏ผไธๅฟ…ๅŽปๅˆฐๆ—บๆฒ™็Ž›ๆ ช้‚ฃไนˆ่ฟœไบ†~
Kaw Kaw Burger ไฝไบŽSunway Putra Mall ็š„4ๆฅผ๏ผŒๅœจโ€œSS2 Goreng Pisang็‚ธ่•‰้ป„โ€ ้š”ๅฃใ€‚ไปŽ็”ตๅŠจๆ‰ถๆขฏ็›ด็›ดไธŠๆฅ๏ผŒๅพ€ๅณ่ฝฌไฝ ๅฐฑ็œ‹็š„ๅˆฐๅ•ฆ~

ไปŠๅคฉ,ๅฐ็ฏ‡่ฆไป‹็ปไฝ ็š„ๅฐฑๆ˜ฏ่ฟ™ไธช่ถ…ไพฟๅฎœ็š„ๆฑ‰ๅ ก~ Kaw Kaw Burger ้™คไบ†100ๅ…‹ๅทจๅž‹ๆฑ‰ๅ กไธŽ165ๅ…‹ๅทจๆ— ้œธๆฑ‰ๅ กๅค–๏ผŒ็Žฐๅœจ่ฟ˜ๆœ‰ๆ™ฎ้€š็š„้ธก่‚‰ไธŽ็‰›่‚‰Ramlyๆฑ‰ๅ ก๏ผŒ่€Œไธ”ๅ”ฎไปทๅชไปŽRM4.90่ตทๅ‘ข~ๆ˜ฏไธๆ˜ฏๅพˆไพฟๅฎœ๏ผŸ
ๅ“‡๏ผŒๅœจ่ดญ็‰ฉๅ•†ๅœบ้‡Œ้ข่ƒฝๅƒๅˆฐRamlyๆฑ‰ๅ กไนŸๅคŸ็‰นๅˆซ็š„ไบ†๏ผŒ่€Œไธ”่ฟ˜ไปฅ่ฟ™็ง่ถ…ไบฒๆฐ‘็š„ไปทๆ ผๅฐฑ่ƒฝๅƒๅพ—ๅˆฐ~ไฝ ไปฌ่ฟ˜ไธๆฅๅƒ๏ผŒ็ญ‰ไป€ไนˆ๏ผŸ็ˆฝๆญชๆญช~

ๅฆ‚ๆžœไธ€ไธชๆฑ‰ๅ กไธ่ƒฝๆปก่ถณไฝ ๏ผŒ้‚ฃไนˆไฝ ่ฟ˜ๅฏไปฅ้€‰ๆ‹ฉๅฅ—้ค~ ๅชๆ˜ฏๅค–ๅŠ RM3.90ไฝ ๅฐฑๅฏไปฅๆ‹ฟๅˆฐไธ€ไธชๆฑ‰ๅ ก๏ผŒไธ€็ฝๆฑฝๆฐด่ทŸไธ€็ขŸ็ƒญ่…พ่…พ็š„็‚ธ่–ฏๆกๅ•ฆ~

่‡ณไบŽ100ๅ…‹ๅทจๅž‹้ธก่‚‰ไธŽ็‰›่‚‰ๆฑ‰ๅ ก็š„ๅ”ฎไปทไธบRM10.90๏ผŒ่€Œ165ๅ…‹็š„ๅทจๆ— ้œธๆฑ‰ๅ ก็š„ๅ”ฎไปทๅˆ™ๆ˜ฏRM13.90๏ผŒๅฅ—้คๅช้œ€ๅฆๅŠ RM3ๅฐฑ่ƒฝ่ฎฉไฝ ๅƒ้ฅฑ้ฅฑโ€ฆๅ–้ฅฑ้ฅฑโ€ฆ่ตถๅฟซๆฅๅฐ่ฏ•ไธ€ไธ‹ๅง!! ๅœฐๅ€๏ผšLot 4-48, Level 4, Sunway Putra Mall, No-100, Jalan Putra, Chow Kit (7.51 mi)๏ผŒ50350 Kuala Lumpur.
่”็ปœๅท็ ๏ผš012-335 5910
่ฅไธšๆ—ถ้—ด๏ผš10:00 AM-10:00 PM
Fb๏ผšhttpshttps://www.facebook.com/burgerbakarkawkaw/

ๅ–œๆฌขๅฐฑ่ฎฐๅพ—่ฆ Like ๆˆ‘ไปฌโ€œ้ฃŸๅœจๅคง้ฉฌโ€็š„ไธป้กตๅ“ฆ...
ๆฐ‘ไปฅ้ฃŸไธบๅคฉ๏ผŒ้ฃŸ็ฆๆปกไบบ้—ด...ๆˆ‘ไปฌไปฅไฝ ไธบๅ…ˆ~ ๐Ÿ˜‰

#sunwayputramall
#shoppingmall #burger #kawkaw #kawkawburger #chickenburger #beefburger #fries #ramlyburger #burgerbakar


0

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


4

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


5

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


4

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


5

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


3

#qunyitmasker #agentwantedmalaysia

JERAWAT CEPAT KECUT PARUT CEPAT PUDAR!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sampai bila nak sembunyi dalam rumah ye bila jerawat naik macam cendawan tumbuh? Sampai bila uolls nak tampal foundation dan bedak tebal bila keluar? Jom cuba Qunyit masker.

Qunyit masker dapat membantu kecutkan jerawat. Jerawat pun takut nak keluar tau.Kalau konsisten pakai cepat je jerawat kecut dan parut pun makin pudar. Selain tu qunyit masker
dapat
.
.
๐ŸŒธmembantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri ๐ŸŒธmengecilkan pori pori muka
๐ŸŒธmenghilangkan tanda tanda penuaan ๐ŸŒธmenyelesaikan masalah parut
๐ŸŒธkulit glowing dan cerah
๐ŸŒธmembantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
๐ŸŒธmelembutkan kulit
๐ŸŒธkulit lebih tegang
๐ŸŒธmembantu merawat resdung dan eczema

Cara pakai qunyit masker
1.Ambik qunyit masker 2 sudu kecil
2.Letak air sedikit dan kacau.
3.Basuh muka
4.Boleh tempek qunyit masker dekat muka.
5.Tunggu kering boleh basuh.

Nak lagi best campur dengan asam jawa.. Selamat mencuba
Bebas jerawat dan parut jerawat dengan qunyit masker viral.

Nak saya bantu,tekan link di bawah
Whatsapp :0145061502 (Nur)
www.wasap.my/60145061502
www.wasap.my/60145061502

Cod Area ๐Ÿ“Sekitar kajang
๐Ÿ“cheras ๐Ÿ“ ๐Ÿ“putrajaya ๐Ÿ“Dengkil
๐Ÿ“Bangi ๐Ÿ“KL

#qunyit #qunyitmasker #qunyitmaskerpower #kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #chowkit #qunyitmaskerkajang
#qunyitmaskersemenyih #qunyitmaskerbangi #qunyitmaskerputrajaya #qunyitmaskercheras
#baazarpaknil #kajang #putrajaya #primasaujana #puncaksaujana #dengkil #putrajaya #assalamualaikum


5

Hai selamat pagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam

Ni sis nak share sikit.. Khas buat pengemar #coffee khususnya para wanita dan gadis - gadis diluar sana.. Yang belum minum #perlacoffeeexclusive ni rugi taw!! Nak tahu kenapa? Sebab PCE ni banyak khasiat tersendiri khusus buat para wanita

Mudah sahaja!!! Hanya bancuh 2 scoop sehari sebelum sarapan @ sebelum tidur je, masalah kulit kusam, jerawat & parut dapat diatasi dengan PCE
Selain memberi kebaikan untuk kecantikan wajah, PERLA COFFEE EXCLUSIVE ini juga boleh:

Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.

Meningkatkan sistem imunisasi badan dan Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya dan Mengurangkan nafsu untuk makan

Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori โ–ถ๏ธ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal โ–ถ๏ธMembakar lemak badan dengan pantas sekaligus โ–ถ๏ธMengawal berat badan dengan mudah

Akhir sekali ๐Ÿ”œ Mencantikkan bentuk badan, memejalkan aset dan Tubuh lebih ringan dan bertenaga

Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)
.
Self-pickup
Kg charuk bunting
Belakang sri baling mini market
COD AREA :
COD kedah
๐Ÿ“ Baling๐Ÿ“ Kupang๐Ÿ“Batu42
๐Ÿ“Jerai๐Ÿ“Pendang๐Ÿ“Alor star

COD Penang
๐Ÿ“Seberang jaya๐Ÿ“Perda
๐Ÿ“Butterworth๐Ÿ“Permatang pauh๐Ÿ“Perai

COD Selangor & Kl: ๐Ÿ“Putrajaya ๐Ÿ“Dengkil๐Ÿ“KL ( PWTC, titiwangsa,sunway putra mall, jalan ipoh , masjid jamek, plaza rakyat, kg baru )

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


3

Hai selamat pagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam

Ni sis nak share sikit.. Khas buat pengemar #coffee khususnya para wanita dan gadis - gadis diluar sana.. Yang belum minum #perlacoffeeexclusive ni rugi taw!! Nak tahu kenapa? Sebab PCE ni banyak khasiat tersendiri khusus buat para wanita

Mudah sahaja!!! Hanya bancuh 2 scoop sehari sebelum sarapan @ sebelum tidur je, masalah kulit kusam, jerawat & parut dapat diatasi dengan PCE
Selain memberi kebaikan untuk kecantikan wajah, PERLA COFFEE EXCLUSIVE ini juga boleh:

Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.

Meningkatkan sistem imunisasi badan dan Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya dan Mengurangkan nafsu untuk makan

Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori โ–ถ๏ธ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal โ–ถ๏ธMembakar lemak badan dengan pantas sekaligus โ–ถ๏ธMengawal berat badan dengan mudah

Akhir sekali ๐Ÿ”œ Mencantikkan bentuk badan, memejalkan aset dan Tubuh lebih ringan dan bertenaga

Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)
.
Self-pickup
Kg charuk bunting
Belakang sri baling mini market
COD AREA :
COD kedah
๐Ÿ“ Baling๐Ÿ“ Kupang๐Ÿ“Batu42
๐Ÿ“Jerai๐Ÿ“Pendang๐Ÿ“Alor star

COD Penang
๐Ÿ“Seberang jaya๐Ÿ“Perda
๐Ÿ“Butterworth๐Ÿ“Permatang pauh๐Ÿ“Perai

COD Selangor & Kl: ๐Ÿ“Putrajaya ๐Ÿ“Dengkil๐Ÿ“KL ( PWTC, titiwangsa,sunway putra mall, jalan ipoh , masjid jamek, plaza rakyat, kg baru )

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


0

Hai selamat pagi. Semoga hari ini lebih baik dari semalam

Ni sis nak share sikit.. Khas buat pengemar #coffee khususnya para wanita dan gadis - gadis diluar sana.. Yang belum minum #perlacoffeeexclusive ni rugi taw!! Nak tahu kenapa? Sebab PCE ni banyak khasiat tersendiri khusus buat para wanita

Mudah sahaja!!! Hanya bancuh 2 scoop sehari sebelum sarapan @ sebelum tidur je, masalah kulit kusam, jerawat & parut dapat diatasi dengan PCE
Selain memberi kebaikan untuk kecantikan wajah, PERLA COFFEE EXCLUSIVE ini juga boleh:

Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.

Meningkatkan sistem imunisasi badan dan Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal

Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya dan Mengurangkan nafsu untuk makan

Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori โ–ถ๏ธ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal โ–ถ๏ธMembakar lemak badan dengan pantas sekaligus โ–ถ๏ธMengawal berat badan dengan mudah

Akhir sekali ๐Ÿ”œ Mencantikkan bentuk badan, memejalkan aset dan Tubuh lebih ringan dan bertenaga

Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)
.
Self-pickup
Kg charuk bunting
Belakang sri baling mini market
COD AREA :
COD kedah
๐Ÿ“ Baling๐Ÿ“ Kupang๐Ÿ“Batu42
๐Ÿ“Jerai๐Ÿ“Pendang๐Ÿ“Alor star

COD Penang
๐Ÿ“Seberang jaya๐Ÿ“Perda
๐Ÿ“Butterworth๐Ÿ“Permatang pauh๐Ÿ“Perai

COD Selangor & Kl: ๐Ÿ“Putrajaya ๐Ÿ“Dengkil๐Ÿ“KL ( PWTC, titiwangsa,sunway putra mall, jalan ipoh , masjid jamek, plaza rakyat, kg baru )

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


1

Tenk U kak Suhaila from #keramat who rented our viva for a month.
.
[VIVA FOR RENT]
Cawangan : Cheras Bangsar
Available : 22/4 - 24/4/2018
.
Auto
1.1cc
5 pax
RM110 per day
.
For booking :-๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
E. : carecarental@gmail.com
WA. : http://carecarental.wasap.my atau
M. : +6019 6633100.

#keretasewatbs #keretasewacheras #carecarental #keretasewaguamusang #ucsi #lagendacollege #keretasewakualalumpur #malaysiacarrental #pwtc #villaputra #bestaricondo #regaliaresidence #hotelseripacific #keretasewasgbesi #ketetasewaalamdamai #carrentalmalaysia #tbs #damaiperdana #pwtc #villaputera #villaputeri #legendhotel #sunwayputramall #alamdamai #bangsar #pantaidalam #kerinchi @ Bangsar


1

Coffee contains several important #nutrients that are good for your body.
That is why, #breakfast is the most #important meal to start your day off.

Have you had a Second Cup?

#coffeeโ˜•๏ธ #coffeeholic #coffeediet #espresso #coffeebeans #secondcupmalaysia #mysecondcup #sunwayputramall


0

Salam & Hello lipmatte kayra &K-Glow here.#kayrahealth&beauty #lipmatteomega369 here ๐Ÿ’„.
fast reply & servis .
dm/ws:011-60727844 just click call at my profile ๐Ÿ’„๐Ÿ’–.
Cod KL area ๐Ÿ”›Lrt/MRT Station Nearby your location .Lets cantik macam kak NurAmirah11 โ˜บ๏ธ๐Ÿ’•. #lrtwangsamaju #lrtklcc #wangsawalk #setapaksentral #midvalley #pavilion #mytown #sunwayputramall #lrtmasjidjamek #lrtkampungbaru #sogo #timessquare #monorail #mrtstation ๐Ÿš—๐Ÿ›ต๐Ÿšˆ๐ŸšŠ


0

Turn kakak
#sunwayputramall #icecream


0

Inner neck restock!
Rm29
.
#ladycountessmy
#nhautorizedstockist
#sunwayputramall


0

Nak rambut yang sihat dan cantik macam @zieglerjulia? Datanglah ke D&D Beauty House, Level 5 Sunway Putra Mall, Kuala Lumpur ๐Ÿ˜Š . *CREAM BATH TREATMENT*
RM 99 SAHAJA! CEPAT CALL 03-40511981 / WHATSAPP 013-2578999 UNTUK BOOKING... . *terms & conditions apply
.
#dndbeautyspa #dndbeautyhouse #spapilihananda #spakualalumpur #sunwayputramall #instabeauty #instafamous #instadaily #instalike #saloon #saloonkualalumpur #spapilihanartis #tv3malaysia #astro #ddcreamByRichnFabulousBeauty #ddcream #DDcream #pevoniamalaysia #pevonia #loreal #wellsen #opi


0

Manis je kan...
Irish dan Fiona
.
#ladycountessmy
#nhautorizedstockist
#sunwayputramall


0

Have a relaxing weekend. Keep calm and pamper yourself.
.
Welcome to D&D Beauty House, Sunway Putra Mall
.
Contact us now for booking
03- 4051 1981 / 013-257 8999
.
.
www.wasap.my/60132578999

#dndbeautyhouse #sunwayputramall #happyhour #spaandwellness #beautyandwellness #spapilihan #spamelayu #releasestress #familyspa #german #uk #spakualalumpur #dndspaandwellness #naturalorganicproduct #facialtreatment #footmassage #saloonkualalumpur #instalondon #instadaily #instalike #instabeauty #instagram #instafamous #malaysianspa #pevonia


2

Finally #friday

To help with your crazy week, try having our frrrozen chocolate chillers. As you know chocolate is cheaper than therapy, and you don't need an appointment.

#chocolatecureseverything
#chocolatebeverages
#chocolatecake
#everythingchocolate
#chocolatedrink
#secondcupmalaysia #mysecondcup #sunwayputramall


0

Cute little things in life gives us big satisfaction n happiness n put smiles on our faces๐Ÿ˜Šโค๏ธ #cutemoments๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #SunwayPutraMall #MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ


0

We love shoes, who doesn't!? Like, follow & share us NOW on Birkenstock Facebook or Instagram, to enjoy 10% off your purchase.
Follow these 3 simple steps:
1. Like & follow our FB/IG sites:
FB : BirkenstockMalaysiaOfficial
IG : @birkenstock.my
2. Share this post with your friends.
3. *Present actions to our friendly staff at any of the stores below, to get 10% off your purchase (applicable on normal price items,
excluding EVA collection, Promotional items, Best Buy items)
#1utama #pavilionkl #sunwaypyramid #sunwayputramall #klcc #mytown #thecurve #mitsuioutletpark .
.
#birkenstock #mybirkenstockstyle #ootd #ootdinspo #ootdstyle #wiwt #comfortwear #sandalsoftheday #instagood #instadaily #birkenstockmyofficial #tgif #tbt #throwback #porchvibes #flatlay #fridaypost #friyay #Friday #Fridayfunday #sale #klsale


0

ๆฒกๆœ‰ๆญฃ็กฎ็š„้€‰ๆ‹ฉ๏ผŒๆˆ‘ไปฌๅชไธ่ฟ‡่ฆๅŠชๅŠ›ๅฅ‹ๆ–—๏ผŒrangzijjๅฝ“ๅˆ็š„้€‰ๆ‹ฉๅ˜ๅพ—ๆญฃ็กฎใ€‚
ๆœฌๆฅ่ง‰ๅพ—ๆ— ๆณ•ๅฎŒๆˆ็š„๏ผŒๆœ€็ปˆ่ฟ˜ๆ˜ฏ่พพๆˆไบ†๏ผ
ไธ€ไธชๆ˜ŸๆœŸ็š„ๆฑ—ๆฐด๏ผŒๅ€ผ๏ผ
@germainee_tbs___ ่ฐข่ฐขไฝ ๆ„ฟๆ„ๅ’Œๆˆ‘ไปฌไธ€่ตทๅ‚ไธŽๆฏ”่ต›๐Ÿ˜˜ๅธŒๆœ›ไธ‹ๆฌกๆœ‰ๆ›ดๅคš็š„ๅˆไฝœๆœบไผš๐Ÿค—

@janice_so00 ๆฌข่ฟŽไฝ ๆญฃๅผๅŠ ๅ…ฅๆˆ‘ไปฌๅ•ฆ๏ฝž๐Ÿ˜˜๐ŸŒท
@lotteeeeeghw ่ฐข่ฐข่€ๅธˆๅœจๆœ€ๅŽๅ…ณๅคดไนŸๆฒกๆœ‰ๆ”พๅผƒๆˆ‘ไปฌ๏ผŒ้™ชๆˆ‘ไปฌ็ปƒไน ไบ†ๅคงๅŠๅคฉ๏ฝž๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜็ˆฑไฝ ๅ“Ÿโฃ๏ธๆˆ‘ไปฌไผšๆ›ดๅŠ ๅŠชๅŠ›็š„๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
@shayenelee
@estellachin__
@germainee_tbs___
@amyng0708
@newfish1124
@janice_so00
@winnie_kyeying
#clchobgoblindancecover #seoulfulfair #sunwayputramall #peanutbutterstudiomy #pbsfam #throwback


15

GLOBAL GOALS MUN 2018
.
April, 13th-16th 2018! Thank goodness I can join the International Conference and Grand Symposium of Model United Nation which held on the ballroom of Sunway Putra Hotel, Kuala Lumpur, Malaysia. The agenda on the first day was opening ceremony and introduction of Global Goals. I really love the opening performance. The second day was conference and formal debate for each golas. I've got a precious experience here. The last day was international grand symposium and cultural performance at night. I was surprised with Hamish Daud as the speaker of life below water goals, even I was looking for Raisa too, hehe. I enjoyed the cultural night and the dinner so much. Wow memorable! This event was such amazing and valuable thing that I ever experienced. Gladly, I got new knowledges, new friends, and of course new stories. Every delegates who join this agenda are superbly awesome and outstanding people all around the world. They are expert on global goals realm, they have a distinguish ability, and absolutely they are friendly to each other. We share a lot of knowledges here! The committee are also provide the best service for us. The chairperson and the speakers are incredibly great and surprised us. We love this event so much! Thank you Global Goals MUN 2018. I wish there will be the similar agenda on the next year. Dear distinguish delegates, I miss you very much. It seems I can not move on from you all.
.
๐Ÿ“ท Selfie with bestfriends of Indonesia
๐Ÿ“ท Enjoying coffee break in the middle of conference and formal debate
๐Ÿ“ท Photo of all delegates from quality education goals, together with chairperson and co-chair
๐Ÿ“ท Boyband cover photo in front of global goals photobooth
๐Ÿ“ท Secretary of Global Goals MUN vs. Secretary of HMJ (a little organization on my campus) ๐Ÿ˜‚
.
#17globalgoals #17globalgoalsforsustainability #sustainabledevelopmentgoals #sustainable #development #goals #globalgoals #globalgoalsmun #modelunitednations #unitednations #unitednation #undp #undpindonesia #indonesia #malaysia #kualalumpur #jakarta #sunwayputramall #sunwayputrahotel #quality #education #qualityeducation #literacy #numeracy #lovely #conference #symposium #international ๐Ÿ˜Ž


19

taktahu kenapa tekak teringin nak burger ๐Ÿ˜
.
kaw kaw burger @ sunway putra
.
#jalanjalancarimakan #foodporn #food #foodie #foodphotography #foodblogger #burgersmalaysia #burgerkawkaw #kualalumpur #sunwayputramall


0

#perlacoffeeexclusive
ANTARA KEBAIKKANNYA:
-Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
-Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
-Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu
-Memulihkan kulit berparut dan Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap
-Mengurangkan kedutan dan garis halus
-Mengecilkan liang pori
-Meningkatkan sistem imunisasi badan
-Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
-Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
-Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
-Mengurangkan nafsu untuk makan
-Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
-Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
-Membakar lemak badan dengan pantas
-Mengawal berat badan dengan mudah
-Mengetatkan otot faraj/ grip
-Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset
-Tubuh lebih ringan dan bertenaga
. โŒIbu Mengandung
.โŒLelaki

Harga :
RM60 (sm)
RM69 (ss)
Add RM8 postage SM
Add RM12 postage SS .
๐Ÿ“ŒCOD hari-hari sekitar KEDAH, PENANG, SELANGOR & KL .
๐Ÿ“ŒPOSTAGE hari-hari ke seluruh MALAYSIA .
Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


0

#perlacoffeeexclusive
ANTARA KEBAIKKANNYA:
-Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
-Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
-Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu
-Memulihkan kulit berparut dan Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap
-Mengurangkan kedutan dan garis halus
-Mengecilkan liang pori
-Meningkatkan sistem imunisasi badan
-Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
-Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
-Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
-Mengurangkan nafsu untuk makan
-Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
-Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
-Membakar lemak badan dengan pantas
-Mengawal berat badan dengan mudah
-Mengetatkan otot faraj/ grip
-Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset
-Tubuh lebih ringan dan bertenaga
. โŒIbu Mengandung
.โŒLelaki

Harga :
RM60 (sm)
RM69 (ss)
Add RM8 postage SM
Add RM12 postage SS .
๐Ÿ“ŒCOD hari-hari sekitar KEDAH, PENANG, SELANGOR & KL .
๐Ÿ“ŒPOSTAGE hari-hari ke seluruh MALAYSIA .
Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


3

#perlacoffeeexclusive
ANTARA KEBAIKKANNYA:
-Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
-Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
-Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu
-Memulihkan kulit berparut dan Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap
-Mengurangkan kedutan dan garis halus
-Mengecilkan liang pori
-Meningkatkan sistem imunisasi badan
-Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
-Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
-Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
-Mengurangkan nafsu untuk makan
-Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
-Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
-Membakar lemak badan dengan pantas
-Mengawal berat badan dengan mudah
-Mengetatkan otot faraj/ grip
-Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset
-Tubuh lebih ringan dan bertenaga
. โŒIbu Mengandung
.โŒLelaki

Harga :
RM60 (sm)
RM69 (ss)
Add RM8 postage SM
Add RM12 postage SS .
๐Ÿ“ŒCOD hari-hari sekitar KEDAH, PENANG, SELANGOR & KL .
๐Ÿ“ŒPOSTAGE hari-hari ke seluruh MALAYSIA .
Whatsapp:
www.wasap.my/60145061502 (nur)

#kajang2 #sgjelokkajang #primasaujana #puncaksaujanakajang #sgramaldalam #hululangat #sgmerab #semenyih #kajangfood #bangi #bandarbarubangi #pwtckl #sunwayputramall #bangunanperkim #jalanipoh #assalamualaikum #kajang #kajangperdana #kajangprima #chowkit #titiwangsa #sayajual #baazarpaknil #serdang #ukmbangi #uniten #upmserdang


3


1

Sampai2 je fiona kene serbu dah!!
Mcm pisang goreng panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Cepat2 sape nak..color sgt limited u alls..
.
#fionabynh
#ladycountessmy
#nhautorizedstockist
#sunwayputramall


2

The end of the page