#susukmodenterkini

Instagram photos and videos

#SUSUKMODENBGM#HighlighterBGM#glowglow#susukmodenterkini#gojesglow#sendayutinggi#welfie#dollyglowhighlighterbgm#muabellazreviewproducts#selfie#mukapersisdolly#glowing4batu#mukaglowingfresh#viral#viralbihangirlymakeup#BihangirlyMakeup#highlighterbgm#glowingdarijauh#teambgmbest#cikguseo#BGMKEDAH#CODSEKITARALORSETAR

Hashtags #susukmodenterkini for Instagram

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
.

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


1

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
.

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


5

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


0

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM HIGHLIGT‼️
🌸ini lah yg dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sgt mcm cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak yah cakap laaa mmg TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
🌸Highlight ini utk nampak kulit mcm puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowingg.
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing mcm patung kena grab tau susuk moden nie

#SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM

RM 69 sahaja
Add on Rm 8 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 018-9078220
#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#teambgmbest #susukmoden - #regrann - #regrann


1

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM HIGHLIGT‼️
🌸ini lah yg dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sgt mcm cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak yah cakap laaa mmg TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
🌸Highlight ini utk nampak kulit mcm puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowingg.
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing mcm patung kena grab tau susuk moden nie

#SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM

RM 69 sahaja
Add on Rm 8 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 018-9078220
#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#teambgmbest #susukmoden - #regrann


1

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


1

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


3

🌷INFO DOLLY GLOW HIGHLIGHTER BGM 🌷
Susuk moden BGM HIGHLIGT‼️
🌸ini lah yg dipanggil mercik papp papp
🌸kotak dia pun exclusive sgt mcm cermin haa boleh suluh muka. 🌸Kualiti tak yah cakap laaa mmg TERBAIKK!

Apa itu highlight BGM?
🌸Highlight ini utk nampak kulit mcm puteri lilin , kulit patung doll, kulit glowingg.
🌸Apply pada atas dahi, batang hidung, tulang pipi kiri kanan, atas bibir & dagu.. Ok sapa nak muka glowing mcm patung kena grab tau susuk moden nie

#SUSUKMODENBGM #HIGHLIGHTBGM

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja

WAsap πŸ“² 018-9078220

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#susukmoden#DS7311


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


1

Dah settle blend foundation BGM jgn lupa untuk makeup naik seri apply susuk moden Bgm ni tau..
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


1

SUSUK MODEN NI bukan cream tau, susuk modeN ni adalah HIGHLIGHTER BGM. .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


1

Budak sekolah pun pakai susuk moden BGM/ highlight bgm
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


2

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT BGM 🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


3

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


4

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja.
Sebekas tahan setahun .
WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)
.

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

Penangan susuk moden BGM. Glowing habis muka.

Macam muka patung..muka akan nampak berseri2 kalau apply highlight BGM..
Even u makeup nipis, wajib apply susuk moden untuk makeup nampak lebih menyerlahβ™₯️ #highlightBGM #susukmodenBGM .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


0

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss
Sebekas tahan setahun

Berminat WAsap πŸ“² 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


3

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❀️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❀️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❀️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM niβ—οΈβ—οΈπŸ˜πŸ˜ Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap πŸ“² 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR


2

The end of the page