#syazatunic

Instagram photos and videos

#dianatunic#terapiinstagram#syazatunic#azaleyablouse#jubahqaysara#marshablouse#ajimaura#ateliablouse#syazablouse#laurablouse#sofeatunic#tuniclabuhmurah#hyoona#raudalongtop#tunicmuslimah#tuniclabuh#casandralongtop#khawlatunic#cassandrablouse#tuniqqeen#elvynadress#hyoonablouse#vyorenneblouse#delishablouse

Hashtags #syazatunic for Instagram

by @ieqa_closet.catalogue

ERYNN CASUAL

_

MATERIAL
Luxe Como Crepe. Sejuk, embut, selesa, senang gosok😉

DESIGN SIMPLE, CASUAL, TRENDY
Design yg casual tapi tak kosong sangat. Just nice. Sesuai dipakai ke mana sahaja.

8 PILIHAN WARNA
-Firebrick
-Nude
-Sky Blue
-Sandy
-Tulip
-Tiffany
-Violet
-Mist

LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen's Closet, loose cut. Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal. Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab gitu.

MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya.
SIZE
terdapat dalam size

S, M, L, XL, 2XL


3

by @ieqa_closet.catalogue

ERYNN CASUAL

_

MATERIAL
Luxe Como Crepe. Sejuk, embut, selesa, senang gosok😉

DESIGN SIMPLE, CASUAL, TRENDY
Design yg casual tapi tak kosong sangat. Just nice. Sesuai dipakai ke mana sahaja.

8 PILIHAN WARNA
-Firebrick
-Nude
-Sky Blue
-Sandy
-Tulip
-Tiffany
-Violet
-Mist

LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen's Closet, loose cut. Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal. Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab gitu.

MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya.
SIZE
terdapat dalam size

S, M, L, XL, 2XL


1

by @demuresouq

Calling for plussizes!! Tyara design available hingga 5XL size😍
.
Jom grab reramai👍👍
.
Cantik cantik semuanya😍😍
.
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
✅ SEHELAI RM75
✅ HARGA FREE POSTAGE SM👏👏
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse


2

by @demuresouq

Selamat petang..blouse Alana waiting for you😍😍
.
Rugi tak grab😘
.

PROMO hingga 10 April👍👍
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


8

by @demuresouq

Dah menanti dengan sabar..! 😄
Dah start! 👍👍
Delisha blouse ada promo 6-8 April! 💓💓
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postage👍

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165👍👍
Jimat rm60!! Free postage lagii👍👍
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

by @demuresouq

Dah menanti dengan sabar..! 😄
Dah start! 👍👍
Delisha blouse ada promo 6-8 April! 💓💓
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postage👍

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165👍👍
Jimat rm60!! Free postage lagii👍👍
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

by @demuresouq

Dah menanti dengan sabar..! 😄
Dah start! 👍👍
Delisha blouse ada promo 6-8 April! 💓💓
.
.
Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postage👍

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165👍👍
Jimat rm60!! Free postage lagii👍👍
.

Ada free gift jgk tau..so cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


0

by @demuresouq

Sukanye dia bergaya dengan Tyara blouse😁
.
Ada harga promo..jangan lepaskan peluang!
.
Orang kata peluang datang hanya sekali😘
.
HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
✅ SEHELAI RM75
✅ HARGA FREE POSTAGE SM👏👏
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


2

by @demuresouq

Ada sesiapa nak kenal Tyara..?😍😍
.
TYARA PESONA
Gaya mempesona
Gaya trendy
Gaya stylish

HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
✅ SEHELAI RM75
✅ HARGA FREE POSTAGE SM👏👏
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


0

by @demuresouq

Welcome TYARA👏👏
.
V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN
.
Rekaan ni mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover “kekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY
.
Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah! Memang rare kan design ni?

POCKET KIRI DAN KANAN
.
Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni.
LABEL TAG EKSKLUSIF DIBAHAGIAN TANGAN
.
Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan.
6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
.
Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect ‘slim” tau uols.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi.. BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “iron minima”.


1

by @demuresouq

Ada sesiapa nak kenal Tyara..?😍😍
.
TYARA PESONA
Gaya mempesona
Gaya trendy
Gaya stylish

HARGA PROMOSI SEHINGGA 11 APRIL
✅ SEHELAI RM75
✅ HARGA FREE POSTAGE SM👏👏
Price after promotion RM79❎❎
.
Harga combo 3 pcs pun ada
3 pcs @ RM210
.
Postage bermula 16 April
.
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #tyarablouse


0

by @demuresouq

Welcome Alana in Midnight blue💕
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 April👍👍
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


1

by @demuresouq

Welcome Alana in Boysenberry💕
.
[LIMITED EDITION] Alana Stylish Design Premium Berkonsepkan “European” kini dilancarkan dengan Promo #MampuMilik! .
Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 April👍👍
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


4

by @demuresouq

Welcome Alana in Echo Peach💕
.
Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 April👍👍
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

by @demuresouq

Welcome Alana in white💕
.
Yeee design Alana ni berkonsep “European super mewah dengan gaya 2in1 cardigan blouse’ Sesuai untuk Uolls yg suka Ootd bila travel 🤩 Asyikk pakai blouse plain je kali ni special plainXprinted dengan Ribbon comel yang Uolls boleh ikat dan buka bila2 masa je. .
.
.

PROMO hingga 10 April👍👍
Harga meletop RM79
FREE POS
Normal price RM85❎❎


2

by @demuresouq

ALANA STYLISH DESIGN
.
.
============================
6# SEBAB UOLLS PATUT GRAB ALANA
============================
.
.
1# LIMITED EDITION
Design Premium ni dijangka tiada restock lagi. Sebab untuk menghasilkan Alana stylish ni mengunakan 2kali ganda kain dan lapisan dalam tu exclusively printed untuk MS shj. Takde kat tempat lain. Memang super awesome tu bukan senang nak dihasilkan tau. So No restock! Grab Now Or Never jerr!
2# SIDE POCKET’
Uolls selak je cardingan tu blouse dalam tu ada side pocket kiri dan kanan yang di reka khas untuk Uolls yang tak suka hurung handbeg kesana sini. Boleh handphone simpan dalam pocket je Uolls.
3# BF & WHUDUK FRIENDLY
Sememangnya semua Koleksi kami wajibkan Bf n Wuduk friendly. Senang untuk Uolls nak berwuduk dan para mommies susukan baby tersayang. Sesuai dengan konsep “ IBU SOLEHAH CANTIK BERGAYA gitu’
4# 5 PILIHAN WARNA 2018
5 pilihan warna yang memang akan buat Uolls nampak Stylish, Elegant dan up to date dengan fashion. Warna2 ni memang sesuai uoolss nak pakai ke mana2 saja.
5# SAIZ S - XXXL
Haa… special lagi Alana Blouse ni didatangkan khas saiz S sampai XXXL tau. Semoga semua muslimah boleh bergaya dengan Alana ni, no alasan takdak saiz dah ye. Uols boleh ajak 1 family bergaya dengan Alana Blouse ni.
6# MATERIAL SUPER SELESA
Bukan design jee Premium Material pun Premium. Koleksi MS mmg amat pentingkan KESELESAAN. Cardigan luar daripada Dubai Como crepe super selesa. Blouse dalam pula moss crepe specially printed! Minima ironless akan menjimatkan masa Uolls.


3

by @demuresouq

Sabar itu indah! 😄
Delisha blouse ada promo 6-8 April! Sabar..sabar💓💓 Harga PROMO RM70
Biasa RM75. JIMAT RM5 dan jimat postage👍

Nak murah lagi?? Boleh sayaanng...harga combo 3 RM165👍👍
Jimat rm60!! Free postage lagii👍👍
.

Sabar ye sayang2..tapi kalau dah tak sabar sangat, cepat2 wasap 0129528145

Kena cepat, ye la..sale macam ni, stok memang laju semacam😁
.
#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangtunic


2

by @demuresouq

Jom shopping baju raya sayanggg😄😄
.
Blouse Alessandra pun trendy sangat kalau pakai dengan skirt raya, betul tak?💞
.
.
Promo RM75 NOWWW!!
Free postage💕
Promo ends 1 April...LAST DAY TODAY!!
.
Sizes available S hingga 3XL sekarang👏👏
.
Normal price RM79❎❎
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura


1

by @demuresouq

.
SAYANG, SAYANG, SAYANG🎶🎼🎼
. .Warna dari kiri..
🌷babyblue, .
🌷seaweed
.
🌷mint
.
🌷salmon, .
🌷teal .
🌷red hot chili pepper
.

SAYANG blouse ada weekend special offer
HARGA RM59
HARGA RM59
HARGA RM59
.
.

31 Mac - 1 April
Free pos SM
.
Harga asal RM69❎❎ .
.

#laurablouse #tuniclabuh #tunicmuslimah #azaleyablouse #tuniclabuhmurah #ateliablouse #terapiinstagram #ajimaura #hyoona #khawlatunic #casandralongtop #raudalongtop #sofeatunic #raudalongtop #tuniqqeen #dianatunic #jubahqaysara #cassandrablouse #syazablouse #syazatunic #marshablouse #cameliablouse #wiendablouse #elvynadress #delishablouse #alessandrablouse #hyoonablouse #vyorenneblouse #fattzura #sayangblouse #takadacintasepertimu


1