#teamintanyusophg088

Instagram photos and videos

#teamintanyusophg088#hijabgaleria#dyhaayunie_itemustazah#bawallabuh#tudungsarung#Hijabgaleria#Teamintanyusophg088#tudungustazahlabuh#tudungustazahHG#instantlabuhHG#bawalheavychiffonlabuh#bawalchiffonRM19HG#dyhaayunie_itemchiffon#bawalbidang60#tudungbawalchiffon#tudunglabuh#tudungbawalheavychiffonbidang60

Hashtags #teamintanyusophg088 for Instagram

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Jubah Medina plain
--------------------------
Material - dull satin
Zip tangan - friendly wudhu
Zip dada - nursing friendly
Kain x melekat
Kain x jarang dan x panas
Kain x bergetah
Potongan A cut
Saiz xs - 3xl ----------------------------
**Ready stock

Medina
Jual rm95
# exc postage

Rate postage 1malaysia
(Airis/Aurora/Medina)

Semenanjung malaysia
1/pcs rm7 2/5pcs rm11
6/10pcs rm22 11/15pcs rm33

Sabah sarawak
1/pcs rm11 2/5pcs rm18
6/10pcs rm36 11/15pcs rm54

www.wasap.my/60172724602
#jubah murah
#teamintanyusophg088


0

Pagi2 ni cuci mata kejap dengan jubah Rapunzel.. Kembang Setaman... Harga tak sampai pun RM86..
Habis takkan restok ag tau... Berminat... http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

untuk lebih banyak pilihan boleh like dan lawat page saya...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.facebook.com/Zahra-Collection-1230181627086481/

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah


0

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


1

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


1

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


0

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


3

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


1

#dyhaayunie_itemRapunzel
.
#JubahbyHG
.
Jubah Rapunzel By Hijab GaleriaπŸŽ€
==========================
.
Material : Como Crepe🌹
Saiz Available : S / M / L / XL 🌸
.
Kembang Bertaman tau awak jubah dari Hijab Galeria ni😍
.
Jom cantik sama2 raya nanti😍
.
50 Pembeli Terawal yang bertuah akan dapat Free Bawal Labuh dari Hg matching macam dengan jubah macam model pakai tauπŸ€—
.
.
BF friendly 🌸
Wudhu’ Friendly 🌸
.
Harga : RM 85 exc postage🌹
.
Haa amacam ? taknak dapatkan Jubah yang cantik ni ke, yg terawal akan dapat free tudung bawal by HG juga, jangan lepaskan peluang tau awak2😍
.
Jom klik link di bio ig @dyhaayunie_item untuk order Jubah Rapunzel by Hijab Galeria ni sekarangπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#jubahrapunzelnyhijabgaleria
#jubahkembangprincess
#jubahmurah
#jubahraya


1

warna Dusty Purple
Masih ade untuk Online tau awak...πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
cecepat grab sebelum habissss.... Harga TAK SAMPAI RM40 !! 🀀
.
.
Nak order mehhh tekan link
www.wassap.my/60178413790/TunicMedina
.
#teamintanyusophg088


6

warna Dusty Purple
Masih ade untuk Online tau awak...πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
cecepat grab sebelum habissss.... Harga TAK SAMPAI RM40 !! 🀀
.
.
Nak order mehhh tekan link
www.wassap.my/60178413790/TunicMedina
.
.
#teamintanyusophg088


0

Jubah Rapunzel... Warna ni antara warna kesukaan saya... Grab sebelum habis ya..Dah habus tak restok dah...😊😊😊 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

untuk lebih banyak pilihan boleh like dan lawat page saya...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.facebook.com/Zahra-Collection-1230181627086481/

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah


0

JUBAH RAPUNZEL **50 PEMBELI TERAWAL DI WEBSITE DAPAT FREEE TUDUNG MATCHING BIDANG 60" MACAM MODEL PAKAI...! .
.
.
Jubah Rapunzel kembang setaman ni.... Harga TAK SAMPAI RM86 awak...!! 😨
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut....? Nak order...? www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
#teamintanyusophg088


0

#JUBAHRAPUNZEL

50 Terawal dapat FREE Bawal HC matching macam model pakai πŸ’—

Jubah Rapunzel : RM85 πŸ‘‰ Material como crepe
πŸ‘‰ BF Friendly/ Whudu' friendly (hidden zip)
πŸ‘‰ Kembang macam princess...πŸ’—
πŸ‘‰ Available saiz S,M,L,XL

www.wasap.my/601161748375

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#jubahrapunzel
#released!
#kembangsetaman


0

Berhenti..Berhenti..Berhenti.... Jubah Rapunzel dah Realease awak..Cepat..Cepat... 50 Terawal dapat FREE Bawal HC matching macam model pakai πŸ’—

Jubah Rapunzel : RM85 πŸ‘‰ Material como crepe
πŸ‘‰ BF Friendly/ Whudu' friendly (hidden zip)
πŸ‘‰ Kembang macam princess...πŸ’—
πŸ‘‰ Available saiz S,M,L,XL

http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

untuk lebih banyak pilihan boleh like dan lawat page saya...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.facebook.com/Zahra-Collection-1230181627086481/

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah


0

Tumpang Lalu.... Jubah Rapunzel Nak lalu...😊😊😊 In sha Allah available untuk online lewat tengah hari nanti.. Sedia yer...😍😍😍 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah
#jubahrapunzel


5

Assalamualaikum awak....Selamta pagi... Jangan lupa grab tunic medina tau awak... Tak perlu gosok..Dan tak perlu pakai handsock...mudah sangat2... Stok memamng banyak..Tapi cepat sangat susut...Sebab tu saya lata tunic ni kegilaan ramai... Siapa yang dah beli mang kan repeat order ag..selain selesa..mudah digunakan..tak perlu gosok..Labuh....Tunic.medina ni tetap cantik....😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

untuk lebih banyak pilihan boleh like dan lawat page saya...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.facebook.com/Zahra-Collection-1230181627086481/

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah
#tunicmedina
#blousecantik #blousemurah #blouselabuh


0

Alhamdulillah... Semangat plak bila petang2 ni dapat feedback positif dari cust yabg dah guna Blouse luna ni... RM39 ker tau awak...guna dengan skirt nampak macam guna kebarung moden...😊😊😊 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

untuk lebih banyak pilihan boleh like dan lawat page saya...πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://www.facebook.com/Zahra-Collection-1230181627086481/

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah
#blousemurah
#blousecantik


0

Ada yang SUKA x? Tunic Medina yang laku kerass ni dah release lagi tau...korang mesti menyesal dan rugi kalau xbeli....haaa.. Nak tau kenapa??? Sebab...
.
Xperlu gosok
Xjarang
Xpanas
Ada handsock
Ada zip di depan(bf friendly)
Ada poket
.
Yes... Simple!!
.
Harga rm39 sahaja
Exc postage
.
Cecepat wasap kak yana tau..0179317017...sebelum licin dikebas orang..sbb tunic ni berhantu..hari ni release esok habis...huhu..bagi yang dah pakai tunic ni pasti nak beli...nak beli...dan nak beli lagi...sebab BEST sangatt..
.
#tunicmedina
#hijabgaleria
#blouse #tunic
#tudungbawallabuh
#tudungbidang60
#teamintanyusophg088


0

Ada yang SUKA x? Tunic Medina yang laku kerass ni dah release lagi tau...korang mesti menyesal dan rugi kalau xbeli....haaa.. Nak tau kenapa??? Sebab...
.
Xperlu gosok
Xjarang
Xpanas
Ada handsock
Ada zip di depan(bf friendly)
Ada poket
.
Yes... Simple!!
.
Harga rm39 sahaja
Exc postage
.
Cecepat wasap kak yana tau..0179317017...sebelum licin dikebas orang..sbb tunic ni berhantu..hari ni release esok habis...huhu..bagi yang dah pakai tunic ni pasti nak beli...nak beli...dan nak beli lagi...sebab BEST sangatt..
.
#tunicmedina
#hijabgaleria
#blouse #tunic
#tudungbawallabuh
#tudungbidang60
#teamintanyusophg088


0

Ada yang SUKA x? Tunic Medina yang laku kerass ni dah release lagi tau...korang mesti menyesal dan rugi kalau xbeli....haaa.. Nak tau kenapa??? Sebab...
.
Xperlu gosok
Xjarang
Xpanas
Ada handsock
Ada zip di depan(bf friendly)
Ada poket
.
Yes... Simple!!
.
Harga rm39 sahaja
Exc postage
.
Cecepat wasap kak yana tau..0179317017...sebelum licin dikebas orang..sbb tunic ni berhantu..hari ni release esok habis...huhu..bagi yang dah pakai tunic ni pasti nak beli...nak beli...dan nak beli lagi...sebab BEST sangatt..
.
#tunicmedina
#hijabgaleria
#blouse #tunic
#tudungbawallabuh
#tudungbidang60
#teamintanyusophg088


1

#TUNΔ°CMEDΔ°NA

Dusty blue

Material moss crepe benang hitam

RM39 saja exc postage

www.wasap.my/601161748375

#TEAMINTANYUSOPHG088
#HΔ°JABGALERΔ°A
#TUNΔ°CMEDΔ°NA


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


1

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

#dyhaayunie_itemustazah
.
#instantlabuhHG
.
Tudung Ustazah Twist By Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
.
Material : Moss Crepe🌹
Labuh Menutupi Punggung🌹
Berdagu🌹
.
Sarung2 terus siap dan cantik tau😍
.
Harga : RM 25 exc postage🌹
POS 1-2 Helai SM : RM 7
POS 1-2 Helai Sabah : RM 12
POS 1-2 Helai Srwak : RM 11
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp di profile ig sis hokeyπŸ€—
.
#Hijabgaleria
#Teamintanyusophg088
#tudungustazahlabuh
#tudungsarung
#tudungustazahHG
#dyhaayunie_itemustazah


0

Presenting... Tunic/Blouse Medina batch 3.0... Blouse kegilaan ramai...😍😍😍 Kenapa kegilaan ramai...Sebab batch pertama dan kedua..Sekejap jer licin stok...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Tunic medina kali ni special..Sebab material dari moss crepe benang hitam.. Tapi harga still sama..RM39... Material tak perlu gosok..desig bahagian tangan leh jadikan handsock...pastinya BF friendly....😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah
#tunicmediana
#tunicmurah
#tunicmesrairon


0

Alhamdulillah
Selamat sampai ke tuan baru
.
.
Khidmat sebaiknya pada tuan awak tauu
β™‘β™‘β™‘
.
.
Nak order items HG?
Mehhh tekan link wassap dekat profile :)
.
.
#BawalKipas
#PurdahHalf
#teamintanyusophg088


0

Assalamualaikum yom kita tngok ape yg baru !!! Kita tngok gambar dulu
Berminat yg mna PM bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Ade 15 warna tahu πŸ’•πŸ’•πŸ’•Tudung Uztazah twist βœ… RM25 βœ… twist dihadapan βœ… material moss crepe βœ… berawning lembut dan berdagu βœ… muat sampai 3XL βœ… saip solat
ukuran‡️‡️‡️‡️
depan:
dari bawah dagu : 35 inci
belakang : 43 inci/ 45 inci
anggaran
#teamintanyusophg088
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955


0

Beri laluan....beri laluan.... .
.
Princess tumpang lalu.... πŸ™ˆ
.
Siapa CAN'T WAIT ??? komen " ii " ! .
.
.
.
.
Dengar kata.... 50 pembeli terawal Jubah #comingsoon ni.... dapat FREE Bawal Bidang 60" matching warna macam model pakai...!! 😱
.
.
.
Release #BEBERAPAHARILAGI .... #teamintanyusophg088 #jubahbaru #hijabgaleria #staytune
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955


0

Hhhmmm.... ada tak peminat DUSTY PURPLE....? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
.
.
.
TUNIC MEDINA ! .
.
.
Allahurabbi... awak nak admin release bila...? πŸ’—
.
.
.
Manis sangat bila digandingkan dengan Satin Sakura...πŸ’—
.
.
.
Tunic Medina... HARGA TAK SAMPAI RM40 !! .
.#teamintanyusophg088
#tunicmedina #tunicmedinamurah
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955


1

Assalamualaikum salamat pagi
Cuci mata dngn jubah baharu dri HijabGaleria coming soon #teamintanyusophg088 #jubahmurah #jubahbaru
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955


2

AssaLamualaikum Bawal bidang 60 Heavy chiffon
FLASH SALE....!!!!
RESTOCK je.... Habisssss...... <3
.
Untuk awak... pembeli tegar ONLINE Hijab Galeria.... !
Hanya RM15 shj !!!! Betul..... Hanya RM15 sahaja sehingga 17.4.2018 !!
.
.hari ni last day tahu .
Jangan ketinggalan untuk grab warna-warna kesukaan awak... !
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
www.wasap.my/60199750955
#teamintanyusophg088 #hijabgelaria #bawalraya #bawallabuh #bawalmurah


0

Jubah baru by Hijab Galeria

Dengar kata...
Pembelian 50 terawal DAPAT tudung "matching"
macam model pakai

Jubah ni akan release beberapa hari je lagi

#teamintanyusophg088


0

#dyhaayunie_itemropol
.
#bawalchiffonRM25HG
.
Bawal Ropol by Hijab GaleriaπŸŽ€
=====================================
Material : Heavy Chiffonβœ”οΈ
Bidang Available : 60βœ”οΈ
...
Awning Mudah Bentuk tau awak2 semua😍
...
Harga? Jangan risau, hanya RM 25 exc pos anda mampu dapatkan bawal ropol cantik ni tau😍
.
haa, macam mana ? berminat? if berminat, awak boleh terus klik jah link di bio ig sis hokeyπŸ€—
.
Insya allah fast respondπŸ’•
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalropolbyHG
#bawalropollabuh
#dyhaayunie_itemropol
#tudunglabuhmurah


1

Assalamualaikum awak....Jangan Lupa...Promosi Bawal Heavy chiffon ni tinggal hari ini sahaja... Rm15 jer... Esok Rm19 dah... http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah


1

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


2

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


3

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


2

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


3

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


1

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


3

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


3

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


1

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


0

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


0

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


2

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


2

#dyhaayunie_itemchiffon
.
#bawalchiffonRM19HG
.
Bawal Heavy Chiffon By Hijab GaleriaπŸŽ€
====================================
.
Material : Heavy Chiffon🌹
β€”
semestinya mudah bentuk tau😍
.
Bidang available : 60 only🌹
β€”
Harga : RM 19 exc postage🌸
.
Pos SM 1-2 Helai RM 7
Pos Sabah 1-2 Helai RM 12
Pos Sarawak 1-2 Helai RM 11
.
haa ni antara bawal paling terlaris di Hijab Galeria tau hakak cantik semua😍 Siapa lambat tak dapat😝 nanti menangis tepi bucu katil, sis dah tak boleh tolong tauπŸ˜‚
.
haa jangan tunggu lama2, meh grab sekarang Bawal Heavy Chiffon By HG dengan sis, hakak cantik semua boleh terus klik ja link di profile / bio ig sis kat atas tu, and terus whatsapp ja hokeyπŸ€—
.
#hijabgaleria
#teamintanyusophg088
#bawalheavychiffonlabuh
#bawalchiffonlabuh
#bawalbidang60
#bawallabuh
#tudungbawalchiffon
#tudunglabuh
#tudungbawalheavychiffonbidang60


1

Siapa dah tahu Promosi Bawal Chiffon ni?

RM15 jer sehingga 17.04.2018 ni sahaja.. Harga asal RM19.

Cepat awak..Nanti habis warna kesukaan awak.. http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah


0

Khimar Ulfah.... Khimar yang Labuh...Khimar yang dihiasi dengan sulaman indah dan tag eksklusif Hijab Galeria....Menambahkan seri Khimar Ulfah..... Paling seronok harga RM38 jer untuk sesuatu yang istimewa ini.... Habis takkan restok dah...Limited...😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949
http://www.wasap.my/60128117949

#teamintanyusophg088
#hijabgaleria
#bawallabuh
#bawalmurah
#khimarmurah #khimarcantik #khimarlabuh #khimarulfah


0