#telukcempedak

Instagram photos and videos

#telukcempedak#kuantan#beach#kuantanpahang#pictureoftheday#ootd#malaysia#throwback#raya2018#travel#vscocam#jalan2#teamrayapahang#rayakelima#picturenotperfect#vsco#photography#rayakeempat#tc#aesthetic#teamrayakuantan#hangout#pantai#happy#lotengkuantan#4eid#berlima#hi5#kl#shell#lovemysayang#teamrayakl#sayangkamu

Hashtags #telukcempedak for Instagram

Selamat malam awk semua..😍mimpi indah ye...πŸ˜„
#tc #telukcempedak #pantaitelukcempedak #pantai #awkkatmana


2

Geng Helmet Biru ☺️❀️ #owner❌hensem #telukcempedak #selayangmariπŸ”₯ πŸ“Έ @bim_boii1485


0

Baru start cuti...bawak anak bini jalan plop...daa penat kijo kita rehat pulop...
#rayakelima#telukcempedak#teamrayapahang#nurhauraimani#


0

Bila kami outing . #telukcempedak


0

bila kau tengah jogging..pastu ada awek lambai..hahaha πŸ˜›πŸ˜‚ #jk #throwback #telukcempedak #baywatch #rayasudahhabisbro


4

Say 'Keju'
#ootd #telukcempedak #kuantan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


0

Hero
#telukcempedak
#son


0

Pantai Teluk Cempedak..lama dah xpg..anak2 menaiki jambatan untuk ker teluk tongkang , baju xbawak , redah jer mandi #telukcempedak #jalan2 #kuantan #rayake5


0

APA KATA PENGGUNA RS CUCUMBER? πŸ‘‡πŸ»
.
.
β€œKenapa muka saya tegang teruk ni? muka fresh je”
β€œApa dah berlaku sis? muka saya jerawat dah tak naik” bestnya 😍
β€œSis sunburn saya dah hilang, pakai rs malam td, esok muka fresh and cerah sikit”
β€œSis apa ni? muka husband saya nampak cerah dah tak kusam”
β€œSis muka saya mcm kulit baby pulak lepas pakai rs ni. lembut jer”
.
.
Alhamdulillah,
Terlalu banyak positif testimoni yang di terima dari customer yg dah pakai RS Cucumber! 😍
Syukur 🀲🏻 asbab rs cucumber muka uols makin sihat dan pulih untuk tampil lebih yakin ❀️


3

Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.
#kuantan #ootd #telukcempedak


3

Uolss mesti tercari-cari rahsia Nelydia & Uqasha ni kulit cerah gebu tanpa cela kan? β™₯οΈπŸ’‹πŸ’‹β™₯️
.
Meh sis nak bongkarkan rahsia diorang ni tau. Dia guna sabun Carmela yang dah viral di mana-mana ni tau sampai stok pun dah tak cukup sepanjang masa. Memang superbb sabun ni.
_

Sabun ni dia boleh hilangkan daki-daki kat badan and bukan boleh putihkan kat muka je okayy. Satu badan boleh guna, siap boleh share dengan adik beradik, mak ayah dan laki. hihi
_

Apa si Carmela ni boleh buat untuk kita bila dah guna?πŸ‘‡
_
πŸ‘‰ Dia boleh merencatkan black/whiteheads
πŸ‘‰ Menjadikan kulit lembut
πŸ‘‰ Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
πŸ‘‰ Merawat parut jerawat dan mengecutkan jerawat
πŸ‘‰ Membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ‘‰ Anti aging tau awet muda selalu
πŸ‘‰ Memutihkan bahagian sulit ketiak, celah peha dan juga tempat sulit
πŸ‘‰ Boleh sekatakan kulit badan dan buang sisa-sisa daki yang tinggal
_

Kan? Best kan? Sabun ni sangat-sangat best cukup untuk sebulan lebih tau. Memang jimat sgt! 😍
_

Jom dapatkan harga PROMOSI sekarang. Hanya RM50 shj!! Uols dah jimat RM15 tau!! Whatsapp sis 0145016906 utk order dan pertanyaan ❀️


2

dah lama tak pegang, sekali dia bagi pegang yg 12kg punya albino burmese.. rasa nak terkehel tulang bahu, tapi seronok dapat kumpul dengan geng-2 lama @amin_snaxe , @___taufiqyusof dan omar(tak tahu ig).. inilah yang dikatakan lepak bermanfaat.
#chef #exoticpetlover #telukcempedak


4

ATTENTION TO ALL BANANA & CHOCOLATE LOVERS πŸ“£

We guarantee you this is the BEST & FRESHEST chocolate banana ice cream you'll ever had. It's even better when we top it off with oreo crumbs!
Sedapppp giler!!!!! It's available in both pre-packed and fresh blended.

Tunggu apa lagi?
Jom pergi ke @summersama.kuantan !

#summersama #cafehopkuantan #telukcempedak #icecream #gambarmakanansedap


3

Transit. Jeng kreng πŸ’†β€β™€οΈ. #lotengkuantan
#balikraya2018
#abamsado
#hangout
#telukcempedak


6

Empt syawal🌸🌈. Last rayaπŸ™ #rayalagikan🌟 #kuantanpahang #telukcempedak #withfamily❀️


4

no caption😏😏😏😏 # raya4 #telukcempedak πŸ–οΈοΈπŸ–οΈοΈπŸ–οΈοΈ #pictureoftheday #picturenotperfect #fingersfamily


0

org depan ni buat spoil gambar la... πŸ™„πŸ™„πŸ™„ #picturenotperfect #girlcrush #pictureoftheday #telukcempedak πŸ–οΈοΈπŸ–οΈοΈ


0

Memandangkan harini birthday..kite jalan puas2,selfie puas2,makan puas2...πŸ€— #kuantan#birthdaygirl#18062018#eid4#shihlinyumyum#telukcempedak#sayangkamu#lovemysayang


0

Daddy Finger, Mommy Finger, Sister Finger, Brother Finger, Baby Finger..... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ–οΈοΈ#hi5 #berlima #pictureoftheday #telukcempedak


0

Masih mood raya ke?
#4eid
#keneherek
#telukcempedak
#mukaasam


0

jln2 cari mkn dgn anak je.. aboh sibuk sokmo 😏
#telukcempedak


0

Jauh perjalanan luasla pemandangan.. #jalan2 #telukcempedak #raya2018


0

positive mind β€’ positive life 🌻
.
.
find yourself a cousin that sits on the sand to take picture for you


9

Bila mama mama bergabung
#telukcempedak
#rayaketiga2018


2

The end of the page