#temerloh

Instagram photos and videos

#temerloh#kuantan#pahang#maran#jerantut#jengka#smartwatchmurahmalaysia#malaywedding#sayajual#mentakab#instagram#kualalumpur#2018#thephotofrenzy#alorgajah#sayajualsayapakai#trustedseller#gambang#dealersendayutinggi#chenor#dealersendayutinggipahang#jammurahmalaysia#dealersahsendayutinggi#sendayutinggimalaysia

Hashtags #temerloh for Instagram

Wedding Promo book now... Per Event

1 day Wedding Rm1200
2 day Wedding RM1500
Free outdoor same day

Shoot & Burn RM600

Any event RM150 Per Hour

0179748518
Wedding photo by
#thephotofrenzy
RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message

#malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2018 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding


0

Wedding Promo book now... Per Event

1 day Wedding Rm1200
2 day Wedding RM1500
Free outdoor same day

Shoot & Burn RM600

Any event RM150 Per Hour

0179748518
Wedding photo by
#thephotofrenzy
RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message

#malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2018 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding


0

Just STAMP, GARIS & SIAP! βœ…
Jom order sekarang.
.
Postage setiap isnin-jumaat uollsss... 😱😱😱β™₯️
.
Nak order? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
KLIK LINK DI BIO @ DM @ Whatsapp 018-2604215
-------------------------------------------------------------------------------
#perfect10eyeliner#perfect10eyelinerkuantan#eyelinermalaysia#eyelinerstamp#stampeyeliner#stampeyelinermalaysia#muamalaysia#muapahang#sayajualmakeup#sayajual#makeupmalaysia#jamunenekkuantan#letscantik#wargakuantan#kuantan#pahang#kuantanparade#kuantanese#kuantanpahang#pekan#codareakuantan#kuantancod#jamunenek#temerloh#bazaarpaknil#stoklakukeras#ajimaura#terapiinstagram#jomcantiksesama#terengganu


8

Wedding Promo book now... Per Event

1 day Wedding Rm1200
2 day Wedding RM1500
Free outdoor same day

Shoot & Burn RM600

Any event RM150 Per Hour

0179748518
Wedding photo by
#thephotofrenzy
RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message

#malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2018 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding


0

Yang penting kena konsisten pakai Shaping Gel ni. Mmg menjadi. Nak raya tak lama lagi, memang bagus pakai dari skrg. Nampak kurus byk bila muka runcing. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp πŸ“²0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»β€¨.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #shapinggel #mukatirusvshape


1

Akhirnya sampai juga di Warong Selai member i si kelly ni.. cantik warongnye. Walaupon x jumpa kelly,ok je. Saje menyinggah petang tadi boring drive sampai ke Temerloh. Hahahah.. brownies sedap ok!! Makanan lain ok but still need improvement. Next time boleh singgah lagi. #warongselai #temerloh


0

Nah belanje testimoni lg.. bukan kita je boleh guna.. baby pun boleh untuk hilangkan ruam atau kurap susu.. kita tak tipu ye.. ni contoh gambar ada.. kalau tipu mesti kena kecam πŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order dm atau wsap kita kat link wsap tu k.. nak cantik tak baik berkira 😘

#mentakab #temerloh #pahang #meeraclecleanser #meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #meeracleserumfeedback #meeraclecleanserfeedback #meeracletestimoni


0

Pernah dengar kemasan demi matte ? Yang ni sebenarnya kemasan separa matte. Masih nampak gkowing tapi tidak berkilat. Sangat sesuai utk cuaca Msia yg panas dan lembap. Sapukan tipis dengan jari utk kemasan ringan dan berus utk air brush texture .
Blh skip sunblock utk yg menggunakan Cover Up Foundation
.
Utk belian dan pertanyaan whatsapp πŸ“²0196623914.. Nak cepat?? Klik link di bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»β€¨.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggipahang #sendayutinggikuantan #sendayutinggimaran #sendayutinggichenor #sendayutinggigambang #sendayutinggimalaysia #dealersahsendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggipahang #chenor #maran #temerloh #pahang #kuantan #gambang #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #coverupfoundation


0

Alhamdullilah projek keluarga..projek firtigasi cili bara..lagi 40% nak siap..dengan usaha gigih..panas hujan kami tempuhi..dari 500 polybag..sekarang dah 5000 polybag..usaha tanda kejayaan..doa kan kejayaan kami..amin...susah biar sekarang senang kemudian..target tahun hadapan 10k polybag..
#firtigasicili
#cilibara
#alhamdullilah
#lanchang
#pahang
#temerloh
#pertanian
#usahawantani


0

**RAYA NAK MASAK RENDANG RUSA ? !
Tahun nie jangka sembelih 3 ekor sahaja! ** siap pax 1kg ,limited cepat habis,tempah awal,hari masak malam raya daging ready
.bini senyum,mak mertua pun senyum.
kita bakar lemang dgn pak mertua πŸ˜πŸ‘
.
Nk order ---- tekan link

Www.wasap.my/60139070404/dagingrusa
.
.
#dagingrusa #malaysia
#jerantut #pahang #kuantan #temerloh
jemput datang farm terus.


0

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Sila share dgn anak2 dan rakan2.
.
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. .
Allah bersama sangkaan hambaNya. Bersangka positif adalah juga doa. Doa senjata orang Islam. Positive affirmation adalah satu bentuk doa.
.
Nama.
Ikrar maju jaya diri
.
Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.
.
Contoh positive affirmation byk di youtube
.
Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam paras pipi kanan (genggaman juara). Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.
.
Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.
.
Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.
.
2. Sahsiah
Saya beradab mulia yg menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.
.
3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran .

4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.
.
5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.
.
6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah
.
7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sbg doa
.
8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dlm kehidupan
.
9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya
.
Aamiinn ya Allah.
.
. . *Ayat2 di atas boleh juga dlm btk mural dinding, papan tanda, dll .
.
@auto.closing.robot.online
.
.
@bahasa.arab.mudah.on9


1

Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Sila share dgn anak2 dan rakan2.
.
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. .
Allah bersama sangkaan hambaNya. Bersangka positif adalah juga doa. Doa senjata orang Islam. Positive affirmation adalah satu bentuk doa.
.
Nama.
Ikrar maju jaya diri
.
Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar.
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA.
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan .

Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.
.
Contoh positive affirmation byk di youtube
.
Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam paras pipi kanan (genggaman juara). Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.
.
Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.
.
Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.
.
2. Sahsiah
Saya beradab mulia yg menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.
.
3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran .

4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.
.
5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.
.
6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah
.
7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sbg doa
.
8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dlm kehidupan
.
9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya
.
Aamiinn ya Allah.
.
. . *Ayat2 di atas boleh juga dlm btk mural dinding, papan tanda, dll .
.
@auto.closing.robot.online
.
.
@bahasa.arab.mudah.on9


3

Alhamdulillah rezeki malam ni @mansurtropin_official dapat tempat Pertama dalam acara Deadlift) Mr Abang Badang Temerloh (280kg) dan sahabat sy @nakir_powermania dapat tempat kedua (200kg) dan tempat ke3 bro @somikot (180kg). tahniah semuaπŸ’ͺ πŸŽ₯ @bell_deto
#mansurtropin #superior14 #pdrm #deadlift #mrtemerloh #police #policebodybuilder #abangbadang #temerloh #pahang


10

V8 SMARTWATCH. Macam2 boleh buat hanya dengan jam!!
β €β €β €β €β €β €
Fungsi V8:
πŸ‘‰Boleh buat call
πŸ‘‰Boleh terima call
πŸ‘‰Boleh hantar mesej
πŸ‘‰Boleh balas mesej
πŸ‘‰Boleh sync phonebook
πŸ‘‰Boleh dengar lagu
πŸ‘‰Boleh tengok video
πŸ‘‰Boleh tahu phone jauh dri kita
πŸ‘‰Boleh kira langkah dalam sehari
πŸ‘‰Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
πŸ‘‰Boleh tangkap gambar
πŸ‘‰Boleh rakam video
πŸ‘‰Boleh rakam suara
πŸ‘‰Boleh pakai sim & memory
πŸ‘‰Boleh dengar radio
πŸ‘‰Boleh tgk log panggilan
β €β €β €β €β €β €
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
β €β €β €β €β €β €
---------------------
RM70
Inc postage SM / SS
---------------------
β €β €β €β €β €β €
Dm/ whatsapp 014-9947406
β €β €β €β €β €β €
#alorgajah
#smartwatchmurahmalaysia
#jerteh
#jammurahmalaysia
#kuantan
#jammurahgila
#fitnessmalaysia
#bangi
#jammurahonline
#pulaupinang
#smartwatchmurah
#jammurahgiler
#mersing
#keningau
#kualalumpur
#kevinzahri
#jammalaysiamurah
#puchong
#smartwatchmurahmalaysia
#labuan
#kuantan
#serdang
#jerantut
#batupahat
#seremban
#temerloh
#ipoh
#alorsetar
#limbang
#johorbharu


24

V8 SMARTWATCH warna merah😍
β €β €β €β €β €β €
Fungsi V8:
πŸ‘‰Boleh buat call
πŸ‘‰Boleh terima call
πŸ‘‰Boleh hantar mesej
πŸ‘‰Boleh balas mesej
πŸ‘‰Boleh sync phonebook
πŸ‘‰Boleh dengar lagu
πŸ‘‰Boleh tengok video
πŸ‘‰Boleh tahu phone jauh dri kita
πŸ‘‰Boleh kira langkah dalam sehari
πŸ‘‰Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
πŸ‘‰Boleh tangkap gambar
πŸ‘‰Boleh rakam video
πŸ‘‰Boleh rakam suara
πŸ‘‰Boleh pakai sim & memory
πŸ‘‰Boleh dengar radio
πŸ‘‰Boleh tgk log panggilan
β €β €β €β €β €β €
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
β €β €β €β €β €β €
---------------------
RM70
Inc postage SM / SS
---------------------
β €β €β €β €β €β €
Dm/ whatsapp 014-9947406
β €β €β €β €β €β €
#alorgajah
#smartwatchmurahmalaysia
#jerteh
#jammurahmalaysia
#kuantan
#jammurahgila
#fitnessmalaysia
#bangi
#jammurahonline
#pulaupinang
#smartwatchmurah
#jammurahgiler
#mersing
#keningau
#kualalumpur
#kevinzahri
#jammalaysiamurah
#puchong
#smartwatchmurahmalaysia
#labuan
#kuantan
#serdang
#jerantut
#batupahat
#seremban
#temerloh
#ipoh
#alorsetar
#limbang
#johorbharu


0

Tengok niiiiiiii 😭😭😭 masa makan pun dia tak tanggal tauu lipstick tuu 😭😭 lepastu korang nak ape lagi ?? Susah tau nak cari lipstick yang tak tanggal bila kita makan 😩 #codtemerloh#codmentakabtemerloh#codmentakab#odessa#odessaoriginalmalaysia#temerloh#temerlohpahang#temerlohjaya#mentakab


0

V8 SMARTWATCH warna hitam yang hot sale😍
β €β €β €β €β €β €
Fungsi V8:
πŸ‘‰Boleh buat call
πŸ‘‰Boleh terima call
πŸ‘‰Boleh hantar mesej
πŸ‘‰Boleh balas mesej
πŸ‘‰Boleh sync phonebook
πŸ‘‰Boleh dengar lagu
πŸ‘‰Boleh tengok video
πŸ‘‰Boleh tahu phone jauh dri kita
πŸ‘‰Boleh kira langkah dalam sehari
πŸ‘‰Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
πŸ‘‰Boleh tangkap gambar
πŸ‘‰Boleh rakam video
πŸ‘‰Boleh rakam suara
πŸ‘‰Boleh pakai sim & memory
πŸ‘‰Boleh dengar radio
πŸ‘‰Boleh tgk log panggilan
β €β €β €β €β €β €
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
β €β €β €β €β €β €
---------------------
RM70
Inc postage SM / SS
---------------------
β €β €β €β €β €β €
Dm/ whatsapp 014-9947406
β €β €β €β €β €β €
#alorgajah
#smartwatchmurahmalaysia
#jerteh
#jammurahmalaysia
#kuantan
#jammurahgila
#fitnessmalaysia
#bangi
#jammurahonline
#pulaupinang
#smartwatchmurah
#jammurahgiler
#mersing
#keningau
#kualalumpur
#kevinzahri
#jammalaysiamurah
#puchong
#smartwatchmurahmalaysia
#labuan
#kuantan
#serdang
#jerantut
#batupahat
#seremban
#temerloh
#ipoh
#alorsetar
#limbang
#johorbharu


30

V8 SMARTWATCH warna hitam yang hot sale!!
β €β €β €β €β €β €
Fungsi V8:
πŸ‘‰Boleh buat call
πŸ‘‰Boleh terima call
πŸ‘‰Boleh hantar mesej
πŸ‘‰Boleh balas mesej
πŸ‘‰Boleh sync phonebook
πŸ‘‰Boleh dengar lagu
πŸ‘‰Boleh tengok video
πŸ‘‰Boleh tahu phone jauh dri kita
πŸ‘‰Boleh kira langkah dalam sehari
πŸ‘‰Boleh recieve notifikasi sosial whatsapp
πŸ‘‰Boleh tangkap gambar
πŸ‘‰Boleh rakam video
πŸ‘‰Boleh rakam suara
πŸ‘‰Boleh pakai sim & memory
πŸ‘‰Boleh dengar radio
πŸ‘‰Boleh tgk log panggilan
β €β €β €β €β €β €
PACKAGE INCLUDE
*1 X SMARTWATCH
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X MANUAL USER
β €β €β €β €β €β €
---------------------
RM70
Inc postage SM / SS
---------------------
β €β €β €β €β €β €
Dm/ whatsapp 014-9947406
β €β €β €β €β €β €
#alorgajah
#smartwatchmurahmalaysia
#jerteh
#jammurahmalaysia
#kuantan
#jammurahgila
#fitnessmalaysia
#bangi
#jammurahonline
#pulaupinang
#smartwatchmurah
#jammurahgiler
#mersing
#keningau
#kualalumpur
#kevinzahri
#jammalaysiamurah
#puchong
#smartwatchmurahmalaysia
#labuan
#kuantan
#serdang
#jerantut
#batupahat
#seremban
#temerloh
#ipoh
#alorsetar
#limbang
#johorbharu


0

Nah untuk korang...kakok payung review dari @adek_utara_ @adekkkutaraaa ....cuci mata hampa semua...😹😹
Time kaseh azy sudi review...
nak order?ws terus nurul...untuk kawasan TEMERLOH & MENTAKAB nurul boleh cod...utk yg berjauhan tu,nurul boleh pos seluruh MALAYSIA...termasuk SABAH & SARAWAK ye...☺️☺️☺️☺️☺️
#chocoricebypns #chocoricemurah #chocoricekrispies #chocojar #chocoricesedap #chocoricecrispy #chocoricejar #chocolates #chocoricebanjir #chocoricebesar #chocoricepahang #codtemerloh #codmentakab #codmentakabtemerloh #codtemerlohmentakab #coddepanrumah #nurulchocoricementakabtemerloh
#stokischocorice #stokispahang #agentpahang #postagemalaysia #sayajualsayamakan #pahang #pahangdarulmakmur #temerloh #mentakab


0

Selamat malam uolls.Korang dah booking mak andam untuk majlis istimewa uolls?? Jangan lelambat tau,Nanti full merana hidup uolls.Tak pepasal taim Majlis uolls,uolls kena mekap sendiri..Sendu Betul Nanti.😡 So cepat cepat booking dgn erine sekarang untuk harga istimewa..
.
Majlis Kawin / Tunang korang dah dekat?
Still tercari-cari Mak Andam ?
.
β€’ anda bakal pengantin?
β€’ Tunang ?
β€’ atau apa2 aktiviti yang memerlukan ada perlu cantik ?
β€’ JOM CUBA SENTUHAN DARI SAYA ATAU BOOKING SECARA WHATSAPP
014-9248-293 ( Booking sekarang tarikh anda )
014-6464-363 ( Booking sekarang tarikh anda )
.
_________________________________ .
. √ Nikmati mkeup yang tahan lama
√ Flawless & glowing
√ Semestinya kosmetik yang halal √ Harga yang berpatutan
√ Sentuhan yang fresh dan segar
_________________________________

#muajengkaphg #muakuantan #muajengka #muatemerloh #muamentakab #makandam #makandampahang #makandammurah #mekapmurah #Mekapbajet #mekapkawinmurah #mekaptunang #mekapdinner #temerloh #jengka #kuantan #makeupartist #makeupkawin #weddingjengka #jengkasatu #jengkatiga #jengkadua #jengkasebelas #makandambentong #uitmjengka #uitmjengkapahang


0

Gambar 1 : Gambar cover untuk gambar nombor 2 yg cliche.
Gambar 2 : Tahniah, rakan sekolah yg "duduk sama rendah, berdiri sama tinggi"(kini tidak lagi); Leftenan (Dr) Ezry dan pasangan.
Gambar 3 : Mengganggu kerja penjawat awam; Dr Saiful Bahari. Ingat nak MC. Sekali tak dapat. Dekut!
Gambar 4 : Saje letak gambar Masjid Baru Temerloh sebab gambar ikan patin is too mainstream.
#IttifakOVOIX #SEMESTA
#FeldaLakum #Temerloh #Pahang


0

Wedding Promo book now... Per Event

1 day Wedding Rm1200
2 day Wedding RM1500
Free outdoor same day

Shoot & Burn RM600

Any event RM150 Per Hour

0179748518
Wedding photo by
#thephotofrenzy
RM200 to book your date.. Call/whatsapp/insta message

#malayweddingguide #temerloh #jengka #malaysian #maran #kuantan #shahalam #jerantut #cantik #malay #pakejperkahwinan #pakej #people #pahang #pahangweddingphotographer #2018 #pakejbajet #instagram #instagramers #solemnization #outdoors #indoor #kacak #potrait #budget #repost #malaywedding


1

OPEN ORDER TUK HRI SELASA...PTG KITE COD ..CPE2 Y NK BLH WSSUP SEGERA K TQ ..KEK BAJET MANGGA rm35 ..
#mentakab
#temerloh
#maran
#jengka
#0179127319


0

The end of the page