#testimoninucifera

Instagram photos and videos

#nucifera#gigiputih#testimoninucifera#nuciferateethwhitening#gigicantik#pemutihgigi#teamhazadi#putihkangigi#hazadiempire#teethwhitening#nuciferachallenge#pemutihgigicepat#aranggigi#merokok#infonucifera#pemutihgigimurahmalaysia#pemutihgigisemulajadi#nuciferawhiteningteeth#pemutihgigimalaysia#pemutihgigiarangaktif

Hashtags #testimoninucifera for Instagram

😁Fungsi Nucifera 5 dalam 1😁
.
✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
✅ Detoks mulut dan gigi
✅  balance pH mulut
✅ Mencegah kaviti
✅ Menghalang mulut berbau
.
Ada KKM.
Satu botol Tahan 7 Bulan /450 kali penggunaan
Tasteless
Organik. .
Best ke Best?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

😁Fungsi Nucifera 5 dalam 1😁
.
✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
✅ Detoks mulut dan gigi
✅  balance pH mulut
✅ Mencegah kaviti
✅ Menghalang mulut berbau
.
Ada KKM.
Satu botol Tahan 7 Bulan /450 kali penggunaan
Tasteless
Organik. .
Best ke Best?
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo dan best free gift untuk 50 terawal.

Komen PM or tekan je link kat bawah ni,
>> http://naknucifera.wasap.my
>> http://naknucifera.wasap.my
>> http://naknucifera.wasap.my
>> http://naknucifera.wasap.my
>> http://naknucifera.wasap.my
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #codshahalam #codklang


0

Regrann from @gigiputih_nucifera - 😀NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS😀
.
🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa
.
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif
.
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka.
.
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
1 botol Rm90 sahaja
Free shipping
Free GIFTS🎁🎁🎁🎁🎁
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Rugi tau siapa tak beli dgn kami😊👍siap harga promo dan freegift yg kaw2 punya💕💕💕Klik link di profile utk detail ya🌹
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik #pemutihgigi
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless #promosi #teethwhitening #braces #bracesmurah #detox


0

Selamat pagi! Jom putihkan gigi dengan Nucifera Teeth Whitening Powder 😬✨
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.

Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

😀NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS😀
.
🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa
.
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif
.
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka.
.
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
1 botol Rm80 sahaja
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Selamat pagi! Jom putihkan gigi dengan Nucifera Teeth Whitening Powder 😬✨
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.

Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Skrg mmg trending Nucifera nh!
.
Dari hq, Stokist ke, Agent dan Dropship Nucifera skrg tengah huru hara akibat penangan produk Nucifera Teeth Whitening!
.
Bukan sebab Nucifera,
Tapi sebab berkesan sgttt
Tu jadi berjangkit2 ramai pakat Order lagi dan lagi💓
.
Terima kasih sudi support Nucifera!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

Skrg mmg trending Nucifera nh!
.
Dari hq, Stokist ke, Agent dan Dropship Nucifera skrg tengah huru hara akibat penangan produk Nucifera Teeth Whitening!
.
Bukan sebab Nucifera,
Tapi sebab berkesan sgttt
Tu jadi berjangkit2 ramai pakat Order lagi dan lagi💓
.
Terima kasih sudi support Nucifera!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

9 HARI PAKAI DAH NAMPAK KESAN 😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA 😍🤗
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#cintahatibatu


2

Fuhh Abam Bocey pun gunakan Nucifera juga! Anda bila lagi? Takkan nak tengok je orang lain gigi dah putih 🤓
.
.
"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
.
Satu botol RM75
2 botol RM138
(exclude postage)
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaagentshahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded


2

Kini tidak perlu lagi ke gigi treatment untuk memutihkan gigi!

Dengan NUCIFERA uolls hanya memerlukan kos yang rendah serendah 30sen sehari.

1botol NUCIFERA mampu bertahan selama 7bulan dengan penggunaan 2x sehari.. Jimat banyak uolls 😍😍 Untuk dapatkan harga promosi, pm/dm +6011-51104933
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj


0

Kini tidak perlu lagi ke gigi treatment untuk memutihkan gigi!

Dengan NUCIFERA uolls hanya memerlukan kos yang rendah serendah 30sen sehari.

1botol NUCIFERA mampu bertahan selama 7bulan dengan penggunaan 2x sehari.. Jimat banyak uolls 😍😍 Untuk dapatkan harga promosi, pm/dm +6011-51104933
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj


0

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Clik link di bio
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


1

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Clik link di bio
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


0

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Clik link di bio
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


0

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS
.
🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa
.
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
.
#nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#nuciferacodpuchong
#nuciferacodkinrara
#nuciferacodpetalingjaya
#nuciferacodsubangjaya
#nuciferacodputrajaya
#nuciferacodbangi
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodkajang
#nuciferacodmelaka
#nudciferacodmasjidtanah
#nuciferacodkualasgbaru
#nuciferacodselangor
#pemutihgigi
#pemutihgigiviral
#pemutihgigiterlaris


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera:

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#nuciferaagent
#nuciferapuchong
#nuciferakinrara
#nuciferaserikembangan
#nuciferaputraheight
#nuciferasubang
#nuciferausj
#nuciferabandarsunway
#nuciferabandarsaujanaputra
#nuciferaputrajaya
#nuciferacyberjaya
#nuciferashahalam
#nuciferasetiaalam
#nuciferaklang
#nuciferakapar
#nuciferameru
#nuciferapj


0

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera:

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti


2

PART 2 ...
.
.
.
ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA .
🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. .
🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

PART 2 ...
.
.
.
ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

PART 2 ...
.
.
.
ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


0

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


0

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Clik link di bio
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED ✍️
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera


0

Nucifera 😊

Jemput Baca dulu (Panjang sikit tapi berbaloi untuk baca) 😘

Sedar tak selama ni kita beli ubat gigi contoh Jenama X , ada tulis kat kotak untuk memutihkan gigi? Tapi kita pakai berkurun pun tak putih jugak. kan? hehe.. Apa yang kita rasa lepas pakai ubat gigi? kita rasa mulut fresh, bersih dari sisa makanan je kan?

Mesti tertanya-tanya. . hurmm.. Kenapa tak putih-putih.. ==
Sebenarnya ubat gigi ni membersihkan dari sisa makanan yang fizikal shj, tapi sisa bahan kimia makanan (food chemical) contoh mcm kafein, sisa kimia dari minyak masak, fast food dan lain-lain lagi TIDAK dpt dibuang sepenuhnya lalu melekat pada gigi.

Iya, dari situlah gigi kita akan kelihatan kuning dan ada jugak yg boleh menyebabkan gigi/gusi terkene jangkitan kuman jika kandungan makanan/minuman itu tinggi asid. ==
Nucifera.. Merupakan sejenis Arang AKTIF(Bukan Arang biasa) yang dihasilkan dari tempurung kelapa (coconut shell)- yang dipilih dan bebas kimia.

Ianya bersaiz halus (-200) - supaya tidak mencederakan gigi.

Arang AKTIF merupakan Alternatif sains masa kini dimana dikenali juga sebagai - Agen Penyerap Terbaik. (Boleh research , banyak pembuktian klinikal yg dilakukan oleh Negara seperti USA dan Canada)

Apa yang Nucifera serap?
- Food Chemical/Kimia Makanan@asid
- Poison/Racun
- Bacteria

Nucifera tidak menghakis, ia MENYERAP.

Jika sisa lebihan kimia yang melekat pada gigi diserap, gigi anda akan kembali ke warna asal.

Bukan itu sahaja tau, mulut anda jugak akan di 'detoks' dan pH dalam mulut akan menjadi neutral- sukar dijangkiti kuman/bakteria.

dan mulut tidak berbau yang kurang menyenangkan.

Sekian- Terima kasih sudi baca 😘
Jika berminat boleh reply 'NAK'
.
PROMOSI BUY 1 FREE 6 THE BEST OFFER MASIH ADA✳️✳️
.
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera


0

“Baru 2 hari guna dah nampak perubahan. Gigi semakin sihat & putih dan nafas dah tak bau” Cik Fazline, Kota Kinabalu Sabah
#testimoninuciferabydyg #testimoninucifera .
.
Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍
.
Jom naikkan keyakinan diri anda semula! 💪🏻
.
Teruskan klik whatsapp link di bio profile kami untuk tanya info dan harga promo🎉🎁
.
#agennuciferasabah #agentnuciferasabah #nucifera #nuciferasabah #nuciferateethwhitening #nuciferasarawak #nuciferakotakinabalu #agentsabahwanted #teamhazadi


6

Bahan Semulajadi Adalah Cara Terbaik Menghilangkan Kuning Gigi
.
.
Telah digunakan sejak sekian lama secara tradisional, arang daripada tempurung kelapa adalah salah satu bahan alami yang paling berkesan untuk menyingkirkan kotoran dan toksin. 😃
.
Dengan gabungan sains dan keajaiban bahan semulajadi, Maka terhasil lah Nucifera Active Charcoal Whitening Teeth Powder! 💖
.
Serbuk Pemutih Gigi berasaskan Arang Kelapa Bergred Farmaseutikal, yang MENYERAP segala kotoran dan plak yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi yang menjadi PUNCA GIGI KUNING. 👈
.
Ia lebih berkesan daripada ubat gigi biasa DENGAN EFEK SEAWAL 7-14 HARI 👍
.
Hampir 99.99% pengguna berpuas hati menggunakan NUCIFERA!
.
.
Berminat? Komen je “dm” dan kami akan cepat2 dm anda. Nak lagi mudah? Tekan je link whatsapp dkt bio 🙂
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi #ctdk #sitinurhaliza #datoct #kru #malaysia #kualalumpur
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #codshahalam #codklang


2

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Buy 1 Free 6 Offer ♥️
.
📲017 9032210

#pemutihgigi #gigiputih #nafasberbau
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


1

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Buy 1 Free 6 Offer ♥️
.
📲017 9032210

#pemutihgigi #gigiputih #nafasberbau
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Buy 1 Free 6 Offer ♥️
.
📲017 9032210

#pemutihgigi #gigiputih #nafasberbau
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Fiza 😁
.
FIZA 💓
📲0128379236
Agent Sah Nucifera
.
.
#sayapakaisayajual
#comelpipimerah
#babyctdk
#babyninja
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


1

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Fiza 😁
.
FIZA 💓
📲0128379236
Agent Sah Nucifera
.
.
#sayapakaisayajual
#comelpipimerah
#babyctdk
#babyninja
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


2

Tahukah anda??? Untuk mendapatkan gigi yg lebih putih, lebih sihat dan lebih meyakinkan, anda cuma perlu membuat pelaburan lebih kurang 0.3333 sen sahaja sehari dengan menggunakan #Nucifera.

Kerana Nucifera dapat digunakan sebanyak 450 kali bersamaan dengan 7 bulan setengah.

Sekaligus dapat mengurangkan bil scaling/whitening anda di klinik gigi dan mampu mengelakkan kegerunan anda berjumpa doktor gigi 😂

Mengapa bayar lebih sedangkan anda mampu berjimat dengan #nuciferateethwhitening yg boleh anda dapatkan di @pemutihgigi_wan

TEMPAH sekarang sementara promosi

#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codklangvalley#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigiwan


1

👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
COD Nucifera Teeth Whitening Powder tonight 💋
.
.
Ada yang nak join COD area Shah Alam? Whatsapp Mira cepat2 sebab stock sangat2 limited!
.
.
‼️TAHAN SEHINGGA 7 BULAN/450 KALI PENGGUNAAN‼️
.
.
Nak COD? Jom PM tepi. Whatsapp Mira untuk order 012-3592489 🤓
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodklang
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#nuciferachallenge
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#cintahatibatu


1

4 HARI PENGGUNAAN, MEMANG KETARA SANGAT 😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA 😍🤗
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#cintahatibatu


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded


0

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera
#nucifera
.
Tekan link untuk ws😘


1

Gigi putih dan tidak berbau itu penting.
Ia juga merupakan aset kita.

Jadi mudah untuk kawan kawan kita bergaul dengan kita.

Muka handsome . Muka lawa cantik letopp.

Tapi gigi kuning dan berbau.

Alaaa ruginyaaa...
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#teeth #nucifera #nuciferawhitening #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur


0

MGigi putih dan tidak berbau itu penting.
Ia juga merupakan aset kita.

Jadi mudah untuk kawan kawan kita bergaul dengan kita.

Muka handsome . Muka lawa cantik letopp.

Tapi gigi kuning dan berbau.

Alaaa ruginyaaa...
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Iman😁
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Leader Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#teeth #nucifera #nuciferawhitening #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur


2

Masih berbaki lagi STOK PROMOSI kami kali ni! Cepat awak semua yg tak order lg tu sebelum stok promosi tamat! 😁😁
.
.
Rugi tau tak dapatkan dengan harga Promosi!
✔️ DISKAUN BERBALOI
✔️ PERCUMA SOFT TOOTHBRUSH
✔️ PERCUMA 1 EXTRA GIFT ❤️
✔️ PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA .
.
Haaa.. Taknak ke korang? Cepat cepat DM kami untuk book order atau klik je link whatsapp kami di bio @nucifera.clean

Senang sgt kan?! Nak gigi putih berseri kan 😍😍😍 Grab fast guys sebelum promosi tamat!
.
📲 018- 7894668
📲 018- 7894668
📲 018- 7894668

#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder
#infonucifera
#nuciferamurah
#teethwhitening
#nuciferaperak
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigicantik
#gigikaratrokok
#gigikarathilang
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigiperak
#pemutihgigi
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat
#serbukpemutihgigi #rahsiagigicantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #nuciferaclean


6

Ada orang tanya kalau pakai braces boleh tak guna Nucifera ni? Yes, boleh! 100% takde masalah 🙌😘
.
Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera
#pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigialami #pemutihgigiaman #gigiputih #pemutihgigi #gigiputihbersih #teethwhitening #gigiputihberseri


0

"SAYA PAKAI NUCIFERA MEMANG PUAS HATI...BARU PAKAI 3 HARI DA NAMPAK PERUBAHAN"

Customer baru 3 hari menggunakan Nucifera. Tapi hasilnya sangat memuaskan.
Beliau sangat berpuas hati.
.
Ramai yg tanya hakakk, jadi ke tak? Ambil masa berapa lama? .
.
Okay jawapannya, kesan nucifera ni paling awal adalah 3 hari. Kebiasaannya ambil masa 7 hari. Almaklumlah ORGANIK kan 😯.
(Ini yg paling awal la)
.
.
Yg lambat juga ada. Maybe di sebabkan gaya hidup masing2 yg berbeza. Ada yg jenis suka makan ni, ada yg tak suka. So keberkesanan nucifera ni boleh dikatakan, ianya mengikut lifestyle si pengguna tersebut 😄 .
.
Tepuk dada tanya selera, ubah lifestyle atau menjadi pengguna nucifera 😃. jom amalkan NUCIFERA TEETH WHITENING... "SELAMAT DIGUNAKAN TIADA BAHAN KIMIA"

BERMINAT????wassap 0123946322 (rose)

#nucifera #nuciferateethwhitening
#NuciferaTeethWhiteningPuncakAlam #arangaktifpemutihgigi #testimoninucifera #arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera
#shahalam #seksyen7 #unisel #studentuitmshahalam #puncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam


0

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
.
✔️ Produk untuk lelaki & wanita
✔️ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔️ Memutihkan & membersihkan gigi
✔️ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔️ Detox mulut & gigi
✔️ Mencegah kaviti
✔️ Menghalang mulut berbau
✔️ Balance PH mulut
✔️ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔️ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
klik link wasap pd profile kami
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #codputrajaya #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami


1

PART 1....
.
.
.
Bagaimana cara guna NUCIFERA? .
🍄Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) .
🍄 Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit .
🍄 Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja
Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi

kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉
.
.
.
bersambung...
.
.

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


1

PART 1....
.
.
.
Bagaimana cara guna NUCIFERA? .
🍄Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) .
🍄 Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit .
🍄 Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja
Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi

kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉
.
.
.
bersambung... .
.

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

PART 1....
.
.
.
Bagaimana cara guna NUCIFERA? .
🍄Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) .
🍄 Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit .
🍄 Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja
Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi

kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉
.
.
.
bersambung... #nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera


0

Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Dewi +65 90589410.
.
.
📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab #aleeyahsofia


1

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
Whsap sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA? *Now On Promo Price
Habis lambat tinggal😂
.
Jum Whsap Kak Ann 😁
.💓
📲017 9032210
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire


0

Adakah Nucifera Lulus KKM ? .
Ada cik.. Jangan risau sebab nucifera ni 100organik dan tak ada bahan chemical.

Ni no KKM NOT160303473K. Cik boleh cek di website KKM. .

Saya guna brace boleh ke guna Nucifera? - jangan risau, pakai braces, gusi berdarah, gigi sensitif semua boleh guna Nucifera tau. Sebabnya nucifera ni bukan bahan menghakis tp menyerap kotoran dan kuman juga bau pada gigi dan mulut 😊
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#testimoninucifera #codrawang #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #janganmengata #merokok #rokok#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNucifera #bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah #gigicantik #shoppingonline#shopsmall #awekcun #awesome #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #pemutihgigiwan


1

The end of the page