#tudungbidang60murah

Instagram photos and videos

#tudungbidang60murah#tudungbidang60#tudungmurah#Tudungbidang60Malaysia#Tudungbidang60prelove#Tudungbidang60murahcantik#Tudungbidang60cantik#Tudungbidang60murah#Tudungbidang60#tudunglabuhmurah#coklatmesir#coklatgalaxy#produkmesir#stokinsilvymesir#maduhabatussaudamesir#tudungplainmurah#tudungraya#stokinsandymesir

Hashtags #tudungbidang60murah for Instagram

Bawal Haura in Black. Cantik kan ? ๐Ÿ™Š


3

Assalamualaikum, selamat pagi ๐Ÿ˜
.
Ada yang merancang nak berRara Wideshawl tak harini ?


3

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ------------
Songkok dan songk simbol karisma,
Digaya dihias di waktu pagi,
Harapan agar Ramadan diterima,
Berdoa bertemu dgnnya lagi.

Cantik kemas jejaka bersampin,
Ditambah manis jelita si isteri,
Selamat hari raya maaf zahir batin,
Ingatan ikhlas daripada kami. ------------ Maaf zahir dan batin daripada kami kepada semua pelanggan dan follower yang menyokong dan berurusan dgn kami. Salah silap mohon dimaafkan.

ุชู‚ุจู„ ุงู„ู„ู‡ ู…ู†ุง ูˆู…ู†ูƒู… ------------- Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore


1

Sorry semua, warna ni laku keras. Dah sold out, warna pastel lain masih ada. Grab now! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

Sorry semua, Banyak dh sold out, hanya beberapa warna sahaja masih ada. Grab now! *stay tuned for our next collection! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


1

Sorry semua, warna ni laku keras. Dah sold out, warna maroon dan dark purple masih ada. Grab now!
Tp lpas raya lah kami post, sbb post laju dh ttup kaunter ๐Ÿ˜… โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal bubble chiffon
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa Bubble chiffon [+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00
. --------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 50'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 50'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


0

Prelove tudung bidang 60'

Harga RM5 (Exc postage)
.
Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ017-6272523
@ klik link pada profile

#Tudungbidang60
#Tudungbidang60murah
#Tudungbidang60cantik
#Tudungbidang60murahcantik
#Tudungbidang60Malaysia
#Tudungbidang60prelove


1

Tudung bidang 60' to letgo

Harga RM5/pc

Order โคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ0176272523 @ klik link whatsapp pada profile

#tudungbidang60murah
#tudungbidang60
#tudungbidang60cantik


0

CLEARANCE SALE AURA!! 8 Jun-14 Jun 2018. Buy 4, free 2, free pos sm!! RM100 SM/RM108 SS. WOw๐Ÿ˜ฑDapat 6 helai
Boleh campur ada batu dgn takda batu. Boleh pilih warna
Tertakluk pada stok, no restock!
1 helai RM25 exc postage ๐Ÿ˜Š
Postage ahad hingga rabu utk order dan payment sebelum 12 tgahari. Mungkin sampai raya ke 3-5
.
ย #hijab #bawal #bidang60 #bidang50 #koleksiraya #tudungbidang50cantik #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungbidang50murah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #tudungmurah #bawalmurah #tudunglabuhmurah #tudung #murahmalaysia #mampumilik #tudunglabuhrm10 #bawallabuhmurah #bawallabuhrm10 #raya #tudungmuslimah


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Out of stock
.
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


2

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

We will be releasing new limited material with limited colour. Kalau ramai berminat, next time kami buka preorder untuk warna warna lain. Stay tuned with this effortless iron scarf. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Stock sikit lagi tinggal, ada yang mencari bawal light grey ke ? .
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


2

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Stock sikit lagi tinggal, ada yang mencari bawal soft blue ke ? .
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


0

BAWAL ROPOL

Bidang 60
Material : Heavy Chiffon (mudah bentuk)

RM25
.
.
WhatsApp 0134192725 utk pembelian.

#bawalropol
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah
#tudunglabuhmurah


2

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


4

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


0

Promo!!!!Promo!!!!Promo!!!! ๐ŸŒผBAWAL CHIFFON BIDANG 60๐ŸŒผ

Normal price : RM15 (exclude postage)
Promo price : RM13 (exclude postage) *Limited colours
*Only 1 pc utk setiap colour

Sapa cepat dia dapat!!!!!! To order:
DM/WhatsApp 0125114158

#bawalchiffon
#bawalchiffonbidang60
#tudungbawalbidang60
#bawalbidang60
#bawalbidang60murah
#tudungbidang60murah
#tudungmurah
#tudungraya


1

*slide tepi
...
Sape tak jumpa lagi tudung raya?
...
Ni murah2 je taw
...
Kain cotton bidang 60'
...
Harga rm15 je taw
RM15 je ๐Ÿ˜†
...
Cepat2 whatsapp 014 5128 642 / DM
...
#tudungbidang60murah #tudunghgmurah #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudunglabuhcorak #tudungrayamurah #tudungrayabidang60 #tudungrayabidang60murah #tudungprintedbidang60


0

*slide tepi
...
Sape tak jumpa lagi tudung raya?
...
Ni murah2 je taw
...
Kain cotton bidang 60'
...
Harga rm15 je taw
RM15 je ๐Ÿ˜†
...
Cepat2 whatsapp 014 5128 642 / DM
...
#tudungbidang60murah #tudunghgmurah #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudunglabuhcorak #tudungrayamurah #tudungrayabidang60 #tudungrayabidang60murah #tudungprintedbidang60


1

Cotton Feathers .
-
Harga: RM15 sahaja
Postage: RM7SM/ RM11SS
Material: Cotton emboss
Bidang: 60โ€
.
-
Cara order:
1) Screenshot tudung pilihan anda
2) Whatsapp ke no 0194519954
3) Atau klik saja link wsap di bio
.
-
#tudunglabuh
#tudungbawalcotton
#cottonlabuh
#tudungbidang60โ€
#tudungbidang60murah
#tudungraya
#tudungrayalabuh
#tudungonlie
#tudungcottonbidang60
#cottondaun
#cottonfeathers
#cottonbunga
#cottonhati
#huwaidastore


0

Cotton Bunga .
-
Harga: RM15 sahaja
Postage: RM7SM/ RM11SS
Material: Cotton emboss
Bidang: 60โ€
.
-
Cara order:
1) Screenshot tudung pilihan anda
2) Whatsapp ke no 0194519954
3) Atau klik saja link wsap di bio
.
-
#tudunglabuh
#tudungbawalcotton
#cottonlabuh
#tudungbidang60โ€
#tudungbidang60murah
#tudungraya
#tudungrayalabuh
#tudungonlie
#tudungcottonbidang60
#cottondaun
#cottonfeathers
#cottonbunga
#cottonhati
#huwaidastore


0

Cotton Daun .
-
Harga: RM15 sahaja
Postage: RM7SM/ RM11SS
Material: Cotton emboss
Bidang: 60โ€
.
-
Cara order:
1) Screenshot tudung pilihan anda
2) Whatsapp ke no 0194519954
3) Atau klik saja link wsap di bio
.
-
#tudunglabuh
#tudungbawalcotton
#cottonlabuh
#tudungbidang60โ€
#tudungbidang60murah
#tudungraya
#tudungrayalabuh
#tudungonlie
#tudungcottonbidang60
#cottondaun
#cottonfeathers
#cottonbunga
#cottonhati
#huwaidastore


0

Cotton Feathers .
-
Harga: RM15 sahaja
Postage: RM7SM/ RM11SS
Material: Cotton emboss
Bidang: 60โ€
.
-
Cara order:
1) Screenshot tudung pilihan anda
2) Whatsapp ke no 0194519954
3) Atau klik saja link wsap di bio
.
-
#tudunglabuh
#tudungbawalcotton
#cottonlabuh
#tudungbidang60โ€
#tudungbidang60murah
#tudungraya
#tudungrayalabuh
#tudungonlie
#tudungcottonbidang60
#cottondaun
#cottonfeathers
#cottonbunga
#cottonhati
#huwaidastore


0

*slide tepi
...
Sape tak jumpa lagi tudung raya?
...
Ni murah2 je taw
...
Kain cotton bidang 60'
...
Harga rm15 je taw
RM15 je ๐Ÿ˜†
...
Cepat2 whatsapp 014 5128 642 / DM
...
#tudungbidang60murah #tudunghgmurah #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudunglabuhcorak #tudungrayamurah #tudungrayabidang60 #tudungrayabidang60murah #tudungprintedbidang60


0

*slide tepi
...
Sape tak jumpa lagi tudung raya?
...
Ni murah2 je taw
...
Kain cotton bidang 60'
...
Harga rm15 je taw
RM15 je ๐Ÿ˜†
...
Cepat2 whatsapp 014 5128 642 / DM
...
#tudungbidang60murah #tudunghgmurah #tudungrayalabuh #tudungrayamurah #tudunglabuhcorak #tudungrayamurah #tudungrayabidang60 #tudungrayabidang60murah #tudungprintedbidang60


0

TESTIMONI sikit pagi ni. Awning terletak baik punya ikut kesesuaian muka. Dengan corak dan design esklusif menampakkan mahal pada bawal satin ini, pasti murid-murid pun terpikat dengan gaya cikgu pakai bawal cegini. Agak-agak murid-murid tengok cikgu ke tengok whiteboard? hehe. ws 0104171447
.
#hijab #bawal #bidang60 #bidang50 #koleksiraya #tudungbidang50cantik #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungbidang50murah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #tudungmurah #bawalmurah #tudunglabuhmurah #tudung #murahmalaysia #mampumilik #tudunglabuhrm10 #bawallabuhmurah #bawallabuhrm10 #raya #tudungmuslimah


0

Nak pakai lepas raya tapi takut harga mahal? Nak yang mur mur tapi berkualiti. Yang penting awning senang dibentuk? Inilah masanya. Grab bawal dari kami dengan promo kaww kaww raya. ws 0104171447 sekarang. Stok limitted taw.
.
ย #hijab #bawal #bidang60 #bidang50 #koleksiraya #tudungbidang50cantik #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungbidang50murah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #tudungmurah #bawalmurah #tudunglabuhmurah #tudung #murahmalaysia #mampumilik #tudunglabuhrm10 #bawallabuhmurah #bawallabuhrm10 #raya #tudungmuslimah


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal Plain Pastel .
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal Plain Pastel .
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Bawal Plain Pastel .
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


4

1 helai =RM15. Tapau 6 helai = RM 100 inc pos + freegift. Woww, syoknya. Tapi aura tak janji sampai sebelum raya. Sebab trafik posmen dah slow. huhu. tapi kalau nak grab harga murah masih available. lepas raya harga lain. huhu. Tekan link wassap. AuraLuthfia datang menyahut. hehe
.
ย #hijab #bawal #bidang60 #bidang50 #koleksiraya #tudungbidang50cantik #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungbidang50murah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuhmurah #tudungmurah #bawalmurah #tudunglabuhmurah #tudung #murahmalaysia #mampumilik #tudunglabuhrm10 #bawallabuhmurah #bawallabuhrm10 #raya #tudungmuslimah


6

The end of the page