#tudunglabuhkoshibo

Instagram photos and videos

#tudunglabuhmurah#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuh#tudung#bawalbidang60#shawllabuh#jubahmurah#instantshawllabuh#tudunglabuhprinted#tudunglabuhbidang60#shawllabuhmurah#tudunglabuhonline#tudunglabuhinstant#tudungkanakkanak#khimar#tudungkanakkanakmurah#shawllabuhmalaysia#bidang60murah#jubah#teamhijabgaleria

Hashtags #tudunglabuhkoshibo for Instagram

Assalamu'alaikum. πŸ™†πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
TUDUNG LABUH KOSHIBO kembali dgn warna2 yg amat cantik dan menawan. 😍😍😍😍
.
Utk yg bertanya tntg TUDUNG LABUH CHIFFON. Memang ramai yg mencari tudung labuh chiffon skrg ni sbb susah nk jumpe. Klu ada, jarang pulak. Kdg2 cutting tak cantik. .
Jadi buat akak2 dan adik2 di luar sana yg nk cuba dan rasa pakai tudung labuh chiffon drpd kami yg super duper selesa ni. Bleh trus DM or Ws je 0193105939.
Seriouss punya ckp ni mmg tak sama dgn tudung labuh chiffon yg lain. Ni gerenti punya puas hati. Mmg sekali pakai. Msti jatuh cinta!!!! 😍😍😍
.
Utk yg nk tgok warna.
Boleh rujuk warna di atas. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
Alaaahhh. Takkan nk tgok je. 😌😌😌😌
DM je terus.
Ataupun tnggal je komen kat bawahπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ dan kami akn reply sesegera yg mungkin.
Klu nk tgok2 dulu pun boleh. No halπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
.

WS 0193105939
WS 0193105939
.
#tudunglabuhmurah
#tudunglabuhchiffon
#tudunglabuh #tudungchiffonmurah #tudunglabuhkoshibo #tudung #murah #pakaianwanita #tudungmuslimah


1

Be the best version of yourself πŸ’“
.
Kalau kami tambah warna baru untuk Bawal Haura ni ada yang nak tak ? πŸ™ˆ
.
.


1

Bawal Aulia
.
Bidang 50 55, 60
material : ceruti original
Harga : RM38 tidak termasuk postage .
(harga tidak termasuk purdah)
Purdah - RM10
.
kelebihan Bawal Aulia:.
- tidak jarang (perlu pakai inner untuk warna cerah)
- tidak panas
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Ws : 012-632 2698 (Ciksue)
.
#SolehahScarff #AnnurHijrati #Bawalprinted #instantshawllabuh #tudunglabuhterkini #tudunglabuhΒ  #tudunglabuhprinted #tudunglabuhmurah #hijabmalaysia #hijabmurah #bawalplain #bawalplainbidang60 #tudunglabuhplain #tudungbawalplain #bawalprintedmurah #bawalprintedlabuh #bawallabuh #bawalbercorak #bawalcomel #Tudungpatuhsyariah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #purdah #Tudunglabuhkoshibo #purdahchiffon #niqab #purdahbertali #niqabselesa #Niqabis


0

TUDUNG LABUH KOSHIBO.
BIDANG 60.
RM 29.
.

TUDUNG LABUH CHIFFON.
BIDANG 60.
RM 34.
.

POSTAGE.
RM 8 SM
RM 10 SS
.

#tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhchiffon #tudunglabuhcantik #dakwahislam #pakaianwanita #tudung #bidang60


1

Solat raya dengan #tlnaurah memang best sebab terus sarung ganti dengan telekung πŸ˜‰ siapa lagi pakai #tlnaurah pagi raya?

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted


0

Bawal Aulia
.
Bidang 50 55, 60
material : ceruti original
Harga : RM38 tidak termasuk postage .
(harga tidak termasuk purdah)
Purdah - RM10
.
kelebihan Bawal Aulia:.
- tidak jarang (perlu pakai inner untuk warna cerah)
- tidak panas
- senang bentuk
- tidak lembik
- tidak nipis
- flowy
- kain yang berkualiti
.
Ws : 012-632 2698 (Ciksue)
.
#SolehahScarff #AnnurHijrati #Bawalprinted #instantshawllabuh #tudunglabuhterkini #tudunglabuhΒ  #tudunglabuhprinted #tudunglabuhmurah #hijabmalaysia #hijabmurah #bawalplain #bawalplainbidang60 #tudunglabuhplain #tudungbawalplain #bawalprintedmurah #bawalprintedlabuh #bawallabuh #bawalbercorak #bawalcomel #Tudungpatuhsyariah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55 #purdah #Tudunglabuhkoshibo #purdahchiffon #niqab #purdahbertali #niqabselesa #Niqabis


1

Mak-mak ni bila pakai #tlnaurah terus jadi macam adik kakak bila dukung anak 😜 melampau tau comelnya ❀️❀️ .

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted#feedbacktudunglabuhbysna #tudung


1

Terobek sikit tempahan raya hari tu. Ni seminggu je tau. Sebab tu la HQ kena cuti panjang sikit ari tu.

Tapi jangan risau. Kami dah mula ambil order dah. Jangan segan silu nak ngoder ye.
Nak survey2 tanya2 dulu pun boleh. Boleh terus DM atau Whatsapp ye. 😊

#whatsapp0135971205
#idamansunnah
#zaujahluqman
#tudunglabuhkoshibobyZL
#tudunglabuhkoshibo
#tudung
#tutupaurat
#tudunglabuhkoshibomurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#borongtudunglabuh
#borongtudungmurah
#jubahmurah
#jubahlelakimurah
#jubahmuslimahmurah
#tudungsekolah
#tudungbawal
#khimar
#handsock
#stokingsilvy
#stokingsandy
#terapiinstagram
#aurainsta
#igmashup


1

Alhamdulillah -

#feedbackcustomer ni dapat beberapa hari selepas raya... -

Tudung tahan lasak memang sesuai la kan utk buat kerja2 lasak ni 😊 -

Sebarang pertanyaan boleh klik link di BIO ye 😊

#tudunglasak #tudungtahanlasak #tudungkoshibo #tudunglabuhnaurah #tudunglabuhkoshibo #tudungkoshibomurah #koshibomurah #koshibolabuh #tudungraya #tudungsekolah #tudungsekolahmenengah #tudungsekolahagama


0

Raya2 ni banyak ambik gambar kan. Sebelum upload dalam media social. Pastikan semua orang dalam gambar tu terpelihara auratnya tau.

Jangan tahu jaga aurat sendiri je. Kena jaga jugak aurat orang lain. 😊

#whatsapp0135971205
#idamansunnah
#zaujahluqman
#tudunglabuhkoshibobyZL
#tudunglabuhkoshibo
#tudung
#tutupaurat
#tudunglabuhkoshibomurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#borongtudunglabuh
#borongtudungmurah
#jubahmurah
#jubahlelakimurah
#jubahmuslimahmurah
#tudungsekolah
#tudungbawal
#khimar
#handsock
#stokingsilvy
#stokingsandy
#terapiinstagram
#aurainsta
#igmashup


1

Satu family pakai #tlnaurahflower 😍 seronoknya kak aisyah tengok. Tak puas tengok sekali, tengok lagi sekali lepastu terus ws nak beli πŸ˜†

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted#feedbacktudunglabuhbysna


0

Satu family pakai #tlnaurahflower 😍 seronoknya kak anna tengok. Tak puas tengok sekali, tengok lagi sekali lepastu terus ws nak beli πŸ˜†

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted


0

Bawal Haura in Black. Cantik kan ? πŸ™Š


3

Assalamualaikum, selamat pagi 😍
.
Ada yang merancang nak berRara Wideshawl tak harini ?


3

Alhamdulillah, another positive review from our beloved customer! Kami mementingkan kualiti dari segi produk dan servis insyaAllah. Minta maaf salah silap sepanjang urusan jual beli. Semoga Syawal kali ini lebih bermakna bersama yg tersyg. Selamat hari raya semua! .

#tudunglabutbulatmuslimah
#sayajualtudung
#tudunglabuhonline #sayajualtudunglabuh
#sayajualtudungbawal #sayajualpurdah #purdah #sayajualtudunglabuhmurah #sayajualtudungmurah #tudunglabuh #tudungbawal #tudunglabuhkoshibo #koshibo
#tudungbidang45 #tudunglabuhbidang50 #tudunglabuhbidang55 #tudunglabuhbidang60 #tudung #tudunglabuhmurahmalaysia #tudunglabuhmurahsangat #tudunglabuhkoshibomurah #tudungbawalkoshibo
#tudungbawalkoshibomurah


4

Saat perpisahan..
.
Ψ­ΩŽΨ―Ω‘ΩŽΨ«ΩŽΩ†ΩŽΨ§ Ψ₯ΩΨ³Ω’Ω…ΩŽΨ§ΨΉΩΩŠΩ„Ω Ω‚ΩŽΨ§Ω„ΩŽ Ψ­ΩŽΨ―Ω‘ΩŽΨ«ΩŽΩ†ΩΩŠ Ω…ΩŽΨ§Ω„ΩΩƒΩŒ ΨΉΩŽΩ†Ω’ ابْنِ Ψ΄ΩΩ‡ΩŽΨ§Ψ¨Ω ΨΉΩŽΩ†Ω’ Ψ­ΩΩ…ΩŽΩŠΩ’Ψ―Ω بْنِ ΨΉΩŽΨ¨Ω’Ψ―Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω ΨΉΩŽΩ†Ω’ أَبِي Ω‡ΩΨ±ΩŽΩŠΩ’Ψ±ΩŽΨ©ΩŽΨ£ΩŽΩ†Ω‘ΩŽ Ψ±ΩŽΨ³ΩΩˆΩ„ΩŽ Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡Ω Ψ΅ΩŽΩ„Ω‘ΩŽΩ‰ Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’Ω‡Ω ΩˆΩŽΨ³ΩŽΩ„Ω‘ΩŽΩ…ΩŽ Ω‚ΩŽΨ§Ω„ΩŽ Ω…ΩŽΩ†Ω’ Ω‚ΩŽΨ§Ω…ΩŽ Ψ±ΩŽΩ…ΩŽΨΆΩŽΨ§Ω†ΩŽ Ψ₯ΩΩŠΩ…ΩŽΨ§Ω†Ω‹Ψ§ ΩˆΩŽΨ§Ψ­Ω’ΨͺΩΨ³ΩŽΨ§Ψ¨Ω‹Ψ§ غُفِرَ Ω„ΩŽΩ‡Ω Ω…ΩŽΨ§ ΨͺΩŽΩ‚ΩŽΨ―Ω‘ΩŽΩ…ΩŽ مِنْ Ψ°ΩŽΩ†Ω’Ψ¨ΩΩ‡Ω .
Telah menceritakan kepada kami Isma'il berkata, telah menceritakan kepadaku Malik dari Ibnu Syihab dari Humaid bin Abdurrahman dari Abu Hurairah bahwa Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam bersabda:
.
"Barangsiapa menegakkan Ramadhan karena iman dan mengharap pahala, maka diampuni dosa-dosanya yang telah lalu". (SAHIH BUKHARI)
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive


2

Mak-mak ni bila pakai #tlnaurah terus jadi macam adik kakak bila dukung anak 😜 melampau tau comelnya ❀️❀️ .

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted


2

Beratus testimoni tak sempat nak up πŸ˜‚ busy cuti nak raya. Thanks our #bidadariafe share feedback!

#tlnaurah #afefeedback #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #bawalsquare #bawalrufflea #afeprinted


0

In this final days of Ramadhan, may Allah answer your secret prayers, wipe away your secret tears, erase your secret fears and lift you to the position you so dearly desire. Have faith.
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive


1

🌸Tudung Labuh Naurah🌸

Material : High Peach Koshibo

Harga : SEHELAI RM22 (exclude postage)

Kenapa perlu memilih TL Naurah?
1) Menutup aurat.
2) Labuh bawah dada dan melebihi paras bahu.
3) Tudung instant, boleh dipakai dengan sekali sarung.
4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali.
5) Sangat flowy.
6) Tak panas.
7) 100% tak jarang.
8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun.
9) Wudhuk friendly.
10) Bf friendly.
.
πŸ“²Whatsapp

#tlnaurah
#tlnaurahfeedback
#tudunglabuhmurah
#stayprettywithus
#instantshawl #tudungkoshibomurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #purdahmurah #instantshawllabuh #purdah #instantshawlmalaysia #tudung #shawlmurah #niqab #shawllabuh #purdahhitam #instantshawl2muka #niqabmurah #bawalbidang60 #purdahhalf #tudungonline #tudungcantik #tudungmurah #purdahcantik #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #niqabis #tudungprinted #tudunglabuhprinted


3

🌸Tudung Labuh Naurah🌸

Material : High Peach Koshibo

Harga : SEHELAI RM22 (exclude postage)

Kenapa perlu memilih TL Naurah?
1) Menutup aurat.
2) Labuh bawah dada dan melebihi paras bahu.
3) Tudung instant, boleh dipakai dengan sekali sarung.
4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali.
5) Sangat flowy.
6) Tak panas.
7) 100% tak jarang.
8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun.
9) Wudhuk friendly.
10) Bf friendly.
.
πŸ“²Whatsapp

#tlnaurah
#tlnaurahfeedback
#tudunglabuhmurah
#stayprettywithus
#instantshawl #tudungkoshibomurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #purdahmurah #instantshawllabuh #purdah #instantshawlmalaysia #tudung #shawlmurah #niqab #shawllabuh #purdahhitam #instantshawl2muka #niqabmurah #bawalbidang60 #purdahhalf #tudungonline #tudungcantik #tudungmurah #purdahcantik #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #niqabis #tudungprinted #tudunglabuhprinted


4

Dan adapun orang orang yang takut kepada kebesaran Tuhannya dan menahan diri dari (keinginan) hawa nafsunya, maka sungguh, *syurga lah tempat tinggal(nya).* (An-Nazi'at,79:40-41)
.
Your days are limited and your time is written so why don't you repent O carrier of sins?
.
Selamat malam, wahai calon penghuni syurga 😊
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive


1

Jubah Aurora by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


3

Jubah Aurora by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Jubah Aurora by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Jubah Aurora by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Jubah Aurura by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Jubah Aurura by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


3

Jubah Aurura by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Jubah Aurura by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


0

Jubah Aurura by Hijab Galeria
.
Harga PROMOSI RM69 (tidak termasuk postage)
.
Harga Asal RM85
.
PROMOSI SAH SEHINGGA 14 JUN SAHAJA
.
Material : Como Crepe
🌸Empire Cut
🌸Abaya ala-ala timur tengah
βœ… Nursing friendly βœ… Wudhuk friendly
.
Whatsapps 011 3944 2884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


1

Menangislah Sebelum Ramadhan Pergi...,
.
Menangislah saudara ku. Menangislah. Sebelum Ramadhan Pergi.
.
Kita pernah berjanji akan mengkhatamkan AlQur'an.
.
Kini setelah Ramadhan tiba, kita tak juga berganjak dari juzu' awalan.
.
Menangislah saudaraku. Menangislah. Sebelum Ramadhan Pergi.
.
Kita pernah berjanji akan menyempurnakan 'qiyamullail' yang kosong dalam amalan.
.
Kini setelah Ramadhan tiba, kita tak juga menyempurnakan bilangan.
.
Menangislah saudaraku. Menangislah. Sebelum Ramadhan Pergi.
.
Kita telah berdoa sejak Rejab dan Sya'ban agar 'disampaikan' ke Ramadhan.
.
Kini setelah Ramadhan tiba, ternyata kita masih juga tak mampu menahan diri dari kesia-siaan.
.
Ternyata kita masih juga tak dapat menambah ibadah yang sunat.
.
Malah, sering terlambat dalam menunaikan yang wajib.
.
Menangislah, Wahai saudaraku. Menangislah.
.
Biar butir-butir airmata bening itu menjadi saksi di yaumil akhir (Hari Terakhir kita).
.
Bahawa ada seorang hamba yang bodoh, lalai, sombong dan terleka.
.
Sehingga Ramadhan yang mulia ini pun kita jadikan sia-sia.
.
Menangislah saudaraku. Menangislah. Dan lunaskan semuanya malam ini.
.
Mulakan dengan i'tikaf yang belum kita kerjakan.
.
Diatas lembaran AlQur'an yang menunggu untuk dikhatamkan.
.
Diatas lembaran mata wang sedekah yang menunggu untuk disalurkan.
.
Diatas solat sunat yang menunggu untuk menjadi amal tambahan.
.
Menangislah. Kuatkan lagi tangisan mu.
.
Kerana Allah tidak menjanjikan apa-apa pun untuk Ramadhan tahun hadapan.
.
Apakah kita masih disertakan. Atau pun sudah dihentikan.
.
Who loves you lillahitaala,
PERFSCARVES.
"We are exclusive"
.
#tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhmurah #tudunglabuhexclusive #niqabmurah #niqab #niqabi #niqabis #niqabista #niqabistamalaysia #niqabismalaysia #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #purdah #purdahmurah #purdahhalf #purdahhitam #hijrah #tudunglabuhexclusive


2

🌸Tudung Labuh Naurah🌸

Material : High Peach Koshibo

Harga : SEHELAI RM22 (exclude postage)

Kenapa perlu memilih TL Naurah?
1) Menutup aurat.
2) Labuh bawah dada dan melebihi paras bahu.
3) Tudung instant, boleh dipakai dengan sekali sarung.
4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali.
5) Sangat flowy.
6) Tak panas.
7) 100% tak jarang.
8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun.
9) Wudhuk friendly.
10) Bf friendly.
.
πŸ“²Whatsapp

#tlnaurah
#tlnaurahfeedback
#tudunglabuhmurah
#stayprettywithus
#instantshawl #tudungkoshibomurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #purdahmurah #instantshawllabuh #purdah #instantshawlmalaysia #tudung #shawlmurah #niqab #shawllabuh #purdahhitam #instantshawl2muka #niqabmurah #bawalbidang60 #purdahhalf #tudungonline #tudungcantik #tudungmurah #purdahcantik #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #niqabis #tudungprinted #tudunglabuhprinted


2

Hanya berbaki 2 hari sahaja lagi untuk promosi pre ramadhan. .

Promosi akan tamat esok 10.6.2018 .

Tl Naurah hanya rm19 exc.. Tl naurah flower atau ribbon hanya rm20 exc.. .

Nanti kembali harga asal.. Tiada lagi harga promosi .

#tudunglabuhkoshibo
#tudunglabuh
#tudung
#tudungmalaysia
#tudungmurah
#tudungbidangbesar
#tudungsingapura
#gengmahasiswa
#syarie
#muslimah
#patuhsyariah
#tudungberdagu
#tudunglabuhberdagu
#ustazah
#guru
#cikgusekolah
#niqabis
#niqab
#purdah
#halfpurdah
#sunnah
#online
#igshop
#perak
#paritbuntar
#taiping
#uitm
#upsi
#unimap


1

🌸Tudung Labuh Naurah🌸

Material : High Peach Koshibo

Harga : SEHELAI RM22 (exclude postage)

Kenapa perlu memilih TL Naurah?
1) Menutup aurat.
2) Labuh bawah dada dan melebihi paras bahu.
3) Tudung instant, boleh dipakai dengan sekali sarung.
4) Kalau sangkut elok boleh dipakai berkali-kali.
5) Sangat flowy.
6) Tak panas.
7) 100% tak jarang.
8) Boleh dibawa pergi hiking sekalipun.
9) Wudhuk friendly.
10) Bf friendly.
.
πŸ“²Whatsapp

#tlnaurah
#tlnaurahfeedback
#tudunglabuhmurah
#stayprettywithus
#instantshawl #tudungkoshibomurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #purdahmurah #instantshawllabuh #purdah #instantshawlmalaysia #tudung #shawlmurah #niqab #shawllabuh #purdahhitam #instantshawl2muka #niqabmurah #bawalbidang60 #purdahhalf #tudungonline #tudungcantik #tudungmurah #purdahcantik #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #niqabis #tudungprinted #tudunglabuhprinted


2

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


2

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim 🌸 ||| TUDUNG BAWAL HEAVY CHIFFON - BIDANG 60' ||| 🌸 πŸ‘‰ Material heavy chiffon
πŸ‘‰ Bidang 60" πŸ‘‰Dengan pilihan warna menarik
Harga : RM19 exc pos

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 2054898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok πŸ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
❀️❀️
.

#tudungbawalplaincotton #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0