#tudungmesir

Instagram photos and videos

#tudungmesir#handsockmurah#tudungmurah#tudungbidang60#stokinsilvy#stokinsandy#produkmesir#tudunglabuh#handsock#handsockmesir#handsockborong#handsockdonna#stokinmurah#tudungmesirmurah#tudungmesirpetak#barangmesir#tudungmesirsale#bawalmesir#tudunglabuhmurah#handsockcantik#sarungkaki#handsocklolita#donnacrystal

Hashtags #tudungmesir for Instagram

#assezfeedback #assezraya
.
Sebelum tidur, sis nak post juga gambar #assezootdraya #assezsister kita menggayakan Bawal Mesir @assez.co colour Aqua Turqoise ni 😍😍😍
.
Colour ni masih available tau! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


2

Special promo handsocks ALL COLOURS AVAILABLE! Cepat cepat grab sebelum colour yang anda berkenan habis. Harga borong boleh bagi kasih sayang.

Hanya contact me by click link on bio to purchase 📲 lekaih sbb setiap wrna stok terhad 😰
.
#sale #tudungmesirsale #produkmesir #mesirproduct #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #handsockcantik #tudunglabuh #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungpetakmesir #tudungmesir #sarungtanganmurah


0

#assezfeedback #assezraya
.
Sis tak tahan, sis kena post juga gambar #assezootdraya #assezsister kita menggayakan Bawal Mesir @assez.co colour dar purple ni 😍😍😍
.
Colour ni masih available tau! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


2

RESTOCK! 😇 CEPAT CEPAT GRAB SEMPENA SPECIAL PROMO BUY 4 FREE 1!
.
KENAPA PERLU PILIH HANDSOCK MESIR NI, APA ISTIMEWANYA HANDSOCK NI BERBANDING HANDSOCK LAIN???
👇👇👇
.
(1) MURAH 💰👍
Handsock Mesir adalah handsock yg palingg murah brbanding handsock lain. Hanya RM5 tapi kualiti A++. tu kalau beli sepasang dua. meh PM admin nak tahu berapa RM kalau borong, tanjat uolls nnti 😉
.
(2) PELBAGAI WARNA 🌈
Terdiri drpd lebih 30warna untuk dipilih 😱. Elok sangat kalau awk borong setiap colour tu sepasang senang nk match dgn semua baju kikiki
.
(3) KUALITI HIGH CLASS
Diperbuat daripada material high quality (polyester + lycra), mmg tahan lasak yang amat, tak perlu risau kalau nk campak dlm washing machine sbb tak brbulu 👍✔️
.
(4) CANTIK MENARIK TERTARIK MMG DEBOOM
Dihiasi dengan crystal design yg akan grip di pergelangan tangan bila dipakai. Simple but nice 😍
.
(5) FREE SIZE
Semua size tangan dari montel smpai keding semua kalau pakai just nice dkt tangan sbb stretchable kainnya, jadi jgn risau pasal size lagi ya 😇
.
Contact me by click link on bio to purchase 📲 lekaih sbb setiap wrna stok terhad 😰
.
#sale #tudungmesirsale #produkmesir #mesirproduct #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #handsockcantik #tudunglabuh #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungpetakmesir #tudungmesir #sarungtanganmurah #handsockmesirmurah #bawalmesir


0

#assezfeedback
.
Cantiknyaa #assezsister kita menggayakan Handsocks Mesir @assez.co
.
Handsocks yang cantik dan teletak cantik pada tangan. Free size tau!
.
Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah #handsockmesir #handsock #handsockmurah #muslimahfashion


0

.
HANDSOCK MESIR SPECIAL PROMO BUY 4 FREE 1 😱😱😱 Hanya dengan RM5 satu pasang😘
.
Jangan tangguh tangguh, cepat whatapps admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


0

12 amalan pembuka pintu rezeki 😃👍 #ulfah


3

.
HANDSOCK MESIR PROMO BUY 4 FREE 1 😱😱😱 Hanya dengan RM5 satu pasang😘
.
Pm admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


0

Special promo handsocks ALL COLOURS AVAILABLE! Cepat cepat grab sebelum colour yang anda berkenan habis. Harga borong boleh bagi kasih sayang.

Hanya contact me by click link on bio to purchase 📲 lekaih sbb setiap wrna stok terhad 😰
.
#sale #tudungmesirsale #produkmesir #mesirproduct #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #handsockcantik #tudunglabuh #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungpetakmesir #tudungmesir #sarungtanganmurah


0

.
HANDSOCK MESIR
Hanya dengan RM5 anda mampu memilikinya. Beli banyak harga special 😘
.
Pm admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


0

RESTOCK! 😇
.
KENAPA PERLU PILIH HANDSOCK MESIR NI, APA ISTIMEWANYA HANDSOCK NI BERBANDING HANDSOCK LAIN???
👇👇👇
.
(1) MURAH 💰👍
Handsock Mesir adalah handsock yg palingg murah brbanding handsock lain. Hanya RM5 tapi kualiti A++. tu kalau beli sepasang dua. meh PM admin nak tahu berapa RM kalau borong, tanjat uolls nnti 😉
.
(2) PELBAGAI WARNA 🌈
Terdiri drpd lebih 30warna untuk dipilih 😱. Elok sangat kalau awk borong setiap colour tu sepasang senang nk match dgn semua baju kikiki
.
(3) KUALITI HIGH CLASS
Diperbuat daripada material high quality (polyester + lycra), mmg tahan lasak yang amat, tak perlu risau kalau nk campak dlm washing machine sbb tak brbulu 👍✔️
.
(4) CANTIK MENARIK TERTARIK MMG DEBOOM
Dihiasi dengan crystal design yg akan grip di pergelangan tangan bila dipakai. Simple but nice 😍
.
(5) FREE SIZE
Semua size tangan dari montel smpai keding semua kalau pakai just nice dkt tangan sbb stretchable kainnya, jadi jgn risau pasal size lagi ya 😇
.
Contact me by click link on bio to purchase 📲 lekaih sbb setiap wrna stok terhad 😰
.
#sale #tudungmesirsale #produkmesir #mesirproduct #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #handsockcantik #tudunglabuh #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungpetakmesir #tudungmesir #sarungtanganmurah #handsockmesirmurah #bawalmesir


0

#assezfeedback
.
Cantiknyaa #assezsister kita menggayakan Handsocks Baby Pink & Bawal Mesir @assez.co
.
Colour ni masih available tau! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


1

.
HANDSOCK MESIR
Hanya dengan RM5 anda mampu memilikinya. Beli banyak harga special 😘
.
Pm admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


1

HARGA BORONG UNTUK HANDSOCK IRIS RUFFLE😱😱
.
.
Handsock ini SANGAT TERHAD TAWWW, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😍😍
CUSTOMER DAH RAMAI YANG WHATSAPP SIS TANYA TENTANG HANDSOCK IRIS NI😱😱😱
.
.
Jangan lambat lambat. Takutt warna kegemaran anda sold outt😀😊
NAK BORONG?
BOLEHH, KAMI ADA HARGA SPECIALLL😍😍
.
.
Jomm whatsapp 01136905592 sekarang😉
.
.
#sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari #giveaway #handsockdwicolour #handsockcomel #handsockmurah


0

.
HANDSOCK MESIR
Hanya dengan RM5 anda mampu memilikinya. Beli banyak harga special 😘
.
Pm admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


0

#assezfeedback
.
Cantiknyaa #assezsister kita menggayakan Bawal Mesir @assez.co
.
Colour ni masih available tau! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


0

.
HANDSOCK MESIR
Hanya dengan RM5 anda mampu memilikinya. Beli banyak harga special 😘
.
Pm admin segera (click link on bio) untuk tempahan. Stok adalah terhad untuk setiap warna. Cepat copp sebelum trlambat 😱😱
.
#assezsisters #kamijual #produkmesir #madeinmesir #sarungtangan #muslimahclothing #sarungtanganmesir #handsock #handsockmesir #armsock #handsockmurah #handsockborong #handsockborongmurah #donnacrystal #handsocklolita #handsockdonna #sarungkaki #stokinsandy #stokinsilvy #tudungmesir #muslimahfashion


0

#assezfeedback
.
Cantiknyaa #assezsister kita menggayakan Bawal Mesir @assez.co colour Baby Blue.
.
Colour ni masih available tau! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


4

#assezfeedback
.
Cantiknyaa #assezsister kita menggayakan Bawal Mesir @assez.co colour Blue Black.
.
Colour ni dah habis tau, nanti next batch kita restock lain! Meh pm admin cepat cepat utk tempahan bagi colour lain sebabnya Pos Laju dah kembali membuat penghantaran selepas Raya! Nanti boleh pakai untuk ke rumah terbuka 😉
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


1

Alhmdulilah.. Restock lagi.
Banyak color lain lagi tau. Kene pm, kita tunjuk.
Sepasang hanya : RM5
beli byk, kita BG diskaun lagi ye.
Harga tidak termasuk postage 😊

Borong dengan harga istimewa

PM/ WHATSAPP: 013-3560401

#barangmesir #addhuhaprodukmesir #tudungmesirpetak #tudungmesirzigzag #tudungmesirpetakkecil #tudungmesir #stokinsilvy #barangmesirmurah #borongbarangmesir #stokinsandy #borongstokinsilvy #handsockdonna #handsockmesir #handsock #borongmurah #borongtudung #borongtudunglabuh #borongstokinsandy #habbatussaudabaraka #habbatussaudamesir
#handsockmurah


0

Alhmdulilah.. Restock lagi.
Banyak color lain lagi tau. Kene pm, kita tunjuk.
Sepasang hanya : RM5
beli byk, kita BG diskaun lagi ye.
Harga tidak termasuk postage 😊

Borong dengan harga istimewa

PM/ WHATSAPP: 013-3560401

#barangmesir #addhuhaprodukmesir #tudungmesirpetak #tudungmesirzigzag #tudungmesirpetakkecil #tudungmesir #stokinsilvy #barangmesirmurah #borongbarangmesir #stokinsandy #borongstokinsilvy #handsockdonna #handsockmesir #handsock #borongmurah #borongtudung #borongtudunglabuh #borongstokinsandy #habbatussaudabaraka #habbatussaudamesir
#handsockmurah


0

Alhmdulilah.. Restock lagi.
Banyak color lain lagi tau. Kene pm, kita tunjuk.
Sepasang hanya : RM5
beli byk, kita BG diskaun lagi ye.
Harga tidak termasuk postage 😊

Borong dengan harga istimewa

PM/ WHATSAPP: 013-3560401

#barangmesir #addhuhaprodukmesir #tudungmesirpetak #tudungmesirzigzag #tudungmesirpetakkecil #tudungmesir #stokinsilvy #barangmesirmurah #borongbarangmesir #stokinsandy #borongstokinsilvy #handsockdonna #handsockmesir #handsock #borongmurah #borongtudung #borongtudunglabuh #borongstokinsandy #habbatussaudabaraka #habbatussaudamesir
#handsockmurah


0

Alhmdulilah.. Restock lagi.
Banyak color lain lagi tau. Kene pm, kita tunjuk.
Sepasang hanya : RM5
beli byk, kita BG diskaun lagi ye.
Harga tidak termasuk postage 😊

Borong dengan harga istimewa

PM/ WHATSAPP: 013-3560401

#barangmesir #addhuhaprodukmesir #tudungmesirpetak #tudungmesirzigzag #tudungmesirpetakkecil #tudungmesir #stokinsilvy #barangmesirmurah #borongbarangmesir #stokinsandy #borongstokinsilvy #handsockdonna #handsockmesir #handsock #borongmurah #borongtudung #borongtudunglabuh #borongstokinsandy #habbatussaudabaraka #habbatussaudamesir
#handsockmurah


0

Alhmdulilah.. Restock lagi.
Banyak color lain lagi tau. Kene pm, kita tunjuk.
Sepasang hanya : RM5
beli byk, kita BG diskaun lagi ye.
Harga tidak termasuk postage 😊

Borong dengan harga istimewa

PM/ WHATSAPP: 013-3560401

#barangmesir #addhuhaprodukmesir #tudungmesirpetak #tudungmesirzigzag #tudungmesirpetakkecil #tudungmesir #stokinsilvy #barangmesirmurah #borongbarangmesir #stokinsandy #borongstokinsilvy #handsockdonna #handsockmesir #handsock #borongmurah #borongtudung #borongtudunglabuh #borongstokinsandy #habbatussaudabaraka #habbatussaudamesir
#handsockmurah


0

handsock jari Ixora dah restock😱😱
ramaii customer yang dah booking awal2 taww 😎
.
BERMINAT NAK BELI BORONG?
NAK DAPAT PENDAPATAN LEBIH ?
JOMMMM ORDERR SEKARANGG, SEBAB SIS NAK BAGI HARGA BORONG NII😍😍
🎈boleh masukkan ibu jari
🎈Kain Handsock best sangat
🎈kain sejuk Dan selesa
🎈Sangat murah
🎈Tangan tidak gatal2
🎈dapat menutup aurat dengan sempurna
.
jommm order sekarangg, HARGA TERLAJAK MURAHHHH TAWW😍😍
inshaAllah kalau beli borong, dapat harga yang sangat2 Murahhhhh😘😘😘
.
.
Jomm cepat2 order🙌🙌
tinggalkan je no fon korang atau
WHATSAPP 01136905592💕💕 #sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari #giveaway #handsockdwicolour #handsockcomel #handsockmurah


2

handsock jari Ixora dah restock tawww😱😱😱
ramaii customer yang dah booking awal2 sebab handsock ni paling lariss sekarang 😎
.
BERMINAT NAK BELI BORONG?
NAK DAPAT PENDAPATAN LEBIH ?
JOMMMM ORDERR SEKARANGG, SEBAB SIS NAK BAGI HARGA BORONG NII😍😍
🎈boleh masukkan ibu jari
🎈Kain Handsock best sangat
🎈kain sejuk Dan selesa
🎈Sangat murah
🎈Tangan tidak gatal2
🎈dapat menutup aurat dengan sempurna
.
jommm order sekarangg, HARGA TERLAJAK MURAHHHH TAWW😍😍
inshaAllah kalau beli borong, dapat harga yang sangat2 Murahhhhh😘😘😘
.
.
Jomm cepat2 orders🙌🙌
tinggalkan je no fon korang atau
WHATSAPP 01136905592💕💕 #sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari #giveaway #handsockdwicolour #handsockcomel #handsockmurah


5

👑👑HARGA BORONG👑👑
👑👑HARGA BORONG👑👑
👑👑HARGA BORONG👑👑
👑👑HARGA BORONG👑👑
👑👑HARGA BORONG👑👑
👑👑HARGA BORONG👑👑
.
.
HANDSOCK LILY DWICOLOUR DAH RESTOCK LAGIII SISS😱😱
LEBIH 10 RIBU HANDSOCK INI TELAH LARIS TERJUAL😉
.
.
BELI 10 PASANG HANDSOCK YANG SAMA JENIS DAH BOLEH DAPAT HARGA BORONG TERLAJAK MURAHH 😱😱
Customer lainn dah grab beli borong awal2 tawww😇😇
.
.
Jangann risauu, WALAUPUN BELI BORONG, KAMI BAGI ANDA PILIH WARNAAA💕
Haa tungguu apa lagii, Jomm whatsapp sis 01136905592 sekarang ❤️

#sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari #giveaway #handsockdwicolour #handsockcomel #handsockmurah


0

Bawal Naurah Glitter 💜😍😍 Masih on SALE!!
4 Helai +1 free hanya RM100 free pos uolls😘

Dari kiri
Sweety pink
Old peach
Meroon
Soft grey
Dark grey
Dark choc
Light brown
Peach
Dark blue
Soft turqoise
Turqoise
Light purple
Violet
Dark purple

#tudungbawal


4

Beautiful soul zahir daripada perilaku dan perkataan yang baik.
.
Good morning.
Hppy working.
.
Promo code will be release pada jam 10 nanti.
.
Stay tuned
#alfacollections #muslimahboutique #muslimah #sabahanboutique #sabahan #malaysian #lebaraneid #promoraya #bajukurung #bajukurungmurah #kurunglacey #tudungsatin #tudungmesir


1

#repost .
Simpan satu botol biru nie dalam handbag. Lau comot2 terkena kuah nasi impit ke, terus jer spray dan kotoran pun hilang. Hati pun senang nak sambung beraya.

#CleanSprayzRaya


1

#repost
.
Time raya make up semua meletopzz, baju dan tudung raya divaa diva belake.

Hah tudung divaa pun bila dah terkena percikan kuah sate, kuah kari dah comot chimot. Lagi malang kalau kotoran tu melekat helok tak mau hilang.
Disebabkan tuh la wanita bertudung WAJIBah simpan 1 botoi Clean Sprayz ni dalam handbeg untuk kegunaan kecemasan. Lap lebihan kotoran, spray spray dan lap lagi dah pun BERSIH.
Orang sebelah yang terkena kita pun boleh nolong dah dapat pahala, EXTRA dapat terjuai terus kat dia keching keching dapat huntung tau.
Nota Hati: Jangan lupa dapatkan Clean Sprayz, hilangkan kotoran di tudung & baju anda sepantas 30 saat sekarang!

#cleansprayzraya


2

#Repost #nora.beauti.store with @get_repost
・・・
.
PERADUAN SELFIE dan VIDEO CLEAN SPRAYZ

100 botol Clean Sprayz 10ml Limited Edition akan diberikan percuma kepada 100 orang yang bakal dipilih secara rawak pada 29 Jun 2018.
.
Caranya mudah sahaja
.
Amik selfie atau video dengan tag Clean Sprayz di FB atau IG. Gunakan hashtag #CleanSprayzRaya
.
3 selfie atau video paling kreatif akan memenangi wang tunai RM200 setiap seorang.
.
Jadi tunggu apa lagi, selfie atau bervideo lah dengan Clean Sprayz anda sekarang!
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Dari HQ CLEAN SPRAYZ
.
Jom selfie!
Untung2 menang wang tunai Rm200
.
#SelamatHariRaya #CleanSprayz #CleanSpray #CuciTudung30Saat


1

Selamat Hari Raya 😘😘 #ulfah


8

Selamat Hari Raya Aidilfitri
.
#cleansprayz
#fabricstainremover
#spraytudung30saat


1

Selamat Hari Raya Aidilfitri
.
#cleansprayz
#fabricstainremover
#spraytudung30saat


2

Selamat Hari Raya Aidilfitri
.
#cleansprayz
#fabricstainremover
#spraytudung30saat


2

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ------------
Songkok dan songk simbol karisma,
Digaya dihias di waktu pagi,
Harapan agar Ramadan diterima,
Berdoa bertemu dgnnya lagi.

Cantik kemas jejaka bersampin,
Ditambah manis jelita si isteri,
Selamat hari raya maaf zahir batin,
Ingatan ikhlas daripada kami. ------------ Maaf zahir dan batin daripada kami kepada semua pelanggan dan follower yang menyokong dan berurusan dgn kami. Salah silap mohon dimaafkan.

تقبل الله منا ومنكم ------------- Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore


1

Assalmualaikum semua.. haaa mesti ramai hari dan esok balik kg kan? Semua tak sabar nak balik kg untuk beraya.. oleh itu admin nasihatkan berhati hati ketika pulang ke kampung, hari 2 memandu k ..ingat orang yang tersayang ~~ Ikhlas dari #shedonehijabperak


2

Sorry semua, warna ni laku keras. Dah sold out, warna pastel lain masih ada. Grab now! ———————
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

Sorry semua, Banyak dh sold out, hanya beberapa warna sahaja masih ada. Grab now! *stay tuned for our next collection! ———————
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


1

Sorry semua, warna ni laku keras. Dah sold out, warna maroon dan dark purple masih ada. Grab now!
Tp lpas raya lah kami post, sbb post laju dh ttup kaunter 😅 ———————
Bawal bubble chiffon
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa Bubble chiffon [+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00
. --------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

📢📢Stokin Silvy Stokin Silvy Stokin Silvy📢📢
READY STOCK .
. .
⚡️Mesra solat
⚡️Tahan lama
⚡️Getah tidak mencengkam
⚡️Panjang .
⚡️Tebal
.
.
✨Yang pasti berbaloi baloi
Price Runcit dan borong :

Stokin silvy from Egypt hight quality
Tebal/Tidak Jarang/kain lembut/Brbagai warna.

Price Runcit dan borong :

Stokin silvy from Egypt hight quality
Tebal/Tidak Jarang/kain lembut/Brbagai warna.
.
READY STOCK :
1pasang Rm10.00/1+Poslaju Rm8 Sm Rm10 Ss
7pasang Rm60.00/1+Poslaju Rm8 Sm Rm10 Ss
. BERMINAT ? Whatsapp 👇
.
. 📲 +6 017 7611532
.
📲 +6 017 7611532
.
📲 +6 017 7611532
.
#stokin #stokinsandy #stokinsilvy #sandysilvymurah #stokinmurah #stokinmesir #barangmesir #barangmurah #handsockmesir #handsockdonna #tudungmesir #tudungdwiface #tudungkotakmesir #tudungkotakkecil #tudungkotakbesar


0

PROMO RAMADHAN RAYA TINGGAL3 HARI LAGI😱😱
.
.
awak dah grab tudung legend ulfah ni?
Diimport dari Mesir tau. 😍
Pelbagai pilihan warna yg masih vailable. Jom dptkan sekarang !!💜
Normal price RM35/helai
.
.OFFER PRICE RM100(3 helai+free pos)
📲0195743043

#ulfah


7

|| NIQAB NIQAVIE SARA ||
💘Material Chiffon Aritachi no 1
- Lembut dan ringan di muka.
- Sejuk dan mudah untuk bernafas.
-Visor adjustable.
💘Design #niqab1layerhiddeneye bentuk petak yang dijahit 2lapis.
💘Sesuai untuk khuruj/masthurat,nak tutup mata atau ada kelainan berniqab.Visor multi fungsi.
👉Nampak exclusive dengan signature NIQAVIE.
👉 Setiap pembelian HADIAH kotak niqab yang comel.
👉Harga berpatutan RM39 dengan design yang cantik dan material gred no 1.

Price: RM39/pcs
Whatsapp +601133316460 (k.iza)
Klik link http://farizahata.wasap.my di bio sis.

#yangtutupituindah #butikulfah #ulfahlovers #timulfah #tudungmesir #niqab #sgbesar #khimarlabuh #instantshawl #basicshawl #butikmuslimahsgbesar #abaya #tudunglabuh #niqabniqavie #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #worldwideshipping #singapore #brunei #usa #france #italy #niqabmurah #jemaahniqavie #ulfahqueen


3

|| NIQAB NIQAVIE SOFYA YANG MENJADI CIRI - CIRI ISTIMEWA SEBAGAI NIQOB KEPERLUAN WANITA DILUAR SANA || CIRI-CIRI:
👉Material muka dari soft chiffon Aritachi no 1.
✔️ Lembut ✔️Ringan ✔️Ironless
✔️Dijahit 2lapis agar tak jarang dan tak terlalu tebal untuk bernafas.
✔️Tak berjahit dibahagian mata untuk keselesaan optimun.
👉Ukuran 14' x 20'
✔️Labuh menutup dada dan tidak terlalu lebar atau terlalu kecil.Sesuai dengan badan normal.
👉Material layer belakang guna Silky Chiffon. 43' x 30' ✔️Lembut ✔️Flowy ✔️Terletak ✔️Ringan ✔️Elegan
✔️Bahagian depan curve bertingkat.Layer belakang labuh paras bawah dada.
✔️Warna hitam dan Putih.
✔️Jahitan dibahagian dahi berbentuk V shape.Dengan gabungan material silky chiffon.
👉Dikenali sebagai niqab 2layer V Shape
👉Sesuai untuk yang suka elegan dan tak terlalu labuh.
👉PERCUMA BOX NIQAB EXCLUSIVE pelbagai warna dan design.

Whatsapp +601133316460 (k.iza)
Klik link http://farizahata.wasap.my di bio sis.

#yangtutupituindah #butikulfah #ulfahlovers #timulfah #tudungmesir #niqab #sgbesar #khimarlabuh #instantshawl #basicshawl #butikmuslimahsgbesar #abaya #tudunglabuh #niqabniqavie #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #worldwideshipping #singapore #brunei #usa #france #italy #niqabmurah #jemaahniqavie #ulfahqueen


4

|| NIQAB NIQAVIE FIONA DOUBLE DECKER (DD) || 💘Material Chiffon Aritachi no 1
- Lembut dan ringan di muka.
- Sejuk dan mudah untuk bernafas.
-Labuh menutup dada.
💘Layer dari Silky Chiffon yang flowy dan ironless.Paras punggung/pinggang yang labuh.
💘Design #niqab2layer bentuk curve double yang dijahit 2lapis bahagian muka dan separa punggung.
💘Sesuai untuk yang baru berniqab atau suka design yang simple & flowy mowy.Sesuai juga buat flapside.
👉Nampak exclusive dengan signature NIQAVIE.
👉 Setiap pembelian HADIAH kotak niqab yang comel.
👉Harga berpatutan RM55 dengan design yang cantik dan material gred no 1.

Price: RM55/pcs
Whatsapp +601133316460 (k.iza)
Klik link http://farizahata.wasap.my di bio sis.
#yangtutupituindah #butikulfah #ulfahlovers #timulfah #tudungmesir #niqab #sgbesar #khimarlabuh #instantshawl #basicshawl #butikmuslimahsgbesar #abaya #tudunglabuh #niqabniqavie #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #worldwideshipping #singapore #brunei #usa #france #italy #niqabmurah #jemaahniqavie #ulfahqueen


0

|| NIQAB NIQAVIE FIONA BOX || 💘Material Chiffon Aritachi no 1
- Lembut dan ringan di muka.
- Sejuk dan mudah untuk bernafas.
-Labuh menutup dada.
💘Layer dari Silky Chiffon yang flowy dan ironless.Paras punggung/pinggang yang labuh.
💘Design #niqab2layer bentuk curve double yang dijahit 2lapis bahagian muka dan separa punggung.
💘Sesuai untuk yang baru berniqab atau suka design yang simple & flowy mowy.Sesuai juga buat flapside.
👉Nampak exclusive dengan signature NIQAVIE.
👉 Setiap pembelian HADIAH kotak niqab yang comel.
👉Harga berpatutan RM55 dengan design yang cantik dan material gred no 1.

Price: RM55/pcs
Whatsapp +601133316460 (k.iza)
Klik link http://farizahata.wasap.my di bio sis.
#yangtutupituindah #butikulfah #ulfahlovers #timulfah #tudungmesir #niqab #sgbesar #khimarlabuh #instantshawl #basicshawl #butikmuslimahsgbesar #abaya #tudunglabuh #niqabniqavie #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #worldwideshipping #singapore #brunei #usa #france #italy #niqabmurah #jemaahniqavie #ulfahqueen


2

Clean Sprayz
.
🔴 30ml (200 semburan)
🔴 Bersih sepantas 30 saat
🔴 Tidak meninggalkan kesan pada fabrik
🔴 Ada Wangian Lemon
.
Boleh Menanggalkan kotoran
.
✔️ Kuah Sate
✔️ Rendang
✔️ Kari
✔️ Minyak
✔️ Sambal
✔️ Kicap
✔️ Sos Cili
✔️ Sos Tomato
✔️ Dakwat Pen
✔️ Coklat
✔️ Lipstik
.
Nak order whatsappp
019 304 7790
019 304 7790
019 304 7790

#cleansprayz
#fabricstainremover


1

Wow!😱 20 helai dah sis ni kumpulkan tudung mesir ulfah.
Terbaik👍👍 Nak tahu, kenapa dia beli banyak2 tudung mi
Apa yang bestmya tudung ni?
.
.ha.. kena la cuba sendiri😘

#ulfah


4

Baru balik terawih ke tu?😊
.
.
Kalau nak beraya dengan tudung ulfah , esok pagi last pament tau uolls💜

#ulfah


3

———————
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

———————
Out of stock
.
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


2

———————
Chiffon Bubble .
Material baru daripada kami, sesuai untuk travel jauh dengan ciri efforless iron. Pilihan warna yang menarik dan sangat terhad. Kepada yang belum mencuba material ini, rebut segera dan gayakan di hari lebaran anda.
.
Post Laju last 9hb Jun. Pm laju-laju
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa chiffon bubble Egypt
[+] Effortless iron
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM40.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM110 free postage .
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#tudungsenangiron
#tudungsenangbentuk
#tudungplain
#tudungraya2018
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

We will be releasing new limited material with limited colour. Kalau ramai berminat, next time kami buka preorder untuk warna warna lain. Stay tuned with this effortless iron scarf. —————————
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore


0

———————
Stock sikit lagi tinggal, ada yang mencari bawal light grey ke ? .
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


2

———————
Stock sikit lagi tinggal, ada yang mencari bawal soft blue ke ? .
Bawal Plain Pastel
.
Tudung Bawal mudah bentuk, dengan pilihan material terbaik serta kemasan jahit tepi. Material yang diimport jauh dari Mesir serta berlabel khas buat peminat tudung Nile Store.
.
--------------------
.
[+] Material istimewa crepe Egypt (tudung plain/petak)
[+] Percuma sehelai tudung (heavy crepe) limited stock
[+] Cantik terletak
[+] Mudah terbentuk
[+] Tidak panas
[+] Cantik beralun
[+] Tidak jarang
.
--------------------
.
Harga :
1 helai RM35.00 inc postage
.
Harga promo kombo :
3 helai RM100 free postage + percuma 1 helai tudung (terhad)
.
--------------------
.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
.
-------------------
.
* Imej yang dipaparkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja. Produk sebenar mungkin sedikit berbeza dari imej yang dipaparkan.
* Warna mungkin berbeza disebabkan pencahayaan, aturan skrin komputer, telefon atau tablet yang berbeza.
* Gambar adalah hak milik NileStore. Penggunaan gambar tanpa kebenaran tidak dibenarkan.
.
----------------


0

Tinggal berapa hari je bukan ramadhan 😊 jom kita 'boost' amalan harian . Semoha ibadah kita diterima Allah💜💜 #ulfah


5

#assezfeedback
.
Cantiknyaa bakal-bakal ustazah ni menggayakan #tudungbawalmesir by @assez.co
.
From left dark purple, dusty pink, dark purple. Mereka bertiga pakai bidang 50 😉
.
2 colour tu masih available tau! Meh pm admin utk tempahan btw HARINI LAST DAY PROMO RAYA ye!
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp admin di +60145437914 (Afifah) atau CLICK sahaja link di bio utk lebih pantasss📲📲
.
STOCK LIMITED. FIRST COME FIRST SERVE
.
#tudungmesir #tudunglabuh #tudungmesirmurah #tudungmesirpetak #tudungbidang60 #tudungmurah #tudungmesirborong #bawalmesir #bawalpetakkecil #tudungmesirsale #tudungraya #tudunglabuhmurah #muslimah #muslimootd #shawl #shawlmurah


3

HARGA BORONG UNTUK HANDSOCK IRIS RUFFLE😱😱
.
.
Handsock ini SANGAT TERHAD TAWWW, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😍😍
CUSTOMER DAH RAMAI YANG WHATSAPP SIS TANYA TENTANG HANDSOCK IRIS NI😱😱😱
.
.
Jangan lambat lambat. Takutt warna kegemaran anda sold outt😀😊
NAK BORONG?
BOLEHH, KAMI ADA HARGA SPECIALLL😍😍
.
.
Jomm whatsapp 01136905592 sekarang😉
.
.
#sayajual #sayajualhandsock #handsockmurah #stokinsilvy #stokinsandy #stokinmurah #stokinborong #handsockborong #tudungmesirmurah #tudungbawalmurah #tudungbawalpromosi #handsockcantik #barangmesir #hargapromosi #stokinbest #hargaborong #handsockruffle #tudungmurah #tudungmesir #Handsockmesir #stokinmesir #silvy #sandy #tudungbidang60 #tudungbidang50 #stokinmurah #stokinibujari #giveaway #handsockdwicolour #handsockcomel #handsockmurah


1

Dah grab offer TUDUNG LABUH MARWA ?😍
.
.
3 helai RM130(free pos)
Normal price RM45/helai exc pos🚚🚚
📲Hubungi admin untuk tempahan : 0195743043
#ulfah


5

#feedbackzunaidahkhimar .
Cepat cepat whatsapp nak tahu warna apa yang READY STOCK
.
❤️ZUNAIDAH KHIMAR❤️
.
1 pcs : RM 46
2 pcs : RM 40 (1 helai)
.
exc pos
Postag rm 8
.
✅ material : chiffon crepe
.
✅ 10 warna

Boleh request warna lain tapi add RM 10 ye
.
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
.
#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungsyria #tudungmesir #tudungumrah #tudungplain #khimarmurah #khimarsquare #khimarlabuh #khimarsifon #khimarhijab #khimarsatin #khimardaily #khimarbagus #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimahhijab #muslimahbride #muslimahtrend #muslimahapparel #zdlovers


0

#feedbackzunaidahkhimar .
Cepat cepat whatsapp nak tahu warna apa yang READY STOCK
.
❤️ZUNAIDAH KHIMAR❤️
.
1 pcs : RM 46
2 pcs : RM 40 (1 helai)
.
exc pos
Postag rm 8
.
✅ material : chiffon crepe
.
✅ 10 warna

Boleh request warna lain tapi add RM 10 ye
.
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
.
#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungsyria #tudungmesir #tudungumrah #tudungplain #khimarmurah #khimarsquare #khimarlabuh #khimarsifon #khimarhijab #khimarsatin #khimardaily #khimarbagus #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimahhijab #muslimahbride #muslimahtrend #muslimahapparel #zdlovers


0

#feedbackzunaidahkhimar
.
Cepat cepat whatsapp nak tahu warna apa yang READY STOCK
.
❤️ZUNAIDAH KHIMAR❤️
.
1 pcs : RM 46
2 pcs : RM 40 (1 helai)
.
exc pos
Postag rm 8
.
✅ material : chiffon crepe
.
✅ 10 warna

Boleh request warna lain tapi add RM 10 ye
.
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
Whatsapp 013-479 3450
.
#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungsyria #tudungmesir #tudungumrah #tudungplain #khimarmurah #khimarsquare #khimarlabuh #khimarsifon #khimarhijab #khimarsatin #khimardaily #khimarbagus #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimahhijab #muslimahbride #muslimahtrend #muslimahapparel #zdlovers


0

💘#niqabZahira.
.
. 💘Material Chiffon Aritachi no 1
- Lembut dan ringan di muka.
- Sejuk dan mudah untuk bernafas.
-Tali yang selesa menutup dahi.
.
.
💘Layer dari Silky Chiffon yang flowy dan ironless.Paras dada dan sesuai untuk yang tak suka terlalu labuh.
.
.
💘Design #niqab2layer bentuk petak yang dijahit 2lapis bahagian muka dan separa dada bahagian belakang.
.
.
💘Sesuai untuk yang baru berniqab atau suka design yang simple/tidak terlalu labuh.Sesuai juga buat flapside.
.
.
👉Nampak exclusive dengan signature NIQAVIE.
👉 Setiap pembelian HADIAH kotak niqab yang comel.
👉Harga berpatutan RM49 dengan design yang cantik dan material gred no 1.
.
.
Tempahan whatsApp admin di 0192066008
.
.
Atau
.
.
Walk in Showroom ULFAH
Waze : ULFAH
Lokasi Sungai Besar.

#niqavie #butikniqab #timulfah #jemaahniqavie


7

Design niqab best seller di ULFAH adalah #niqabmelina. Yeaahh 🏆🏆🏆
.
.
Niqab melina ni niqab basic yg semua pelanggan berniqab mesti kene ada. Wajib tau ! 😜
.
.
Nak order untuk pakai raya?
Masih sempat lagi tau ! .
.
Terus contact admin di +60192066008 atau dm ig.
#niqabniqabniqavie #butikniqab #niqavie


6

#Instantmarwa tudung labuh legend yg paling simple. .
.
Tersedia bidang 55 & 60. Pelbagai warna dan cutting effect kurus 😍
.
.
Berminat DM/PM ig atau whatsp admin +60192066008

#tudunglabuhmarwa #marwalovers #ulfahlovers


5

Offer Raya 3 helai RM100 postage hq tanggung ! Jimat RM16 dan boleh grab 2 pasang stokin silvy tebal 😎
.
.
💘 #bawalmasria #restock. .
.
. . 💘Material Premium Chiffon Egypt Tudung Mesir Gred 1. -Tidak panas dan material sejuk
- Ringan dan tidak terlalu berat - Serap peluh dan tidak bertompok
- Minimal Iron. .
.
💘Design legend #bawal Square.
👉🏻Tersedia bidang 60/55/60
👉🏻 status stock Ready stock
👉🏻 Harga berpatutan RM35 setanding kualiti. 👉🏻 Pembelian 3 helai dan keatas postage HQ tanggung. .
.
Untuk tempahan
1) Website ( fast order 24 hours/7days)
👉 www.ulfahijab.com .
.
.

2) WhatsApp ( working day 9 a.m - 9 p.m )
👉 www.wassap.my/60192066008/IGUH
.
.

3) Walk In ( Isnin - sabtu 9 a.m - 6 p.m)
👉 Waze : ULFAH

#tudungmesir #sungaibesar #sabakbernam


5

Nefertiti Shawl .
1 piece left!
.
Material : cotton
RM35
.
Postage RM8 SS / RM12 SM
.
How to order?
Simply click link in bio
.
#sayajual #sayajualmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudungmesir #tudungruffle #shawlmurah #shawlcotton #shawlmesir #bawalmesir #tudungmalaysia #bawalcottonmalaysia #bawalcotton #bawalcorak


1