#tudungsarungmurah

Instagram photos and videos

#tudungsarungmurah#tudungsarung#tudunginstant#tudungsarunglabuh#tudung#tudungsouk#souklover#snowcapberhantu#tudungraya#teamaisyah09#bawalinstant#tudungmurah#instantshawl#tudungraya2018#kakishoppingonline#thesouk#hafifazulkiflixbcf#sayajualtudung#bawalbidang60#shawl#tudungcantik#instantshawlduamuka#bazarpaknilmurah

Hashtags #tudungsarungmurah for Instagram

🌼Lady Talisa🌼
.
Design : Instant shawl 2loops (flair)
Material : Japanesse cotton with flower accessories
Cara pakai : sarung dan sarung
.
Ukuran : 1.9m x 27inch
.
Harga asal: RM59/ sehelai .
⚡️SEKARANG!! RM50/ sehelai
(harga belum termasuk kos pos) ⚡️SAH DARI 24.5.2018 SEHINGGA 27.5.2018 SAHAJA⚡️
.
GRAB SEKARANG SEBELUM SALE TAMAT!! 😉
.
.
Berminat boleh whatsapp 👇
.
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizm #tudungsarungsaizl #tudungmalaysia #tudunginstant #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungraya #tudungraya2018 #bazarpaknill #bazarpaknilmurah #fattzura #ctdk #comelpipimerah #dramamrgrey #nur #neelofa #mirafilzah #bilaaidiladafitri #instantshawlprinted #instantshawl2loops #instantshawlduamuka


0

🌼Lady Talisa🌼
.
Design : Instant shawl 2loops (flair)
Material : Japanesse cotton with flower accessories
Cara pakai : sarung dan sarung
.
Ukuran : 1.9m x 27inch
.
Harga asal: RM59/ sehelai .
⚡️SEKARANG!! RM50/ sehelai
(harga belum termasuk kos pos)
.
⚡️SAH DARI 24.5.2018 SEHINGGA 27.5.2018 SAHAJA⚡️
.
GRAB SEKARANG SEBELUM SALE TAMAT!! 😉
.
.
Berminat boleh whatsapp 👇
.
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizm #tudungsarungsaizl #tudungmalaysia #tudunginstant #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungraya #tudungraya2018 #bazarpaknill #bazarpaknilmurah #fattzura #ctdk #comelpipimerah #dramamrgrey #nur #neelofa #mirafilzah #bilaaidiladafitri #instantshawlprinted #instantshawl2loops #instantshawlduamuka


0

🌼Lady Talisa🌼
.
Design : Instant shawl 2loops (flair)
Material : Japanesse cotton with flower accessories
Cara pakai : sarung dan sarung
.
Ukuran : 1.9m x 27inch
.
Harga asal: RM59/ sehelai .
⚡️SEKARANG!! RM50/ sehelai
(harga belum termasuk kos pos) ⚡️SAH DARI 24.5.2018 SEHINGGA 27.5.2018 SAHAJA⚡️
.
GRAB SEKARANG SEBELUM SALE TAMAT!! 😉
.
.
Berminat boleh whatsapp 👇
.
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 Whatsapp 012-496 3195
📲 WhatsApp 012-496 3195
.
.
#tudung #tudungsarungchiffon #tudungsarung #tudungsarungonline #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungsaizm #tudungsarungsaizl #tudungmalaysia #tudunginstant #tudungsarungtrendy #tudungironless #tudungawningdenim #tudungawninglembut #tudungraya #tudungraya2018 #bazarpaknill #bazarpaknilmurah #fattzura #ctdk #comelpipimerah #dramamrgrey #nur #neelofa #mirafilzah #bilaaidiladafitri #instantshawlprinted #instantshawl2loops #instantshawlduamuka


0

Awning sado 💪Material awning menggunakan fabric scuba. Sejenis soft awning tapi kalau pakai nampak macam hard awning 😍
.
🌸ALAYNA INSTANT SHAWL🌸
.
✔️MATERIAL ; KOREAN CHIFFON (Body)
SOFT COTTON (Inner) SCUBA (Awning) .
✔️TIDAK JARANG (KOREAN CHIFFON) .
✔️MATERIAL YANG SELESA
✔️AWNING LEBIH KEMAS TERBENTUK (SCUBA)
✔️KELABUHAN ADJUSTABLE
✔️PINLESSSS
✔️INNER LABUH MENUTUPI LEHER
✔️10 PILIHAN WARNA YANG MENARIK
.
HARGA ;
✔️Size L - RM65
✔️Size XL - RM75
***Price exclude postage
.
📦POSTAGE ;
1-2pcs RM8(SM)/RM12(SS) - Size L
1-2pcs RM9(SM)/RM13(SS) - Size XL
.
📲Please click link di bio untuk whatsapp (+60195312365) 😘
.
#instantshawl #instantshawllabuh #instantshawllabuhmurah #isntantshawlprinted #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungsarunglabuhmurah #tudungsarungmurah #tudungsarungprinted #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #shawlmurah #shawlprinted #bawal #bawalmurah #bawallabuh #bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #tudungraya #shawlraya #tudungcikgu #cikgucikgi #uia #uitm #ajimaura


0

TUDUNG INSTANT TERBARU BELLA BUTTON DENGAN HARGA COMBO YANG LEBIH BERBALOI DAN BERPELUANG MENDAPAT SEMULA WANG ANDA!!
.
.
.
Bella Button tampil berbeza dengan koleksi tudung yang sebelum ini kerana menggunakan material body dan juga awning yang baru semestinya PALING MUDAH dan PALING CANTIK dipakai.
.
.
.
Jom baca dulu apa lagi yang best dengan tudung ni? .
.
. ❤️TUDUNG INSTANT – Sekali sarung je terus siap dan dah ready untuk keluar. 10 SAAT SAHAJA dah cantik. Dah tak kena marah dengan encik suami bila bersiap lambat pasni.hehe. Mudah juga untuk ibu-ibu yang ada anak kecil. .
.
. ❤️AWNING – Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas. Materialnya pun ada efek sedikit shining. So, Nampak ekslusif bila digayakan. .
.
. ❤️MATERIAL – kain High Quality moss crepe digunakan untuk tudung ni, kainnya berat dan tebal tapi tak panas ya. Bila pegang kain pun dah terasa lembut, semasa pakai lagi la terasa sedap dan best. Kain ini juga tahan lasak dan tidak berbulu. .
.
. ❤️SOFT AWNING ANTI-TEMBAM – Ini yang paling penting kan? Hehe. Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak. Jahitan double stitch di awning membuatkan tudung tegak terpacak. Panjang awning juga sampai ke rahang boleh menutupkan lebihan lemak di pipi. .
.
. ❤️IRONLESS & PINLESS – Jimat masa untuk bersiap, tak perlu dah nak ambil masa yang lama. Sangat sesuai untuk wanita yag sentiasa sibuk dan ada anak kecil seperti anda. .
.
. ❤️PENAMBAH SERI – Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning. Boleh nampak cute dan cantik dalam masa yang sama. .
.
. ❤️SAIZ – Ada 3 saiz supaya mudah untuk anda membuat pilihan mengikut kebiasaan cara pemakaian anda.
SAIZ M ( labuh depan 16 inci, belakang 26 inci)
SAIZ L ( labuh depan 18 inci, belakang 28 inci)
SAIZ XL ( labuh depan 20 inci, belakang 30 inci)
.
.
. ❤️PILIHAN WARNA – 8 pilihan warna yang bakal mencairkan hati anda dan membuatkan nak grab semua sekali. .
.
. ❤️HARGA – tidak termasuk postage
SAIZ M – RM 44 SEHELAI
SAIZ L – RM 49 SEHELAI
SAIZ XL – RM 54 SEHELAI .
.

TAPI..TAPI..TAPI..
.
.
.
ADA HARGA COMBO PENGENALAN ( SEHINGGA 27 MEI SAHAJA) Sambungan 👇👇👇


3

AARA INSTANT HIJAB
.
.

Material : Majestic Moss Crepe
🌸Tidak terlalu tebal atau nipis.
🌸Kain susah kedut.
🌸Sejuk dan selesa dipakai dalam cuaca panas.

Soft Awning : Jahitan Tulang
🌸Awning tidak kelepet dan tegak.
🌸Awning yang panjang tirus untuk menyorok pipi.

Pelapik dagu : Saiz sederhana
🌸Tidak terlalu besar atau kecil.
🌸Boleh disorok ke dalam.

Cutting: Semi-Round Cut
🌸Cutting yang singkat di siku dan bulat di depan dan juga belakang.
🌸Lining kain di hujung tudung untuk menambah seri si pemakai. ----------------------------------------- Available 2 saiz 🌸 Saiz L :
Depan: 21"
Belakang: 28.5"
Siku: 21.5" 🌸 Saiz XL
Depan: 21"
Belakang: 32.5"
Siku: 25" --------------------------------------------------- Harga Jualan :

1 Helai - RM28
4 Helai - RM110 Termasuk Postage
.
.
#tudung
#tudungmalaysia
#tudungsarung
#tudungsarungmalaysia
#tudungsarungmurah
#tudungsarungmurahmalaysia
#tudungsarungmalaysiamurah
#tudungsarunglabuh
#tudungsarungpromosi
#tudungmudahbentuk
#tudungmudahpakai
#tudungmudah
#tudungtakmudahkedut
#tudungsale
#tudungsalemalaysia
#saletudung
#saletudungmalaysia
#tudungsarunglabuhmurah
#tudungsarunglembut
#tudunglabuh
#bazaarpaknil
#ramadhan2018
#sayajualtudung


0

Alhamdullilah rezeki pagi pagi hari gaji kakitangan kerajaan.. jangan lepaskan peluang tau! alaaa belanja sikit utk kesenangan harian.. nampak duit gaji tu kemana kn.. mana lagi dekat atas kepala laa 💕😍😘 berminat? whatsapp momoy www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam


0

Morning dearies, ni sis nak bgtau yg empat2 tudung ni still available lg ye. Tp dh x bnyk sngt. Sis2 sume cpt2 grab sblum sold out okay. Sehelai sis jual rm14 combo 3 helai rm38. #tudungsarungmurah #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungmosscrepeborong #tudungsaizm #tudungsarungsaizm #tudungsarungscuba #tudunglabuh #tudunginstant #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia


0

Hi darling CLOvers 🙂
Canary yg paling atas tu tau 🤗👇🏻
PROMO RAMADHAN: 3 HELAI RM110 termasuk post!!! 💃🏻
Cepat WA 0129189246 skrg!👆🏻😁
.
🌸M A R N I A H I J A B🌸
Instant Hijab Custom Made
#Clomarniahijab
Type: Instant hijab (tudung sarung)
Size: Free size
Front length: 60cm
Back length: 90cm
Face size: 27cm
Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra)
- tak jarang
- sejuk
- tak kedut
.
Special feature:
- potongon CURVE di bahu
- special awning sesuai utk chubby face (efek tirus)
- tak melekap di dahi, terbentuk elok
- tak perlu gosok
.
Price: RM35 (excluding postage)
Postal rate: + RM8 sem, + RM10SS
.
#sayajualtudungmurah
#sayajualtudungbawal
#sayajualshawl
#sayajualtudung
#tudungsarunglabuh
#tudunginstant
#tudungsarung
#sayajualtudungsarung
#sayajualtudunginstant
#sayajualhijabinstant
#sayajualhijab
#tudunginstantmurah
#tudunginstantlabuh
#tudunginstantsarung
#tudunginstantcotton
#hijabcotton
#tudungsarungcotton
#tudungumrah
#instanthijab
#tudungsarunglabuh
#instanthijabcotton
#instanthijablabuh
#tudungsarungmurah
#tiamosweetheart100hari
#comelpipimerah
#rahsiahatiperempuan
#pengantinmusimsalju
#klikpengantinmusimsalju


0

Ready stock tudung mosscrepe riben button kanak-kanan👩‍👧
.
Sesuai untuk umur 4-7 tahun .
Warna seperti gambar beza dalam 2-3 helai .
Borong 10 helai
SM RM125|SS RM130
.
Borong 20 helai
SM RM195| SS RM200
.
Whatsap kami untuk order +60132114651
+60 19 812 9188

#sareemaborongmurah #tudungsarungmurah #borongtudungmurah #zadawholesale #sareemasoftawningborong #tudungsarungmurah #tudungsarungborongmurah#tudungviral #tudungsarungrebenmurah #tudungsareemaborong
#tudungsarungbudak #tudungviral


0

Ready stock tudung sarung reben budak material heavy chiffon
.
Sesuai untuk umur 4-10 tahun
.
Warna seperti gambar beza dalam 2-3 helai .
Borong 10 helai
SM RM100|SS RM110
.
Borong 20 helai
SM RM160| SS RM165
.
Whatsap kami untuk order +60132114651
+60 19 812 9188

#sareemaborongmurah #tudungsarungmurah #borongtudungmurah #zadawholesale #sareemasoftawningborong #tudungsarungmurah #tudungsarungborongmurah#tudungviral #tudungsarungrebenmurah #tudungsareemaborong
#tudungsarungbudak #tudungviral


0

[PROPER HIJAB]
.
🌹 Mayang Sari BaShawl 🌹
.
- Material satin matte
- 2 bucu tajam 2 bucu bulat
- Tidak jarang
- Boleh digayakan pelbagai style
- Patuh syariah
- Material tidak tebal dan ringan
- Didatangkan sekali dengan 'inner bawal'
- Material 'Inner bawal' sama dengan selendang
- Inner bawal mudah bentuk
- Ditaburi swarovski di sekitar hujung selendang
- Dihiasi swarovski tulisan Properhijab
- Ukuran 2m× 0.75m
.
- Harga: RM79 sehelai
- Harga Combo: RM150
.
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
.
#dsph #properhijab #phlovers #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungchiffon #tudungsarungexpress #tudungsarungplain #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawallabuh


0

Memang lagi syantik tapi bukan syok syantikk.. Syantik syantik ini banyak Testimoni dari customer yg dh byk kali repeat order dan customer setia dgn TSR.. semuanyaa feeling feeling syantik lepas pakai TSR trus aura memasing menyerlah.. dah laa senang.. beberapa saat je sarung dh siap.. lepastu material lawa ala ala satin kilatnyaa tp bukan jenis licin tau.. Material High Jersey yg ringan dan tak jarang.. Mudah bentuk plak tu.. mmg best!
Kami di TSR sekarang mengadakan promosi sempena bulan mei ada hari ibu dan hari guru.. cepat cepat jgn lambat lambat.. valid sampai 31 may 2018 je tau!
saiz M dewasa 3 helai rm 50
saiz L dewasa 3 helai rm 60
saiz XL dewasa 3 helai rm 70

best ke tidak.. boleh laa share dengan adik beradik rakan taulan sedara mara.. dalam masa yg sama boleh share postage sekali ngn dorg best nyaa!
berminat? nak tau info?? WhatsApp jea www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam


0

Asslammualaikum, korang, stock tak banyak tau,so those yang nak nampak simple tapi CANTIK, nak cepat tapi CANTIK, nak kemas tapi CANTIK.. Jom order #naylabasichijab
.
.
🌻🌻🌻Nayla Basic Hijab🌻🌻🌻
.
Korang yang nak cepat, pantas, cantik, elegant, smart kena beli tudung ini😉😉
.
Tau tak sebab apa🤔
.
- 🍁Awning yg lembut
- 🍁Awning yg cantik terbentuk
- 🍁Nampak SLIM bila pakai
- 🍁Ironless

And of course sarung je, tidak memerlukan pin atau jarum, JIMAT MASA!
.
Rm35 exc postage 😊😊
.
Whatsapp
📲📲📲 019 375 1415
📲📲📲 019 375 1415

Kalau tak nak save number, click je link dekat bio atau DM

#bawal #bawalmatte #bawalmattesatin #bawalmattesatinmurah #bawallembut #bawalsenangbentuk #azfa #azfaagents #azfaboutique #azfadropship #bawalawesome #bawalcantik #bawalbubble #nayladuotone #bubble #instant #tudunginstant #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh


0

Asslammualaikum, korang, stock tak banyak tau,so those yang nak nampak simple tapi CANTIK, nak cepat tapi CANTIK, nak kemas tapi CANTIK.. Jom order #naylabasichijab
.
.
🌻🌻🌻Nayla Basic Hijab🌻🌻🌻
.
Korang yang nak cepat, pantas, cantik, elegant, smart kena beli tudung ini😉😉
.
Tau tak sebab apa🤔
.
- 🍁Awning yg lembut
- 🍁Awning yg cantik terbentuk
- 🍁Nampak SLIM bila pakai
- 🍁Ironless

And of course sarung je, tidak memerlukan pin atau jarum, JIMAT MASA!
.
Rm35 exc postage 😊😊
.
Whatsapp
📲📲📲 019 375 1415
📲📲📲 019 375 1415

Kalau tak nak save number, click je link dekat bio atau DM

#bawal #bawalmatte #bawalmattesatin #bawalmattesatinmurah #bawallembut #bawalsenangbentuk #azfa #azfaagents #azfaboutique #azfadropship #bawalawesome #bawalcantik #bawalbubble #nayladuotone #bubble #instant #tudunginstant #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh


0

Hi darling CLOvers 🙂
Pagi! Jom beli instant hijab Marnia ni 🤗👇🏻
PROMO RAMADHAN: 3 HELAI RM110 termasuk post!!! 💃🏻
- cherry 12 pcs
- canary 4pcs
- dusty mint 3pcs
- midnight mint 6pcs
- olive 5pcs
- orchid pink 4pcs
- powder blue 6pcs
- plum 2pcs
- hydragea 1pc
- frost grey 1pc
Cepat WA 0129189246 skrg!👆🏻😁
.
🌸M A R N I A H I J A B🌸
Instant Hijab Custom Made
#Clomarniahijab
Type: Instant hijab (tudung sarung)
Size: Free size
Front length: 60cm
Back length: 90cm
Face size: 27cm
Material: Cotton lycra(80%cotton + 20%lycra)
- tak jarang
- sejuk
- tak kedut
.
Special feature:
- potongon CURVE di bahu
- special awning sesuai utk chubby face (efek tirus)
- tak melekap di dahi, terbentuk elok
- tak perlu gosok
.
Price: RM35 (excluding postage)
Postal rate: + RM8 sem, + RM10SS
.
#sayajualtudungmurah
#sayajualtudungbawal
#sayajualshawl
#sayajualtudung
#tudungsarunglabuh
#tudunginstant
#tudungsarung
#sayajualtudungsarung
#sayajualtudunginstant
#sayajualhijabinstant
#sayajualhijab
#tudunginstantmurah
#tudunginstantlabuh
#tudunginstantsarung
#tudunginstantcotton
#hijabcotton
#tudungsarungcotton
#tudungumrah
#instanthijab
#tudungsarunglabuh
#instanthijabcotton
#instanthijablabuh
#tudungsarungmurah
#tiamosweetheart100hari
#comelpipimerah
#rahsiahatiperempuan
#pengantinmusimsalju
#klikpengantinmusimsalju


2

Assalamualaikum, selamat pagi uolls.. salam ramadhan yg ke-8🌻
.
Comel dak adik manis ni pakai tudung souk 😍 tengok terletak je kan 🤗
.
Sekarang dah tak boleh nak gelar the souk ni tudung makcik bawang sebab the souk ni dah jadi kegilaan gadis manis 😍
.
Pssttt , meh ler order untuk pakai hari raya nanti uols...
.
Jom order sekarang 🤗
.
.
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM34 sehelai free saiz
🌸RM39 sehelai saiz L
🌸RM43 sehelai saiz XL
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungdansiap #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #anaktudungmurah #anaktudungborong #cintafatamorgana #klikpengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #igmonsta #cikguseo


2

Assalammualaikum.. Salam dua rakaat.. i will and will be work my ass out! until i have no longer to introduce myself.. insyallah.. ingat TSR ingt admin 😍💕😍💕 jum cuci cuci mata dekat page n ig admin.. haa ni antara kelebihan TSR 💕 💎tak mudah kedut walaupun masuk dalam bag. 💎Jimat masa dengan hanya seminit sarung saja
💎 pinless xperlu risau kalau keronsang mcm chipsmore sekejap ada sekejap takde huhu
💎 campak masuk saja dalam mesin basuh dan jemur 5 minit saja dah kering
💎Awning ala ala bawal dan Anti Tembam mana pipi tembam tu lg comel pakai sbb nampak muka V-Shape tau!
berminat? nak tau info?? WhatsApp jea www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungantitembam


0

🌹Tudung Sarung 5 Saat🌹 🌼Pelbagai corak menarik
🌼Terdapat Saiz M,L & XL
🌼Stok terhad
🌼Material kain- moss crepe
🌼Material awning -soft scuba
-tidak mudah renyuk
-boleh basuh guna mesin
-tidak berbulu
-mudah & cepat disarung

#tudungsarungmurah #tudungsarungviral #tudungsarungcantik #tudungsarungscuba


0

Hi sayang sayang sekalian, cepat grab yours bawal chiffon sebelum habis. Harga promo still ada tauuu.
HEAVY CHIFFON!! Bidang 45
_
INTRO PROMO PRICE
RM 18/HELAI Exc Pos
3 HELAI RM45 Exc Pos
_ ----------
Material: heavy chiffon
Type : Bawal Square/Petak '
Colour may be slightly different due to lighting
POSTAGE: SM RM8/ SS RM12
----------
How to order?
WS 📲 CLICK LINK AT BIO
strictly no call ❌
_

Thank you & Happy Shopping 😊


6

[PROPER HIJAB]
.
🌹 Mayang Sari BaShawl 🌹
.
- Material satin matte
- 2 bucu tajam 2 bucu bulat
- Tidak jarang
- Boleh digayakan pelbagai style
- Patuh syariah
- Material tidak tebal dan ringan
- Didatangkan sekali dengan 'inner bawal'
- Material 'Inner bawal' sama dengan selendang
- Inner bawal mudah bentuk
- Ditaburi swarovski di sekitar hujung selendang
- Dihiasi swarovski tulisan Properhijab
- Ukuran 2m× 0.75m
.
- Harga: RM79 sehelai
- Harga Combo: RM150
.
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
.
#dsph #properhijab #phlovers #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungchiffon #tudungsarungexpress #tudungsarungplain #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawallabuh


0

RANIA RAYA 2018 EXCLUSIVE COLLECTION
---
BAWAL KHADEEJA * CRSYTAL BEADS
Price: RM49.00
Postage: RM8.00(sm),RM10.00(ss)
.
Ready stock & limited edition. Grab it fast while stock last!
.
RANIA HIJABS "Stylish and Modesty"
---
.
.
#RANIARAYA2018 #RaniaHijabs #TudungBawal #tudungraya2018 #bawallovers #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungexpress #tudungsarungdenim #instantshawlmurah #instantshawl #shawlironless #shawlbubble #shawlbubblemurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlchiffonborongmurah #shawlcorak #shawlplainmurah #shawlplain #bawalexclusive


1

RANIA RAYA 2018 EXCLUSIVE COLLECTION
---
BAWAL KHADEEJA * CRSYTAL BEADS
Price: RM49.00
Postage: RM8.00(sm),RM10.00(ss)
.
Ready stock & limited edition. Grab it fast while stock last!
.
RANIA HIJABS "Stylish and Modesty"
---
.
.
#RANIARAYA2018 #RaniaHijabs #TudungBawal #tudungraya2018 #bawallovers #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungexpress #tudungsarungdenim #instantshawlmurah #instantshawl #shawlironless #shawlbubble #shawlbubblemurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlchiffonborongmurah #shawlcorak #shawlplainmurah #shawlplain #bawalexclusive


3

RANIA RAYA 2018 EXCLUSIVE COLLECTION
---
BAWAL KHADEEJA * CRSYTAL BEADS
Price: RM49.00
Postage: RM8.00(sm),RM10.00(ss)
.
Ready stock & limited edition. Grab it fast while stock last!
.
RANIA HIJABS "Stylish and Modesty"
---
.
.
#RANIARAYA2018 #RaniaHijabs #TudungBawal #tudungraya2018 #bawallovers #bawalmurah #bawalbidangbesar #bawalbidang60 #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungexpress #tudungsarungdenim #instantshawlmurah #instantshawl #shawlironless #shawlbubble #shawlbubblemurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlchiffonborongmurah #shawlcorak #shawlplainmurah #shawlplain #bawalexclusive


3

[PROPER HIJAB]
.
🌹 Mayang Sari BaShawl 🌹
.
- Material satin matte
- 2 bucu tajam 2 bucu bulat
- Tidak jarang
- Boleh digayakan pelbagai style
- Patuh syariah
- Material tidak tebal dan ringan
- Didatangkan sekali dengan 'inner bawal'
- Material 'Inner bawal' sama dengan selendang
- Inner bawal mudah bentuk
- Ditaburi swarovski di sekitar hujung selendang
- Dihiasi swarovski tulisan Properhijab
- Ukuran 2m× 0.75m
.
- Harga: RM79 sehelai
- Harga Combo: RM150
.
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
WS 📲 014 717 8971 NOW !!
.
#dsph #properhijab #phlovers #tudunglabuh #bawalinstant #shawlinstant #tudung #tudungustazah #tudunglabuhinstant #tudungbawal #tudungcantik #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungchiffon #tudungsarungexpress #tudungsarungplain #tudungbawalmurah #tudungbawalinstant #tudungbawallabuh


0

Emang lagi syantik tapi bukan syok syantik.. syantik syantik TSR silang hanyaa utk dirimuuuu.. kerana dirimu begitu berharga.. TSR silang lain dari yg lain.. dapatkan sehelai sekarang!
berminat? whatsapp momoy www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam


0

Tudung souk selamat mendarat lagiiii 🔔🔔🔔 Lai laii
Cepat2 grab uolsss
Lambat melepas...
.
.

Stok sangat sangat sangat cepat habis.

Ramai yg percaya dengan kelebihan souk ni... Material VISCOSE.
TAK PERLU IRON. JUST GRAB, THEN SAUKKKK JE.
Adjust sikit2, jgn bg senget benget then tadaaaaaaaa 💃💃💃
Dah siap!
.
.

Direct whatsapp me for fast respond.

Belian borong dialu-alukan ❤️
.
. 📞019-4127235

Or

Direct click link at my bio 😉
.
.

#tudungsarung #tudungsarungraya #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsauk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungmurah #tudungsarungmudah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #teamaisyah09 #ootd #hariraya #bajuraya #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaron9 #borongtudung #borong


0

Tudung souk selamat mendarat lagiiii 🔔🔔🔔 Lai laii
Cepat2 grab uolsss
Lambat melepas...
.
.

Stok sangat sangat sangat cepat habis.

Ramai yg percaya dengan kelebihan souk ni... Material VISCOSE.
TAK PERLU IRON. JUST GRAB, THEN SAUKKKK JE.
Adjust sikit2, jgn bg senget benget then tadaaaaaaaa 💃💃💃
Dah siap!
.
.

Direct whatsapp me for fast respond.

Belian borong dialu-alukan ❤️
.
. 📞019-4127235

Or

Direct click link at my bio 😉
.
.

#tudungsarung #tudungsarungraya #tudungsarungcantik #tudungsoukberhantu #tudungsoukbcf #tudungsauk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukselesa #tudungsoukviral #tudungmurah #tudungsarungmudah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungplain #teamaisyah09 #ootd #hariraya #bajuraya #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaron9 #borongtudung #borong


0

Awning sado 💪Material awning menggunakan fabric scuba. Sejenis soft awning tapi kalau pakai nampak macam hard awning 😍
.
🌸ALAYNA INSTANT SHAWL🌸
.
✔️MATERIAL ; KOREAN CHIFFON (Body)
SOFT COTTON (Inner) SCUBA (Awning) .
✔️TIDAK JARANG (KOREAN CHIFFON) .
✔️MATERIAL YANG SELESA
✔️AWNING LEBIH KEMAS TERBENTUK (SCUBA)
✔️KELABUHAN ADJUSTABLE
✔️PINLESSSS
✔️INNER LABUH MENUTUPI LEHER
✔️10 PILIHAN WARNA YANG MENARIK
.
HARGA ;
✔️Size L - RM65
✔️Size XL - RM75
***Price exclude postage
.
📦POSTAGE ;
1-2pcs RM8(SM)/RM12(SS) - Size L
1-2pcs RM9(SM)/RM13(SS) - Size XL
.
📲Please click link di bio untuk whatsapp (+60195312365) 😘
.
#instantshawl #instantshawllabuh #instantshawllabuhmurah #isntantshawlprinted #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungsarunglabuhmurah #tudungsarungmurah #tudungsarungprinted #shawl #shawllabuh #shawllabuhmurah #shawlmurah #shawlprinted #bawal #bawalmurah #bawallabuh #bawalinstant #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #tudungraya #shawlraya #tudungcikgu #cikgucikgi #uia #uitm #ajimaura


0

Jilbab Raudhah 2018...
.
.
.
Tudung sarung tidak lapuk dek hujan tidak lekang dek panas.. 😊😊
.
.
.
#tudunglabuhbidang60
#tudungsarungmurah
#raya2018


0

Alhamdulillah, dah kenyang berbuka, dah solat magrib, sementara tunggu Isyak ni, kita layan feedback dari #azclovers yang dah dapat tudungnya
#azclovers #tudungsarung #instantshawl #tudungsarungmurah #tudungpremium


1

Salam iftar semuaa muslimin dan muslimat.. momoy x berapa sihat ni MC dua hari.. hubby kesian ajk iftar diluar.. senang je sarung je TSR silang muka cm org sihat dh.. dengan telinga sakit xde bebai bebai nk lilit lilit shawl bagai.. sarung je letups dh mukaa.. walaupon sakit kaedahnyaa.. momoy mmg puas hati dgn TSR silang ni.. ala ala inner silang neelofa.. beLofa gituww.. but beTSR forever.. hubby ckp cun.. 💕😍 haa ni antara kelebihan TSR 💕 💎tak mudah kedut walaupun masuk dalam bag. 💎Jimat masa dengan hanya seminit sarung saja
💎 pinless xperlu risau kalau keronsang mcm chipsmore sekejap ada sekejap takde huhu
💎 campak masuk saja dalam mesin basuh dan jemur 5 minit saja dah kering
💎Awning ala ala bawal dan Anti Tembam mana pipi tembam tu lg comel pakai sbb nampak muka V-Shape tau!
berminat? nak tau info?? WhatsApp jea www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam


7

Preloved Makeup Set RM10
.
💎 SET 1 ;
Rhomlon Eyebrow Black
Dermacol code 211
Kylie Lipgloss code Moon
NYX lipgloss hotpink
.
💎 SET 2 ;
MN True Lips Lip Liner
YSL Lipgloss (Red)
Nivea Fruity Shine Cherry
.
💎 SET 3 ;
Obuse Eyebrow
Lipstick Be Matte
Aloevera Lipstick
(all new)
.
💎 RM10 each set
.
#sayajualprelovedmurah #prelovedmalaysia #prelovedmurahmalaysia #prelovedblouse #prelovedkemejaputihlabuh #kemejaputihmurah #prelovedrm10 #prelovedskirt #prelovedvintagepants #prelovedjubahmurah #jubahchiffonmurah #prelovedpashminaputih #prelovedtudungputih #prelovedtudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungpusing #bawalchiffonvoilemurah #prelovedbidang60 #prelovedkuis #bawalbidang60 #prelovedslingbag #slingbagmurah #prelovedmakeuprm10


0

SOPHEA SWAROVSKI Koleksi LEBARAN 2018
------------------------------------------------------------------------------
.
Jom kita tengok kenapa ramai yang suka SOPHEA Swarovski? Apa agaknya yang SPECIAL ye? 🤔
.
✔️ Elegant dihiasi dengan batu kristal original Swarovski
✔️ Dijahit dari fabric Korean Lycra ITY yang berat, lembut & SELESA
✔️ Pelbagai pilihan warna CANTIK untuk dipilih
✔️ Ada 2 pilihan size - M & L
✔️ Jahitan berkualiti & KEMAS
✔️ Sarung terus siap dengan CEPAT
✔️ Tidal melekap di badan .
.
.
#tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm


1

TUDUNG INSTANT TERBARU BELLA BUTTON DENGAN HARGA COMBO YANG LEBIH BERBALOI DAN BERPELUANG MENDAPAT SEMULA WANG ANDA !
.
.
.
Bella Button tampil berbeza dengan koleksi tudung yang sebelum ini kerana menggunakan material body dan juga awning yang baru semestinya PALING MUDAH dan PALING CANTIK dipakai.
.
.
.
❤️TUDUNG INSTANT – Sekali sarung je terus siap dan dah ready untuk keluar. 10 SAAT SAHAJA dah cantik. Mudah juga untuk ibu-ibu yang ada anak kecil
.
.
.
.
❤️AWNING – Awning dari material Scuba sangat PADU. Sekali sarung terus terletak kemas. Materialnya pun ada efek sedikit shining. So, Nampak ekslusif bila digayakan
.
.
.
.
❤️MATERIAL – kain High Quality moss crepe digunakan untuk tudung ni, kainnya berat dan tebal tapi tak panas ya. Bila pegang kain pun dah terasa lembut, semasa pakai lagi la terasa sedap dan best. Kain ini juga tahan lasak dan tidak berbulu
.
.
.
.
❤️SOFT AWNING ANTI-TEMBAM – Ini yang paling penting kan? Hehe. Soft awning mudah dijaga dan tak perlu risau akan rosak. Jahitan double stitch di awning membuatkan tudung tegak terpacak. Panjang awning juga sampai ke rahang boleh menutupkan lebihan lemak di pipi
.
.
.
.
❤️IRONLESS & PINLESS – Jimat masa untuk bersiap, tak perlu dah nak ambil masa yang lama
.
.
.
.
❤️PENAMBAH SERI – Ada kemasan piping di sekeliling tudung dan button comel warna sama dengan awning. Boleh nampak cute dan cantik dalam masa yang sama
.
.
.
.
🌈 SAIZ M ( labuh depan 16 inci, belakang 26 inci)
🌈 SAIZ L ( labuh depan 18 inci, belakang 28 inci) .
🌈 SAIZ XL ( labuh depan 20 inci, belakang 30 inci)
.
.
.
❤️HARGA – tidak termasuk postage
SAIZ M – RM 44 SEHELAI
SAIZ L – RM 49 SEHELAI
SAIZ XL – RM 54 SEHELAI .
.
.
TAPI..TAPI..TAPI..
.
.
.
ADA HARGA COMBO PENGENALAN ( SEHINGGA 27 MEI SAHAJA) .
.
.
✔️ SAIZ M – 3 HELAI RM120. FREE POSTAGE!!
✔️ SAIZ L – 3 HELAI RM135. FREE POSTAGE!! .
✔️ SAIZ XL – 3 HELAI RM150. FREE POSTAGE!!
.
.
.
ADA LAGI INFO BEST!! SETIAP PEMBELIAN SEHELAI TUDUNG ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPAT DUIT RAYA DARI KAMI YANG BERJUMLAH KESELURUHAN RM500 RINGGIT YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA CUSTOMER BERTUAH. MUNGKIN ANDA SALAH SEORANG DARIPADANYAA!! BEST KAN? 😍😍😍


5

NEW ARRIVAL

_______

INSTANT MAYA
_______

Material heavy chiffon 2 layer gred AAA
Tak jarang
Soft awning material scuba/jahitan bertulang
Mudah bentuk
Sarung sahaja
Dihiasi dengan bunga 3D & beads
Boleh fit to L/XL
Ukuran dari dagu ke bawah 19-20 inci
Labuh tutup bahagian depan & belakang

________

Stok terhad. Dapatkan segera.
Whatsapp 'MAYA' ke 011 2362 3213

#houseofonlineshopper #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallabuh #tudungruffle #bawalchiffon #bawalscallop #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #tudungraya #tudungraya2018 #bajurayamurah #bajuraya


0

Gaissss. Tudung souk restock lagi. Kali ni restock saiz XL pulak. Nak raya da ni, meh beli tudung hadiah kan utk mak, ibu, bonda, mama uols. Confirm makin disayangi. Utk saiz lain bole DM sis. Stock makin kurang. Cepat cepatt grab sblm abes.#tudunginstant #tudungsarungmurah #tudungsouk #tudungraya


0

Koleksi #Lebaran2018 AYKAA Blossom ni dijahit dari fabric mosscrepe di bahagian body dan soft awning. Walaupun soft awning tapi elok terbentuk.
Imported Korean Moss Crepe.
Harusla lembut, cantik dan berkualiti.
Confirm tak keras kejung punya kualiti mosscrepe tau.
.
Lepastu kat bahagian ekor dia tu. Nampak tak yang lebihan di sebelah kanan tu.
Dijahit dari fabrik Heavy Chiffon yang berkualiti tinggi. Cantik beralun je bila dipakai.
.
Di tambah pulak dengan percikan batu-batu batu kristal dan bunga-bunga 3D yang dijahit dengan tangan. Tangan tau. Bukan guna robot okeh.
.
Walaupun free size tapi sangat flexible. Nak pakai sederhana labuh boleh, nak pakai betul –betul labuh pun boleh. Cer tengok model gayakan. Labuhkan
.
Ruginya kalau tak grab sekarang. Nurul tak mau celoteh panjang-panjang, ni dah dekat pukul 4. Jom sambung buat kerja. .
#tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm


0

Sape nak tudung basahan buat pakai2 kt rumah, nak g jogging ke, utk ibu2 yg nak bersalin or berpantang tu.
Seriusss tudung ni best sbb tak perlu iron, sarung je. Tak panas. Mmg jimat masa sgt2 taw! Alah setakat duk rumah. Takkan nak melawo beria kan.
Yg ni size L. Harga RM15 sehelai. Kalau nak jimat, meh shopping 3 helai terus. RM35 je utk 3 helai taw. Postage RM8 sm, RM13 ss.
Labuh size L ni 18 inci dari dagu. Bawah 165 cm mmg tutup dada😍😍
.
Meh cepat whatsapp kakak cantik 0145112797 utk order okey!
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarungviral #tudungsarunglabuh #tudungsarungsoftawning #tudungsarungmosscrepe #tudungbasahan


0

Big boss nak bagi sampul raya percuma
So, ape tunggu lagi, Jom dapatkan baju raya anda di #galeris7

Pakat ajak semua na...
Sedara mara, adik beradik

Macam2 ade tau😊😊😊
#galeris7
#bajuraya
#kurtas7
#bajumelayurm20
#bajumelayurm50
#bajurayakanak2murah
#tudung
#shawl
#bawalchiffon
#bawallasercut
#bawalcreperm5
#tudungforlittlegirl
#tudungsarungmurah
#bajuraya2018murah


0

mak handam pon pakai #tudungsoukbcfxhafifazulkifli .. kalau nk mekup cecantik untuk tunang , kawin , nak jdi bridesmaid ke boleh ler follow adik manis kita ni @eykanasri_touch .... .
.
.
#tudungsarungmurah #tudungsarungcotton #tudungsarungsoftawning #tudungsarungexpress #tudungsarungsoftawningcotton #tudungsarungexpressplain


0

.
.
OFER FREE POSTAGE Seluruh Malaysia Termasuk Sabah Sarawak 😍!!!
.
Macam Biase Yer. BORONG Sahaja.. Warna RANDOM. Minima Order 10-20 pcs. Boleh Rujuk Gambar Untuk Min Order, Harga, Material & Saiz.
.
Nak Order Whatapp Nurul Terus Ye. Just Perlu Screenshort Gambar Tudung Yang Awak Nak. Nanti Nurul Checkkn Stok😉
.
Save Siap-Siap No Nurul Di Bawah👇👇. ATAU Tekan Je Link Di Bio Atas☝️☝️
.
=============================
.
NURUL
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
📲 +6011 2808 1003
.
=============================


1

BAWAL HEAVY CHIFFON
PRICE: RM 18/pcs (exclude postage)
PROMO PRICE : 3 HELAI RM45 (exclude postage)
MEASUREMENT : BIDANG45
MATERIAL: HEAVY CHIFFON
POSTAGE: SM RM8/ SSRM12
W/A : +601131219526 or DM or CLICK WHATSAPP APPS DEKAT BIO. --COLOUR MAY SLIGHTLY BE DIFFERENT DUE TO LIGHTING--


16

SAFIRA BASIC !
PROMOSI RM16 SAHAJA

Sarung Sahaja!
Material heavy chiffon premium!
Easy Iron
Jahitan baby seam!
tidak jarang 🌷
pinless
LEBIH 40 PILIHAN WARNA

#shawlinstant #shawlinstantmurah #shawlraya #shawlduamuka #tudungsarungmurah #tudungmurah


0

The end of the page