#tuniclabuhmurah

Instagram photos and videos

#tuniclabuhmurah#blouselabuhmurah#blousemurah#muslimahfashion#muslimahclothing#tuniclabuh#tshirtlabuhmuslimah#tshirtlabuhmurah#mulismahtunic#muslimahblouse#tunicmalaysia#tunicmurah#bajumuslimahmurah#wbhagent#peplum#peplumlabuhmurah#peplumlabuh#peplummurah#streetwearwbh2017#bajumuslimah#blousecantik#streetwearwbh2018

Hashtags #tuniclabuhmurah for Instagram

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : PLAID BLUE
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : PLAID BLUE
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : PLAID BLACK
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : PEACH
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : MINT
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : RED
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : STRIPE DARK BLUE
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

Item : BOYFIE BLOUSE
Kod/Color : STRIPE BLACK
Price : RM59
Material : Cotton Linen
.
Free size ( muat M -XL)
Bahu | 18’
Ketiak | 19’
Dada | 46’
Panjang lengan | 22’
Punggung | 50’
Labuh | 30’
• Design kemeja loose pendek (tutup punggung)
• Butang baju sampai bawah & pergelangan.
• Material ironless
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah #kemejamuslimah #kemejalabuh


0

LAST DAY GAISS 💥
.
PROMOSI COMEL RM69 only for lily peplum 2.0 dan FREE POSTAGE utk belian 2 helai keatas jadi shopping BERJEMAAH jimat lebih 💖
(Lily peplum 2.0 yg paling depan tu)
___
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


6

Lace lily peplum 2.0 cumi cumi sangat kan 😆Warna Black,army n midnight dalam sekelip mata da tinggal nyenyawa ikan je awaaa 🤤 mana taknya berbunga bunga hati tengok peplum full lace ni haisshh 🌸
___
Psst kalau da bekenan tu cecepat la grab sementara tengah PROMOSI FREE POSTAGE utk belian 2 helai
Warna lain ade lagi tapi2 semua da susut dengan laju gaiss 🙈
___
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


2

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

PROMOSI COMEL khas utk korang yg nak grab LILY peplum 2.0 dengan warna baru custom made 🌸
.
.
Harga sebenar rm89 tapi
.
SPECIAL DEAL
Rm69 (exclude postage)
.
.
Lagi istimewa
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
Buy 2 RM138 FREE POSTAGE
.
*free postage semenanjung malaysia sahaja*
*sabah sarawak diskaun rm2 setiap baju*
.
.
Fuhh da la jimat rm40, postage cikbunge bayarkan betuah betul korang ni !🎊
✅Saiz xxl add rm3
.
Tawaran ni sah 21&22 APRIL je awaa ! 2 hari ni jur, tak kurang tak lebih tepat 12 malam tawaran tutup 😰
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Light Grey
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 50’
labuh | 33’ (front) 36’back)
• Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Happy weekend...! . .
Tengah2 tunggu gaji, free2 ni jom cuci mata dulu...
|
|
Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Light Grey
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 50’
labuh | 33’ (front) 36’back)
• Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Taraaa ini lah last kaler utk lily peplum 2.0 (full lace) 🎉 wehuuu kalau korang tengok depan2 perghh masyallah lawa dia n rare dia jarang jumpa tau ! Kaler ni ala2 biru ke silver gittcheww 😍
.
.
Korang da usha ke semua warna yg bakal keluar? Esok release tauuu! Jgn lupa save no cikbunge atau klik je link di bio :) fast respon & fast order ♥️
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


1

Ehemm awaa da save ke belum release date lily peplum 2.0 ? Esokkk 21 & 22 april release tau 😘 save cecepat no cikbunge 🎀
.
.
Psst ade lagi kaler yg cikbunge belum tunjuk ni 🙈
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


1

One word utk lily peplum black ni 😍
.
.
Psst save the date gaiss ✅release esokk 21 & 22 april
.
.
harga? jeng jeng stay tuned mesti la paling special paling omey cikbunge bagi 😘
.
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


3

Sekali libas cuss terus ke hati 💖Baju ni konsep dia kalau awaa pakai bebunga2 hati orang pandang awaa sebab awaa kelihatan manis sekali 😘
___
Haa cee zoom in ciked bebunga comel kat lace tu kalau tak percaya 😜Yes gaiss kaler putih ni pon ade utk lily pepum 2.0 suke ke suke? Heee ❤️
___
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


1

Salam jumaat gaiss 😘 jangan lupa AlKahfi tau ❤️
___
Btw gaiss cikbunge nak tanya korang jatuh cinta dengan yg purple atau sebelah dia? ce jawab kat komen 💕
___
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


0

Warna yg paling laku keras time lily peplum 1.0 😍 adakah batch 2.0 ni pon akan licin lincau dulu warna ni?
.
Jeng jeng stay tuned gaisss turn on notification kalau taknak terlepas lagi 😜
.
#wardatulbaydhahijab
#streetwearwbh2018
#streetwearwbh2017
#blouselabuhmurah
#blousemurah
#blousecantik
#tunicmurah
#tuniclabuhmurah
#bajumuslimah
#bajumuslimahmurah
#peplummurah
#peplumlabuh
#peplumlabuhmurah
#peplum
#wbhagent


2

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Dark Green
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Brown
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Dark Grey
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Black
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Black/ Dark Grey/ Brown / Dark Green
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Black/ Dark Grey/ Brown / Dark Green
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Dark Green
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Brown
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Dark Grey
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Black
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-MASARU SHIRT
Warna : Black/ Dark Grey/ Brown / Dark Green
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : Cotton knitted.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | 18’
ketiak | 22’
lebar lengan | 14’
panjang lengan | 23’
dada | 43’
punggung | 52’
labuh | 33.5’ (front) 36.5’(back)
. • Material Ironless & ringan • Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

.
NEW FOR RAYAAAAA!! [LIMITED EDITION]
.
👑 ZUHAIRAH SET👑
.
🌸Material
Blouse : Printed Como Crepe
Skirt : Como Crepe
🌸Zip Bf & Zip lengan.
🌸Cutting Blouse & Skirt 'A' cut.
🌸Belahan blouse dan butang hiasan sebelah kiri.
🌸Skirt (Getah penuh)
🌸Saiz XS hingga 5XL
.
📌 HARGA PENGENALAN (sehingga 22/4)
RM 85 SM / RM 90 SS
📮 free postage
.
📌 Harga selepas 22/4 :
RM 90 SM / RM 95 SS
📮 free postage
.
*TIADA HARGA BORONG
.
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
📱Whatsapp 010.235.9190
.
🌻Untuk lihat koleksi tunic / blouse yang lain,
klik 👇👇👇
#tunic_HOR #blouse_HOR
#tuniccorak_HOR #blousecorak_HOR
#saletunic_HOR #saleblouse_HOR
.
#blousemurah #blousecorak #blousecorakmurah #blousecorakbunga #blousecorakbungamurah #blousecorakabstrak #blousecorakabstrakmurah #tunicmurah #tuniccorak #tuniccorakmurah #tuniccorakbunga #tuniccorakbungamurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #blouselabuh #blouselabuhmurah #blouselabuhcorak #tuniclabuhcorak
#zuhairahset #zuhairahsetmurah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : RED
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


2

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK TEAL
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : GREY
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY, GREY, DARK TEAL, RED & ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY, GREY, DARK TEAL, RED & ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY, GREY, DARK TEAL, RED & ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-NINA SHIRT
Warna : ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : RED
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK TEAL
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : GREY
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


0

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

Item : T-NINA SHIRT
Warna : DARK GREY, GREY, DARK TEAL, RED & ROYAL BLUE
Harga : RM59
Pos Laju : RM7(SEM) RM10(SWK)
RM11(SBH) .
Material : COTTON STRECHABLE.
.
FREE SIZE FIT S - XL
bahu | Drop shoulder 15-17’
ketiak | 22’
lebar lengan | 13’
panjang lengan | 25’-23’
dada | 52’
punggung | 49’
labuh | 34.5’’ (front) 39’(back)
.
• Material Ironless & ringan.
• Curve di bawah baju (belakang)
• Sesuai untuk travel.
.
#blouselabuhmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunicmalaysia #blousemurah #muslimahfashion #muslimahclothing #muslimahblouse #mulismahtunic #tshirtlabuhmurah #tshirtlabuhmuslimah


1

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : LIGHT BLUE
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


1

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : BLUE
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : GREY
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : BLACK
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : MATRIX BLACK
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : LIGHT BLUE
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : BLUE
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : GREY
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


0

AKHAWAT PLUS SIZE

Item : ZARA TUNIC
Kod : BLACK
Harga : RM69
Material : QUALITY COTTON LINEN
.
Free size. fit XL - 3XL
Bahu | 19'
Lilitan ketiak | 24'
Lebar lengan | 19'
Panjang Lengan | 24'
Dada | 52'
Punggung | 54'
Labuh | 44'
.
• Kemeja labuh! Butang sampai bawah.
• Butang di pergelangan baju
• 2 poket di depan
.
#tuniclabuhmurah #tuniclabuhmalaysia #tuniclawa #tuniclawamalaysia #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahclothing #plussize #tunicplussize #tunicplussizemurah #tunicplussizemurah #tunicmuslimah #saizbesar


1

EFEK KURUSS DENGAN BLOUSE LUNA!
.
material como crepe yang tak panas tak melekap !.
.
Siap wudhuk friendly ada hidden zip tau!
.
Design minimaliss trendyyy tuuu!
.
BERAPA?
RM39 SAHAJA
.
Nk order? Screnshoot dan WHATSAPPS
0102008876
0102008876
.
CEPAT SEBELUM WARNA HITAM HABISSS!


2

EFEK KURUSS DENGAN BLOUSE LUNA!
.
material como crepe yang tak panas tak melekap !.
.
Siap wudhuk friendly ada hidden zip tau!
.
Design minimaliss trendyyy tuuu!
.
BERAPA?
RM39 SAHAJA
.
Nk order? Screnshoot dan WHATSAPPS
0102008876
0102008876
.
CEPAT SEBELUM WARNA HITAM HABISSS!


4

The end of the page