#twinstalkvendorboutique

Instagram photos and videos

#twinstalkvendorboutique#shahalam#inaipengantin#inai#kekkahwin#kekbateksedapberhantu#bajetkahwin#pengantin#inaicelup#inaibyzmehenna#inaimurah#butik#keklapis#kektunang#kekcoklat#kekmurah#kekbatik#kekbuahkukus#kekbajet#kekbangi#kekharijadi#kekviral#keksedap#kekbuahasli#kekbirthday#kekhantaran#kekcoklatmoist

Hashtags #twinstalkvendorboutique for Instagram

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


5

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


6

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


5

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


9

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


3

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


3

Lips Scrub by The Beauty Hacks yang mengandungi Petroleum Jelly dapat mengekalkan kelembapan bibir anda agar kelihatan cantik, tiada lagi rekahan dan kulit kering. Menjadikan warna bibir lebih cerah dan menyingkirkan sel-sel mati. Hanya oleskan lips Scrub di bibir anda pada sebelah pagi dan malam agar bibir lebih bersih dan lembap.
Bila bibir bersih, lebih cantik apabila dicalit dengan lipstick yang pastinya menaikkan seri wajah anda.. #TheBeautyHacks #BibirHalus #petroleumjelly
#bibirsihat #delima #GadisKorea #Lipmatte
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


2

Syoknya guna Body Scrub ni. Apa yang best dengan BODY SCRUB ni ya? Body Scrub TBH best sebab, dalam #BodyScrub ni ada garam yang menjadikan kulit lebih bersih, cantik, membuang sel-sel kulit mati bagi membolehkan sel kulit yang baru di regeneration. .
Bukan itu sahaja tau, bila kita amalkan scrub badan, ia dapat membantu peredaran darah dalam badan, dan menjadikan badan kita lebih relax. Ada lagi yang best, body scrub ni dapat pudarkan dan Insyaallah boleh hilangkan terus selulit-selulit ya..
Jom scrub dengan Body Scrub The Beauty Hacks..
.
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


1

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


1

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


1

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


9

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


10

Miss Orkid Premium Quality Skin Care produk Bumiputra yang mempunyai quality antarabangsa telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah lulus ujian makmal.Selamat digunakan juga mesta wudhu’
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


12

Lips Scrub by The Beauty Hacks yang mengandungi Petroleum Jelly dapat mengekalkan kelembapan bibir anda agar kelihatan cantik, tiada lagi rekahan dan kulit kering. Menjadikan warna bibir lebih cerah dan menyingkirkan sel-sel mati. Hanya oleskan lips Scrub di bibir anda pada sebelah pagi dan malam agar bibir lebih bersih dan lembap.
Bila bibir bersih, lebih cantik apabila dicalit dengan lipstick yang pastinya menaikkan seri wajah anda.. #TheBeautyHacks #BibirHalus #petroleumjelly
#bibirsihat #delima #GadisKorea #Lipmatte
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


0

Syoknya guna Body Scrub ni. Apa yang best dengan BODY SCRUB ni ya? Body Scrub TBH best sebab, dalam #BodyScrub ni ada garam yang menjadikan kulit lebih bersih, cantik, membuang sel-sel kulit mati bagi membolehkan sel kulit yang baru di regeneration. .
Bukan itu sahaja tau, bila kita amalkan scrub badan, ia dapat membantu peredaran darah dalam badan, dan menjadikan badan kita lebih relax. Ada lagi yang best, body scrub ni dapat pudarkan dan Insyaallah boleh hilangkan terus selulit-selulit ya..
Jom scrub dengan Body Scrub The Beauty Hacks..
.
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


1

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


1

Jom dapatkan #missorkidpremiumqualityskincare di @twinstalkvendorboutique seksyen 9 shah alam.
.
PROMOSI
PROMOSI
PROMOSI
.
Beli 1 set #missorkidpremiumqualityskincare dengan harga rm165 akan mendapat Love Purple Bar dengan percuma.
.
Sabun muka yang kaya dengan vitamin E dan ekstrak Jojoba.
.
Ada masa nak cantik sebelum Syawal menjelma...
Cepat weiiii...
.
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


7

Haiii...warga Shah Alam...sekarang korang boleh mendapatkan Miss Orkid Premium Quality di @twinstalkvendorboutique yang terletak di Seksyen 9 Shah Alam sederet dengan Restoran Cili Merah. Kalau nak testing pun boleh, kami sediakan tester untuk korang cuba...pasti jatuh cinta πŸ’–
.
Jadilah yang terawal dapatkan produk Miss Orkid Premium Quality Skin Care
.
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


3

Haiii...warga Shah Alam...sekarang korang boleh mendapatkan Miss Orkid Premium Quality di @twinstalkvendorboutique yang terletak di Seksyen 9 Shah Alam sederet dengan Restoran Cili Merah. Kalau nak testing pun boleh, kami sediakan tester untuk korang cuba...pasti jatuh cinta πŸ’–
.
Jadilah yang terawal dapatkan produk Miss Orkid Premium Quality Skin Care
.
.

#missorkid #lovepurplebar #redifiningyouth #reviewmalaysia #luluskkm #lulusujianmakmal #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #bazaar #bazaarpaknil #moodrepublik #selamatpagi #assalamualaikum #shahalamresident #shahalam #shahalamcity #twinstalkvendorboutique


9

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


3

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


2

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


2

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Lips Scrub by The Beauty Hacks yang mengandungi Petroleum Jelly dapat mengekalkan kelembapan bibir anda agar kelihatan cantik, tiada lagi rekahan dan kulit kering. Menjadikan warna bibir lebih cerah dan menyingkirkan sel-sel mati. Hanya oleskan lips Scrub di bibir anda pada sebelah pagi dan malam agar bibir lebih bersih dan lembap.
Bila bibir bersih, lebih cantik apabila dicalit dengan lipstick yang pastinya menaikkan seri wajah anda.. #TheBeautyHacks #BibirHalus #petroleumjelly
#bibirsihat #delima #GadisKorea #Lipmatte
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


0

Syoknya guna Body Scrub ni. Apa yang best dengan BODY SCRUB ni ya? Body Scrub TBH best sebab, dalam #BodyScrub ni ada garam yang menjadikan kulit lebih bersih, cantik, membuang sel-sel kulit mati bagi membolehkan sel kulit yang baru di regeneration. .
Bukan itu sahaja tau, bila kita amalkan scrub badan, ia dapat membantu peredaran darah dalam badan, dan menjadikan badan kita lebih relax. Ada lagi yang best, body scrub ni dapat pudarkan dan Insyaallah boleh hilangkan terus selulit-selulit ya..
Jom scrub dengan Body Scrub The Beauty Hacks..
.
#garam #Wangi #Gosok #scrubs #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacks #vendorwantedshahalam #scrubbibir #tumericsoapmurah #sabunkunyitmalaysia #belofa #twinstalkvendorboutique #jannanicker #kecantikan


0

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


3

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


2

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


2

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


2

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


1

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


1

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #pengantin #bajetkahwin #kekkahwin #inai


0

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose


0

The end of the page