#vmax

Instagram photos and videos

#vmax#yamaha#gym#suzuki#honda#r1#cb1300#bike#z1000#h2r#gsx1400#bmw#gopro#ducati#zx10#kawazaki#rr1000#cb1000#cbr1000#motorsangin#motorbike#h2#minyaklintah#s1000rr#motogp#malamjumaat#lelaki#pengantinbaru#vscom#sariyanti#rxz#awekcun#fazura#125zr#raya2018#jualmurah#shoei#ubatkuat#instaseleb#teamjanna#tv3

Hashtags #vmax for Instagram

ニーグリップ❕

魔神くんに定番のACTIVE製のニーグリッププレートを装着❗️

先のダミーファンネルがガッツリ干渉するんで、その部分をカットしての作業…暑ぃーぜ。

魔神くんの心臓周りもだいぶガヤガヤしてきたな…サブフレームもいくんやろうか❔

#vmax
#active
#ニーグリッププレート
#サブフレーム
#カスタムバイク
#バイク乗りと繋がりたい
#バイクのある生活
#バイクすきな人と繋がりたい
#バイク女子
#バイクのある景色


1


1

You guys seem to like that picture of the yellow Vulcan S. How about another BUT with a Yamaha VMAX in shot?
#kawasakivulcan #kawasakivulcans #vulcans #vulcan #yellow #yamaha #vmax #motorcycle #motorbike


1

Change of scenery at the shop today. Dutch Aire motorhome in for a detail.
#dutchaire #motorhome #coach #aluminum #renegadeproductsusa #roughinit #shesabeautclark #vmax #vmaxtrucks #westmichigan


0

PROMO harga special
Hammer Of Thor Asli Italy Obat Kuat Pembesar & perpanjang Penis jg obat ejakulasi dini Kualitas No. 1di dunia

Thor Hammer adalah obat herbal yang bermanfaat untuk memperbesar dan merawat alat vital pria, merupakan salah satu obat pembesar penis terbaik yang pernah ada di dunia dan bahkan no.1 di dunia.
Manfaat
- Memaksimalkan atau menambah ukuran penis pria
- Membuktikan dan meningkatkan gairah libido
- Mengatasi ejakulasi dini pada pria
- Mr.P bisa berdiri untuk berjam-jam
- Menambah tegang, kuat keras saat ereksi
- Orgasme yang lebih nikmat
- Orgasme yang lebih nikmat
- Mengobati impotensi
Bs di pakai utk usia 18- 80th. Tanpa efek samping krn terbuat dr bahan2 herbal berkualitas.

Ingat ya yg ORIGINAL (tdk di jual di pasaran)
PROMO HARGA SPECIAL UNTUK PRODUK-PRODUK DEWASA

Kami juga menjual
V-MAX
VACUM PEMBESAR PENIS
MINYAK LINTAH HITAM PAPUA
HAJARJAHANAM .DLL

utk order hub WA 085293924811

#hammerofthor #hammerofthororiginal #hammerofthoritaly #hammerofthorasli #obatkuatpria #pembesarpenis #obatimpotensi #obatejakulasidini #thorofhammer #tforofhammerasli #thorofhammeroriginal #obatpenambahlibido #vmax #vmaxoriginal #hajarjahanam #hajarjahanammesir #hajarjahanammurah #hajarjahanamherbal #hajarjahanamoriginal #hajarjahanamori #vacumpembesar #vacumpembesarpenis #vacumpembesarmrpdd #vacumpembesarpenismurah #minyaklintahpapua #minyaklintahhitam #minyaklintah


0

به راستی هیچ چیز هرگز جای رفیق گمشده را پر نخواهد کرد.
نمی‌توان برای خود دوستان قدیمی درست کرد.
هیچ چیز با این گنجینه ی خاطرات مشترک، این همه رنج‌ها و مصائبِ با هم چشیده، این همه قهرها و آشتی‌ها و هیجان‌های تند همسنگ نیست.
این دوستی‌ها تکرار نمی‌شوند.
کسی که نهال بلوطی به این امید می‌نشاند که به زودی در سایه اش بنشیند، خیالی خام می‌پرورد…!
.
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
برش کتاب : زمین انسان ها
.
#kawasaki #h2r #h2 #ninja #Z1000 ##gsx1400 #vmax #bulivard #r6 #gs1000 #aprillia #bmw #s1000rr #suzuki #bking #mvagusta #1198 #zx10r #honda #monster #crf #repsol #cbr600rr #899panigal #motogirl #motogp #motobike #r1 #zx14r


2

Yea Yea Yea.... I know you think your bike is fast, but......."Have you ever danced with the Devil in the pale moon light?????" #VMax #VroomVroom #CantStopWontStop #PacAttack #BertosBike #LocoMotionPowerSports #Smile #HammerDontHurtem #DoWorkSon #BeRightBack #Kid4Life #YouUpForThis #TooFastForYou #TakeChancesDriveFast #HereForAGoodTimeNotALongTime #LoveIt #FunTimes


4

مگه داریم بهتر از تو😍
@ali_seyfi_77
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


11

Mt10😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


0

دوکاتی😍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


2

آقا رضا موتوری
@reza_motori93
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


8

wenn du kein Statussymbol brauchst 😂😎🚗💨
https://youtu.be/oWTS-F_MxQE

Softwareoptimierung Dacia
Informieren Sie sich jetzt !!😎🚗💨
Tel 033093 30915
Info@chiptuningforyou.de
www.chiptuningforyou.de

https://youtu.be/oWTS-F_MxQE

#wagner #chiptuning #Dyno #vw #zafira #chiptuningforyou #bmw #berlin #tuning #vaumax #vmax #Renault #passat #Allroad #bmw #m3 #F30 #renault #kadjar #Geländewagen #audi #A6 #mercedes #Brabus #sklasse #dacia #duster #a4 #golf


1

The best part of being a boat owner is sharing time on the water with family! #bassmafia #alphaanglers #bassmaster #skeeterboats #yamahaoutboards #vmax #minnkota #hummingbird


0

Porsche GT3RS (991 Gen) v Lamborghini Aventador S 😎
🔊Volume up for a symphony of cylinders & limiters!!
.
.
.
@paddy__8 @ry_diggs9 .
.
.
#RCI #Runwayclub #Vmax #Speed #Supercars #Msport #Exoticcars #LuxuryLifestyle @pistonheads_speedmatters


0

0430 in the morning, finally got my #gopro !!! Taking the #monster to work!
#yamaha #vmax #musclebike #gopro #openroad #motorcycle #cruising #nightride


0

"Yang jenis main sabun konfem fkir kotor.. Tag membe korang yg otak blue tu, test dorang skit
.
Follow @abe_malaya
Follow @abe_malaya
.
.
Dah besar tua,pandai main sabun lagi🤣
.
Tag membe korang tu kat bawah, nak tengok skit siapa 😡 Biar awek dorang tegur dorg, cepat2 insaf
.
.
.
Lintah Gunung Belacak Oil
💪🏽Besarkan & Panjangkn zakar hingga 5-9 inci
💪🏽Padukan & Berurat zakar
💪🏽Keras macam kayu
💪🏽Luruskan zakar yang bengkok
💪🏽Lawaskan kencing
💪🏽Lebih tahan lama beraksi 1 jam lebih pun steady
💪🏽Tingkatkan keyakinan diri
💪🏽Bini kagum dengan prestasi bro
💪🏽Bini surprise dengan power boss
.
.
"...KESAN BOLEH MULAI DILIHAT DALAM MASA 3 HARI..‼️."
.
.
Jika YA, cepat2 wasap saya dan saya akan ajar bro2 semua cara yang palinggg..‼️
✔️Effective
✔️Pantas
✔️Mudah
✅Terjamin berkesan
.
.
==========================
WHATSAPP SAYA SEKARANG &
TEBUS HARGA PROMO❗️
==========================
.
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
.
pssst... nak beritahu ni, diskaun diatas hanya untuk 10 terawal yang wasap kod di atas sahaja tahu. Sah sehingga 11.59 malam esk. tak wasap tak dapat taw"
#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan
1/20


2

Petit tour en #Yamaha #VMAX 1200 V4 aujourdhui 😎 #rebel #rider @ Madagascar
Très joueuse, même en ville 😊

ps: elle est à vendre.


0

"Yang jenis main sabun konfem fkir kotor.. Tag membe korang yg otak blue tu, test dorang skit
.
Follow @abe_malaya
Follow @abe_malaya
.
.
Dah besar tua,pandai main sabun lagi🤣
.
Tag membe korang tu kat bawah, nak tengok skit siapa 😡 Biar awek dorang tegur dorg, cepat2 insaf
.
.
.
Lintah Gunung Belacak Oil
💪🏽Besarkan & Panjangkn zakar hingga 5-9 inci
💪🏽Padukan & Berurat zakar
💪🏽Keras macam kayu
💪🏽Luruskan zakar yang bengkok
💪🏽Lawaskan kencing
💪🏽Lebih tahan lama beraksi 1 jam lebih pun steady
💪🏽Tingkatkan keyakinan diri
💪🏽Bini kagum dengan prestasi bro
💪🏽Bini surprise dengan power boss
.
.
"...KESAN BOLEH MULAI DILIHAT DALAM MASA 3 HARI..‼️."
.
.
Jika YA, cepat2 wasap saya dan saya akan ajar bro2 semua cara yang palinggg..‼️
✔️Effective
✔️Pantas
✔️Mudah
✅Terjamin berkesan
.
.
==========================
WHATSAPP SAYA SEKARANG &
TEBUS HARGA PROMO❗️
==========================
.
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
.
pssst... nak beritahu ni, diskaun diatas hanya untuk 10 terawal yang wasap kod di atas sahaja tahu. Sah sehingga 11.59 malam esk. tak wasap tak dapat taw"
#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


201

Virginia man drive to our Lacy Ave Shop in Raleigh to get straight pipe duals with 8” tips and a X pipe on his 6.0L powered VMAX Chevy! #henrysmufflershop #chevysilverado #vmax #6point0 #straightpipes #8inchtips


3

"Yang jenis main sabun konfem fkir kotor.. Tag membe korang yg otak blue tu, test dorang skit
.
Follow @abe_malaya
Follow @abe_malaya
.
.
Dah besar tua,pandai main sabun lagi🤣
.
Tag membe korang tu kat bawah, nak tengok skit siapa 😡 Biar awek dorang tegur dorg, cepat2 insaf
.
.
.
Lintah Gunung Belacak Oil
💪🏽Besarkan & Panjangkn zakar hingga 5-9 inci
💪🏽Padukan & Berurat zakar
💪🏽Keras macam kayu
💪🏽Luruskan zakar yang bengkok
💪🏽Lawaskan kencing
💪🏽Lebih tahan lama beraksi 1 jam lebih pun steady
💪🏽Tingkatkan keyakinan diri
💪🏽Bini kagum dengan prestasi bro
💪🏽Bini surprise dengan power boss
.
.
"...KESAN BOLEH MULAI DILIHAT DALAM MASA 3 HARI..‼️."
.
.
Jika YA, cepat2 wasap saya dan saya akan ajar bro2 semua cara yang palinggg..‼️
✔️Effective
✔️Pantas
✔️Mudah
✅Terjamin berkesan
.
.
==========================
WHATSAPP SAYA SEKARANG &
TEBUS HARGA PROMO❗️
==========================
.
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
.
pssst... nak beritahu ni, diskaun diatas hanya untuk 10 terawal yang wasap kod di atas sahaja tahu. Sah sehingga 11.59 malam esk. tak wasap tak dapat taw"
#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


15

"Yang jenis main sabun konfem fkir kotor.. Tag membe korang yg otak blue tu, test dorang skit
.
Follow @abe_malaya
Follow @abe_malaya
.
.
Dah besar tua,pandai main sabun lagi🤣
.
Tag membe korang tu kat bawah, nak tengok skit siapa 😡 Biar awek dorang tegur dorg, cepat2 insaf
.
.
.
Lintah Gunung Belacak Oil
💪🏽Besarkan & Panjangkn zakar hingga 5-9 inci
💪🏽Padukan & Berurat zakar
💪🏽Keras macam kayu
💪🏽Luruskan zakar yang bengkok
💪🏽Lawaskan kencing
💪🏽Lebih tahan lama beraksi 1 jam lebih pun steady
💪🏽Tingkatkan keyakinan diri
💪🏽Bini kagum dengan prestasi bro
💪🏽Bini surprise dengan power boss
.
.
"...KESAN BOLEH MULAI DILIHAT DALAM MASA 3 HARI..‼️."
.
.
Jika YA, cepat2 wasap saya dan saya akan ajar bro2 semua cara yang palinggg..‼️
✔️Effective
✔️Pantas
✔️Mudah
✅Terjamin berkesan
.
.
==========================
WHATSAPP SAYA SEKARANG &
TEBUS HARGA PROMO❗️
==========================
.
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
"Tak Tewas Lagi!" ke +6011 391 88897
.
pssst... nak beritahu ni, diskaun diatas hanya untuk 10 terawal yang wasap kod di atas sahaja tahu. Sah sehingga 11.59 malam esk. tak wasap tak dapat taw"
#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


8

به کاف رفت خو😂😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


4

داداشم خیلی خدا رحم کرد
@ali_seyfi_77
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


21

توپاک😂😂😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
تبلیغات و آگهی پذیرفته میشود
پیج رو به دوستان خود معرفی کنید
👉admin instagram :@ali.ebrahimi_98 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#کلاه_ایمنی_ضامن_سلامت_شما
#cb1300 #cbr1000 #cb1000 #honda #rr1000 #r1 #yamaha #suzuki #kawazaki #z1000 #zx10 #vmax #gsx1400 #biking #h2 #h2r #s1000rr #bmw #ducati #motor #race #motorbiker #sport #motorbike #bike #motorsangin #motogp #gopro


4

固着も無く両ピストンスムーズだった。👌😋
けっこう、けっこう😋
#vmax #vmax1200
#Rrブレーキ


3

آقا حامد عزیز از موتور سوارای زنجان
ماشالله
از پیج ما حمایت کنید
دوستاتونو تگ کنید
@sanginsavaran_chalous_nowshahr

#sanginsavaran_chalous_nowshahr
#suzuki#kawazaki#yamaha#honda#r1 #yzf#b_king#gsxr1000#cbr#cb1300 #vmax#motorsangin#stunt#drift#benelli#z1000#repsol#x1#crm#crf#h2r#ninja


0

آقا علیرضا از موتور سوارای خوب زنجان
ماشالله
از پیج ما حمایت کنید
دوستاتونو تگ کنید
@sanginsavaran_chalous_nowshahr

#sanginsavaran_chalous_nowshahr
#suzuki#kawazaki#yamaha#honda#r1 #yzf#b_king#gsxr1000#cbr#cb1300 #vmax#motorsangin#stunt#drift#benelli#z1000#repsol#x1#crm#crf#h2r#ninja


0

😂😂😂😂
عكساتونو از طريق دايركت بفرستيد
.
👉🏻admin inista: @morteza_mvk
.
.
.

#honda#cb1300 #cb1000 #cbr1000#954#cbk750#rr1000 #rr600#hrc #yamha #r1 #r6 #vmax#1700 #fz1#fz6#yz #kawazuki #zx14 #zx12#zx10 #suzuki #bking#1340 #gsx1400
#gsxr1000#ducati
.
#عشق #موتور#سنگين
--------------------------------------------
سنگين سواران ايران قلب تپنده موتور سواري ايران


28

v max facial 包括以下多個步驟
包括:「潔面、深層清潔去角質、修眉、技術針清、古法線唇毛、電療消炎殺菌、面部穴位按摩、V Max 無針埋線專用儀器、面膜、肩頸按摩、面霜。」
-
❤️❤️❤️
做完之後塊面冇咁黃,明顯緊緻左提升左,仲滑左好多添,越早做就越早keep住緊緻,可以keep成3至6個月,而且價錢便宜👍🏻
-
優惠價:HK$700
-
門市地址:大圍田心村78號地鋪
歡迎預約:whatsapp52829868
#hkgirl#vmax#facial#hifu#美容
#hkboy#線面#潔黃#去黃#滑左#女神#男神#價錢便宜#大長鈞#無針埋線#收緊提升


0

Mototrip. Day 2
В палатке спалось неплохо, хоть и на туристическом коврике. Около 5 утра я проснулся от того что слишком жарко (мой спальный мешок слишком теплый, держит до -20°) расстегнул спальник и вылез. Уснул. Где-то около 6 проснулся уже от того что замерз, залез назад, но уже не спал, а скорее дремал. После услышал голос нашего нового мурманского друга:
- Доброе утро, - произнес он.
Продолжение: vk.com/raketos_blog.
АКТИВНАЯ ССЫЛКА В ШАПКЕ ПРОФИЛЯ.
#vmax1200 #mototrip #vmax #moto #mototravel #summer #yamaha #yamahavmax #мотосезон2018 #мотоцикл #лето #лето2018 #море #blacksea #sea #travel


0

"Setuju? Share kat bini korang
.
1. Pakaian Dalam Yang Seksi
Tidak salah untuk isteri pergi membeli belah sekali sekala untuk mendapatkan pakaian dalam yang akan menimbulkan keterujaan buat suami tercinta. Lelaki dikatakan mudah terangsang dengan elemen seksi, lebih-lebih lagi jika si isteri memakai pakaian dalam di hadapannya. Kini terdapat pelbagai pilihan yang boleh didapati jadi manfaatkanlah peluang ini.
.
2. Isteri Ambil Inisiatif
Suami juga lebih gemar untuk memulakan hubungan intim walaupun ketika itu si isteri tidak berada dalam mood yang sama. Tetapi ia boeh menjadi suatu penghargaan buat mereka jika si isteri boleh menunjukkan semangat ketika bersama dalam menjalin hubungan seks dan tentu sekali lebih teruja jika isteri mereka yang memulakannya.
.
3. Spontan
Lelaki ini lebih menggemari kepada aksi yang lebih spontan bersama pasangan kerana mereka bukanlah orang yang jenis ‘perfectionist’. Jadi, tidak perlu untuk si isteri merancang sesuatu di dalam hubungan seks itu kerana dikhuatiri nanti ia akan menjadi lebih kekok dan memberikan kurang kepuasan terhadap suami. .
4. Berani Mencuba Posisi Baru
Lelaki juga gemar untuk mencuba sesuatu yang baru ketika sesi hubungan seks ini. Lelaki ini pantang dicabar jadi sekali tewas mesti ingin mencuba posisi yang lebih mencabar pula. Mereka sering berharap andainya mereka inginkan posisi yang baru ini maka si isteri akan lebih terbuka dengan cadangan itu.
.
Yang bini jenis tunggu kayu je masa berhubungan tu, boleh ler share tips ni kat bini korang. Jangan tag kat bawah, nanti ada yang kena makan penampo. Mungkin Korang boleh tag suami dorang"
💃 💃 💃

#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


1

"BOLEH TAHAN BERAT BERKILO TAPI TAK BOLEH TAHAN PANCUT
Betul ke orang pergi gym ni boboi akan mengecil?
.
.
Mungkin YA, jika korang mengambil steroid sewaktu training di gym. Pengambilan steroid tak terkawal boleh membuatkan skrotum & zakar mengecil. Dan hasilnya? Mungkin badan korang lagi cepat sado. Tapi tak guna juga kalau adik tak ada power.
.
Bini pun lama2 jadi akan bosan. Betul? Jadi bagi mereka yang dah terlanjut menggunakan steroid tu, admin sarankan sangat2 untuk cuba LGB Oil bagi merawat masalah korang supaya lebih
 Tahan Lama
 Panjang
 Besar & Berurat
Barulah power! Bini takkan komplain apa2 kalau complete set betul kan?
.
Apa lagi? Terus contact, dm Admin berserta code promo di bawah untuk diskaun power!
"Boboi Berurat!" ke +6011 3918 8897

#malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


0

“BENDA YANG BAIK PERLU DIKONGSI”
.
Alhamdulillah dapat feedback dari customer sporting. Barang baru order, sampai semalam kat tangan customer. Terus guna tak sampai 2-3 jam pakai dah nampak hasil perubahan sampai isteri puas hati. Yang dulunya 5 minit sekarang up ke 20 min.
.
Sebab apa? LGB oil mengandungi bahan semulajadi buatan tradisional orang kampong memberi ketebalan, panjang dan tahan lama.
.
.
Jadi yang belum dapatkan LGB Oil contact je bro admin, dm ataupun share comment di bawah mana2 boleh." #malamjumaat #raya2018 #teamjanna #gym #instaseleb #ubatkuat #shoei #instamalaysia #jualmurah #awekcun #minyaklintah #vmax #lelaki #gym #vscom #fazura #sariyanti #pengantinbaru #rxz #125zr #dramasangat #tv3 #kelate #matrempit #matrempitkuantan


1

オフ車欲しか〜
Vmax笑笑
やべえ次がまちどーやん
テスト忘れたい
#バイク #ツーリング #serow250 #楽しそう #うちさん #vmax #重い #にしさん #笑笑 #zeromaori


0

Là il y’a du bolidage dans l’air histoire de mourir jeune
#vmax #vmax1700 #harleydavidson #harleydavidson100thanniversary #bmw1600gt #audia1 #porschecayenne #ds3


12

ノーマルヘッドライト(暗いし位置が…)→ツインプロジェクター(位置は好みだけどとにかく暗い…)→VMG大原製マルチリフレクター(明るさはバッチリだけど位置がやっぱり…)→今回のLEDヘッドライト(明るさ、位置共にベスト)🤔
フロントとリアののバランスを模索してヘッドライト4つ目、これでしばらくいってみようかと😅👍 #vmax#vmax1200#プチカスタム#led#ヘッドライト#エンジェルリング#バイク#バイクライフ#バイクのある風景#バイクのある人生#美容師バイカー#美容師#美容師の休日#bike#bikelife#biker#motercycle#custom#hairstylist#hairdresser#beautcian#instabike#iphonex


13

انشالله💪🏼🙏
عكساتونو از طريق دايركت بفرستيد
.
👉🏻admin inista: @morteza_mvk
.
.
.

#honda#cb1300 #cb1000 #cbr1000#954#cbk750#rr1000 #rr600#hrc #yamha #r1 #r6 #vmax#1700 #fz1#fz6#yz #kawazuki #zx14 #zx12#zx10 #suzuki #bking#1340 #gsx1400
#gsxr1000#ducati
.
#عشق #موتور#سنگين
--------------------------------------------
سنگين سواران ايران قلب تپنده موتور سواري ايران


48

Movie time hehehe 🎬
#afterwork #mammamiaherewegoagain #vmax


2

Great afternoon motorcycle ride out to the Mississagi Lighthouse Meldrum Bay On.

#mississagilighthouse #meldrumbay #manitoulinisland #motorcycledestinations #yamaha #vmax #yamahavmax


0

Nice ride out with Finlay and Lee. The exhaust on Lee's 1299 is at least a match for mine. That bike has a lovely sound to it. Lovely pub out at Kemble, some nice 2 strokes and classics. #ducati #xdiavel #arrow #1299 #1099 #panigales #rgv #tdr #vmax #vtr #sp1


0