#vscomy

Instagram photos and videos

#vscomy#vsco#vscocam#vscophoto#igersmalaya#vscostyle#my_genggua#photographer#like4like#photooftheday#vscocammalaysia#vscosummer#vacoselfie#instapic#by#Napim#happyhappy#photoaday#vscoselfie#tks#insphoto#intagram#vscovietnam#photo#loveyourself#loveit#flowerslovers#girl#flashbackfriday#black#girlsgeneration

Hashtags #vscomy for Instagram

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow 👇👇👇
@Healthmalay.store1
@Healthmalay.store1
@Healthmalay.store1
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
📱 Whatsap :01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia.
#birthdaycontest #merdeka.


2

Anda pendek?
Bosan kne ejek?
Xsuka pkai high heels?
Bantut gitew?
Katik?
Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. 😂😂😂 Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya... .
.
follow 👇👇👇
@herbalbesttinggi_official
@herbalbesttinggi_official
@herbalbesttinggi_official
.
📱Whatsap : +601151387881
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia


0

Dulu raya berenam, last year raya berlima. Tahun ni tinggal berempat
.
4 orang tak cukup nak gabung jadi #megazord la gila. Part weapon dengan shield takda
.
.
.
#igers_my #igersmalaysia #vsco #vscomy #igersoftheday #igersmalaya #instagood #photooftheday #igaddict #instadaily #instamood #style #love #popular #life #LB #L4L #hipster #tflers #6sibling


0

Semoga kami di rahmati
#vaco #vscomy #tommy


2

Assalammualaikum😘
Bagi sesiapa nak cari kasut trend skrg. Nah admin nak payung satu gambar kasut yg trend waktu skrg. Kalau sapa ii yg berminat boleh tekan bio di atas.
.
👟ALPHABOUNCE ALL BLACK
.
👣37-41
.
💵RM 95
.

Maih cpt ii grap kasut ni sbb size dah tak bnyak😱 so maih cpt ii beli 🔥🔥🔥
.
#kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #networkco #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #nikeairmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #vansmalaysia


0

Assalammualaikum😘
Bagi sesiapa nak cari kasut trend skrg. Nah admin nak payung satu gambar kasut yg trend waktu skrg. Kalau sapa ii yg berminat boleh tekan bio di atas.
.
👟ALPHABOUNCE BLACK WHITE
.
👣37-41
.
💵RM 95
.

Maih cpt ii grap kasut ni sbb size dah tak bnyak😱 so maih cpt ii beli 🔥🔥🔥
.
#kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #networkco #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #nikeairmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #vansmalaysia


0

Assalammualaikum😘
Bagi sesiapa nak cari kasut trend skrg. Nah admin nak payung satu gambar kasut yg trend waktu skrg. Kalau sapa ii yg berminat boleh tekan bio di atas.
.
👟VANS OLD SKOOL
.
👣36-40
.
💵RM 60
.

Maih cpt ii grap kasut ni sbb size dah tak bnyak😱 so maih cpt ii beli 🔥🔥🔥
.
#kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #networkco #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #nikeairmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #vansmalaysia


1

Assalammualaikum😘
Bagi sesiapa nak cari kasut trend skrg. Nah admin nak payung satu gambar kasut yg trend waktu skrg. Kalau sapa ii yg berminat boleh tekan bio di atas.
.
👟VANS MAROON GUMSOLE
.
👣36-45
.
💵RM 60
.

Maih cpt ii grap kasut ni sbb size dah tak bnyak😱 so maih cpt ii beli 🔥🔥🔥
.
#kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #networkco #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #nikeairmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #vansmalaysia


0

Вы замечали, насколько может быть прекрасен город, особенно если наблюдаешь за ним с кем - то 👀 👀 #vscomy #vscospb #vscosun #vscophoto #vscocam #vscorose #saintpetersburg #


0

Hingga Hari Tua -
.
“Hingga hari tua ku,
Hingga redup cahaya ku,
Semua ku lakukakan untuk mu.

Kita kan bersama,
Habiskan usia,
Menaklukkan dunia.

Jika habis nafas ku,
Ku pergi lebih dulu,
Ingat lah semua tentang kita.
Kenanglah diriku,
Sebaikku mengenangmu”
#vsco #vscocam #vscomy #love #nowplaying


0

Di saat kau tidur, ade je yang memerhati dari jauh. thursday vibes, 21/6/18. 💯.
#shotbycanon#mobilegraphy#vscomy#lightroom#picoftheday#canon550d#potraitmode#vscocam#like4like


2

Just chilling and waiting patiently for the weekend.😌
.
📸: @neko.dkl


15

Tinggi tinggi Gunung Kinabalu. Majestic as ever! #exploreborneo


3

Gurindam makin kerap di peram, siang selubungi keparat apa kau tunggu nanti malam.
.
Semboyan kian di gendang petanda malang mahu datang, kilang sudah padam baik munajat sebelum di tendang.
.
.
.
#ootd #potd #vscocam #vsco #vscomy #vscocam_my #rakansepenjenayah #themalaya_ig #thesmart_igers #ipostprecious #igersmalaysia #igersmalaya #igersepmu #igersmy #igfeedmenarik_ #peoplescreatives #hikayat_lensa #kita_wiggers #strictlymobilegraphy #mobilegraphy #iphonegraphy #malaysiaig


0

Best pulak lepas guna NIVEA Pearl White Super Mousse. dah takpayah nak gosok - gosok tangan semata nak keluarkan buih. 😂. sebab cleanser ni memang berbuih. tangan dah sebelah luka tak boleh kena air ni. oh tak lupa juga NIVEA Pearl White Caring Whip yang membantu melembabkan wajah, buih super halus, dan membersih dari dalam. sekarang dah tak perlu risau lagi! Hanya dengan NIVEA
_

#miezasuhaini #kanvasdakwat #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #lifestyleblogger #beautyblogger #likeforlike #malaysianblogger #bloggerMY #instagram #instabeauty #instalife #bloggerlife #lifestyle #vsco #vscocam #vscomy #instavsco #vscolife #vscogrammers

_

#favfulsquad #favfulmy #NIVEA3xmoisturingfoam #pembersihbuihNIVEA3xmelembap #myNIVEA


0

We are proud to announce our sister company AME Coffee Roasters with our own range of FRESHLY ROASTED COFFEE. Get our coffees online at or in our TTDI store.
The first of the lot, will be this coffee from Colombia. This coffee has a very good mouthfeel and well rounded body, suitable for those who wants something ‘kao’ (Strong). Click our link in bio to find out more.
.
.
.
#coffee #cafe #instacoffee #coffeeaddict #coffeegram #cotd #coffeelover #coffeeholic #pouroftheday #ttdi #damansara #vscocam #vsco #vscomy #vscocoffee #igers #picoftheday #instadaily #butfirstcoffee #pourovercoffee #igersmalaysia #amecoffee #coffeeoftheday #coffeetasting #malaysiancafes #cafehopkl #cafehopmy #caffeinedaily #coffeeporn #ttdicafe


0

Just dig my photo album and found out that I did took a #selfie with the glacier! 🤩❄️ OMG thank you! (Sometimes forgetful is good lol) Definitely one very precious moment to keep! The travel video created for @golden_destinations_official Is officially up on their FB! Have you seen it? There's a lot of magical things happened throughout this 16D trip to Alaska and Canadian Rockies. Caught aurora during midnight on the cruise, dog sledding in the middle of no where and tried the freshest Alaska King Crab and etc
.
.
Comment below with at least 3 words and I will definitely check out your profile. Perhaps a shoutout too? Let me know if you like this view or want to be here! For more info check out the future tour on GD's FB #TCTravel #Alaska #mendenhallglacier
.
.
Photo taken using Nikon #D850 with 12-24mm wide lenses. Perfect for wide selfie with the beautiful scenery 🙈 #travelthroughthelenses


4

Anak babah 👨‍👦
. .
.

#snapseed #pixellab #vscomy #mobilegraphymy


0

still in raya mode. selang sehari, Acik tanya lagi "nanti kalau dah betul-betul nak kahwin, bagitau Acik awal-awal". maka berbicaralah dengan Acik bahawa si anak teruna ini tidak mempunyai calon hidup lagi. Acik tidak mahu mengalah. "Acik rasa kamu ni yang jual mahal, cuba jangan jual mahal sangat". oleh yang demikian dan demi menyahut seruan Acik, anak teruna here for sale everybody, tak jual mahal sebab takut dengan Acik. please DM if you are interested or know anyone interested. sila bantu saya akhiri kerisauan Acik.

#igdaily #igersmy #igersoftheday #igaddict #igworldclub #ignation #instagood #vsco #vscomy #vscocam #vscocamphotos #ootd #eid #ShotoniPhone


18

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lajutinggi_official.my
.
.
Mereka ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND.
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .
.
.
FOLLOW @lajutinggi_official.my
#uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams


0

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lajutinggi_official.my
.
.
Mereka ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND.
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .
.
.
FOLLOW @lajutinggi_official.my
#uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams


0

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lajutinggi_official.my
.
.
Mereka ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND.
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
📱Whatsap : +60 11-5115-9417
.
Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .
.
.
FOLLOW @lajutinggi_official.my
#uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams


1

Was this you over the Raya long break? Or are you still on a break and experiencing this 😂 Either way, hope it was filled with lots of good food, laughter and quality family time and memories ✨
Bisous,
The Petit Moi team
.
.
.
Picture by @lucydarlingshop


3

八號 /// Sin Chew Kee
📷: @lesliepng


6

sedap yana masak harini 🔥


1

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
.
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
📱 Whatsap : 0102663808
📱 official. :01131084984 📱WeChat: ubattinggisihatmalay
.
.
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now @official.kedai_ubattinggimy
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig


1

TERIMA KASIH❗️ TERIMA KASIH ❗️
.
.
Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️
.
.
Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗️
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kuching #Muar #sl1m #Langkawi #NegeriSembilan #Ahmad_Resume


1

More like your Bambam girl rather than Elastigirl ⚡️#thanksincredibles2 #empoweringwomen 💫


2

"Mengaku diri photographer tapi ambik gambar aku tak lawa pun. Nampak gemuk! .
.

Kau dah memang obesity level 3 nak nampak kurus macam mana lagi babi?

#shotoniphone #shotoniphone5s .
.
.
.
.
.

#throwbackraya #mobilegraphy #mobilegraphymy #vsco #vscocam #vscofilter #vscomy #lightroom #rawpresets #igfeedsmenarik_ #igermalaya


8

Pacific Standard Bar on the 41st floor @alilabangsar


5

Tom Ford black sunglasses keep you
looking sleek, luxurious and exclusive anywhere you go.
.
.
#focuspointmy #sunnies #sunglasses #eyewear #focuspointmalaysia #instamy #vscomy #eotd #sunniescollection #onlinestore #focuspointonlinestore #potd


1

The end of the page