#wangi

Instagram photos and videos

#wangi#parfum#bersih#laundryjakartabarat#perfume#laundry#Laundrykilo#RandoryLaundry#laundrypalem#tidakdicampur#higienis#cerah#cucigorden#murah#minyakwangi#cucibaju#cucibersih#infocitrapalem#sayajualonline#sayajual#harum#perfumemalaysia#organik#cucikilat#instababy#viral#laundryjakarta#cuciexpress#HARMONI

Hashtags #wangi for Instagram

Mencari hadiah #ISTIMEWA untuk Hari guru.
.
.
Jom bagi perfume comel ni. .
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPROMOSI๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ .
PERFUME FOR TEACHER
PERFUME UNTUK CIKGU
.
.
WANGIAN
.
.
CANTIK by BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY
GORGEOUS by VICTORIAS SECRET BOMBSHELL
.
KACAK by HUGO BOSS ENERGISE
SMART by PACO RABANNE INVICTUS
.
.
Nak bagi harga murah2 je.. Wasap 60139552418

#perfume
#perfumemurah
#wangi #comel #minyakwangi #minyakwangimurah


0

Testimoni shampoo organik aloevera... tak nak cuba ker..?? Boleh whatssap-01112063626 ataupun tekan jee link kat bio untuk info yang lebih lengkap dan dapatkan harga diskaun kasih sayang... #HSFNATURALS
#cuciCuciRambutTerawat
#shampooOrganicAloevera
#Wajibcuba
#gugur
#botak
#berbauhapak
#bercabang
#kering
#kutu
#kelemumur
#rambutkusut
#gatalkulitkepala
#organik
#homemade
#jomrawatrawat
#serum
#wangi
#bazaarpaknil
#testimoni
#sayajualonline


0

PROMO APRIL๐Ÿ˜˜
Serum DISKON 50% ??? WOW! Cocok utk semua usia yaa๐Ÿ˜
Yuk order
Selagi promo loh di bulan April ini ๐Ÿ˜

More info
Carolina
WA 081905521921
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#oriflamejogja #oriflameindonesia #oriflamemurah #produkkecantikan #produkoriflame #parfum #gratis #bodylotion #wangi #promoapril2018 #buruanorder #orderyuk #cantik #wajibcoba #sekarang #lipstick #makeup #murah #parfum #wangi #awesome #happyshopping #shopnow #shampoo #conditioner


0

Prapen/tempat pembakar dupa & Wadah gaharu
Material kayu jati pilihan
Jual Grosir dan Eceran
Pemesanan Hubungi
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
PIN BB๐Ÿ‘‰ 5E7C89DE
Tlpn/WA๐Ÿ‘‰ 082330449904
#bakhoor #bukhur #bukhoor #mabkharah #majlis #malaysia #singapore #bogor #bakhoorburner #bandung #palembang #santri #libanah #kemenyanarab #terompah #prapen #tempatdupa #oudh #mabkhara #bukhour #buhur #lubaan #sunahnabi #kalimantan #jakarta #islam #sunnah #maulidnabi #wangi


0

Murah2.. Rm10 sahaja.. Jom dapatkan sementara stock masih ada.
#dexandraperfumes #dexandra #viral #akusuka #wangi #bazarpaknil


0

Barusan di post yg irit, kalo ditambah goreng ini lg bukan menu irit lg donk ya ๐Ÿ˜ #bakkien #menukesukaan #favourite #enakk #wangi #sedapp ๐Ÿ‘


0

Nak buat hantaran ? Nak bagi hadiah kawin atau hadiah hari jadi ? tak perlu risaulah pening kepala bagai bagi jee set penjagaan rambut niee kan senang...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat dengan set penjagaan rambut nie shampoo organik + jojoba hair serum boleh whatssap -01112063626 ataupun tekan jee link kat bio...TQ

#HSFNATURALS
#CuciCucirambutTerawat
#shampoorganik
#jojobahairserum
#gugur
#botak
#berbauhapak
#bercabang
#kering
#kutu
#kelemunur
#rambutkusut
#gatalkulitkepala
#organik
#homemade
#jomrawatrambut
#wangi
#serum
#bazaarpaknil
#testimoni
#sayajualonline


0

PARFUME ORIGINAL BM
BEST SELLER !! GUCCI FLORA GLORIOUS MANDARIN.

Gucci Flora Glorious Mandarin, Paduan buah mandarin dan aroma khas Gucci memberikan ekspresi parfum yang energik dan riang. Sesuai untuk wanita yang mampu memberi inspirasi, Energik Dan Yang Menggairahkan.
Ukuran : 100 ml.
Kandungan : Mandarin, Pina colada accord, Jasmine, Creamy wood, White musk.

Yuukk Buruan Diorder !!! For More Info & Order Contact :
LINE : aqualityshop
BBM : 5851CD01

https://shopee.co.id/aqualityshop
Https://m.bukalapak.com/u/aqualityshop88

#Parfumeoriginal #parfummurah #parfum #parfume #jualparfum #wangi #harum #jualparfummurah #parfumgucci


0

Air Freshener Roasted Caramel
.

Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi.
Dan macam bau popcorn juga tau. .Kalu time lapar jaga2 ya๐Ÿ˜
Hanya RM10 sahaja.
.
.

#DexandraBera
#TeamArjunk
#Akakpepium
#AFDexandra
#AirFreshener
#RoastedCaramel
#SoFreshSoWangi
#Wangi


0

EIGHTEEN 55 Parfums "Parfum Naturels"
BEWARE Sweet Smelling Toxins in Perfume and Daily Household Products
Perfume of today are not made with real flowers. In order for perfume to be mass produced and available at affordable price, real flower essences are replaced with synthetic fragrance which are loaded with chemicals, many of which are toxic to health #perfume #naturel #brand #exclusive #healthy #nontoxic #minyakwangi #wangi #womenfashion #mensfashion #international #malaysia #blackmore #london #paris #singapore #art #passion #people #bonding #wangianmewah #wangianbangsajohor


0

TAHAN SELAMA 8 JAM! .

Gabungan bahan yang terpilih dan wangian yang lebih pekat dengan New De'Xandra memberi jaminan ketahanan selama 8 jam. Satu semburan memberi wangian yang semerbak. Tak perlu sembur banyak banyak, jimatt๐Ÿ˜† .

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai New Dexandra ni , boleh www.wasap.my/60182950002/newdexandra
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandramalaysia
#dexandragombak
#dexandraforher
#dexandraforhim
#tahanlama
#wangi
#birthdaygift
#hadiahharijadi
#hadiahanniversary
#hadiahuntuksuami
#hadiahuntukisteri
#couplegoals
#bazaria
#bazaronline
#bazarpaknil


0

Zwitsal Minyak Telon 100ml.
Harga Spesial Rp 24.500/pc

Untuk pemesanan dan info lbh lanjut hub:

Toko Gede AGS
- FB Toko Gede AGS
- Telp/line/WA 085219297900
- BB 74AB7334
- IG @gedeags
- YM tokogedeags@yahoo.co.id
- Twitter Toko Gede AGS
- www.tokogedeags.blogspot.co.id

Atau kunjungi
Samudera Residence
Cluster Discus Blok B No 1.
Sasak Panjang - Tajur Halang
Bogor 16936

#TokoGedeAGS #zwitsal #telon #unilever #promo #murah #bogor #sembako #sembakopromo #minyaktelon #wangi #bersih


0

ATASI HAMBATAN KEHAMILAN : HAID TIDAK LANCAR, KISTA, MIOM, PCOS, PENYUMBATAN TUBA FALOPI, BERAT BADAN BERLEBIH DLL...YUK BUN CEK IG KITA...SUDAH BANYAK BUNDA" YG ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฑ.Yuuk invite WA :08562505277 #mainbola#tendangan#bayinangis#ngompol#gendong#minumsusu#dudukberdua#maingame#wangi#parfum#celanapendek#celanapanjang#kaos#jacket#gaun#dreesspanjang#jalansore#makan#camilansehat#kuliner#masakantradisional#pepes#ayamgoreng#sosisgoreng#sosisbakar#baksogranat#masakanibu


2

Terimakasih bg boy sudah singgah dan belanja di Pondok parfum
.
.
Semoga wangi sepanjang waktu

#Pondokparfum#laburaku#wangi#aekkanopan#wangi#tampan#tokoparfum#indonesia#aekkanopan#medan#wonosari#viral#oleholehlabura#kotawangi#ganteng


1

Nak pastikan VS tu ori atau tak? Yang original akan ada code bawah botol tu. Selalunya yang tak ori akan ada expired date. Haaa yang kami jual ni semua original ๐Ÿ’ฏ tauuuuuโ—๏ธ
.
Kenapa murah? Sebab kami ambik direct dari kilang. Sebab tu jual murah murah je, kami sayang customer @littlestar.closet ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
Whatsapp 0164099004 untuk order ๐Ÿ˜˜


1

Udah tau belum kalau ini bener" bisa bikin kulit jadi lebih cerah, kaya di foto ini hasil pemakain. Gak ada edit" apapun, ini real.
Mantap kali nii, harganya?
Wuh jangam ditanya, 70.000 aja kok sisnyaa bisa pakai ini.
Dari 350.009 lagi๐Ÿ˜Œ .
Exp 06/2018 tapi masih aman digunakan 10 bulan kedepan (6 okt)

Fungsinya?!
Mengangkat debu dan kotoran yang menempel pada tubuh kita, bukan untuk wajah ya. Mencerahkan dan mengembalikan kulit wajah yang mulai kusam.
.
Normal 350.000
Now 70.000

ORDER KONTAK BIO๐ŸŒธ

#Jualan#bogor#jasatitip#bodyshop#bukanreject#masihbagus#bagus#bodyshop#masker#pembersihkulit#parfum#perawatan#kulit#muka#glowing#naturerepublic#yummy#murah#meriah#wangi#parfum#edt#cowok#cewek#instamatte#thebodyshop#murah#bukanpalsu#primer#menahan#minyak#alis#pincil


0

Malem malem gini udh pada nyetrika blm?
.
Nihh kita punya ramuan ampuh untuk pelicin pakaian dan pewangi pakaian. Dijamin baju kamu wangi sepanjang hari aroma SAKURA
.
Dipasaran harganya 20rb/250ml
.
Disini kita kasih harga 10rb/250ml
.
Masih kemahalan? Tenang aja kak, kalo ambil banyak, kita kasih diskon lebih gila lagi, plus gratis ongkir bekasi dan cibubur
.
Kenapa harus belanja di CERAH SAGO?
.
๐Ÿ“Œ MURAH
๐Ÿ“Œ KUALITAS OKE
๐Ÿ“Œ HOME INDUSTRI
๐Ÿ“Œ GRATIS ONGKIR BEKASI DAN CIBUBUR

buruan di order, sebelum kehabisan, reseller welcome, info pemesanan :
โ˜Ž๏ธ 082312378919 (aldo) WA
๐Ÿ“จ cerahsago@gmail.com

#pelicin #pewangilaundry #pakaian #laundry #homeindustry #murah #meriah #bekasi #cibubur #gratisongkir #homeindustri #anakindonesia #kreatif #jakarta #jabodetabek #jawabarat #harum #wangi #pakaian #setrika


0

PROMO APRIL๐Ÿ˜˜
Saatnya bergaya?? Hanya 499.000 ? Hayo produk apa yaa yg kekinian dri oriflame?
Yuk order
Selagi promo loh di bulan April ini ๐Ÿ˜

More info
Carolina
WA 081905521921
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#oriflamejogja #oriflameindonesia #oriflamemurah #produkkecantikan #produkoriflame #parfum #gratis #bodylotion #wangi #promoapril2018 #buruanorder #orderyuk #cantik #wajibcoba #sekarang #lipstick #makeup #murah #parfum #wangi #awesome #happyshopping #shopnow #shampoo #conditioner


1

Wangi Creek at the top of the falls, Litchfield national park NT.


1

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU faraalipbutter in ORCHID VANILLA?
.
ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan.
.
๐ŸŒธArgan Oil

nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan.
.
๐ŸŒธShea Butter
berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
๐ŸŒธVitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
๐ŸŒธOrchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.

#faraalipbutter #lipstick๐Ÿ’„ #organiclipstick #orchidvanilla #mesrasolat #mesrawuduk #wangi #bibirsihatmenawan #bibirlembab #bibirsihat #bibirbermasalah #bibirmenggelupas #bibirkeringpecah #bibirgelap #bazaar #sayajual #sayajualonline


0

Siang ke malam semua orang nak segar, nak wangi. Setuju???? Antara koleksi perfume vendor terbaru kami, Enisya perfume. Harga mampu milik tapi bau dia wangi yakmat๐Ÿ˜˜

Nak wangi cecepat wasap kami ke 0132725881. Rega mur mur je RM25 saiz 35 ml ke RM45 untuk saiz 100ml taw

#minyakwangi #wangi #perfume #butikvendordaliajamil #shahalam


0

Siang ke malam semua orang nak segar, nak wangi. Setuju???? Antara koleksi perfume vendor terbaru kami, Enisya perfume. Harga mampu milik tapi bau dia wangi yakmat๐Ÿ˜˜

Nak wangi cecepat wasap kami ke 0132725881. Rega mur mur je RM25 saiz 35 ml ke RM45 untuk saiz 100ml taw

#minyakwangi #wangi #perfume #butikvendordaliajamil #shahalam


0

PUTIH, KETAT, MONTOXX, SIHAT DALAMAN
.
Sesetengah kaum hawa tak suka mkn jamu.. Yela masih muda boleh la tak nk mkn jamu bagaikan.. .
Abis tu kalo dh kawen dh ad ank pn xnk mkn jamu ke? Alasan jamu xsdp, pahit.. Nnt cik abg komplen itu ini awk jgk yg sentap..
.
So jom amalkn jamu dr skg supaya bila dh ad ank body kita kekal awet muda.. Maintain cun..
.
.
Sape yg ada masalah:
Sukar hamil?
Period xteratur?
Senggugut?
Keputihan melampau?
Masaalah dalam rahim?
.
Dh cuba rawat dgn puteh montoxx x?
.
Kalo blom, jom cuba.
. .
๐Ÿ’ฅKELEBIHAN PRODUK๐Ÿ’ฅ
.
โ€ข Menegangkan tisu faraj yang longgar
โ€ข Anti penuaan
โ€ข Menganjalkan payudara
โ€ข Mencerahkan kulit termasuk kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan
โ€ข Membantu masalah dalaman wanita
โ€ข Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid
โ€ข Mengimbang, membina, dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita โ€ข Melangsingkan badan dengan membantu dalam menegangkan otot-otot
โ€ข Mengembalikan kecergasan selepas bersalin
โ€ข Menjadikan kulit lebih cerah, mulus, anjal dan gebu
โ€ข Memutihkan gigi dan menguatkan kuku.

www.wasap.my/60162357284/pmx
.
www.wasap.my/60162357284/pmx
.
#putehmontoxx #putihseluruhbadan #harikshop #jamumodenuntukwanita #ketatketat #anakdara
#keputihan #senggugut
#ketat #ketatdara #shoppingonline #jamu #putihgebu #merawatkeputihanmissv #senggugut #keputihangatal #periodproblems #inginhamilsehat #missvketat #wangi #bigboobsproblems #seksii #awekmelayu #cendol #ubatbesartetek


1

PERBEZAAN SKIN POTION SERUM & SKIN POTION OIL ? โ€ข Fahamkan dulu perbezaan kedua produk ni tau .

SKIN POTION SERUM by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis gel.
๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit(tona tidak sekata, parut , jerawat/jeragat dan Pori terbuka)
๐Ÿƒ Kulit nampak lebih sihat dan tak kusam. ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aqua, Vitamin E Essential Oil, Vitamin E Beads, Witch Hazel Extract, Hyaluronic Acid, Pink Guava Extract.

SKIN POTION OIL by ILEESH :
๐Ÿƒ Tekstur jenis minyak. ๐Ÿƒ Difomulasikan kaya dengan bahan untuk merawat masalah kulit berjerawat , masalah parut dan membantu kulit muka (melembapkan, kulit kusam, Pori terbuka). ๐Ÿ’ฆ Bahan utama ; Aprikot Oil, Argan Oil & Rose Petal Oil. .

Step Skin Potion Serum + Skin Potion Oil dalam routine : โœจ Cleanser > Toner > Skin Potion Serum > Skin Potion Oil > Moisturizer > Sunblock (waktu siang). .

P/s : Nak kesan letup, guna dua produk ni ๐Ÿ‘๐Ÿป.
Ramai sangat ambil Set Combo SPO & SPS ni . Seriously , sangat best dan selamat .
.
#muabella #vitcpowder #hmpfoundation #hmpconceler #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimoniskinpotionoil #testomonivitcpowder #wangi #serumoil #multiuseoil #jerawat #skincare #aidajebat #mirafilzah #fattzura #baazarpaknil #sitiaafiyah #baazaronline #moodrepubliktour #minyakseriwajah #sariyanti #ctdk #aurainsta #skinpotionserum #ayerlanas #paidreview #skinpotionoilbyileesh


0

ASI sehat dan baik untuk, nutrisi, pertumbuhan dan kesehatan si baby๐Ÿ‘ถ๐Ÿšผ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil.? Atau mempunyai keluhan
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Yuk cek contac. Kami
Konsultasi gratis

Follow juga ๐Ÿ‘‰@mutiara.promil
follow juga ๐Ÿ‘‰@mutiara.promil
follow juga ๐Ÿ‘‰@mutiara.promil
โž–โž–โž–โž–โž–โž– โž–โž–โž–โž–โž– โž–
............................................................
http://bit.ly/mutiaraPromil
http://bit.ly/mutiaraPromil
http://bit.ly/mutiaraPromil
............................................................
๐ŸฅWA 085713701107
๐ŸฅPin BBM DE296b82
............................................................


2

Hai.. nak share dengan korang semua..
Sekarang ni ada Promosi tau untuk Produk The Scent

Fabric Perfume : Hilangkan masalah bau hapak pada semua jeni fabrik. bau dia wangi giller dan best sangat.
Winkle Spray : Hilangkan kedut pada pakaian tanpa perlu gunakan Seterika. Sangat seuai untuk orang yang tak berapa nak rajin seterika baju

Harga asal :
- Fabric Perfume botol merah ~ RM29.90
- Winkle Spray ~ RM29.90
- Fabric Perfume botol putih (for women) ~ RM37.90
- Fabric Perfume botol hitam (for men) ~RM37.90

Dan sekarang kita nak bagi harga Promos +Free Gift lagi tu.. ~ Jika berminat boleh terus pm/wasap saya

www.wasap.my/601139915185
www.wasap.my/601139915185
www.wasap.my/601139915185

STOK TERHAD TAU !!!
.
#sale
#travel
#wangi
#spray
#perfume
#gift
#present


0

NEW PRODUCT HWI !!! Sttttttttt..... NES V ada soulmatenya lohhhh... Yess, *Prime-V Feminine Hygiene Wash with Active Sirih Extract* *(Prime-V)* kini hadir untuk Anda.

Bukan rahasia lagi kalo kesehatan miss v merupakan hal terpenting bagi seorang wanita.. hhmmm, tapi bagaimana kalau keputihan menyerang, bau tidak sedap dan gatal di organ penting ini menyerangggg.... OHH NOOOOO!!!!!...
Jangan sampai dehh... sekarang ada solusi luar dalam untuk mengatasinya... Yuppss, Nes V membantu dari dalam dan Prime-V dari luar biar maksimal

Prime-V, Produk khusus pembersih kewanitaan yang terbuat dari bahan alami yang membantu mencegah keputihan, gatal, bau tak sedap dan rasa tidak nyaman di daerah kewanitaan.

Kenapa harus Prime-V?? - pH balanced sesuai pH alami organ kewanitaan - Paraben Free
Yukkk ngantriii produk terbaru HWI,, jangan sampai kehabisannn ๐Ÿ˜‰
Chat me

#sabunwanita #sabunkewanitaan #pembersihkewanitaan #primev #nesv #primevhwi #produkbaruhwi #sabun #mandi #bersih #keset #missv #wangi #harum #missvwqangikeset #phbalance #hwimedan #olshophwimedan #hwijakarta


0

Admin throwback..
Sekitar Zuan perfume talk pada jumaat 20/4/2018 jam 8.30 malam..
.
.
Terima kasih pada yang hadir..
Terima kasih pada yang baru jadi egent...
Terima kasih pada yang tambah stock lagi..
.
Alhamdulillah syukur semua berjalan lancar๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
In shaa Allah jumpa di zuan perfume talk akan dtg pula๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom cepat2 beli #zuanperfume
Stokis batu pahat da restock 150 kotakk utk anda!!...
.
#zuanperfume #perfume #wangi
#tahanlama #halal #sahjakim
#jombelidengansaya #stokisbatupahat @azwansatar
@twinmarissa @mimirahayu @twinmarissa_truelove @batupahat...
.
.
#twinmarissa_boutique_truelove๐Ÿ‘š๐Ÿ‘—๐Ÿ‘š๐Ÿ‘— @twinmarissa_truelove


0

Assalamualaikum & Salam sejahtera ..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ“ฃ
Ni..nak habaq kat hangpa semua Shawlperfume pakai 2 -3 bulan xhabis weii...gila jimat duit..๐Ÿ˜(50ml &100ml)
Beli perfume 4ml untuk hangpa selit celah handbeg, poket...tudiaaa... lekaihhh order.
hangpa boleh pilih sampai 40 jenis wangian..semua top2 n wangi2 belaka habaq hg!!๐Ÿ˜ Apa dok terkebil kebil mata tu๐Ÿ˜ฒ...whatapps skrg untuk pertanyaan dan pembelian. ๐Ÿ“ŒNak pesan lagi..jgn dok simpan peram promosi ni sorang2... click & share bg kawan2 hangpa..biaq semua wangi2 belaka.. 30ml = RM39.90
50ml = RM55.00
100ml = RM90.00
Complete set pen (5 in 1) = RM45.00
Pen spray (9ml) = RM12.00
Roll on (4ml) = RM6.00 "picit - picit, wangi satu badan" ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– WHATAPPS 01139915185

#perfume
#wangi
#shawlperfume
#sayajual
#MEN
#WOMEN
#EAUDEPARFUME
#MINYAKWANGI


0

Kenapa IM Parfume menjadi pilihan bisnis saat ini atau hanya jadi pemakai saja ??? 1. #Parfum sudah menjadi kebutuhan
2. #IM Parfum, bibit impor
3. #Wangi tahan lama
4. #90% Mirip parfum ori
5. #Aman & nyaman dikulit dan pakain
6.# Modal digaransi 100% :
- bisa tukar aroma
- bisa balikin barang, uang kembali
7. #Dapat dikerjakan secara online
8. #Bisa dropship
9. #Mendapat bimbingan bisnis dan good team player
10. #Harga stabil
11. #Ukuran botol parfum ideal 35ml, mudah dibawa keman6a - mana
12. #Sudah berjalan 6 tahun
13. #Ribuan testimoni yang sudah membuktikan kualitas IM Parfum
14. #Dapat digunakan untuk ibadah, karena menggunakan pelarut absolute, bukan alkohol
Minat; hub;
#WA: dani. 087876015421
#facebook:@DANI DHE'KHA


0

Alhamdulillah semakin banyak yang terbantu cepat hamil dan sehat dengan promil kami, semoga jadi inspirasi pada bunda yang belum mempunyai momongan
AMAZING progam โ€Œ๏ผจ๏ผก๏ผญ๏ผฉ๏ผฌ yang sudah terbukti keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia apapun masalahnya seperti :
Siklus haid kacau
Keputihan
PCOS
Penyumbatan Tuba
Miom
Kista
Kegemukan
Rahim retro
Diabet
Kanker
Verikokel
Hypertiroid
Sperma ENCER
Azoospermia
Torch
Oligoteratozoospermia
Oligospermia dll..
๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, dan program hamil
๏ธโœ”๏ธ contact person :
๐Ÿ‘‰WA 083869669249
๐Ÿ‘‰ Pin Bbm D7AA8A5A


2

Olyntia Perfume by Shamsul Ghau Ghau
---------------
โ™ฅ๏ธUmmar - bau maskulin yang soft dan tidak terlalu strong serta tahan lama. Boleh dibawa ke gim, bermain futsal, lepak di mamak serta yang paling penting boleh dibawa solat. Packaging yang cantik boleh dibuat hadiah dan hantaran
โ™ฅ๏ธQaseh - bau sweet lembut dan segar. Boleh dibawa tengok wayang, pergi pasar, beriadah, main boling dan yang paling penting boleh dibawa solat. Sangat cantik dijadikan koleksi sendiri dan hadiah untuk orang tersayang
-
RM69.00 each
Add
RM10.00 West Malaysia
RM14.00 Sabah Sarawak
---------------
Whatsapp sekarang!
0192823355

#sayajual #sayajualonline #minyakwangimalaysia #minyakwangi #bukitjalil #seripetaling #sungaibesi #wangi #ghaughaubaudia #perfumemalaysia #bandartasikselatan #hantaran #hariibu #kahwin #tunang #sayajualonline #madeinmalaysia #barangbuatanmalaysia #produkmalaysia #lakefields #deliverysungaibesi #deliverybandartasikselatan #upnm #kemsungaibesi #msn #majlissukannegara #tentera #askar #stadiumhoki #komplekssukannegara #masjidseripetaling


0

Alhamdulillah..
Nama : *Bunda Diah*
Alamat: *Lampung*
Usia : Istri (24th) & Suami (28th)
Keluhan : Riwayat KB, Haid Tdk Teratur, Infeksi Didinding Rahim
Konsumsi Herbal : *1 Paket Herbal BEE*

Dengan sekian banyaknya testi akan keampuhan herbal BEE, *masihkah bunda enggan mengeluarkan materi yg memang terbilang tidak sedikit*. Namun, *itu semua hanya untuk menghadirkan sang buah hati ayah bunda* ๐Ÿ˜˜

Yuk bunda, maksimalkan promil bunda bersama kami, buang semua ragu di benak & hati bunda, *YAKINKAN* diri bunda bahwa bunda juga bisa seperti beliau yg lebih dulu POSITIF ๐Ÿ‘ช *Salam โœŒ๏ธ garis merah*


1

Promo bulan ini!!!
Setiap pembelian Miss Giordani Parfum,
Rp. 369.000 ( harga normal Rp. 579.000 )
Bisa membeli 1 pcs Perfummed Body Lotion Miss Giordani seharga Rp. 29.900 ( harga normal 119.000 )
.
.
#perfummed#parfum#lotion#bodilotion#pecintaparfum#perfummedaddict#wangi#harum#instaphoto#instadaily#instapict#instashoot#fujiphotography#fujifilmxa3#septiprasetya2018


0

RAMBUT WANGI, TAK GATAL LAGI

Cuba bayangkan bila di bawah terik mentari berjalan tengah hari tadi. Dengan rambut melekit tergaru sana sini. Balik rumah dapat #MANJAKAN #DIRI ibarat berada berkunjung ke #SPA.

Sambil #MENGURUT mesra rambut ketika mandi dengan bauan ibarat #AROMATERAPI menambah suasana #DAMAI dan #HARMONI

Selesai mandi, rambut disisir #RAPI sambil diiringi alunan muzik #BALI selepas dioleskan minyak perapi.
Rambut #WANGI & tak #GATAL lagi dengan #SHAMPOO #BUNGA #RAYA #PLUS dan #SEVENIS #HAIR #OIL =================================== ๐ŸŒž *SYAMPOO BUNGA RAYA* ๐ŸŒž
โœ”๏ธDirumuskan khas untuk merawat rambut gugur dan gatal kepala ekslusif untuk wanita yang bertudung. โœ”๏ธBertindak sebagai anti-kelemumur
โœ”๏ธMengawal kelembapan kulit kepala supaya tidak kering dan berminyak, โœ”๏ธMenyejukkan dan menyegarkan kulit kepala. โœ”๏ธMengelakkan rambut bercabang
โœ”๏ธMelebatkan, menghitamkan & melembutkan rambut
โค๏ธSyampoo Bunga Raya 500ml - Rm39 ๐ŸŒž *SEVENIS HAIR OIL* ๐ŸŒž
โœ”๏ธMembantu menjadikan RAMBUT lebih SIHAT dan KUAT
โœ”๏ธRambut jadi lebih BERSINAR
โœ”๏ธMengelakkan dari KEGATALAN dan RAMBUT GUGUR.
โค๏ธSevenis Oil Hair 150ml - RM29

Selamat tinggal rambut #KUSAM.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kami bawakan rawatan #SALUN ke rumah anda! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakbyMhamsb
#SantaiPetang
#RawatanRambut
#PenjagaanRambut
#TerapiRambut
#HariPanas
#KepalaBerpeluh
#SpaAtHome
#SpaDiRumah


0

RAMBUT WANGI, TAK GATAL LAGI

Cuba bayangkan bila di bawah terik mentari berjalan tengah hari tadi. Dengan rambut melekit tergaru sana sini. Balik rumah dapat #MANJAKAN #DIRI ibarat berada berkunjung ke #SPA.

Sambil #MENGURUT mesra rambut ketika mandi dengan bauan ibarat #AROMATERAPI menambah suasana #DAMAI dan #HARMONI

Selesai mandi, rambut disisir #RAPI sambil diiringi alunan muzik #BALI selepas dioleskan minyak perapi.
Rambut #WANGI & tak #GATAL lagi dengan #SHAMPOO #BUNGA #RAYA #PLUS dan #SEVENIS #HAIR #OIL =================================== ๐ŸŒž *SYAMPOO BUNGA RAYA* ๐ŸŒž
โœ”๏ธDirumuskan khas untuk merawat rambut gugur dan gatal kepala ekslusif untuk wanita yang bertudung. โœ”๏ธBertindak sebagai anti-kelemumur
โœ”๏ธMengawal kelembapan kulit kepala supaya tidak kering dan berminyak, โœ”๏ธMenyejukkan dan menyegarkan kulit kepala. โœ”๏ธMengelakkan rambut bercabang
โœ”๏ธMelebatkan, menghitamkan & melembutkan rambut
โค๏ธSyampoo Bunga Raya 500ml - Rm39 ๐ŸŒž *SEVENIS HAIR OIL* ๐ŸŒž
โœ”๏ธMembantu menjadikan RAMBUT lebih SIHAT dan KUAT
โœ”๏ธRambut jadi lebih BERSINAR
โœ”๏ธMengelakkan dari KEGATALAN dan RAMBUT GUGUR.
โค๏ธSevenis Oil Hair 150ml - RM29

Selamat tinggal rambut #KUSAM.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kami bawakan rawatan #SALUN ke rumah anda! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakbyMhamsb
#SantaiPetang
#RawatanRambut
#PenjagaanRambut
#TerapiRambut
#HariPanas
#KepalaBerpeluh
#SpaAtHome
#SpaDiRumah


0

RAMBUT WANGI, TAK GATAL LAGI

Cuba bayangkan bila di bawah terik mentari berjalan tengah hari tadi. Dengan rambut melekit tergaru sana sini. Balik rumah dapat #MANJAKAN #DIRI ibarat berada berkunjung ke #SPA.

Sambil #MENGURUT mesra rambut ketika mandi dengan bauan ibarat #AROMATERAPI menambah suasana #DAMAI dan #HARMONI

Selesai mandi, rambut disisir #RAPI sambil diiringi alunan muzik #BALI selepas dioleskan minyak perapi.
Rambut #WANGI & tak #GATAL lagi dengan #SHAMPOO #BUNGA #RAYA #PLUS dan #SEVENIS #HAIR #OIL =================================== ๐ŸŒž *SYAMPOO BUNGA RAYA* ๐ŸŒž
โœ”๏ธDirumuskan khas untuk merawat rambut gugur dan gatal kepala ekslusif untuk wanita yang bertudung. โœ”๏ธBertindak sebagai anti-kelemumur
โœ”๏ธMengawal kelembapan kulit kepala supaya tidak kering dan berminyak, โœ”๏ธMenyejukkan dan menyegarkan kulit kepala. โœ”๏ธMengelakkan rambut bercabang
โœ”๏ธMelebatkan, menghitamkan & melembutkan rambut
โค๏ธSyampoo Bunga Raya 500ml - Rm39 ๐ŸŒž *SEVENIS HAIR OIL* ๐ŸŒž
โœ”๏ธMembantu menjadikan RAMBUT lebih SIHAT dan KUAT
โœ”๏ธRambut jadi lebih BERSINAR
โœ”๏ธMengelakkan dari KEGATALAN dan RAMBUT GUGUR.
โค๏ธSevenis Oil Hair 150ml - RM29

Selamat tinggal rambut #KUSAM.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kami bawakan rawatan #SALUN ke rumah anda! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my
==> http://60193392160TeamAsmak.wasap.my

#AsmakbyMhamsb
#SantaiPetang
#RawatanRambut
#PenjagaanRambut
#TerapiRambut
#HariPanas
#KepalaBerpeluh
#SpaAtHome
#SpaDiRumah


0

Lagi mudah kalau kita join bisnes yang HQ sentiasa buat marketing.

Alhamdulilah..Nurraysa sekarang dah ramai orang kenal.. Iklan tv ada, radio,billboard,paper..banyak lagi la.

So untuk sape2 yang nak join bisnes produk nurraysa dengan modal serendah RM 20 sangat2 berbaloi pelaburan uolls tau.

#serimenantibeauty
#kolagen
#wangi
#jelita
#kecantikan
#organik
#skincareorganik
#suplimen
#cantikmenawan
#cantikalami
#kulitbersih
#kulitmulus
#nurraysahq
#NSPbandarseriputra
#dropshipdiperlukan
#NEPdiperlukan
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#UsahawanJutawan
#kecantikanbandarseriputra
#bukitmahkota
#bandarseriputra
#ukm
#kuis
#bangi


0

Cari parfum Berkualitas dengan harga yang terjangkau?
Di TRENDS PARFUME aja

Segera Kunjungi Trends Parfume terdekat dikota Anda sekarang juga

Info & pemesanan
Wa: 087823056725

Selamat sore
Salam Trends Lovers
ยฐ
ยฐ
ยฐ
#parfum #perfumery #parfumkeren #parfumidaman #specialparfume #parfumelegan #parfumemurah #parfumbandung #parfumeimport #grosirparfume #parfumwanita #parfumpria #aromatherapy #premiumquality #parfumepremium #parfumesuper #harum #wangi #internationalfragrance #fragrance #trendsparfume #trendsparfumebandung #trendslovers #trendsparfumeksis #batujajar #cimahi #bandung #bandungjuara #bandungbarat #jawabarat


0

Pening cari perfume berkualiti dan wangi?

Dapatkan minyak che ta di sini. Setaraf antarabangsa dan dikenali

Wasap kami di 0132725881 untuk sebotol Precious hari ini. Beli sekarang boleh tahan sehingga Aidilfitri

#preciousperfume #minyakwangi #minyakwangicheta #wangi #murahje


0

Pening cari perfume berkualiti dan wangi?

Dapatkan minyak che ta di sini. Setaraf antarabangsa dan dikenali

Wasap kami di 0132725881 untuk sebotol Precious hari ini. Beli sekarang boleh tahan sehingga Aidilfitri

#preciousperfume #minyakwangi #minyakwangicheta #wangi #murahje


0

" FUHH! MURAH GILA harga borong minimum 5 botol โฃ๏ธ"
.
1. Dunhill Desire Blue by Dunhill(Men)
2. Acqua Di Gio by Giorgio Armani(Men)
3. One Million by Paco Rabanne(Men)
4.CK Ethernity (Men)
5. Gucci Flora(Women)
6. Bombshell by Victoria's Secret(Women)
7. Apple Blossom by Body Shop(Women)
8. La Vie Est Belle by Lancome(Women)
9.Forbidden Rosen by Avril Lavinge(women)
.
Whatsapp terus 017-7973825
.
#perfumehalal #perfume #perfumetahanlama #perfumeonline #pewangikeretamurah #pewangikeretamalaysia #perfumebadanmurah #perfumebadanmalaysia #perfumemalaysia #doubletap #seksi #wangi #bisnesonline #modalmurah #bisnesmodalmurah #bisnesonlinemodalmurah #supplierperfume #perfumebadanmurah #bodyperfume #bodyperfumemurah #perfumeborong #likeforlike #followforfollow #sayajualperfume #perfumemalaysia #minyakwangimurah #perfumepoket #mfperfume #sayajual


1

๐ŸŽ Fuyo slime ----------------------------------------------------------------------------
โ™กBisa pilih colour fav
โ™กBisa pilih esens (wangi)
โ™กstok 1kg
----------------------------------------------------------------------------order?dm langsung
Recomended colour fuyo fanta ๐Ÿ˜˜

#slime #fuyoslime #factoryslime.idn #slimeolshop #squishy #wangi #coloufav


0

Solusi tepat untuk anda yang tidak memiliki waktu mengurus pakaian kotor.
Setiap proses kami cek dan hitung setiap pcs pakaian anda #RandoryLaundry #Laundrykilo #laundry #laundryjakartabarat #laundrypalem #infocitrapalem #infopalem #tamansurya3 #tamansurya #bersih #tidakdicampur #higienis #wangi #cerah #cucigorden #cucibaju #cucibersih


0

Solusi tepat untuk anda yang tidak memiliki waktu mengurus pakaian kotor.
Setiap proses kami cek dan hitung setiap pcs pakaian anda #RandoryLaundry #Laundrykilo #laundry #laundryjakartabarat #laundrypalem #infocitrapalem #infopalem #tamansurya3 #tamansurya #bersih #tidakdicampur #higienis #wangi #cerah #cucigorden


0

Solusi tepat untuk anda yang tidak memiliki waktu mengurus pakaian kotor.
Setiap proses kami cek dan hitung setiap pcs pakaian anda #RandoryLaundry #Laundrykilo #laundry #laundryjakartabarat #laundrypalem #infocitrapalem #infopalem #tamansurya3 #tamansurya #bersih #tidakdicampur #higienis #wangi #cerah #cucigorden


0

Kami melayani juga untuk proses cuci per pcs untuk hasil lebih maksimal.
Setiap proses kami cek dan hitung setiap pcs pakaian anda #RandoryLaundry #Laundrykilo #laundry #laundryjakartabarat #laundrypalem #laundryjakartabarat #laundryjakarta #bersih #tidakdicampur #higienis #wangi #cerah #cucigorden #cucibaju #cucibersih #cucikilat #cuciexpress #cuciboneka


0

The end of the page