#wangiantahanlama

Instagram photos and videos

#wangiantahanlama#dexandra#perfumecollection#dexandraperfume#wangian#perfumemurah#wangianmewah#perfumedexandrateamfeya#perfume#airfresherdexandra#wangiankereta#dexandrakotabharu#airfreshers#dexandrakelantan#bodyodourless#rayadahdekat#dexandramurah#hargapromo#hargamurah#dexandramalaysia#penperfume#fluerperfumekereta

Hashtags #wangiantahanlama for Instagram

ANDA PERLU PILIH
THE LAB BODY MIST LIMITED EDITION . πŸ’πŸ’‹
.
.
sebuah body mist yg lain dari yg lain .
.
.
Kita guna pati minyak wangi AURA gabungan bau bunga-bungaan dan buah-buahan yg sgt wangi. - kegemaran semua wanita β—οΈπŸ‘„
.
.
Bau wangi ini akn menaikkan aura si pemakai.
🌹 Aura romantis. 🌹Aura elegan. 🌹Aura setia.
🌹 Aura berani . 🌹Aura positif 🌹Aura rajin πŸ˜‰
.
.
Wangian #thelabbodymist hanya Rm29.90 sahaja utk sebotol.
.
.
Boleh whatsapp saya utk dapatkan pilihan wangian( saya boleh tolong pilihkan 😘) n tekan link kat dibio πŸ“² 01112330062
.
.
#fragrance
#bauwangi #nakwangi #kulitcantik #hairspray #bodyspraymurah #bodycare #bodymist #bodymistmurah #nurTLBM #nurthelabparfum_catalog #wangianmesrasolat #wangiantahanlama #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #igshopmalaysia #igshopmurah #igersmy #sayajualbodymist #sayajualperfume #perfumeoriginal #perfumemurah


1

TESTIMONI PELANGGAN Olfactory Perfume 😍
.
Bukan sekadar wangi jer, malah sekali sembur je terus diri tu dipuji. Hehe
.
#OlfactoryFragrance
#PatiFromFrance
#perfumemurahmalaysia
#Bodyperfume
#Wangiantahanlama
#Olfactoryperfume
#wangianeksklusif


0

TESTIMONI PELANGGAN Olfactory Perfume 😍
.
Bukan sekadar wangi jer, malah sekali sembur je terus diri tu dipuji. Hehe
.
#OlfactoryFragrance
#PatiFromFrance
#perfumemurahmalaysia
#Bodyperfume
#Wangiantahanlama
#Olfactoryperfume
#wangianeksklusif


0

TESTIMONI PELANGGAN Olfactory Perfume 😍
.
Bukan sekadar wangi jer, malah sekali sembur je terus diri tu dipuji. Hehe
.
#OlfactoryFragrance
#PatiFromFrance
#perfumemurahmalaysia
#Bodyperfume
#Wangiantahanlama
#Olfactoryperfume
#wangianeksklusif


0

#bodymistmurah πŸ’
.
.
Hai awak2 semua jom try The Lab Body Mist : wangian segar sepanjang hari ❀️
.
.
Uolls boleh pilih bau yg uols suka & then sembur dimana2 shj uols berada 😊
.
.
RM 29.90 exc pos | 120ml
COD : area negeri sembilan / bangi / serdang .
.
πŸ“² 01112330062
.
.
#nurTLBM #nurTLP #nurthelabparfum_catalog #perfumemurah #bodymist #bodyspray #perfumewanita #produkkecantikanwanita #sprayrambut #bodyspraymurah #parfum #cologne #kosmetikmurah #spamalaysia #negerisembilandarulkhusus #produkwangian #wangiantahanlama #wangianmesrasolat


0

Akak memang cantik, bergaya. Tapi kalau di kena kan dengan wangian Dexandra kompem lagi bertambah manis, berdedikasi dan elegan.
.
#dexandrabaruexclusive
#letpassionleadyou
#wangiantahanlama
#lebihwangi
#lebihmeletops


0

Parfum Cinta Pemikat Lawan Jenis Choirose
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

Parfum Choirose original yang disediakan oleh rumah parfum choirose satu-satunya yang ada di Indonesia. Parfum ini banyak disukai oleh semua kalangan sehingga menjadikan parfum choirose sebagai parfum kelas atas yang bisa di beli oleh siapapun. Choirose Parfum atau parfum cinta jika aroma wanginya tercium oleh lawan jenisnya maka akan menyebabkan rasa suka,naksir, bahkan jatuh cinta.

Parfum Wangi ini membuat orang-orang yang ada disekitar anda merasa nyaman,dan akan bertanya-tanyaΒ  kamu pakai parfum apa sih kok wanginya enak banget,pasti mahal yaa !!. Parfum Choirose tidak semahal yang dibayangkan,seandainya parfum ini dijual denganΒ  600ribu masih pantas,namun parfum choirose ini dijual denganΒ  120ribu saja dengan ukuran 55 ml disertai dengan box cantik menjadikan Parfum Choirose mewah dan elegan.

Parfum Choirose ini selain dipakai sendiri juga cocok sebagai hadiah ulang tahun,hadiah buat kekasih dll. So,sudahkah anda mencoba Choirose Parfume ?

#parfumcinta #parfumchoirose #wangiantahanlama #sayangku #parfummawar #kemejapasangan #perangsangspray #eaudeparfum #parfumchloe #parfumdior #berkah #suamiistri #kulinerbandung#jambiku.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


0

Kita semua tahu kelebihan meminum green tea kepada kesihatan tubuh badan. Tapi tahukah anda, haruman green tea juga memberi manfaat kepada minda anda?

Uniknya green tea sebagai aroma terapi, ia membuatkan penggunanya relaks tapi pada masa yang sama celik dan alert, tak seperti aroma lain (contoh, Chamomile dan Lavender). Terapi aroma green tea amat membantu jika anda perlu mengurangkan stress, terutamanya mereka yang selalu je naik darah masa kerja 😁

Jadi, dapatkanlah ketenangan sikit dalam hari kerja anda dengan Green Tea #DexandraAirFreshener ni ya . Nak satu boleh PM saya :) #dexandrabylovelybites2u
#dexandraperfume
#wangiantahanlama
#wangiankehidupan
#airfreshenerbydexandra


0

Dynamic Series by Dexandra... Assalamualaikum Dan selamat pagi.... Pagi-pagi nak tanya orang yang pergi office, pakai perfume ape yer hari ni ??? Hehehe... kalo confuse nak pilih, jom Nawa suggest few selection dari Dynamic Series by Dexandra.

Dynamic Series ni sesuai untuk yang aktif dan bertenaga, kesegaran yang tahan lebih lama.. bagi yang banyak keluar pergi site tu kan, spray perfume dari series ni, confirm segar dan yakin jer dari pagi sampai malam.. Nak tau lagi ape yang best ? Meh pm Nawa yer... 019-2258310

#dexandrabylovelybites2u
#dexandraperfume
#wangiantahanlama
#wangiankehidupan


0

#miniatureperfume ni ramai peminatnya.. Biasanya ramai yang order 10 botol terus untuk jimat kos penghantaran. Ada jugak yang order 30 botol terus... #senang tukar-tukar bau katanya... 1 hari satu bau... Min 10 botol untuk harga borong. Tapi #nakbelisatupunboleh cuma #hargataksama

#sesuai untuk yang cepat bosan dengan satu jenis perfume
#senangdibawa #bolehselit
#borongperfume
#belisatupunboleh
#onlineshopping
#rugitakbeli
#tahanlama
#wangiantahanlama
#sismesticuba #bromesticuba
#nakjualmurah #premiumquality #taknakjualmahal2

Whatssap 0126717849


1

10ML 3TONE
10ML 3TONE
10ML 3TONE
.
.
RM5
RM5
RM5
.
.
🌷 Botol exclusive material kaca. 🌷 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih 🌷 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam
🌷 MESRA SOLAT PERFUME
🌷 Borong 20pcs , FREE buat jenama sendiri
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE.
012-2903961
012-2903961
012-2903961
012-2903961
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#dramasangat
#minyakwangi
#shopee
#bestever


1

"Sis, teringin nak beli perfume...rasa-rasa apa yang sesuai untuk saya ek?"
.
Dalam banyak-banyak soalan, itulah soalan paling lazim sis dapat selama berkecimpung dalam dunia jualan perfume ni. Ramai yang pertama kali mencari perfume, samada untuk kolej, kerja atau hantaran kahwin, akan mencarinya dari De'Xandra.
.
Kenapa?
.
Sebab kami ada lebih 35++ jenis pewangi untuk dipilih! Macam-macam gaya macam-macam aroma. Setiap perfume untuk personaliti yang berbeza. .
Ada yang untuk gadis sweet berbaju kurung, ada yang untuk gadis 'tough' suka bersukan, ada untuk lelaki maskulin yang suka ke gim, malah lelaki jenis mat bunga pun, jangan risau, kita ada perfume untuk anda!
.
Kadang-kadang orang yang tak pernah pakai perfume seumur hidup dia, try-try semua bau yang kita ada, terus berkenan satu jenis De'Xandra sampai ke harini. Betullah macam Marilyn Monroe ni cakap, bukan orang tak suka perfume, cuma tak jumpa yang serasi di hati lagi :)
.
Ada di sana yang belum jumpa lagi perfume serasi ke? Jom tegur saya hari ini .

#dexandrabylovelybites2u
#dexandraperfume
#wangiantahanlama
#wangiankehidupan


0

Harga baru ya😊


1

Harga baru ya😁


1

13ML LIMITED EDITION EXCLUSIVE WITH BOX.
.
1 SET ADA 3 PCS. WANGIAN YG BOLEH ANDA PILIH. .
.
SANGAT EXCLUSIVE. SESUAI UNTUK DIJADIKAN HADIAH ATAU HANTARAN PERKAHWINAN. .
.
Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih .
Wangian tahan lama lebih 48jam
MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi
#shopee


0

MANIFESTO MIRABELLE PERFUME

Ini yg akan kami bgi jika anda Undi kami πŸ’ͺ
* Bau yg wangi * Quality yg sngt superbbb
* Money back guarantee kalau bau tu xberkualiti
* Design yg menarik
* Harga mampu milik rakyat Malaysia
* Paling penting anda akan kekal wangi setiap hari πŸ˜‰

JOM UNDI MIRABELLE PERFUME UNTUK WANGIAN HARIAN ANDA πŸ˜˜πŸ’— #perfumeviral #perfumes #wangiantahanlama #haruman12jam #halal #mesrasolat #mirabelleperfume #viralmalaysia #highquality


2

Harga baru ya😁


1

Choirose Parfume - Parfum Cinta
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

NON ALKOHOL !!
STOCK TERSEDIA, Jadi Bisa Langsung Diorder

Manfaat Parfum Choirose :
Makin disayang suami/istri, bahkan bisa merubah kecuekan mereka menjadi super perhatian.. ;-) Ini BUKAN Pheromones maupun zat-zat sejenis lainnya. Tapi Choirose Dibuat dari inti mawar yang mempunyai aroma sangat lembut sehingga siapa aja yang di dekat kita akan merasa nyaman.

Parfum Choirose sering juga disebut parfum cinta. Ini bukan pheromone yang konon baunya sangat menyengat. Bahan dasar parfum ini terbuat dari inti mawar.
Aroma wanginya sangat khas (tidak ditemui diparfum lain). Aroma lembut,tahan lama, tidak menyengat dan gak ngebosenin. Sehingga bisa bikin pasangan (suami/istri) merasa betah banget berada di dekat kamu.

Jangan kaget jika orang terdekat bertanya parfum apa yang kamu pakai, ini ada 2 kemungkinan:
1. Suka banget sama aroma wanginya
2. Kangen banget, gak bisa ngelupain kamu karena aroma wangi parfumnya.

Cocok buat suami/istri biar pasangannya makin lengket. Tapi hati-hati lho, efek samping gak ditanggung.
Efek sampingnya, kamu makin PEDE!

BUAT SOUVENIR PERNIKAHAN JUGA BISA LOH !! #parfumcinta #parfumchoirose #profumo #nangis #wangisangat #wangiantahanlama #parfum #kocak #sayangdia #jual #parfumone #parfumcintachoirose #lensasolo#exploremakassar.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


0

Parfum Cinta (Choirose)
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

Parfum Choirose merupakan parfum pria - wanita yang disediakan oleh rumah parfum choirose satu-satunya yang ada di Indonesia. Parfum ini banyak disukai oleh semua kalangan sehingga menjadikan parfum choirose sebagai parfum kelas atas yang bisa di beli oleh siapapun. Choirose Parfum atau parfum cinta jika aroma wanginya tercium oleh lawan jenisnya maka akan menyebabkan rasa suka,naksir, bahkan jatuh cinta.

Parfum Wangi ini membuat orang-orang yang ada disekitar anda merasa nyaman,dan akan bertanya-tanyaΒ  kamu pakai parfum apa sih kok wanginya enak banget,pasti mahal yaa !!. Parfum Choirose tidak semahal yang dibayangkan,seandainya parfum ini dijual denganΒ  600ribu masih pantas,namun parfum choirose ini dijual denganΒ  120rb saja dengan ukuran 55 ml disertai dengan box cantik menjadikan Parfum Choirose mewah dan elegan.

Parfum Choirose ini selain dipakai sendiri juga cocok sebagai hadiah ulang tahun,hadiah buat kekasih dll. So,sudahkah anda mencoba Choirose Parfume?

#parfumcinta #parfumchoirose #parfumcewek #wangiantahanlama #wangit #parfumorisg #perangsangbandung #sedih #sayangistribeli #softlenskorea #wanitacantik #scent #jogjainfo#solodelicious.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


0

Ada yg nak replace order pakej offer nie??? .
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej nie.
Botol exclusive material kaca. .
.
.
🌷 Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih.
🌷 Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri. 🌷 Wangian tahan lama lebih 48jam
🌷 MESRA SOLAT PERFUME
.(
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
012-2903961
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi
#shopee


4

Q : Berapa kandungan sebotol (ml) & berapa lama penggunaan 1 botol dexandra?

Kandungannya ialah 35ml dan kegunaan / botol mengikut pengguna. Ia mengikut kekerapan anda spray, jika spray 2 kali setiap penggunaan, ia boleh bertahan dalam 2-3 bulan, dan jika spray 5-6 kali dalam sebulan habis. Biasanya setiap penggunaan spray 2-3 kali cukup.
.
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


0

Q : Betulkah perfumes ini sangat tahan lama seperti dalam TESTIMONI?

Ya, semua testimoni yang kami dapat bukan rekaan semata-mata, ia ialah feedback yang kami terima dari pengguna sendiri. Ketahanan juga bergantung pada tempat yang di spray, jika di nadi boleh kekal 8 jam, dan jika di baju/tudung ramai yang mengatakan 2-5 hari masih lagi berbau.

CIRI utama yang ada pada perfumes De’Xandra yang menjadi kegilaan ramai ialah dari segi KETAHANANNYA.
.
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


0

Q : Adakah perfume ini boleh dibawa SOLAT kerana ia mengandungi ALKOHOL?

Ya, ia boleh dibawa solat seperti artikel di bawah yang ditulis dari jabatan Agama. Alkohol yang kami gunakan selamat dan ia adalah alkohol dari ekstrak TEBU.
.
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


0

Q : Saya dapati beberapa perfumes yang MIRIP DEXANDRA tetapi jenama berlainan dan harga lebih murah. Apa perbezaan De’Xandra dengan jenama lain?

Kami menjanjikan KUALITI – produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes kerana pati perfumes juga mempunyai beberapa tingkatan kualiti dan SERVIS PENGHANTARAN yang cepat dan harga yang berpatutan dapat diterima oleh semua rakyat di negara ini.

Perbezaan utama DE’XANDRA dengan perfumes jenama lain adalah dari ketahanan wangiannya. Banyak feedback yang kami terima β€œHARGA PERFUME TERLALU MURAH COMPARE PADA KUALITI”. Jika anda memilih untuk mempunyai perfumes yang tahan lama, pilihlah kami!
.
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


0

Trdpt 8 jnis wangian #ajcarfragrance..blh jgk digunakn di dlm prkarangan rumah sprti ruangtamu..kitchen..shoe cabinet..dn plbgai tmpt lgi.. jika ade yg brminat utk order blh WA sya 0192621770πŸ˜˜πŸ˜β€οΈπŸ‘
#wangiantahanlama
#ajcarfragrance
#ajdeperfume


0

ISTIMEWANYA PERFUME...
.
.
Pernah tak, bila kita tercium bau sesuatu perfume, tiba-tiba kita teringat pada seseorang? Mesti pernah, kan? Inilah antara keistimewaan pewangi. Manusia sebenarnya lebih mudah mengingati apa yang dibau daripada apa yang dilihat atau didengari.
.
Sebab itulah, perfume sentiasa relevan untuk dijadikan sebagai hadiah. Ia boleh menjadi cara untuk kita mengimbas kenangan bersama insan yang pernah hadir dalam hidup kita.
.
.
Wangian yang digunakan semasa momen penting dalam hidup kita akan menjadi tanda kenangan yang berkekalan, tidak lekang dek panas tidak lapuk dek hujan. Biarpun tempat, masa, dan suasana masa itu tak dapat kita kembalikan lagi, kenangan wangiannya tetap berkekalan sampai bila-bila.
.

Apakah wangian-wangian yang memberikan kenangan manis kepada anda? Mungkin kami ada salah satunya :)
.
.

#dexandrabylovelybites2u
#dexandraperfume
#wangiankehidupan
#wangiantahanlama


0

ISTIMEWANYA PERFUME...
.
.
Pernah tak, bila kita tercium bau sesuatu perfume, tiba-tiba kita teringat pada seseorang? Mesti pernah, kan? Inilah antara keistimewaan pewangi. Manusia sebenarnya lebih mudah mengingati apa yang dibau daripada apa yang dilihat atau didengari.
.
Sebab itulah, perfume sentiasa relevan untuk dijadikan sebagai hadiah. Ia boleh menjadi cara untuk kita mengimbas kenangan bersama insan yang pernah hadir dalam hidup kita.
.
.
#dexandra #dexandraperfume #wangian #wangiankehidupan #wangianmewah #wangianmurah #wangiantahanlama #wangiantravel #wangiansmart #wangiansahsolat #bestperfume #perfumemalaysia #wangianmalaysia #wangianislam #setpenjagaanbadan #setlelakiperempuan #setadamhawa #sethantaran #setkahwin


0

As salam..cik nak habak mai..
kami dah create satu pages khas utk produk2 kami.. ape lagi,xkan tengok2 je..
LIKES,SHARE DAN FOLLOW tau..
nanti cik buat contest yer,sape paling banyak SHARE cik nak bg Doctor Perfume FREE je tau.. #drpomadeempire #remaja #polisbantuan #wangiantahanlama #rambut #pdrm #klia


0

BEST OFFER 😱😱😱. CAR & HOME PERFUME. .
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej nie.
Botol exclusive material kaca.
Ada 25 jenis wangian yg boleh anda pilih sendiri
Penggunaan selama 3 ke 4 minggu. .
.
Bestkan????? .
.
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#mentari
#minyakwangi
#shopee
#dramasangat


0

Trusted Calaqisyablush perfume agent here!!!😍
.
Recommended for all of you "juno" and "new york"
.
Get yours now at only rm69 for 42ml😲
(Kecil2 cili padi gitewπŸ˜€)
#perfumecantik #wangianeksklusif #minyakwangioriginal #trustedagent #wangiantahanlama #perfumeonlinemalaysia


0

PERFUME 30ML WITH BOX. 😍😍
.
.
➑️ FREE POSTAGE
➑️ FREE GIFT
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej nie.
Botol exclusive material kaca. .
.
.
Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih
Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri.
Wangian tahan lama lebih 48jam
MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#kekasihpaksarela
#minyakwangi
#shopee


0

OFFER!!! OFFER!!! .
9ML
9ML
9ML
.
.
Sangat2 berbaloi ambik pakej nie.
Botol exclusive material kaca. .
.
.
Ada 144 jenis wangian yg boleh anda pilih
Lagi best anda boleh buat jenama perfume sendiri.
Wangian tahan lama lebih 48jam
MESRA SOLAT PERFUME
.
.
Bestkan????? .
.
NAK REPLACE ORDER MEH WHATSAPP CIKMIE
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 012-2903961
012-2903961 .
.
.
.
.
#carperfume
#homeperfume
#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#trustedseller
#like4like
#nur
#minyakwangi
#shopee


5

Alhamdulillah rezeki bersama #FLEUR. Tq my leader dengan reward ini. Happy sangat2. Yang nak jadi agent atau nak dapatkan Fleur ni boleh pm kak Ciqien ye.
www.wasap.my/60142663911/fleur
#AgentsahMelaka
#fragranceyourimagination
##wangianmurah
#wangiantahanlama
#readystock


0

WANGIAN SPECIAL UNTUK ANDA ❀️
.
.
πŸƒ THE LAB BODY MIST πŸƒ
.
.
πŸ’›Ketahanan bau min 2 jam πŸ’› pelbagai pilihan wangian segar, soft & sweet
➑️ LOVELY ROSE πŸƒ bau soft seperti suara, bunga rose yg lembut dan menyenangkan ⚘🌹
πŸ’› 120 ml only RM 29.90
πŸ’› amat sesuai dispray ke seluruh badan termasuk rambut πŸ˜—
.
.
More details and ordering ➑️
πŸ“² www.wasap.my/601112330062
.
.

#bodymist #bodyscrubmurah #fragrancemist #bodyspray #bodycaremurah #lotionmurah #fragrance #produkkecantikanwanita #kosmetikmurah #pavilion #fesyenterkini #nurTLP #nurthelabparfum_catalog #wangian #wangiantahanlama #appleblossom #rose #strawberry #bungaros #ros #sethantaran #setwangian #hadiahmurah #hadiahharijadi #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #kedaionlinemurah #kedaiperfume


1

WANGIAN SPECIAL UNTUK ANDA ❀️
.
.
πŸƒ THE LAB BODY MIST πŸƒ
.
.
πŸ’›Ketahanan bau min 2 jam πŸ’› pelbagai pilihan wangian segar, soft & sweet
πŸ’› 120 ml only RM 29.90
πŸ’› amat sesuai dispray ke seluruh badan termasuk rambut πŸ˜—
.
.
More details and ordering ➑️
πŸ“² www.wasap.my/601112330062
.
.

#bodymist #bodyscrubmurah #fragrancemist #bodyspray #bodycaremurah #lotionmurah #fragrance #produkkecantikanwanita #kosmetikmurah #pavilion #fesyenterkini #nurTLP #nurthelabparfum_catalog #wangian #wangiantahanlama #appleblossom #rose #strawberry #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #kedaionlinemurah #kedaiperfume


1

PARFUM CINTA CHOIROSE | Rahasia Suami Makin Cinta
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

BEST SELLER!!!
- Parfum 100% ORIGINAL dengan aroma inti mawar
- Wanginya sangat lembut
- Tidak mengandung alkohol (non alcohol)
- Cocok untuk pria / wanita
- Bukan pheromore
- Setara dengan parfum kelas atasΒ  500ribu,-
- Cocok dijadikan sebagai kado/hadiah atau cendramata misal, resepsi pernikahan
Kenapa choirose disebut dengan parfum cinta?
Choirose parfum mempunyai aroma YANG JIKA lawan jenis kamu mencium wanginya akan berinteraksi kefikiran yang akan menyebabkan rasa suka, naksir, atau bahkan Jatuh Cinta!
Percaya atau tidak silahkan dicoba terlebih dahulu!

#parfumcinta #parfumchoirose #wangiantahanlama #sayangku #parfummawar #kemejapasangan #perangsangspray #eaudeparfum #parfumchloe #parfumdior #berkah #suamiistri #kulinerbandung#jambiku.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


1

Pernah naik maskapai Garuda ?
Pasti sudah hafal dengan aroma khas nya.
Wangi Parfum Pilot & Pramugari Garuda
Harum nya khas & Enaak banget
Pengen ada disitu teruus.

Berikut adalah 10 fakta tentang Parfum Garuda

1. Banyak digunakan oleh para eksekutif karena dapat menghadirkan kesan profesional
2. Aroma yang sangat teramat lembut berkelas tidak berbau menyengat seperti parfum pada umumnya
3. Parfum asli Indonesia yang menghadirkan kesan soft elegan hangat nan ramah menyambut siapapun
4. Menghadirkan rasa nyaman namun tetap fresh dan profesional
5. Campuran dari 2 Varian aroma yaitu Yasmin dan Greentea yang fresh
6. Termasuk kategori parfum unisex. dapat digunakan oleh semua usia, laki-laki maupun perempuan
7. Cocok digunakan untuk Indoor maupun Outdoor
8. Menggunakan parfum meningkatkan intelegensi ke-pe-de-an
9. Mampu menarik perhatian lingkungan sekitar, sehingga penggunanya selalu diingat menjadi bahan perhatian dan perbincangan
10. Sudah memiliki izin Badan POM RI

mau parfum pramugari segera hubungi : 082332631001

#jualparfum #jualparfumoriginal #jualparfumedt #jualparfumgaruda #jualparfumgarudaindonesia #jualparfumpramugari
#parfumedt #parfumedtmurah
#parfumedtgaruda #parfumedtmadura #parfumedtjatim#eaudetoilette
#parfumeaudetoilette
#parfumpramugari
#parfumpramugarigaruda
#parfumpramugariindonesia #parfumpramugaripramugara
#edt #edtparfum #edtparfumgaruda #edtparfumgarudaindonesia #parfumwangi#parfumwangimurah #parfumwangiawet #wangi #wangiparfum #wangikalem #wangiantahanlama
#riniherbal
#rumahmaduherbal


2

Haa wangi gile bau perfume dexandra for him ni. Bolehla pergi beraya dengan wangian ni. Biar semua dapat positive vibes dari perfume uolls.
.
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


2

Mini agent and dropship diperlukan untuk Perfume Dexandra ❌ tiada modal ❌ tiada stok akan dipegang ❌ tak perlu pos barang πŸ‘‰ Hanya perlu promote saja dari rumah πŸ‘‰ Group telegram untuk gambar dan harga produk πŸ‘‰ Rajin, Jujur dan konsisten
πŸ‘‰ Serius nak berniaga
πŸ‘‰ SALE yang tinggi akan mendapat REWARD

Jom join sekarang!!! hanya main facebook je bole buat duit jugak
Nak join?
Whatsapps 017 952 3437 .
#dexandra
#perfumedexandrateamfeya
#perfumecollection
#perfume
#airfreshers
#airfresherdexandra
#wangiankereta
#dexandrakotabharu
#dexandrakelantan
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#bodyodourless
#rayadahdekat
#dexandramurah
#wangiantahanlama
#wangian
#wangianmewah
#hargapromo
#hargamurah
.
Link whatsapps di bio 😘


0

Parfume Choirose Parfum Cinta
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

CHOIROSE PARFUME
---------------------------
Original dan Non alkohol
Parfum ajaib yang bisa membuat lawan jenis atau pasanganmu jadi lebih suka, nyaman, bahkan jadi jatuh cinta lagi sama kamu.

Parfum ini terbuat dari inti bunga mawar yang memiliki aroma yang sangat khas dan mewah, wanginya disukai banyak orang dan cocok untuk pria maupun wanita.

#parfumcinta #parfumchoirose #wangiantahanlama #sayangku #parfummawar #kemejapasangan #perangsangspray #eaudeparfum #parfumchloe #parfumdior #berkah #suamiistri #kulinerbandung#jambiku.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


2

Produk ini membantu untuk menyerap bau poopoo si kucing anda dan bau hapak di dalam bilik...dengan wangian honey dew boleh bertahan sehingga 30 hari.. #kucinglucu #kedaionline #petshoponline #viral#wangiantahanlama #kucing #kucingcomel


3

Selamat berhujung minggu. Cuti-cuti pun bisnes tetap ON.
Nak wangi ori?
Nak kereta wangi?
Nak rumah bau hotel?

Tekan je link dibawah ni ya sayang πŸ€—

www.wasap.my/60148929335

#realperfume
#realperfume_kuching
#amorcarperfume
#amorbyrealperfume
#LUXE
#luxebyrealperfume
#wangiantahanlama
#perfumeaddict
#perfumemurahoriginal
#perfumemurahmalaysia


0

Apa yang kita tak nampak, selalunya susah kita nak ingat. Tapi minyak wangi, walaupun kita tak nampak kewangian tu, ianya kekal dalam ingatan.
.
So, kalau minyak wangi tu tak wangi, mcm mana nak ingat. Make sure guna minyak wangi Dexandra yg terbukti wangi tahan lamaπŸ˜‰πŸ˜‰
.
#deXandraAmpangKL
#Dropshipwanted
#AuragadisOn9shoping
#Parfume#parfumes#wangian
#freegift#freeCOD
#freeongkir#Dexandraindonesia
#EaudeparfumeDexabdra
#dexandraparfumeAmpangKL
#wangiantahanlama
#forher
#forHim


0

Aduh! Kenapalah awak letak #DexandraAirFreshener bau roasted caramel ni, habis opis wangi macam bakeri!

Ya, saya tahu cik adik manis lapar. Tapi pewangi tu aroma saja ya! Aroma karamel panggang yang harum dan manis ini biasanya sesuai untuk akak-akak yang tengah mood tak menentu dan teringinkan benda-benda manis.
.
Berbeza dengan bau gula biasa, bau karamel lebih berkrim dan lebih mendalam, memberikan rasa positif serta mood yang lebih ceria.
.
.P.S. nak pakai aroma karamel di badan? pun boleh juga. Wangian Dexandra Valerie kita ada bau yang sama. Try lah dulu kalau nak tahu!. #auradexandraperfume
#airfreshenerdexandra
#wangiandirumahbilikkeretadll
#wangiandimanasahaja
#wangiantahanlama


0

Parfum Cinta (Choirose)
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

READY STOCK, silahkan langsung di order.

CHOIROSE PARFUM CINTA
Nama parfum ini sebenarnya adalah Choirose tapi entah kenapa orang lebih mengenalnya dengan sebutan parfum cinta, terbuat dari inti mawar yang aromanya sangat lembut dan gak ngebosenin jika digunakan berkali-kali.
#parfumcinta #parfumchoirose #wangiantahanlama #sayangku #parfummawar #kemejapasangan #perangsangspray #eaudeparfum #parfumchloe #parfumdior #berkah #suamiistri #makassarinfo#infotabedaeng.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


1

Done packing brg customers tinggal nk post jek... 😍😍😍😍 #auradexandraperfume
#airfreshenerdexandra
#wangiandimanasahaja
#wangiantahanlama


0

PARFUM CINTA CHOIROSE | Rahasia Makin Disayang Suami
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
πŸ“² Order: Cek bio kami πŸ‘†

Ada banyak jenis parfum didunia ini, mulai dari parfum dengan wangi buah, bunga, rempah-rempah, sampai dengan parfum dengan wangi coklat yang menggoda. Salah satu jenis parfum yang bisa dipesan secara online adalah parfum choirose. Bahan utama yang digunakan untuk membuat parfum ini adalah inti dari bunga mawar. Kelebihan dari parfum ini adalah wanginya yang khas dan juga aroma yang dihasilkan dari bunga mawar tersebut cukup lembut.
Selain itu juga, mengapa parfum choirose ini sangat disukai oleh para pelanggan adalah karena parfym ini bukan parfum yang berjenis pheromone. Seperti kebanyakan parfum yang tidak sesuai dengan ekspektasi, parfum ini adalah parfum yang tidak menyengat. Tidak semua orang suka dengan bau parfum yang Anda gunakan, namun dengan menggunakan parfum ini Anda merasa lebih percaya diri dan nyaman dengan wangi parfum yang Anda gunakan. Parfum ini juga bisa digunakan oleh siapapun dari semua kalangan.

#parfumcinta #parfumchoirose #wangiantahanlama #sayangku #parfummawar #kemejapasangan #perangsangspray #eaudeparfum #parfumchloe #parfumdior #berkah #suamiistri #kulinerbandung#jambiku.
.
πŸ“² Order: Chat via WA (089651285037) atau Cek bio kami

Rayakan Cintamu 😘


1

8 bauan untuk 1 citarasa exclusive.. wangian yang mampu menceriakan hari anda dengan pelbagai mood yang menyenangkan.... #dexandrabylovelybites2u
#dexandraperfume
#airfreshenerbydexandra
#wangiantahanlama
#wangiankehidupan


0

😍😍😍😍


1

😍😍😍😍


3

😍😍😍😍


1

Assalamualaikum
Selamat pagi.
Salam jumaat,penghulu segala hari. .
#penperfume
#wangiantahanlama
#inspiration
#wangi


2

Assalamualaikum
Selamat pagi.
Salam jumaat,penghulu segala hari. .
#penperfume
#wangiantahanlama
#inspiration
#wangi


1

Assalamualaikum
Selamat pagi.
Salam jumaat,penghulu segala hari. .
#penperfume
#wangiantahanlama
#inspiration
#wangi


0