#wowdimatasuami

Instagram photos and videos

#wowdimatasuami#myonlineshopes#stokissah#brunei#sarawak#miri#shoppingonline#stokissarawak#cheta#nakcantik#rozitachewan#jusqurus#nakkurus#rahsiacantik#rahsiakurus#exclusive#jomKurusSebelumRaya#jusgoyangrapat#RPS#setikthiarhamil#setberpantang#manjakani#setpantang#sunnahsupplemen#sisyantik#WowDiMataSuami

Hashtags #wowdimatasuami for Instagram

β€œADUH!! DAH TERLEBIH MAKAN LAH PULAK TIME RAYA NI.. HABIS NAIK BERAT BADAN” 😩😩
.
Jangan risauuu!! Memang susah nak kawal pemakanan & berat badan lagi2 ada makanan sedap2 depan mata kan?? Haaa Akak nak kongsi satu rahsia yang boleh kekalakan berat badan yang ideal & kawal pemakanan uollss semua 😘
.
Caranya senang je, uollss hanya perlu amalkan Jus Qurus Che Ta tauu. Habis terbongkar dah rahsia macam mane Che Ta maintain slim size pinggang 22 ni πŸ˜‚
.
Okay kalau nak dapatkan Jus Qurus Che Ta ni boleh terus walk in di semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my 😊
.
Nak tahu info lanjut? Boleh whatsapp hotline di πŸ“±010 840 8600 yerr
.
.
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

Raya dah nak sampai...pastikan stock Jus Qurus Che Ta ada dalam simpanan... kenapa pulak eh... jadi raya nanti terlebih makan pon tak bimbang pasal ada Jus Qurus yg dapat mempercepatkan membakar lemak... alamak 😩😩😩stock nak dekat habis lah kak raqinah mcm mana ni😭😭😭 ...don't worry don't worry yg dah kehabisan atau nak dekat habis...cepat cepat whatsapp raqinahauni 86007848 k. 😘😘😘 pasal kak raqinah masih ada promoraya twin combo untuk uolls. πŸ˜‰
.
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA:
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.

Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.

#raqinahauni #quruscheta #quruschetasg #jusquruschetasg #jusquruscheta #jusquruschetasingapore #wowdimatasuami #menawan #berkeyakinan #raqinahauni #agentsg #byrcwsg #byrcwsingapore #lagisyantik #cantik #sgoffer #sgibu
#sgsales #malaybridalsg #malaysgwedding
#celebfest #fashionvaletsg #twilight
#kosmetik #onlineshopping #hijabfashion #promoraya2018


0

#PROMORAYA QURUS CHE TA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018.

Selamat.. Hari raya.. Hari utk kita bersuka ria.. Eh eh.. ternyanyi pulak.. hehehe.. bukan ape.. Yelah raya dah dekat kan..jadi masa utk "syantik" pon hampir tiba lah maksudnya...yang nak berwangi-wangi.. Nak kulit yg cerah.. Nak bagi badan muat baju kebaya.. Mcm2 lah nak.. Maklumlah, org perempuan kan.. Heee..jadi #sisyantik nak share salah satu usaha untuk detox dan nyah toksin badan uols dengan segala lemak dan badan rasa ringan, bertenaga serta membuatkan kulit lebih berseri, yg best ia mengawal berat badan dan boleh diminum lelaki dan perempuan......iye lelaki dan perempuan boleh minum... .
.
Ini lah rahsia Che Ta yang maintain gorgeous dan pinggang 22....iye... Akhirnya, beliau berkongsi formula yg beliau lama dah simpan.. Bagaimana dulu beliau turunkan berat badan.. Dan selepas tu maintain je sampai macam sekarang. Ini lah dia Jus Qurus Che Ta... .
.
#quruscheta #quruschetasg #jusquruschetasg #jusquruscheta #jusquruschetasingapore #wowdimatasuami #menawan #berkeyakinan #quruscheta #quruschetasg #jusquruschetasg #jusquruscheta #jusquruschetasingapore


0

#PROMORAYA QURUS CHE TA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018 ~ #sisyantik nak kasi special untuk uolls untuk kelihatan anggun di hari raya nanti.... offer twin combo Qurus Che Ta enam puluh dolar.....ye betul.....jimat empat dolar tau...πŸ’“πŸ’“πŸ’“
so uolls sudi nak order tak? Kalau sudi katakan sudi tidak hamba ternanti-nanti....ewahhh...hehe..... watsapp #sisyantik 8600 7848 k....πŸ’“πŸ’“πŸ’“...thank you...
.
.
.
#quruscheta #quruschetasg #jusquruschetasg #jusquruscheta #jusquruschetasingapore #wowdimatasuami #menawan #berkeyakinan #raqinahauni #agentsg #byrcwsg #byrcwsingapore #lagisyantik #cantik #sgoffer #sgibu
#sgsales #malaybridalsg #malaysgwedding
#celebfest #fashionvaletsg #twilight
#kosmetik #onlineshopping #hijabfashion


0

#PROMORAYA QURUS CHE TA - JUALAN SEMPENA RAYA 2018β €
.β €
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TAβ €
βœ”οΈ Menguruskan badanβ €
βœ”οΈ Mengawal berat badanβ €
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besarβ €
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.β €
βœ”οΈ Mengawal selera makanβ €
βœ”οΈ Memberikan tenagaβ €
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .β €
βœ”οΈ Awet Mudaβ €
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)β €
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.β €
.β €
Rujukan/Tambahan :β €
🌸 Banyakkan minum air masakβ €
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .β €
🌸 Boleh di ambil waktu periodβ €
🌸 Ibu menyusu boleh minum .β €
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️⠀
🌸 Suplement untuk lelaki dan wanitaβ €
β €
Uolls sudi nak order tak? Kalau sudi katakan sudi tidak hamba ternanti nanti....ewahhh...hehe..... watsapp #sisyantik 8600 7848 k....πŸ’“πŸ’“πŸ’“...thank you...β €
β €
β €
#quruscheta #quruschetasg #jusquruschetasg #jusquruscheta #jusquruschetasingapore #wowdimatasuami #menawan #berkeyakinan #raqinahauni #agentsg #byrcwsg #byrcwsingapore #sisyantik


0

NAK BODY YANG WOW MENJELANG HARI RAYA NANTI TAK?? 😍😍
.
Nak jugak kann ada size pinggang 22 macam Che Ta kan? Haa kalau nak meh sini Akak kongsi satu rahsia yang boleh buat uollss dapat body idaman yang meletop kebabom raya nanti 😘
.
Caranya senang je, uollss hanya perlu amalkan Jus Qurus Che Ta tauu. Terbongkar dah rahsia macam mane Che Ta maintain slim size pinggang 22 ni πŸ˜‚
.
Okay kalau nak dapatkan Jus Qurus Che Ta ni boleh terus walk in di semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my 😊
.
Nak tahu info lanjut? Boleh whatsapp hotline di πŸ“±010 840 8600 yerr
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

Takde lagi alasan gastrik πŸ˜‰
.
Alhamdulillah sejak amalkan makanan sunnah RICHGLOW..ini hasil yang beliau dapat πŸ‘
.
Gastrik, pedih uli hati, perut sebu kembali pulih.
.
Jom cari kakak pantas, richglow tengah PROMOSI ni harga memang jimat la wei πŸ‘
.
.
#kakakcantek
013 737 8279
.
#RichglowByMaria #richglow
#richglowpromosi #promosi #promosirichglow #promosiramadhanrichglow #sayajualmurah #SayaJualRichglow #richglowmakanansunnah #sunnahsupplements #sunnahfood #supplement #visitmyig #bazaarpaknilmurahmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #bazaaroffline #beautynhealthsupplement #beautytips #kuruscepat #sihat #kekalcantik #abangsayang #wowdimatasuami


0

RAYA DAH NAK DEKAT TAPI SUSAHNYA BERAT BADAN NAK TURUN 😣😣
.
Jangan risau!! Amalkan je JUS QURUS kalau uollss nak dapatkan bentuk badan yang WOWWW & pinggang ramping macam Che Ta 😍
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
.
🌸 Menguruskan badan
🌸 Mengawal berat badan
🌸 Melawaskan pembuangan air besar
🌸 Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
🌸 Mengawal selera makan
🌸 Memberikan tenaga
🌸 Membuatkan kulit lebih berseri
🌸 Awet Muda
🌸 Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
🌸 Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
TIPS TAMBAHAN:
.
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
CARA PENGAMBILAN :
⏰ 2 sudu/scoop waktu pagi sebelum breakfast
⏰ 2 sudu/scoop waktu malam sebelum tidur
.
CARA PENYIMPANAN :
❄️Simpan di tempat dingin bawah suhu 27Β°c , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka.
.
Jom dapatkan JUS QURUS CHE TA di semua outlet myonlineshopes & di website www.myonlineshopes.my atau boleh terus whatsapp hotline di πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


3

Bila kenangkan balik, masa badan hampir cecah ke 100kg hadoi, pening kepala fikirkan balik. Masa tu breastfeeding anak no.2 tapi cara salah sebab suka makan double atas alasan menyusu.
.
Tapi sekarang pun masih bf yg no.3 tapi berat terkawal. Susu badan pun Alhamdulillah masih meriah. Syukur Alhamdulillah.
.
Bila badan besar, serba serbi payah, bila pergi kedai baju baru pegang je jurujual cakap "kak baju tu free saiz je yang ada" ataupun "kak masuk kak, saiz ada sampai xxxxl" hurmmm hampeh je rasa masa tu, tapi sekarang dah boleh pakai saiz M
.
Seronoknya, tak ada mengah-mengah. Tak ada sakit pinggang dah.. Yeah!!
.
Whatsapp Admin 0135393112
.
#SelamatTinggalSiXXL
#RPS #WowDiMataSuami #AsbabSihatKurusKetat #PENANGANSIPINKY #richglowstory


0

NAK TAK BILA RAYA NANTI SEMUA TERKEJUT TENGOK PERUBAHAN KEBABOOM KORANG?
.
PERUBAHAN KORANG DULU GUNA SIZE XXL TAPI NANTI SIZE M!! NAK TAHU TAK RAHSIA TU? πŸ€”πŸ€”
.
Tapi sekarang say no more to BIG SIZE! Amalkan je JUS QURUS kalau uollss nak dapatkan bentuk badan yang WOWWW macam @rozitachewan1 😍
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
.
🌸 Menguruskan badan
🌸 Mengawal berat badan
🌸 Melawaskan pembuangan air besar
🌸 Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
🌸 Mengawal selera makan
🌸 Memberikan tenaga
🌸 Membuatkan kulit lebih berseri
🌸 Awet Muda
🌸 Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
🌸 Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
TIPS TAMBAHAN:
.
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
CARA PENGAMBILAN :
⏰ 2 sudu/scoop waktu pagi sebelum breakfast
⏰ 2 sudu/scoop waktu malam sebelum tidur
.
CARA PENYIMPANAN :
❄️Simpan di tempat dingin bawah suhu 27Β°c , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka.
.
Jom dapatkan JUS QURUS CHE TA di semua outlet @myonlineshopes & di website www.myonlineshopes.my atau boleh terus whatsapp hotline di πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

NAK TAK BILA RAYA NANTI SEMUA TERKEJUT TENGOK PERUBAHAN KORANG? PERUBAHAN KORANG DULU GUNA SIZE XXL TAPI NANTI SIZE M!! NAK TAHU TAK RAHSIA TU? πŸ€”πŸ€”
.
Tapi sekarang say no more to BIG SIZE! Amalkan je JUS QURUS kalau uollss nak dapatkan bentuk badan yang WOWWW macam Che Ta 😍
.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
.
🌸 Menguruskan badan
🌸 Mengawal berat badan
🌸 Melawaskan pembuangan air besar
🌸 Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
🌸 Mengawal selera makan
🌸 Memberikan tenaga
🌸 Membuatkan kulit lebih berseri
🌸 Awet Muda
🌸 Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
🌸 Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
TIPS TAMBAHAN:
.
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
CARA PENGAMBILAN :
⏰ 2 sudu/scoop waktu pagi sebelum breakfast
⏰ 2 sudu/scoop waktu malam sebelum tidur
.
CARA PENYIMPANAN :
❄️Simpan di tempat dingin bawah suhu 27Β°c , seeloknya simpan dalam peti ais selepas dibuka.
.
Jom dapatkan JUS QURUS CHE TA di semua outlet @myonlineshopes & di website www.myonlineshopes.my atau boleh terus whatsapp hotline di πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

JOM KEKAL AWET MUDA & TAMPIL SEPERTI ANAK DARA DENGAN V’ASIA KOPI DARA EXTRA RAPAT 😍
.
Kopi Dara Extra Rapat keluaran V’Asia merupakan kopi pracampuran yang diadun menggunakan biji kopi Arabika bersama kebaikan kolagen dan vitamin C bagi meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh.
.
KELEBIHAN & KHASIAT KOPI DARA EXTRA RAPAT V'ASIA : .
βœ”οΈ Merupakan kopi lengkap wanita terkini yang dapat membantu masalah dalaman dan luaran.
βœ”οΈ Diformulasi dengan ramuan 13 dalam 1 dipercayai dapat membantu masalah dalaman khususnya bagi masalah-masalah wanita yang menghadapi masalah letih lesu dan tidak bertenaga.
βœ”οΈ Membantu menjadikan kulit kelihatan mulus, cerah, anjal dan menawan.
βœ”οΈ Membantu merapat dan mengembalikan keserian wajah.
βœ”οΈ Membantu menyihatkan tubuh badan dan memberi tenaga yang berpanjangan.
.
Mane nak beli? Boleh walk in ke semua outlet @myonlineshopes atau boleh juga beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di πŸ“±0108408600
.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokismiri #original #kopidara #vasia #kopiextrarapat #awetmuda #antibodi #miri #sarawak #brunei #viral #stokisvasia #kismis #wowdimatasuami #kopidaraextrarapat


0

HEBATNYA RICHGLOW
.
Rata rata pengguna Richglow tidak menyedari yang kulit muka masing2 kusam.πŸ™ˆ
.
Bila dah consume Richglow ternyata nmpak perbezaan yang ketara pada kulit wajah..Yang makin cerah, berat badan maintain dan rambut tak gugur lagi!
.
Memang rata2 pengalaman pengguna richglow merasai pengalaman hebat ni..πŸ‘
.
Kami di #TeamRicglow sudah merasai kehebatan penangan Richglow..Banyak sangat kelebihan yang kami dapat setelah consisten dengan Richglow
.
Anda diluar sana bila lagi nak merasai kehebatanya..jom selagi promosi masih ada..πŸ’ƒ
.
Lihatlah testimoni dari kami di #TeamRichglow
.
Whatsapp 0189782044
.
#WowDiMataSuami #AsbabSihatKurusKetat #richglowstory #promosi #richglowhq


0

HEBATNYA RICHGLOW
.
Rata rata pengguna Richglow tidak menyedari yang kulit muka masing2 kusam.πŸ™ˆ
.
Bila dah consume Richglow ternyata nmpak perbezaan yang ketara pada kulit wajah..Yang makin cerah, berat badan maintain dan rambut tak gugur lagi!
.
Memang rata2 pengalaman pengguna richglow merasai pengalaman hebat ni..πŸ‘
.
Kami di #TeamRicglow sudah merasai kehebatan penangan Richglow..Banyak sangat kelebihan yang kami dapat setelah consisten dengan Richglow
.
Anda diluar sana bila lagi nak merasai kehebatanya..jom selagi promosi masih ada..πŸ’ƒ
.
Lihatlah testimoni dari kami di #TeamRichglow
.
Whatsapp 0189782044
.
#WowDiMataSuami #AsbabSihatKurusKetat #richglowstory #promosi #richglowhq


0

.
Bila kenangkan balik, masa badan hampir cecah ke 100kg hadoi, pening kepala fikirkan balik. Masa tu breastfeeding anak no.2 tapi cara salah sebab suka makan double atas alasan menyusu.
.
Tapi sekarang pun masih bf yg no.3 tapi berat terkawal. Susu badan pun Alhamdulillah masih meriah. Syukur Alhamdulillah.
.
Bila badan besar, serba serbi payah, bila pergi kedai baju baru pegang je jurujual cakap "kak baju tu free saiz je yang ada" ataupun "kak masuk kak, saiz ada sampai xxxxl" hurmmm hampeh je rasa masa tu, tapi sekarang dah boleh pakai saiz M
.
Seronoknya, tak ada mengah-mengah. Tak ada sakit pinggang dah.. Yeah!!
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#SelamatTinggalSiXXL
#RPS #WowDiMataSuami #AsbabSihatKurusKetat #PENANGANSIPINKY #richglowstory


0

.
Bila kenangkan balik, masa badan hampir cecah ke 100kg hadoi, pening kepala fikirkan balik. Masa tu breastfeeding anak no.2 tapi cara salah sebab suka makan double atas alasan menyusu.
.
Tapi sekarang pun masih bf yg no.3 tapi berat terkawal. Susu badan pun Alhamdulillah masih meriah. Syukur Alhamdulillah.
.
Bila badan besar, serba serbi payah, bila pergi kedai baju baru pegang je jurujual cakap "kak baju tu free saiz je yang ada" ataupun "kak masuk kak, saiz ada sampai xxxxl" hurmmm hampeh je rasa masa tu, tapi sekarang dah boleh pakai saiz M
.
Seronoknya, tak ada mengah-mengah. Tak ada sakit pinggang dah.. Yeah!!
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#SelamatTinggalSiXXL
#RPS #WowDiMataSuami #AsbabSihatKurusKetat #PENANGANSIPINKY #richglowstory


0

TERCARI CARI CARA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN BERKESAN ? TERBARU! RAHSIA SLIM CHE TA KINI TERBONGKAR!😱😱
.
Nak tak bila Raya nanti semua terkejut tengok perubahan korang? Dulu guna size XXL tapi nanti size M! Nak tahu tak rahsia tu? .
Mesti semua excited nak dapat body yang woww dan memiliki size pinggang 22 macam @rozitachewan1 kan? Mana taknye, baju yang kita berkenan sangat², bila tanya size tu takde😟
.
Tapi sekarang say no more to BIG SIZE! Sebab apa akak cakap macamtu? Meh sini akak nak bagitau satu rahsia macam mana nak dapatkan bentuk badan yang wowww macam Che Ta😍
.
Caranya senang je, korang hanya perlu amalkan Jus Qurus Che Ta. Rahsia bagaimana Che Ta maintain slim size pinggang 22 kini terbongkar!
.
Mesti anda nak kurus dan nampak wow di hari raya pertama nanti kan? Jangan segan.. jangan fikir lama lama.. .
Wasap akak now kalau nak cantik berseri di pagi raya!
Whatsapp - 0108408600
Whatsapp - 0108408600
.
Ada FREE GIFT untuk 30 yang pertama tau! Nak tak ?? 😘😘
.
#jomKurusSebelumRaya #slimmingproduct
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

FORMULA RAHSIA EXCLUSIVE DARI CHE TA UNTUK KECANTIKAN WANITA & DAPAT BODY YANG LANGSING PERSIS ANAK DARA KINI TELAH TERBONGKARR DAN MENJADI SATU PRODUK UNTUK FANS2 KESAYANGAN CHE TA😍
.
Mesti semua excited nak dapat body yang woww dan memiliki size pinggang 22 macam @rozitachewan1 kan? Mana taknye, baju yang kita berkenan sangat², bila tanya size. Size kita pula takde😟
.
Tapi sekarang say no more BIG SIZE! Sebab apa akak cakap macamtu? Meh sini akak nak bagitau satu rahsia macam mana nak dapatkan bentuk badan yang wowww macam Che Ta😍
.
Caranya senang je, korang hanya perlu amalkan Jus Qurus Che Ta. Khasiatnya sangat bagus untuk tubuh kita sekaligus dapat body yang kita impikan selama ni😍
.
Utk info lebih lanjut, boleh whatsapp no Hotline 010 840 8600 ya!
.
Atau korang boleh WALK IN outlet @myonlineshopes dan juga boleh shopping online di website www.myonlineshopes.my !!
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


3

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


0

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet @myonlineshopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

100 BOXES JUS QURUS CHE TA UNTUK DIREBUT!! 😍😍 RAHSIA CANTIK CHE TA SELAMA INI DAH TERBONGKAR!!! 😱😱
.
Haa bukan senang tau uollss nak kongsi2 rahsia ni. Tapi @rozitachewan1 sayang fans2 dia so Che Ta keluarkan JUS QURUS CHE TA 😍 Formula ni Che Ta lama dah simpan untuk turunkan berat badan & mantain slim sampai sekarang ☺️
.
JUS QURUS CHE TA now dah available di semua outlet MyOnlineShopes ya πŸ˜„πŸ˜„
.
Cepat grab stok sementara stok masih ada!
.
Wasap Hotline no πŸ“±0108408600
.
.
#jomKurusSebelumRaya
#myonlineshopes #cheta #rozitachewan #rahsiakurus #rahsiacantik #nakcantik #nakkurus #jusqurus #exclusive #wowdimatasuami #miri #sarawak #shoppingonline #brunei #stokissah #stokissarawak


1

Pagi sahabat2 gojes.... Nak brth nie stok si pinky RPS dah mendarat 😍... Meh cepat sape nak restok sementara masih ade promosi jangan lepaskan peluang.. Jamu moden yang memang tiptop.. 🌴Saya guna dan saya jual memang kesan ye πŸ’£πŸ’•
#wowdimatasuami
#sayagunasayajual


0

Mutiara Kata Harini🌹
.
πŸ’ΈDuit hanya boleh tarik perhatian perempuan yang malas sahaja
.
🌸Sedangkan kita sebagai perempuan mampu bekerja lebih keras lagi untuk membina satu kelebihan dalam diri kita sebagai perempuanπŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»
.
🌸Kita sebagai perempuan tidak boleh bergantung harap kepada lelaki sahaja sbb kita sebagai perempuan mestila saling melengkapi dan membantu antara satu sama lainπŸ’ͺ🏻
.
@richglow_hq
.
#richglowdihatiku #RPS #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami #setkurus #setmontok #flawlessskin #daguruncing #jomberbisnesonline #lofatah #alifazizbellaastilah


1

Mutiara Kata Harini🌹
.
πŸ’ΈDuit hanya boleh tarik perhatian perempuan yang malas sahaja
.
🌸Sedangkan kita sebagai perempuan mampu bekerja lebih keras lagi untuk membina satu kelebihan dalam diri kita sebagai perempuanπŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»
.
🌸Kita sebagai perempuan tidak boleh bergantung harap kepada lelaki sahaja sbb kita sebagai perempuan mestila saling melengkapi dan membantu antara satu sama lainπŸ’ͺ🏻
.
@richglow_hq
.
#richglowdihatiku #RPS #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami #setkurus #setmontok #flawlessskin #daguruncing #jomberbisnesonline #lofatah #alifazizbellaastilah


0

βœ‹Hi semua! πŸ™ˆ
.
πŸŽ‹Perfect Lady Juice merupakan supplemen semudah koyak sachet dan terus diminum! Tak perlu susah susah nak bancuh, nak shake hehe
.
πŸŽ‹Antara kandungan dalam Perfect Lady Juice ialah;
🌷 manjakani
🌷 kacip fatimah
🌷 akar serapat
🌷 habatus sauda
🌷 madu
🌷 acerola cherry
🌷 goji
🌷 peuraria mirifica
Dan banyak lagi!!!
.
So kalini nak bagitau khasiat utama manjakani:
βœ… melambatkan penuaan
βœ… mencegah kanser payudara & rahim
βœ… menghilangkan bau vagina & keputihan
βœ… menegangkan payudara
βœ… mengetatkan vagina
βœ… mengecutkan dinding rahim
βœ… mencantikkan kulit
.
πŸŽ‹Banyak nya manfaat!
Uols boleh whatsapp untuk order & rasa sendiri . πŸ“ž 012 8939904
πŸ“ž 012 8939904 .
www.wasap.my/60128939904
.

#richglowperfectlady #RPL #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami
#setkurus #setmontok
#flawlessskin #daguruncing #richglowsepang


0

Mutiara Kata Harini🌹
.
πŸ’ΈDuit hanya boleh tarik perhatian perempuan yang malas sahaja
.
🌸Sedangkan kita sebagai perempuan mampu bekerja lebih keras lagi untuk membina satu kelebihan dalam diri kita sebagai perempuanπŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»
.
🌸Kita sebagai perempuan tidak boleh bergantung harap kepada lelaki sahaja sbb kita sebagai perempuan mestila saling melengkapi dan membantu antara satu sama lainπŸ’ͺ🏻
.
@richglow_hq
.
#richglowdihatiku #RPS #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami #setkurus #setmontok #flawlessskin #daguruncing #jomberbisnesonline #lofatah #alifazizbellaastilah


0

Mutiara Kata Harini🌹
.
πŸ’ΈDuit hanya boleh tarik perhatian perempuan yang malas sahaja
.
🌸Sedangkan kita sebagai perempuan mampu bekerja lebih keras lagi untuk membina satu kelebihan dalam diri kita sebagai perempuanπŸ‘©πŸ»πŸ‘©πŸ»
.
🌸Kita sebagai perempuan tidak boleh bergantung harap kepada lelaki sahaja sbb kita sebagai perempuan mestila saling melengkapi dan membantu antara satu sama lainπŸ’ͺ🏻
.
@richglow_hq
.
#richglowdihatiku #RPS #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami #setkurus #setmontok #flawlessskin #daguruncing #jomberbisnesonline #lofatah #alifazizbellaastilah


0

Must've for your beach holiday especially perfume Precious and Losyen putih ajaib from @byrcw ...😚😚 Cepat2 grab Che Ta @rozitachewan1 ada wat year end sale.. πŸ˜‰πŸ˜‰ #wowdimatasuami
#shidalareine
#shortvacay


0

RM35 #EXCPOS

www.wasap.my/60199234273

ADA ISTERI YANG MEMENDAM RASA....ADA YANG MENGELUH...JANGAN BIAR BERLARUTAN
.
❀️FUNGSI VIMAX GEL

Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!.
Sapu pada zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan
mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari penis. .
Hal ini memberikan ereksi yang lebih maksimal.
Membuat zakar keras macam besi, besar macam timun,
panjang macam ular.
Dapat menambahkan air mani dengan banyak
Sperma juga lebih subur dan potensi hamil adalah tinggi.
Vimax Gel akan memanjangkan zakar sehinga 3 , 4 inci dlm masa 3 bulan.
Vimax akan meningkatkankan keinginan seks dan stamina.
Vimax akan menjadikan zakar lebih keras dan padat seumpama pejal.
Mengurang kan air mani pra matang.
Membaiki pengaliran darah dari dalam dan menjadi kan zakar mantap
panjang besar dan kuat.
Vimax tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dgn masalah
jantung, darah tinggi atau kencing manis dan sebarang penyakit lain.
.
❀️KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
VIMAX GEL

Gingko Biloba leaf.
Ginseng.
Panax.
Saponins.
Cayenne Pepper Liquid.
Hawthorn Berries Extract.
Tribulus liquid.
Saw palmetto fatty acids.
Aloe Vera.
Purified water
#sayajual #sayajualvimax #sayajualvimaxoriginal #sayajualvimaxmurah #sayajualvimaxori #sayajualvimaxcapsule #vimaxgel #vimaxgelmurah #vimaxgelmalaysia #vimaxgelmurahoriginal #vimaxpowergel #vimaxspray #vimaxspraymurah #vimaxspraymalaysia #vimaxgelpower #vimaxpowergelmurah #tegangkanzakar #lambatkanejakulasi #ejakulasipramatang #vimaxcanadamurah #vimaxcanadamalaysia #abangkocok #abangkocokgambir916 #abangkocokmurah #titangelmurah #titangelmalaysia #kedaisuamiisteri #suamipower #wowdimatasuami


0

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
β€’ β€’ β€’
Hai semua!!! Yang nak WOWWWW macam @rozitachewan1 tu meh kita tgk apa yg @rozitachewan1 nak share dgn uolls arini!!! Kalau tak view memang rugi tau!!!😜
.
.
Nanti jgn lupa singgah Myonlineshopes & website www.myonlineshopes.my semua ada disini !!
.
Nak join postage pun boleh je whatsapp 0108408600 now!!
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #rcw #rozitachewan1 #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #wowdimatasuami #beautyhealthproduct #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei


0

Sebagai seorang isteri dan ibu kita memang kena jadi supwerwoman. Barulah boleh jaga keluarga kita dengan baik. .

Tapi semua tu tak akan jadi kalau kita hilang tenaga, hilang seri dan hilang keceriaan. Gara-gara penat yang tak sudah tak tau sampai bila nak habis.
Sebab tulah bila dapat je whatsapp dari customer yang dah try Jus Goyang Rapat memang kami rasa sebak betul. Ramai yang dapat kesan positif lepas amalkan jus ajaib ni. .

Suami asyik senyum je bila ada kat rumah. Anak anak pun makin happy bila dapat luangkan masa yang indah dengan mereka.
Tak susah pun nak bahagia. Minum jus goyang rapat dan rampas balik kebahagiaan hidup uols okay? .
.
Jom Whatsapp Wawa sekarang!😍 .
.
πŸ“²011-1123 3874


3

Jaga jaga cik kiah .. sekarang ni qamai sgt dah yg dok rembat laki org .. so cepat cepat kita ikat cik abang kita dengan JUS GOYANG RAPAT ! Ehhhh kami tk tipu ... betui .. jangan sampai nangis tepi bucu ya ahakkkkk... #sediakanpayungsebelumhujan #jusgoyangrapatmemangmendapat .
#jusgoyangrapat .
.
.
Whatsapp 011-1123 3874


1

Morning...eh uolss jgn lupa minum JUS GOYANG RAPAT tau pagi ni.. mmmuah ciked..πŸ’‹
.
.
Whatsapp 011-1123 3874


3

KALI NI BUKAN ABANG SAYANG JE YANG SENYUM. TAPI ANDA PUN BAKAL SENYUM SELAMA SEBULAN

Bermula pada 1 Disember 2017 hingga 31 Disember 2017 ni,Β  sesiapa yang beli produk Rozita Che Wan berpeluang untuk rasai promo Disember sambil tersenyum panjang.

Haa sebabnya kami memang bagi harga senyum punya. Harga pun dah termasuk postage tau. Pembelian juga tanpa had tau. Memang jimat dan berbaloi sungguh.
Kita ada dua jenis combo:
❀️ Jus Goyang Rapat + Gorgeous ❀️ Jus Goyang Rapat + Jus Goyang Rapat

Nak grab jus Jus Goyang Rapat dan Gorgeous cecepat Whatsapp no ni okay dengan kata laluan β€œ NAK PROMO DEC” 011-1123 3874. .
.
Okay senyum sikitπŸ˜€


3

KALI NI BUKAN ABANG SAYANG JE YANG SENYUM. TAPI ANDA PUN BAKAL SENYUM SELAMA SEBULAN

Bermula pada 1 Disember 2017 hingga 31 Disember 2017 ni,Β  sesiapa yang beli produk Rozita Che Wan berpeluang untuk rasai promo Disember sambil tersenyum panjang.

Haa sebabnya kami memang bagi harga senyum punya. Harga pun dah termasuk postage tau. Pembelian juga tanpa had tau. Memang jimat dan berbaloi sungguh.
Kita ada dua jenis combo:
❀️ Jus Goyang Rapat + Gorgeous ❀️ Jus Goyang Rapat + Jus Goyang Rapat

Nak grab jus Jus Goyang Rapat dan Gorgeous cecepat Whatsapp no ni okay dengan kata laluan β€œ NAK PROMO DEC” 011-1123 3874. .
.
Okay senyum sikitπŸ˜€


3

Penjagaan dalaman dan luaran Wanita 😍
Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar 😍
Untuk kesegaran dan kesehatan! Tetap wowwwwwwww di mata suami! Awet muda dan tetap glammmmm😍😍 Rp175 000sahaja!
.
.
.
.
#byrcw #pencucigoyangsegarbyrcwmedan #pencucigoyangsegar #jusgoyangrapat #wowdimatasuami #awetmuda #medancheapestprice #medanbeauty #9


0

KALI NI BUKAN ABANG SAYANG JE YANG SENYUM. TAPI ANDA PUN BAKAL SENYUM SELAMA SEBULAN

Bermula pada 1 Disember 2017 hingga 31 Disember 2017 ni,Β  sesiapa yang beli produk Rozita Che Wan berpeluang untuk rasai promo Disember sambil tersenyum panjang.

Haa sebabnya kami memang bagi harga senyum punya. Harga pun dah termasuk postage tau. Pembelian juga tanpa had tau. Memang jimat dan berbaloi sungguh.
Kita ada dua jenis combo:
❀️ Jus Goyang Rapat + Gorgeous ❀️ Jus Goyang Rapat + Jus Goyang Rapat

Nak grab jus Jus Goyang Rapat dan Gorgeous cecepat Whatsapp no ni okay dengan kata laluan β€œ NAK PROMO DEC” 011-1123 3874. .
.
Okay senyum sikitπŸ˜€


7

Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat


4

Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat


1

Hai uols😚 Snow Decus dari ekstrak buah-buahan tau, sebab tu sesuai dari pelbagai lapisan umur! nak kulit cantik dan sihat dalaman dan luaran tak? Jom amalkan Snow Decus ni!
.
Snow Decus ni bukan sahaja menjadikan kulit uols putih gebu je, tapi boleh repair skin korang sekali tau!
Luaran cantik dalaman pun sihat dengan campuran 4000mg gluta, vitamin C dan kolagen!

Sekarang ada promosi korang boleh jimat hingga RM40!😱 WHATSAPP http://www.wasap.my/60197354107 (CIK ILA)
WHATSAPP http://www.wasap.my/60197354107 (CIK ILA)
WHATSAPP http://www.wasap.my/60197354107 (CIK ILA)

#snowdecusmalaysia #snowdecusoriginal #snowdecus #snowdecuswhiteningcollagen #snowdecusperlis #nakcantik #naksihat #wowdimatasuami #putihgebu


0

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
● ● ●
Hai uolls!!! Meh datang meh rapat... arini Che Ta nak kongsikan kan dgn uolls rahsia WOW di mata suami !! 😍😍
.
Jangan lupa grab Pencuci Goyang Segar & Jus Goyang Rapat by RCW di myonlineshopes & website www.myonlineshopes.my tau !!
.
Utk info boleh terus whatsapp Hotline no 010 840 8600 skrg!!
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #pencucigoyangsegar #jusgoyangrapat #cheta #rozitachewan #wowdimatasuami #viral #shoppingonline #healthyproduct #healthycare #woman #miri #sarawak #brunei


0

Che Ta nak share tips😘 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat


1

BERNIAGA MODAL RM 500????.
TAK PERCAYA KAN??.
.
DENGAN BYRCW HAMPA KENA PERCAYA!!!.
.
MODAL serendah RM 500 SAHAJA & SAYA AKAN BIMBING ANDA SAMPAI BERJAYA!!!!.
.
KALAU ANDA NAK UBAH HIDUP ANDA,
WHATSAPP 011 1123 3874 !!!


6

Rahsia seperti anak daraπŸ˜˜πŸ’‹ JUS GOYANG RAPAT ! memang super WOWWW!!! .
Cer komen sikit sapa yang pengguna setia Jus Goyang Rapat Che Ta niπŸ˜˜πŸ’‹πŸ’ ..
.
Jangan lupa singgah Myonlineshopes & website www.myonlineshopes.my yer
.
Whatsapp Hotline no di 010 840 8600 skrg!
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #jusgoyangrapat #cheta #pencucigoyangsegar #juswanita #wowdimatasuami #healthyproduct #beautycare #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei


0