#zahrasuit

Instagram photos and videos

#zahrasuit#bynurhafizah#helenakurung#kurunghelena#murahcantik#dhia#khadeejasuite#zahrasuite#alyasuite#jubahmurah#sayajualmurah#sayajual#dress#dressmurah#dresscantik#jubahmuslimah#dressmuslimah#jubah#elyanablouse#laurablouse#dhiatunic#aafiyahblouse#helenakurungsyarie#jubahinsyirah#laurakurung#kurunglaura

Hashtags #zahrasuit for Instagram

Assalamualaikum pon3 .
#flashsalebynh lagi ni .
#zahrasuit ni sbelum ni 120 tau tp skrg utk #flashsalebynh jadi 100 masuk pos πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jommm sape nak tekan je link wasap kakfae #1pieceonly #sepasangje #stokterhad .
#flashsalebynh #zahrasuitbynh #zahrasuit#zahrasuitskyblue #cikgu #cikgucantik #cikgucomel #cikgucikgi #akakofis #muslimahcantik #muslimahbergaya


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


1

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


1

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


1

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


1

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


1

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

LAURA X EID 2018
.
PREORDER❗️PREORDER❗️
Yang sabar menunggu boleh proceed order sebab kita khaskan untuk pakai raya saja.
.
PROMO PRICE (21/04-23/04)
RM149 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
HARGA ASAL SLPS PROMO
RM159 FREEPOSTAGE * Termasuk Sabah Sarawak
.
KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2 nii mampu buat korang jadi β€œlimited” time raya ni .. bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh.
.
5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling β€œfemes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..
.
METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
.
INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN
Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.
.
BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen
.
START POSTAGE : 7-11 MAY 2018 (Berperingkat)
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #laurakurung #kurunglaura #kurunglauramurah


0

Weekend Sale datang lagi! 🎊
.
20/4 sehingga 22/4 sahaja tau❗️
.
Aisyah Suit
.
Colour code: Dusky Pink
.
Available size:
βœ”οΈ L
.
Price: RM 109 (NP: RM 139)
.
FREE POSTAGE 🚚
.
#NFweekendsale #zahrasuit #suitsyarie suitmuslimah #bajukurung #kurung #blousemuslimah #blouselabuh #blousemurah #blousemurahmalaysia #longtopmurah #longtopblouse #blousebffriendly #bajulabuhmurah #tuniclabuh #fesyenmuslimah #muslimahwear #muslimahfashion #tuniclabuh


0

Weekend Sale datang lagi! 🎊
.
20/4 sehingga 22/4 sahaja tau❗️
.
Zahra Suit
.
Colour code: Turquoise
.
Available size:
βœ”οΈ S
.
Price: RM 109 (NP: RM 179)
.
FREE POSTAGE 🚚
.
#NFweekendsale #zahrasuit #suitsyarie suitmuslimah #bajukurung #kurung #blousemuslimah #blouselabuh #blousemurah #blousemurahmalaysia #longtopmurah #longtopblouse #blousebffriendly #bajulabuhmurah #tuniclabuh #fesyenmuslimah #muslimahwear #muslimahfashion #tuniclabuh


2

ZAHRA SUIT SYARIE
.
============================
On WEEKEND SALE
Happening now until 22/4/2018
.
RM109 (NP RM179)
FREE POS
Free Khimar
============================
.
(+) DESIGN SUIT SYARIE’ PALING β€œSOPAN” DAN β€œMAMPU MILIK”
.
yess! Ini lah design suit yang berkonsepkan β€œSYARIE’” pertama di MALAYSIA. Tak biasa nampakk kann dekat mana-mana brand.? Siap ada lapisan di bahagian depan buat korang kelihatan lebih super β€œsopan” superr β€œayu” like a princess gituu..
.
(+)MATERIAL DUBAI COMO CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL
.
material yang β€œBERALUN” , β€œTIDAK JARANG” , β€œMUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita
.
(+)FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69 .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER..
.
(+)SELUAR PALAZO VERSI SKIRT .
di reka khas untuk kelihatan β€œCONFIDENT” sbb palazzo ini tak ikut bentuk kaki dan sgt flowy..
.
(+) 9 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 9 pilihan warna yang sangat ohsem, Nampak lebih MENARIK denganΒ  2 kombinasi warna di setiap baju yangΒ  buat korang rasa sangat up to date
.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
mempunyai taburan batu swaroski mampu memberikan effect β€œglamour dan eksklusif". β€œ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
.
============================
Dah jatuh hati? ============================
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944

FB: https://www.facebook.com/lyanaInStyle
.
Follow https://instagram.com/lyana_instyle
πŸ“§ : lyana.instyle@gmail.com
.
#zahrasuitsyarie
#zahrasuit
#suitnursingfriendly
#suitsyarie
#lyanainstyle
#trustedseller
#comocrepesuit
#suitcomocrepe
#nursingsuitcomocrepe
#lyanainstylenursingsuit
#breastfeedfriendlysuit
#officewear
#nursingsuitcollection
#koleksinursingsuit
#koleksisuit
#nursingsuitmurah
#nursingsuitekslusif
#nursingsuitfreekhimar
#smartcasualwear
#suitmuslimah
#nursingsuitonsale
#suitmuslimahonsale
#muslimahsuitbawah150
#weekendsale


0

ZAHRA SUIT SYARIE
.
============================
On WEEKEND SALE
Happening now until 22/4/2018
.
RM109 (NP RM179)
FREE POS
Free Khimar
============================
.
(+) DESIGN SUIT SYARIE’ PALING β€œSOPAN” DAN β€œMAMPU MILIK”
.
yess! Ini lah design suit yang berkonsepkan β€œSYARIE’” pertama di MALAYSIA. Tak biasa nampakk kann dekat mana-mana brand.? Siap ada lapisan di bahagian depan buat korang kelihatan lebih super β€œsopan” superr β€œayu” like a princess gituu..
.
(+)MATERIAL DUBAI COMO CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL
.
material yang β€œBERALUN” , β€œTIDAK JARANG” , β€œMUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita
.
(+)FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69 .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER..
.
(+)SELUAR PALAZO VERSI SKIRT .
di reka khas untuk kelihatan β€œCONFIDENT” sbb palazzo ini tak ikut bentuk kaki dan sgt flowy..
.
(+) 9 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 9 pilihan warna yang sangat ohsem, Nampak lebih MENARIK denganΒ  2 kombinasi warna di setiap baju yangΒ  buat korang rasa sangat up to date
.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
mempunyai taburan batu swaroski mampu memberikan effect β€œglamour dan eksklusif". β€œ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
.
============================
Dah jatuh hati? ============================
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944
πŸ“ž whatsapp : 017 265 3944

FB: https://www.facebook.com/lyanaInStyle
.
Follow https://instagram.com/lyana_instyle
πŸ“§ : lyana.instyle@gmail.com
.
#zahrasuitsyarie
#zahrasuit
#suitnursingfriendly
#suitsyarie
#lyanainstyle
#trustedseller
#comocrepesuit
#suitcomocrepe
#nursingsuitcomocrepe
#lyanainstylenursingsuit
#breastfeedfriendlysuit
#officewear
#nursingsuitcollection
#koleksinursingsuit
#koleksisuit
#nursingsuitmurah
#nursingsuitekslusif
#nursingsuitfreekhimar
#smartcasualwear
#suitmuslimah
#nursingsuitonsale
#suitmuslimahonsale
#muslimahsuitbawah150
#weekendsale


0

Hai #zahrasuitlover, dah banyak warna dan size #soldout .. Tinggal warna olivegreen, mint green, soft grey, skyblue, soft purple dan turqoise masih available. Itu pun size s je tinggal. Ada yang nak ke? Komen "nak"
.
Retail rm 179
.
Jom dapatkan dgn terus klik link di http://www.wasap.my/60123575256
.
#bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #bajulebaran #sistercomel #zahrasuit


0

Cantik je kan Puteri Sarah pakai Zahra Suit pink macam ni? Sweet sangat this colour. AVAILABLE NOW #ZAHRASUIT [Make up #mattenessbyshara] from @sharaislamicfashion
.
.
FB | Needleworks Kuala Lumpur
IG | Needleworkskl
DM & Whatsapp Only : 0192938714
.
.
#lunasuit #clarasuit #shawl #instantshawl #tudung #tudungsatin #tudungsilk #telekungumrah #telekunghaji #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungcantik #takadacintasepertimu #telekungbrunei #telekungSingapore #fashion #fashionblogger #fashionista #ootd #Fattzura


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


1

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


1

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

KURUNG RUFFLES LIANDRA
.
β€’ mini kurung/kain ruffles
β€’ baju dari material jacquard
β€’ kain dari material heavy como crepe
β€’ ada zip depan untuk breastfeeding
β€’ zip di tangan untuk memudahkan wudhuk β€’ saiz dari XS sehingga XXL
β€’ 10 pilihan warna
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah #kurungrufflesliandra #bajukurung


0

πŸ’ ZAHRA KURUNG For RamadhanπŸ’ 
.
Including:
πŸ”ΈBaju kurung
πŸ”ΈKhimar
.
.
. (+) MODERN AND ELEGANT .
🌹REKAAN KURUNG MODERN DAN ELEGANT yang masih megekalkan konsep "SYARIE" , sgt sesuai untuk wanita yang sangat pentingkan gaya "MUSLIMAH SEJATI" , dengan cutting loose dan xklusif ni memudahkan sis nak ke mana sahajaa , event ke , pejabat , dinner or majlis kahwin. .
.
(+)METERIAL DUBAI COMO
. CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL
.
🌹material yang β€œBERALUN” , β€œTIDAK JARANG” , β€œMUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA 🌞kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
.
(+)FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69 😱
. 🌹YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. 😎 so.....Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann 😏.? jimat lagii tu..
.
.
(+)KAIN ADJUSTABLE .
🌹PRINCESS CUT ,FULLY GETAH di bahagian pinggan dan BERZIP di bahagian tepi di reka khas untuk #hafizalover untuk lebih SELESA dan Sesuai untuk semua size badan . Takde lah lepas ni bahagian pinggan dan pinggul tak selesa bila duduk atau buat aktiviti harian .
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
🌹Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK 😍dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date
. .
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI

Zahra suit mempunyai taburan batu swaroski. Bukan jer Nampak β€œberiman” bila menggayakan Zahra KURUNG SYARIE ni, tapi dengan taburan swaroski di bahagian baju dan tudung ni jugak mampu memberikan effect β€œglamour dan eksklusif”. β€œ WahhhπŸ˜±β€¦. Sis suka2! 😍😍Dah lama cari suit syarie mcm niβ€πŸ˜˜
.
Jangan menyesal klau stok dh habis.
.
.
Whatsapp 0136736078 segera!!
.
Atau tekan link www.wasap.my/0136736078. ◾️Selagi stok masih ada
.
#zahrasuit
#bajulawa
#bajumuslimah
#khimar
#SanHumairaaShoppe
#bajukurung
#bajuramadhan
#kurungmoden
#bajukurunghitam
#bajukurung2018


0

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


2

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


2

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


3

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


2

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


0

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


0

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


3

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


0

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


2

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

JUBAH LAYER INSYIRAH
.
πŸ“ŒMaterial : Dubai Moss Crepe πŸ“Œkain yg tebal dan tidak jarang
πŸ“Œtidak mudah kedut
πŸ“Œless iron
πŸ“Œjenis kain yg moss saja
πŸ“Œjenis kain yg beralun
πŸ“Œimport khas dari Dubai
.
CIRI-CIRI JUBAH LAYER INSYIRAH
=========================
πŸ“Œmempunyai zip utk nursing
πŸ“Œzip di lengan easy wudhuk
πŸ“Œpotongan A-cut dan beralun
πŸ“Œdesing yang modesty
πŸ“Œterdapat dua potong layer di depan. potong layer terus cantum dari leher dan tidak ada potong di pinggang
πŸ“Œsesuai untuk semua majlis
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bertunang
πŸ“Œboleh dijadikan baju untuk bridemaids
πŸ“Œmempunyai batu di antara jalur layer baju
.
πŸ”· WHATSAPP CEPAT πŸ”·
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
http://hazlynda.wasap.my
.
SIAPA LAMBAT DIA TAK DAPAT πŸ˜‰
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse #jubahinsyirah


1

Zahra Kurung Suit datang lagi dengan black colour sahaja. Sesuai dipakai untuk majlis iftar di bulan Ramadhan nanti.
.
πŸ’ ZAHRA KURUNG SUITπŸ’ 
.
Including:
πŸ”ΈBaju kurung
πŸ”ΈKhimar
.
πŸ”ΉHarga RM179
.
πŸ”ΉTermasuk postage SM/SS
.
Jangan menyesal klau stok dh habis.
.
Whatsapp 0136736078 segera!!
.
Atau tekan link www.wasap.my/0136736078. ◾️Selagi stok masih ada
.
#zahrasuit
#bajulawa
#bajumuslimah
#khimar
#SanHumairaaShoppe
#bajukurung
#bajuramadhan
#kurungmoden
#bajukurunghitam
#bajukurung2018


0

[LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST KAK MAR - AAFIYAH MODESTY BLOUSE!
.
DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH?
.
HARGA PROMOSI πŸ”₯
10April-14April (Selasa - Sabtu)
.
Saiz (S) hingga (XL)
RM65 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
Saiz (2XL) hingga (3XL)
RM69 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
.
Size (S) - (XL)
RM 165 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
Size (2XL) - (3XL)
RM 180 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
πŸ“Œ NOTE
Jika pembelian set combo terdapat size (2XL) - (3XL) cuma tambahkan RM5 setiap helai.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HARGA SELEPAS PROMOSI
.
Saiz (S) hingga (XL)
RM69 FREEPOST
* Termasuk Sabah Sarawak
.
Saiz (2XL) hingga (3XL)
RM74 FREEPOST
* Termasuk Sabah Sarawak
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse


0

[LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST KAK MAR - AAFIYAH MODESTY BLOUSE!
.
DAH TAK SABAR NAK GRAB AAFIYAH?
.
HARGA PROMOSI πŸ”₯
10April-14April (Selasa - Sabtu)
.
Saiz (S) hingga (XL)
RM65 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
Saiz (2XL) hingga (3XL)
RM69 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
.
Size (S) - (XL)
RM 165 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
Size (2XL) - (3XL)
RM 180 FREEPOST * Termasuk Sabah Sarawak
.
πŸ“Œ NOTE
Jika pembelian set combo terdapat size (2XL) - (3XL) cuma tambahkan RM5 setiap helai.
.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HARGA SELEPAS PROMOSI
.
Saiz (S) hingga (XL)
RM69 FREEPOST
* Termasuk Sabah Sarawak
.
Saiz (2XL) hingga (3XL)
RM74 FREEPOST
* Termasuk Sabah Sarawak
.
#jubah #jubahmuslimah #dressmuslimah #dresscantik #dressmurah #dress #sayajual #sayajualmurah #jubahmurah #alyasuite #zahrasuite #khadeejasuite #dhia #murahcantik #kurunghelena #helenakurung #helenakurungsyarie #bynurhafizah #zahrasuit #elyanablouse #laurablouse #dhiatunic #aafiyahblouse


0

The end of the page