Kayu Manis Bistro

Instagram photos and videos

DinnerπŸ˜‹


0

Lepak jap


0

Asam pedas ikan kembung


0

Nasi putih + daging black pepper..


5

Habis meeting kite lepak sini dulu lah.. lame dah tak makan sini.. Tenkiu pd yg lanjer kite tu ye.. 😍😍😍


0

Bertuah anak2 dapat jumpa... #UAI


4

Hari ni biar Abg yang order k. 😎

#rayyanAlfi
#anniversary #rosealwi


0

bismillah
#lunchdulu🍽️


0

Promosi salmon, meatball, tom yam di kayu manis bistro kuantan:)


2

JJCM kedai kak liz dan abg wan.. Moga terus maju. Aminnn:)


0

Dinner with bakal cikgu2 prktikal..not to forget our beloved edu lecturer Dr Mohyani..
#minoreducation #finalyear #misimengumpulmemori


22

Dinner special ala western malam ni.. Belanja wife kasi dia extra energy utk closing πŸ’ͺ😎 Lebih special sebab chefnya ex-student saya.. Amik kursus IT, saya ajar matematik, hasilnya seorang part time chef yang hebat ✌️😁 Laaagi special, dia pun peminat Min Kaffe.. AlangΒ² kitorang datang sini, dia pun grab sekotak πŸ‘πŸ‘ Terima kasih chef Hamiduddin
Nnt boleh la masukkan Min Kaffe dlm menu βœŒοΈπŸ˜‰ #CikguBisnesMath
#millionairehousewife


0

My humble lunch of steamed rice with omelets, broth and sambal belacan. #jommakan #malaysianfood #bonappetit


2


0

Mencuba di tempat baru walaupun kedai ni dah lama buka 😁
#foodhunterktn #kayumanisbistro


1

Bismillah... #melaluihariharisukar


5

Lunch date with my girlfriend uolls... #foodporn


3

Terima kasih kak liz & abg duan for your foods..especially asam pedas, ikan patin tempoyak & sup daging..sedap2 belaka..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†semoga terus berjaya dan dimurahkan rezeki..insyallah.. So guys, for those who are staying around kuantan or come to kuantan should try makan kat dekat kedai dorang ni..highly recommended..πŸ–’πŸ–’πŸ–’ masakan melayu and western semua ada..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


1

Last night dinner..ksyangan hati ❀️


1

Lari dari hiruk pikuk dunia ❌❌ My all time favourite, Nasi Putih dan Daging Masak Lada Hitam @kayumanisbistro
#bonappetit 🍽️🍴


6

Follow and support us @kayumanisbistro @kayumanisbistro @kayumanisbistro .
IM8 Kuantan


0

The end of the page