Felda Semarak, Jengka 15

Instagram photos and videos

Haii semuaaaa! Sorryy lama tak update ig. Order dibuka mcm biasa jgn tggu lambat2 okay kalau nk order😘 Thank you sudi beli takoyaki kami
#takoyummyfeedback #takoyakidelivery #takoyakisedap #takoyakimurah #codbandarjengka #coduitmjengka #codppptr #codjengka


0

Musim hujan niee try tukar hobi plk, zassss..


2

Aku seorang yang jauh dari sifat kesempurnaan
Namum aku tetap bersyukur dengan kehidupan ini yang sememangnya tak boleh lari dari sifat kekurangan dan kelebihan..
Selamat malam


8

Alhamdulillah selesai tiga kali bacaan yassin di rumah ... semoga ade keajaiban untuk nenek ... amin ... countingdaysjumpadady ... rindusangat πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹


2

My 20++ niece, to many to remember which number are you ... "Kids, don't play during hot days, you turn dark like me, I was white like you when I was a baby"... #niece #dark #2018


3


0

Aku bersedih aku menangis bila teringat engkau🌸


0

Mummy manaaaaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


7

Jom makan tghari ujan deret tanpa henti xtau nk g mane kje makan tido jelaπŸ˜€πŸ˜€alhmdulillah rezeki allah xpenah putus☺️☺️


0

TAHUN BARU genap setahun AYAH MENIGGAL😒😒1.1.17-1.1-18....Skjp je msa brlalu dh setahun AYAH pergi mnggalkan kami semua....Semoga AYAH tenang dsane...I LOVE U AYAH,MAK& AKAK...ALFATIHAH AMIN😭😭😭RINDU masih terase😣😣😣


2

3 selfie 🀳, 3 sea view 🌊, 3 food πŸ› .. That concludes 2017 in the nutshells for me.. 2018, don't try to fucked me up like what 2017 did to me... Happy New Year 2018 to all friends & family #2017bestnine #instagram #old #memory #newyear #2018 #day1 #january


1


1


0


0


3

Insan yang pernah melahirkan aku yang dulu pernah memberi kasih sayang, didikan dan dorongan kepada aku sehingga kini aku dewasa tiada lagi bersamanya, sudah hampir 10 tahun berlalu pergi.. itulah ibu ku😊🌹.. cintahatisepanjanghayat.. Alfatihah..


8

Gws nenek 😭😭😭


3

Makan bgkus je mekna blnje,,nak kua x larat dh baru balik repair motoπŸ™„πŸ™„alhmdulillah


0

Sis cube...ok ke tk..ce komen sikt...


0

Arini kite g megukir lg...cepat2 cuti sekolh dh nak abis nii..cpet2 sape nk megukir henna lg.....kite pergi kerumah untuk megukir henna.....


1

Gemuk🌸


1

Sampai sudah alhmdulillah sorg2 pun jd balik walaupun ujan lebat😎😎😎


0

Thank ayuni ilyana😳🐼


6

Bakar2 Makan2 fAmily
#Ayam
#sotong
#Udang
#Hotdog
#isiketam
#Spageti


0

The end of the page