Dewan Banquet Astana Cyberjaya

Instagram photos and videos


0

“BUFFET RAMADHAN 2018”

Banquet Astana Cyberjaya@Putrajaya

17 Mei 2018 -11 Jun 2018/ 7.00pm – 10.00pm

Pelbagai citarasa sajian Asia Tenggara kami sajikan untuk anda TERMASUK Kambing golek!
Pelbagai kemudahan Dewan dan Keistimewaan yang kami sediakan seperti; * Solat Maghrib, Isyak, dan Tarawaih berjemaah dipimpin oleh Imam jemputan. *Aneka pilihan Juadah disediakan beserta warung dengan *Pelbagai jenis masakan termasuk Kambing Golek.
* Ruang letak kereta yang banyak dan Percuma.

Dapatkan pakej harga menarik sebanyak :
RM59.00 Nett (Dewasa)
RM 35.00 Nett (Kanak-Kanak)
5% diskaun utk 20pax ke atas.
Hubungi 03-8063 3020 atau ‘whatsapp’ ke :
012-519 2090 atau 019-790 2090 atau 019-264 3090

#Pakejperkahwinanlengkap#SajianAsiTenggara#Pelainnikah#Familytime#PromosBuffetRamadhan2018#DewanastanabanquetCyberjaya#berbukapuasa#Kajang#Puchong#Bangi


0

Im very miss this moment😞💔


3

_Nah amik bunga nii 😂
#SelamatMalam😛✨💕


2

model taik kucing 😂


0

Resepsi + Nikah by Mommy . Semua Natural Look .. kekdahnya bila tgk balik album 40 tahun lagi masih valid di situ.. eh!


1

Jatuh cinta kali pertama!!
.
Siapa pernah jatuh cinta pada pandangan pertama? Haha angkat tangan jangan tak mengaku? 🙋🏻🙋🏻‍♂️
.
Biha tengok je benda comel gold ni terus jatuh cinta, rasa nak picit! Sebab nanti mesti keluar serum yang best!!.
.
Dah la bau pon wangi, letak kat muka best je rasa!
.
Pastu boleh guna sikit2 je sapu satu muka, jimat kan? Dah cukup cover seluruh muka kita mmg awesome la! 😍
.
Tapi ape benda ni??
.
Ni la Radiance C + E! Harga asal rm400+! #youthshaklee
.
Tapi bulan ni je taw, bulan May je FREE!! ✅Radiance C + E berfungsi untuk mencerahkan dan mengurangkan garisan-garisan halus serta tanda-tanda penuaan seperti jeragat dan membaiki tekstur kulit dan tona kulit secara keseluruhan.
.
So kalau kulit muda lg macam ai ni xde la guna setiap hari, hehe..
.
Selang sehari or 2 kali seminggu pon cukup..
.
Mmg lg jimat la!
.
Tu yg biha nak share supaya korang x rugi, better grab today okay? 😘
.
@shaklee_bynabby .
#shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleekl #shakleemelawati #serum #jeragat #parutjerawat #youthshaklee #youthskincare #fattzura #neelofa


1

Tahniah Sahabat - Shazleen's Power Ranger n Running Man


0

Uish lawa sngtt deco tempat ni.. #wedding


0

may ur love continue to grow each and everyday @tyy_raa @a_shahrulnizam


1

Terima kasih Cik Shahirah tempah pulut berhias sempena hari kelahiran mummy beliau... 😘😘😘
.
Saiz L (3kg beras pulut: Top layer 9"; bottom layer 12")
Lapis serunding daging
.

#pulutkuningdelivery
#pulutkuning #pulutkuningberhias #pulutkuningdeco #pulutkuningbangi #pulutkuningserdang
#pulutkuningkajang
#pulutkuningputrajaya
#nskitchenz
#pulutkuningpengantin
#pulutkuningbirthday
#homemade
#nspulutkuningsaizs
#pulutkuningnskitchenz
#nscustomizedpulutkuning


0

No filter cause wan punye camera awesome


0

Izinkan sis share gambaq menjadi dayang istana kepada perantin raja sehari @eshazleen & @syafie79. Pengalaman seumur hidup mungkin sekali je jd bridesmaid weh!!!! Anyway congrats to both! 😍😍😍😍


4

Congrats babe!!! Semoga ikatan perkahwinan yg dibina kekal sampai ke syurga.... 😚😚😚😚😚
#shazleenxshahfie #wedding


3

Tahniah kepada kedua mempelai bagai pinang di pulau😁🧡


1

Raikan Cinta! Acah acah pengantin baru... #wedding #raikancinta #tilljannah


2

Baraka Allahu Lakuma sahabat!! #bppians #havetoleftgroupafterthis #biarpecahperut #kawangaduh #bpp


16

Bridesmaid on duty!!!!! #weddingreception #shazleenxshahfie #saturday


8

Sister's wedding appreciation post • 우리 언니 결혼했어요 👰🏻💖
.
.
.
#180428
#sisterswedding
#canyoufeelthelovetonight


7

Selamat malam ❤️


6

The end of the page