Starbucks Malaysia

Instagram photos and videos

난 혼자 밝다고 자랑하는 너보다 항상 변함없이 그 자리에서 빛나고 있는 아이들이 더 좋은데! 너 때문에 하나도 안 보여. 😥


4

Makanmakan🌸🙈


11

Loving is sharing. My date for this weekend #kittykitty #starbucks


0

release tension sebentar...


16

Korang nak x ..isteri yg bawak big bike
Sy x tau kenape dia pilih sy yg bawak moto..dah nama minah moto ... Sy ...sgt seloow..sungguh selow...mmg selowww

#bmwmotorrad
#minahbmw
#bmwgs800


0

Chillax while Falisha do the working #ellishazim


1

This fella perched onto me nonchalantly n remained here all morning....#boxingday #kittykitty


1

A little bit of culture, a whole lot of class.💎 .
. 📸: the very talented @jeffkingsleyphotography . Makeup: miracle worker 😍@beauty_by_vivienti
#sudanese #sudan # سودانية #sudanese_love #sudanesetoub


17

Wherever we go don’t forget to bring this amazing diamond in a jar! Yes! Membasuh muka je tak cukup tau korang, kulit2 mati, minyak, sisa make up semua yg tak di bersihkan dgn betul tu semua membuat jerawat, whitehead & blackhead naik sesuka hati je kat muka kite.
SCRUB DISTRICT dapat tolong korang buang semuaa problem kat muka tu, bahan2 dlm scrub ni pun semua organic tau, so jgn risau.
Nak tau ape dlm SCRUB DISTRICT NI?
.
🍑 Apricot
🌰 Brown Sugar
🍋 Lemon
🌬 Rock Salt
🧖🏻‍♀️ Whitening Essences & Lots of LOVE
.

Dan...Semua ni banyak benefits kat kulit kite tau
.
✅ Menghilangkan Jerawat
✅ Menghilangkan Whitehead & Blackhead
✅ Memutihkan kulit & pudarkan parut
✅ Mengecilkan pori dan Pudarkan kulit berlubang
✅ Tiada lg kulit kusam atau tidak sekata
✅ Menanggalkan daki degil dari celahan badan
✅ Kulit jadi glowing dan senang nak makeup
✅ Mencerahkan kulit muka & badan
✅ Mengeluarkan kotoran tersumbat di ruang pori muka dan kulit mati
.
.
Bestkan?
.
So jom try #scrubdistrict !
Harga : RM 65 | RM68 SS
COD Available
Postage Setiap Hari
.
💖💖💖
.
#ScrubDistrict #ScrubDistrictFeedback #ScrubDistrictAngels #ScrubDistrictAgent #ScrubDistrictBangsar #ScrubDistrictPuchong #ScrubDistrictCyberjaya #ScrubDistrictKL #ScrubDistrictPutrajaya #ScrubDistrictBangi #ScrubDistrictPutraPerdana #ScrubDistrictDengkil #ScrubDistrictSaujanaPutra #ScrubDistrictPJ
#TeamDatinSuMelodi #facescrub #skincare
#exfoliate #flawlessskin #healthyskin #cyberjayaputrajaya #cyberjayadelivery #dpulze #codcyberjaya #cyberjayaputrajaya #putrajaya


0

#TERBARU_ INDUCTRIO DAPUR MODEN ALAF BARU KELUARAN DARI CUCKOO .
Siapa kat sini yg suka masak atau mmg keje dia hari2 kena masak utk family or ada food biz!! .
Pernah x uolls tgh syok masak tibe2 gas habis!!! Atau bukan main kecah lagi ruang dapur masak tu dgn percikan minyak n makanan yg tumpah. Or even worst beribu kali nyalakan api baru dapat🔥🔥🔥 .
Itu belum lagi masuk bab kuali bekerak & tebakar. Penat beli kuali mahal last2 rosak mcm tu je!!! Boleh jadi sbb kita terleka buat keje lain jap, lupa ada makanan atas dapur, mmg hangus la jawabnya.. Atau api stove kita yg direct kena surface periuk menyebabkn ia terbakar n cepat rosak... .
Either way, it is not the ‘WORST-CASE SCENARIO’ yet...!!! .
Paling mengerikan gas bocor atau api yg menyambar & boleh menyebabkn kemalangan yg lebih serius such as kebakaran atau letupan gas. Ada juga letupan dari kaca stove yg xtahan panas. .
Nak tak kalau ada satu dapur masak yg boleh selesaikan semua masalah di atas: .
Ianya direka khas oleh ADVANCE-TECHNOLOGY FROM KOREA with GERMAN MASTERPIECE CERAMIC - SCHOTT CERAN with 126 years of history

Memperkenalkan ‘CUCKOO INDUCTRIO’ iaitu dapur elektrik pertama di Malaysia 🇲🇾 yg dipatenkan dgn teknologi ‘DIRECT TOUCH SENSOR’ dilengkapi bukan satu tp 2 SISTEM iaitu HYBRID yg menggabungkn fungsi ‘Induction & Highlight’ .
KELEBIHAN DAPUR INDUCTRIO ni:- ♨️Persekitaran dapur yg lebih bersih kerana kurang wap haba & percikan semasa memasak
♨️Senang dicuci kerana permukaan dapur yg licin & rata
♨️Periuk yg takkan hangus / rosak kerana dapur yg gunakan sistem Induction (gelombang elektromagnet frekuensi tinggi) & Highlight (coiled metal dipanaskn oleh elektrik)
♨️Kaca Seramik ‘Schott Ceran’ dari German yg tahan panas hingga 750 darjah celcius
♨️Mempunyai ciri keselamatan yg baik dgn Safety Lock-Button & Automatic-Off apabila mengesan overheating atau sebarang error
♨️Jimat Masa & Tenaga dgn fungsi pemanasan yg sgt pantas dilengkapi ‘Induction Booster’ & 10 level suhu boleh laras
♨️‘SMART FUNCTION: Auto-Cook with 5 Cooking Mode includes Pan Cooking, Frying, White Rice, Porridge & Noodles’
:
:
Hubungi saya segera bagi info lanjut di 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60193547883/Inductr


0

Don’t forget to smile on a Monday✨💎 .
.📸: the one and only @mohannadsayedfadl 💎


10

Yes, she did! 🤪


0

Tq @mystarbucks belanjer birthday cake hehe nope not today...lagi 2 hari🎉🍰💐💋🎁😍😍


1

Friday starbucks before we meet the weekend. Caramel cinnamon cookie frap is pretty good 😋😋 #Starbucks #friday #earlyweekendstart


0

Officially annoucement

Im fiancee @aminin_rosli
Let face thick and thin ....merrier n sadness in new life venture ... Cik tunang tapi manis jugak panggil future husband!! Jaga diri n mata n include hati mmm


3

📖 “That all things you will see change almost as you look at them, and then will be no more. Constantly bring to mind all that you yourself have already seen changed. The universe is change; life is judgement.” #change #marcusaurelius #meditation #stoicism #greekphilosophy #bookstagram #bookclub #ilovebooks #oursharedshelf #coffeetime #starbucks ☕️


1

When u 2 sleepy 2 start partime job...
heres the medicine😅😅😅
Asian dolca latte is the best...😁😁
#Coffee #CoffeeLover #SbuX


0