Pokok Asam Taiping Perak Darul Ridzuan.

Instagram photos and videos

Goodnight my lovely mommy๐Ÿ’ž๐ŸŒน#CongratulationsCousin ๐ŸŽ‰


0

Jaga mata bro! Hahaha


0

masuk kawasan siapa x tau .. mohon di luluskan


0

PROMOSI TAMAT! Item Sold! Alhamdulillah ini adalah last stock @blv_pomadeshop untuk #batch1 dah dihantar di hadapan masjid Pokok Assam siang tadi. Thank you untuk kakak ni tolong ambikkan pomade untuk adik dia tengah sibuk katanya tak dapat nak datang ambil ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Semoga berpuas hati dengan quality B.L.V POMADE ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป New scent for BLV POMADE will coming soon for the second batch. Stay tuned with us! Jom jadi kacak bergaya bersama @blv_pomadeshop @blv_pomadeshop @blv_pomadeshop ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#bestpomade #pomadeshop #BLVpomade #taiping #pomadetaiping #pomademurah #hipster #taiping #pomade


3

(่˜่ฏทๅ…ผ่Œๅบฆๅ‡ๅฑ‹ๆธ…ๆดๅ‘˜ๅทฅ๐Ÿ )
ๆกไปถๅฆ‚ไธ‹:
โ–ชpartime โ–ชๅŽไบบๅฅณๆ€ง
โ–ช่‡ชๅค‡ไบค้€šๅทฅๅ…ท
โ–ชๅนฒๅ‡€&ๅฏŒ่ดฃไปปๆ„Ÿ

ๅทฅไฝœๅ†…ๅฎน:
*ไธ€่ˆฌๆ—ฅๅธธๆ‰“ๆ‰ซ๏ผŒ่ดŸ่ดฃๆธ…ๆดๅบฆๅ‡ๅฑ‹๏ผŒๆ—ถ้—ด่‡ช็”ฑ๐Ÿ–’
ๅบฆๅ‡ๅฑ‹ไฝไบŽpokok assamๅŒบๅŸŸ

ๆœ‰ๅ…ด่ถฃๅ…ผ่Œ่€…่ฏท่”็ปœ:โ˜Ž 0165539108/0165452310 elin


0

Alhamdulillah, rezeki hari jumaat. Balik dari sembahyang jumaat terus cod @blv_pomadeshop di pokok asam sebentar tadi. Thank you bro! Semoga berpuas hati dgn quality kami dengan bauan harum dan menyenangkan! @blv_pomadeshop ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ -----------------------------------------Free COD area Taiping//Kamunting. EXCLUDE POSTAGE: sem RM7 ss RM10

Whatsapp/Pm - 011-16479677 (alif) #bestpomade #pomadeshop #BLVpomade #taiping #pomadetaiping #pomademurah #hipster #taiping #pomade


3


0

Cinta ku terhadap kapcai..


0

Cinta hingga akhir hayat...
love u syg.. smoga kita btemu di syurga nanti...
#NabilaxNaim
#27November2016


6

๐Ÿ™ˆ


2

Singgah Tepeng (hometown) sebelum sambung perjalanan pi Alor Staq !
Sempoiii ! ๐Ÿ‘๐Ÿป #fahreezeeyad #zeeyadnuhaaroadtrip2016


0

Miss this time . ๐Ÿ˜„


0

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Diesel_Watch


0

Hari ke3 di pokok asam taiping.
Esok last day๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Mai2 singgah sapa yg dekat..


0

rasa mcm supplier cup kfc pon ade.. supplier air kotak ade.. supplier coklat ade... limited seriess.. stock terhad sehingga 27 NOVEMBER 2016
#SAVETHEDATE
#27November2016
hujan nyet nyet โ˜”


0


1


0

Good night ๐Ÿ’ค๐Ÿฉ


0

This is my grandfather.....handsome kan...baru lps potong rambut...hehehe...love you atuk...


2

Ambik kau


1