Fiske Steakhouse Au2

Instagram photos and videos

19.11.18 Adam turns 3..da besar ank bujang umi ayah..tahun ni da jd abg long..Selamat hari jadi sayang..smoge membesar jd ank yg baik, soleh n brjaya dunia n akhirat..sorry ats kekhilafan kami dlm mmbesarkn kamu.insyaallah kami akn cuba beri yg trbaik utk kamu dan adik kamu..Amin.Love You😍😘😘
#abglongadam
#muhammadadamharith191115
#besdaywishesuntukanakkenanganbiledabesar


6


3

Trowback last night..here again..dinner with my family after my mom come back from Manila
#familyfirst #childrensofLamWaiLeng #fiskesteakhouseau2 #instalovers #lifeitsnoteasy #cooklover #rock


2

What do you want?"
"Just coffee. Black - like my soul β˜•


10

πŸ’


0

Lunch +DinnerπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹


0

#throwback lunchtime 🍽πŸ₯©
β€œApa la yg abg ni tenungkan tu,nk tggu apa lg makanan da smpai tu” πŸ˜…
.
#saturday #lunch #restday #runner
#recovery #brooksrunning
#brooksmalaysia #portraitphotography
#blackandwhite #iphone7plus
#snapseed


2

Melantak time-lah!

#ngeteh #steakhouse


0

Alhmdulillah..fmly dinner..sedappp..😁😁😁


0

Alhamdulilah Offically turn 24😍
#7eleven94


29

People call me sleepy weed
Cuz that I'm SAVAGE


4

Cover Kids Planner 2019

CIRI-CIRI KIDS PLANNER 2019 KAMI LAIN DARI YANG LAIN ================= . . .>> πŸ‘§ Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporari sesuai digunakan oleh muslim dan non-muslim .>> πŸ‘§ Size standard A5 size .>> πŸ‘§ Setiap muka surat adalah FULL COLOUR .>> πŸ‘§ Kertas yang kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi .>> πŸ‘§ Planner dijahit kemudian digam (supaya tidak mudah pecah apabila kerap digunakan) .>> πŸ‘§ Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy .>> πŸ‘§ Planner di wrap baik .>> πŸ‘§ 208 muka surat ya! tahun lepas 168 muka surat sahaja. .>> πŸ‘§ Cover : art cart 270gm matt and spot uv
Macam mana? Puashati?

#planner2019islamik #plannerdewasa2019 #plannerkanakkanak2019 #plannermurah #planner2019kakakbuku #teamkakakbuku #dropshipwanted #cikreenencikngokngek #lelakikirimantuhan
#plannerdewasa #plannerkanakkanak #sayajualplanner2019 #peminatbuku #buku #bukuplanner #plannerkakakbuku #planneraddictmalaysia #plannerviral #Plannerviral2019 #diaricantik2019 #diarimurah2019 #diari .


1

Dua minggu lagi..harap semua dipermudahkan..aamiin..
@nor_leeianna
#babyboynovember
#MIN
#excited😍


2

Dating😍


0

Sudu halimunan


0

Jumpe bile dah lama xjumpe. Kejap shj pun


0