Makam Tuan Haji Said

Instagram photos and videos

Suatu hari nanti pasti ku susuli..
#alfatihahbuatabah
#15thnsudah


1

I love u the most, forever and always... All my prayers goes to you.. Dalam kenangan Sapiah Binti Yassin 1933-2018


10

Allahumaghfirlaha warhamha
Ya Allah Ampunilah dia kasihanilah dia
.
Semoga Makngah Shidah yang Kami kasihani Di tempatkan Di kalangan para kekasih Allah.. #dkambing #motan #alfatihah


1

It's been a year my dear boy. But our ❤️ to you, timeless....... Al-fatihah

Ali Imran Bin Mohd Fikry Izwan


2

Long time no see ma meynnnn @alifwalawei ❤️ pejam celik dah nak dua tahun kau pergi tinggalkan kitorg. Aku harap yang terbaik kau tunggu kitorg, jaga diri kat sana apa semua. Okay buddies?


5

ROMBES TAGIH KHIDMAT HAKIM JUJUR ISNIN INI
.
Demikian satu tajuk sesuai untuk Rombes fc meneruskan aksi di pusingan kedua kalah mati. Bertemu pencabar utama friendly, Rombes dilihat tidak ambil mudah apabila bakal bertemu Taman Ampangan Isnin ini. Pemain dan pengurus giat berlatih bermain dgn gol kecik kerana itu sajalah resipi kejayaan pasukan2 besar Asia.
Ayuh! Lawan tetap lawan walaupun ada sorang player Taman Ampangan sesat dalam group Rombes.


6

Moga roh kamu dicucuri rahmat. AlFatihah sahabat. ●●


3

Udah ya tipis aja senyumnya,ga usah bnyak bnyak😅


23

Bro..Today our “Baby” Big Day...
We all missed u bro...Al Fatihah.


3

#AlFatihah
Disinilh pengakhiran kita yg kekal abadi sehingga dibangkitkn kelak serta dikumpulkn dipadang mahsyar...kiamat.

Rutin kami setiap minggu. Rasa tenang, aman dan tenteram jer bila berada di kwsn ni. Tak tahu nk gmbrkn perasaan tu...


3

Bersama legend2 pilah


1

Rehat Jap MenJenguk Yg Dirindui💕


0

Alhamdulillah, #tercapaihajat-#mumandme to ziarah. Things to do when you're on leave. It's been a while since I came here. Lots of changes.


0

‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

Ertinya : “Sesungguhnya kita ini semuanya adalah milik Allah dan kepadanya nanti kita akan kembali “. Al-fatihah buat arwah Aunty Rohani . Semoga rohnya dicucuri rahmat dan tergolong di dalam golongan orang-orang yang beriman . Amin Allahumma Amin .


0

🌷🌷🌷
Meeting the usual suspect.
Never stop missing n always in our du'a ❤️


0

Selesai membersihkan makam arwah bonda tercinta..semoga roh mama tercinta damai disana..al fatihah


0

Alhamdulillah..tertunai sudah..
#alfatihah #paklang #rindu #misitanamrumputdanpokok


1

Bila berakhirnya sebuah kehidupan.
sesungguhnya mati adalah pasti...
.Al Fatihah.


0

Alfatihah
Alfatihah
Alfatihah
Aman damai serta ampunkanlah segala dosa-dosanya Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim


4

Genap Setahun pemergian papa.... 22.11.2016 - 22.11.2017.... Alfatihah.. Moga rohnya sentiasa dicucuri Rahmat... Amin... #morningvisit
#endlesslove


1

My arwah dad’s and mum’s graves. Side by side. I miss you both so much. Semoga emak dan Babah tenang di sana. Ameen.


8

Genap 4 bulan arwah menemui penciptanya. Kami sentiasa panjatkan doa utk arwah moga tenang, aman dan damai dialam sana.
Al fatihah utk arwah suamiku serta abah kpd anak2ku Abd Shukor Abd Manaf

#AlFatihah


7

The end of the page