Johor Bahru

Instagram photos and videos

Pretty girl from Johor Bahru! She is a dream catcher follow and support her @_tingtingteo_ โžก๏ธSwipe left for more photos of her
๐Ÿ”ฅFollow @just_msia_girls for more photos
#just#malaysia#girl#johorbahru#asian#cute#hot#follow#her#and#us


0


0


0

๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
.
#Repost @meokbng (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
How to eat jjajangmyeon?ใƒŽ(ใƒปฯ‰ใƒป)ใƒŽ
Cr. Cookat


0

Dirgahayu Indonesiaku 73 ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ


0

Kalau PB uols ada apa2 kerosakan, jangan buang tau coz PB ni ada life warranty!
.
Contact je sis.Nanti sis uruskan untuk hantar repair.
.
๐Ÿ˜Š
.
#premiumbeautifulexpert
#lifetimewarranty


0

Mesti you guys ada banyak soalan and nak tahu banyak lagi tricks kecantikan dan penjagaan muka kan?
.
.
So lepas ni you guys boleh tanya banyak soalan dalam #ASKNSA bersama Kak Cida dan Kak Cida juga akan share lebih banyak tricks kecantikan dan penjagaan kulit muka โค๏ธ
So enjoy!


0

๐Ÿคช


1

TASNEEM NATUREL .
100% dari bahan semulajadi
.
EO yang berkualiti tinggi
.
Kelulusan dari KKM
.
Wangi & tidak panas/pedih
#tasneemnaturel
#babybalm


0

Pahitnya kopi tak sepahit kenyataan hidup ini..dan manisnya gula tak semanis senyumanmu..kehkehkeh..๐Ÿ˜œ
#Kirija2..๐Ÿ‘ท
#pelan2kayuh๐Ÿ’ช
#MasaYgMenentukan๐Ÿ˜˜


0

When you one of the wibu fans #nailedit


0

Agent Norah Wax Needed

1-2K SIDE INCOME SEBULAN!
AGENT WANTEDโ€ผ๏ธ ๐Ÿ™‹๐Ÿฝ๐Ÿ™‹๐Ÿฝ
.
.
Berminat untuk menjadi agent NORAH di kawasan anda โ“
.
.
Anda orang yang kami cari โ“
.
.
โœ… Student yang nak cari duit poket
โœ… Surirumah yang nak kurangkan beban suami
โœ… Sesiapa sahaja yang minat bisnes .
โœ…Nak tambah pendapatan .
.
Macam mana nak mula โ“
Mudah. Saya bantu ๐Ÿ˜˜ .
.
โ˜‘๏ธ Coaching dan bimbingan diberikan PERCUMA โ€ผ๏ธ Jadi tak perlu risau kalau tiada pengalaman yang penting mesti SERIUS, RAJIN & ADA USAHA โ€ผ๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
โค๏ธ Sebelom kita berniaga, buat research dulu barang yang kita nak jual. Adakah barang itu 1 keperluan? Orang mampu tak untuk beli?
.
Saya sarankan anda jual dahulu barang orang, baru jual product sendiri, sedut ilmu di bisnes orang dahulu, In shaa Allah bisnes sendiri akan ok! .
.
. ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿ‘งNorah boleh bantu anda dapatkan side income๐Ÿ˜‹.
.
Cepat whatsapp 0145399415โ˜Ž๏ธ๏ธ .
.
.
Berminat โ“
0145399415 ๐Ÿ“ฑ .
.
#norahwax #norah #Norahwaxmurah #agentnorahwanted #agentwanted #beconfidentbeyou #norahuitmshahalam #norahkotabharu #norahshahalam #agentnorahwanted #agennorahdiperlukan #agentnorah #sidesincome


0

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉIndonesia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ


1

b ambik gambar pliss , sini comey ambik ni nmpak etek ๐Ÿ˜… dio hok ambik abis hancus ng aina gerok xse duk diam HaHaHa
cerita cinta ๐Ÿ˜˜

iloveukameraman โค๏ธ


0

Smiggle Hardtop Kooky Pencil Case.. Now on Sale RM 38 ONLY ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿ’ฏAuthentic. #smiggle #smigglemalaysia #smigglejohor #smigglepersonalshopperjohor #hardtoppencilcasesmiggle


0

ไธƒๅค•ๆƒ…ไบบ่Š‚ๅฟซไนโค๏ธ
Happy Chinese Valentine's Day


0

๐Ÿ”™๐Ÿค‘๐Ÿ’š.


0

Fokus kita aja yah jangan sama yang ono noh ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†


0

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ17agustus ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉdirgahayu republik Indonesia ke-73 merdeka ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ


0


1

Juz accept the reality of lifeโค๏ธ#mylifemyrules


0

I MISS YOU๐Ÿ’• MAMY๐Ÿ’–


0

Indonesia merdeka ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ


0

่ฟ›่ดงๅ’ฏ๏ผ
่ฟ™ๆฌกๆœ‰ๅฅฝๅคšๅฏ็ˆฑ็š„ๅ•†ๅ“ๆใ€œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ๅฝ“็„ถ่ฟ˜ๆœ‰ๅพˆๅคšๅฏ็ˆฑ็š„ๆตท้ฉฌๅฎๅฎใ€œ
ๅ…จ้ƒจ้€š้€š้ƒฝๅธฆๅ›žๅฎถๅ‡†ๅค‡ๅผ€ๅทฅ๏ผ

ๅฆๅค–๏ผŒๆœ‰ๆ—ถ้™้‡็š„็ด ๆๅช่ƒฝๆŠขๅˆฐไธ€ไธคไธชใ€œ
ๅ› ไธบๆœ‰ไบ›ๆฌพๅผ่›‹็ณ•ๅ› ๆŸไบ›้…ไปถๅทฒๆ–ญ่ดง๏ผŒ
ๆœ‰ๆ—ถๆ— ๆณ•ๅ†้…ๅ‡บไธ€ๆจกไธ€ๆ ท็š„ๅฐฟๅธƒ่›‹็ณ•๏ผŒ
ๆˆ‘ไปฌไธ€ๆ ทไผš็”จๆœ€ๅฅฝไนŸๆœ€้€‚ๅˆ็š„้…ไปถไธบไฝ ไปฌๆญ้…
ๆ‰€ไปฅๆœ‰ๆŒ‡ๅฎš้…ไปถ็š„้กพๅฎขไปฌ่ฟ˜่ฏทๅคšๅคšๅŒ…ๆถตๅ‘ข๐Ÿ™๐Ÿ˜˜ #forthelittle1offical #ๅฐฟๅธƒ่›‹็ณ•
#fullmonthhamper #johorbahru #babyfullmoon #babygirl #babyboy #nappycake #babyhampers #diapercake #diapercakemalaysia


0