Johor Bahru

Instagram photos and videos

Sabit Sabut Sebat 💛


0

My first experience on Durian, which was not bad!
#Durian #Malaysia #Team dinner


0

Si Kumis Pis Nipis,,,, Cayo Cayo.... 😊


0

Boleh buat iklan trivago tk😅


1

Lepasnie kakak janji nak Bela Bulu Mata Kakak sendiri 🥴

#nomoreeyelash
#mencaribulumatapelsu


1

Ole2 from KRABI...tq mak ngah and mak ude...


1

SERUM VIRAL 😱
.
Satu-satunya serum yang mampu merawat segala masalah kulit seperti
.
👉 Hilangkan jerawat
👉 Memutihkan
👉 Memudarkan parut
👉🏻Melembapkan kulit
.
*Kandungan serum* 💘
Gleycerin/Hydrolic acid /vitamin e /vitamin c /birdnest collagen /aloevera /probiotic/
.
Ini lah kehebatan yg ada pada SET AR RADIANT!! 🔥🔥
.
👉 KESAN SEAWWAL 7HARI
👉 TIADA KESAN SAMPINGAN
👉 LULUS KKM
👉 5 KHASIAT DLM 1BOTOL
.
Jom Order sekarang!
.
#serumviral #nakcantikcarisaya #serumwajah #muajbmurah #muajb #instafamous #johorbahru #johorwedding #motifviral #kkmapproved #skincaretips #nochemicals #serumglowing #health #artistsoninstagram


2

Epic Mengembek


1

❤MR BOGAMO & MS SENSITRA...❤ ♥Tahan Lebih Lama (parfum) ♥Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
♥Pati Original & tiada Alkohol ♥Boleh dibawa solat
♥Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia ♥Bauan difomulasikan sendiri dgn lebih ekslusif.. ♥Mampu milik oleh rakyat marhaen 😍😍 Mula jatuh cinta??? Kenali perfume kami dengan lebih rapat.


1

EXTENDED SKIRT warna NUDE ni memang HOT SALES. Sbb senang nak MATCHING kan?😉.
.
.
Jangan lupa tauu, buat pembelian melalui SHOPEE kalau nak JIMAT POSTAGE. Tak nak beli kat Shopee? Meh DM Fara😘


2


1

Thick thighs , Thin patience 🌻


0


1

Grab your order noww!!!!!😀...


1

Beli 10pc boleh jimat RM20 tau! Lepas ni boleh share dengan family, kawan2, officemate 😍 #bawallauradiamond


1

.
Kenapa NEMESIS Paling Menjadi Pilihan Kaum Adam??
.
Nemesis De’xandra satu-satunya pilihan adam yang sukakan wangian marine fruity fresh! Penggunaan Laici Dan Oren terbukti aroma nemesis bersifat soft. Hawa bersifat clumsy tetapi dia sukakan lelaki yang tenang, makanya dengan wangian mampu mempengaruhi golongan hawa..
.
“saya nak bau yang cool.. fresh.. tapi tak nak bau kuat hingga menyengat hidung”
.
Pastilah yang paling top seller dalam dexandra iaitu Nemesis. Words cool bermakna lelaki yang mempunyai karakter ramah, mudah didekati dan semestinya menyenangkan hati seperti bau aroma kombinasi citrus.
.
Terbukti Bila Anda Mencubanya Sendiri, Gerenti Anda Jatuh Hati
Cepat2 Order.. Top Seller Dexandra 🤩
.
Perfume Lambang Peribadi
Wassup 👉🏻 http://www.wasap.my/+60108383548
.
#dexandraperfume
#nemesisperfume
#bauanpujaanhatidinda


0


1


0

Bila bosan sya b'makeup tp tdk campin😂..make up smbrang be like..🙊😂


0

.
♥️NEW ARRIVAL♥️
READY STOCK (free hanger)
Fabric: Satin Gloss
Size : 90cm x 90cm
Price : RM15 NOW❗️ (exclude postage)
First come first served
Self Collect at Taman Sri Stulang, JB.
WhatsApp: +6018-780 8588
FB: Scarfaiza Square Scarf
FB Page: Scarfaizaccessories
.
.
.
.
.
#scarfaiza #satinscarf #sayajualsatin #satinprinted #satinmatte #satinexclusive #bawalsatin #satin #dullsatin #necklace #mesticantikpakaiscarfaiza #bazarkarat #scarfaizasaythankyou #bazaarpaknil #ootd #hijab #alhamdulillah #hijabearrings #hijabfashion #trendhijab #faizaccessories #accessories #earrings #malaysia #earringsmalaysia #earringswag #lovisamalaysia #zaraaccessories #hnmaccessories #johorbahru #accessories


0