Menara Felda, Platinum Park, Persiaran KLCC

Instagram photos and videos

#annaedy2018
Happy belated birthday adikku!!! @ejatawesome


1

Throwback 2017 FGV HIIT corporate group fitness class.This time with 7mths preggy i'm still super active preggy trainers teaching high intensity workout..missing this ladies @aenceya & @nursyahrain.s ,see u this coming february ya😘
#nasc #nasctrainers #hiitworkout #hiit #fgv #felda #fitnessmom


11


0

Alhamdulillah , untuk rezeki harini . Dah habis sudah kita niaga untuk harini 😊

Sushi harini 50pek habis . Coklat viral pon habiss .
Terima kasih yang support kami . In Shaa Allah next kita jumpa lagi 😘

#afrinnachocolate
#cokelatviralmurah


0


0

Eh upload gambar yang sama πŸ€”
.
Harini nak cerita pasal interview di FELDA minggu lepas (biasa la, jakun kan dah 30 baru nak pegi interview kerja)
.
Ok straight to the point πŸ‘‡πŸ½
.
Masa interview dapat giliran no 3 (bukan sebab nama huruf A tapi ikut nombor staff), masuk dengan penuh keyakinan dan ceria dan bagi salam dengan ceria (walaupun dalaman nya dup dap dup dap nyaaaaaaa 😩)
.
Ok kenalkan diri dan latar belakang, bila sebut Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan, terus panel tanya soalan-soalan di bawah πŸ‘‡πŸ½
.
Panel 1 : Apa pendapat awak tentang sukan dan pembangunan Sukan di FELDA. Perlu ada atau tidak ?
.
Panel 2 : Pendapat awak tentang pembahagian Unit dalam Jabatan dan Releven kah post-post Pegawai Sukan tu ada kat Felda
.
Panel 3 : Apa pendapat awak tentang T** kata tak perlu Sukan di FELDA.
.
Korang rasa sebagai Produk Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi , UITM apa aku jawab ? Hahahahahaha. Mesti la jawab dengan apa yang telah di bekalkan oleh Pensyarah-pensyarah walaupun tak dapat nak bagi pendapat banyak2 sebab masa interview kan pendek, kita cakap, panel cakap, kita bg pendapat panel pun bg pendapat, (pehh ni kalau pensyarah i baca ni, sure sengih2 teringat betapa nakal nya i masa belajar dulu πŸ™ˆ). #proudtobeuitm #sainsukanuitm
.
Tapi syukur and thanks to husband @kamarulali sebab dulu cabar dan galakkan pergi Interview Pramugari MAB last October 2017 bagi tujuan pendedahan situasi interview Bahasa Inggeris katanya (ok tak mau ingat dah, dah la suruh kita pegi, bila dapat, tak mau kasi kita fly pulak. Hahahaha. Tukar fikiran pulak dia. Hahahaa)... Dan akhirnya dapat jugak gunakan pengalaman tu dalam interview yang betul2 ni (tapi interview FELDA cakap campur2 bahasa) 😍
.
Wish me luck again. Moga ada berita baik muncul beberapa waktu nanti. #taksabar #love #waiting πŸ’–
.
Next time kita cerita pasal pengalaman kita Interview Pramugari eh 😝✈️✈️✈️
.
#FELDA #interview #uitm #fssr #sportrec #sports #malaysiaairlines


15

Kisah semalam.. #throwbackthursday ..
.
sempat ku jumpa kak ina @zarinazainuddin_ sebelom balik kt menara felda platinum park.. berkongsi cerita.. .
thanks kak ina for your advise.. 😊
Kalu arini sempat kita jmpa lg ya sblom booth tutup labuhkan tirai nya.. πŸ˜‰


0

Alhamdulillah...
Hari terakhir Karnival SURI Menara Felda


0

Hari shugarchef akan bersiaran langsung di menara Felda KL

SO Ada limited dimsum
Baked meatballs n cheezymarielayer... Nk order pm
01139847760
0192677776


0

Besaing ni bia blh setaro pok ya nga nasir..susah sama susah..seney sama seney..ibarat pok ya reboh alik kiri..nasir reboh alik kaney..baru yor guu..A+++ #budak#sawit#kursus#meeting#ibs#sistem#lucky#dua#ribu#satu#lapan


5

Lame xlanje pic. .lanje skping lu
#on duty
MATA RABAK


0

:: Succes together :-)


0

Jipake forever alone

Tag Rakan Anda
βœ… Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
πŸ”₯ @hiburanpakcik
πŸ”₯ @twitter.kelakar
πŸ”₯ @fakta_fake
πŸ‘‰ β’Ήβ’Ύ β“…β’Ίβ“‡β“ˆβ’Ύβ“β’Άβ“€β’Άβ“ƒ πŸ‘ˆ
❣️ Like | Comment | Share | Tag ❣️

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem


31

F E L D A
Saya anak felda.. kesian peneroka.. saya menyampaikan.. kita tunggu bila NAZIRAN nya ya.. #terimakasihTANSRI


1

INNER SNOWCAP BERHANTUπŸ‘»πŸ‘» MATERIAL VISCOSE
*****************
πŸ’•Ringan
πŸ’•Lembut
πŸ’•Selesa sepanjang hari

KELEBIHAN *****************
πŸ’•Tidak sakit telinga
πŸ’•Tidak sakit kepala
πŸ’•Inner yang melekap πŸ’•Cantik terletak
πŸ’•Selesa
πŸ’•Tidak panas
πŸ’•Tidak licin =============== #snowcap#snowcapkelantan#snowcapberhantu#snowcaps#snowcapberhantubychefiza#snowcapberhantubyfyzacouture#snowcapberhantuviral#snowcapmurah#snowcapmalaysia#snowcapborong#snowcapcantik#inner#innersnowcap#innersnowcapmurah#innerlace#innerneck#innermurah#innersnowcapborong#innersnowcapmalaysia#innersnowcapcantik#innerviral#snowcapviscose#snowcap#snowcaputrajaya


2

SEBAB APA SNOWCAP BERHANTU NI MENJADI KEGILAAN RAMAI? 🌸 terletak cantik di kepala 🌸 ketat & tidak sakit telinga 🌸 sejuk & selesa 🌸 menyerap peluh 🌸 tidak mengembang selepas dibasuh
Tunggu apa lagi semua πŸ“£πŸ“£ πŸ™‹πŸΌ Meh tangkap sebelum diorang lesap πŸ‘»
#snowcapberhantu #snowcaphantubychefiza #innerhantuviral #innerselesa #innerkualiti #shahalam #snowcapviral


0

Tq dear.. order lunch box #nasikerabuayamgoreng @grandballroommenarafelda


0

Available

INNER SNOWCAP BERHANTUπŸ‘»πŸ‘» MATERIAL VISCOSE
*****************
πŸ’•Ringan
πŸ’•Lembut
πŸ’•Selesa sepanjang hari

KELEBIHAN *****************
πŸ’•Tidak sakit telinga
πŸ’•Tidak sakit kepala
πŸ’•Inner yang melekap πŸ’•Cantik terletak
πŸ’•Selesa
πŸ’•Tidak panas
πŸ’•Tidak licin
Harga Borong SnowcapBerhantu. πŸ‘»1-9 pcs -Rm10 πŸ‘» 10 pcs - Rm9/pcs
Postage Rm8 SM/RM12 SS πŸ‘» 11-20 pcs - Rm8/pcs
Postage Rm8 SM/RM12 SS πŸ‘» 35 pcs keatas - Rm7/pcs
Postage Rm12 SM/RM16 SS
===============
πŸ’• Boleh pilih colour. πŸ’• Beli 35 pcs ke atas. Sah jd mini agent. πŸ’• Mini agent boleh restock min order 30 pcs dengan harga Rm7. πŸ’• Tidak perlu lagi beli 35 pcs untuk dapat harga Rm7.

#snowcap#snowcapkelantan#snowcapberhantu#snowcaps#snowcapberhantubychefiza#snowcapberhantubyfyzacouture#snowcapberhantuviral#snowcapmurah#snowcapmalaysia#snowcapborong#snowcapcantik#inner#innersnowcap#innersnowcapmurah#innerlace#innerneck#innermurah#innersnowcapborong#innersnowcapmalaysia#innersnowcapcantik#innerviral#snowcapviscose#snowcap#snowcaputrajaya


0

Br dpt ni gmbr...


0

Apa motif check in dkt menara felda ni.. sebab staff felda kena pakai baju ala2 muslimah pi ofis kan.. πŸ€“πŸ˜πŸ˜˜


0

The end of the page