Rembau

Instagram photos and videos

14 Nov, Rembau : Alhamdulillah, pihak Baitulmal MAINS berkesempatan pada hari ini untuk aktiviti proses pemutihan asnaf yang sudah lama menerima bantuan bulanan tunai dan keperluan dapur.
Seramai 13 orang pegawai penyiasat dari kalangan staf Baitumal sendiri dikerah untuk aktiviti pemutihan ini.
Semoga dengan aktiviti ini, mereka yang layak dan berkeperluan sahaja dibantu. Sesungguhnya zakat itu hanya kepada mereka yg berhak menerimanya.
#zakatmembangunummah


0

“Don’t ever be afraid to shine, remember the sun doesn’t give a fuck if it blinds you” p.s that what you feels when you rocking that ray-ban 😎


6

no caption


0

SUPPLEMENTS KALSIUM PALING BEST!.
.
Ok, untuk yang macam tak sure Ostematrix ni apa kan. Meh Yna nak share dengan korang 😊
.
Dalam Ostematrix ni ada Calcium, Magnesium, Vitamin D and ada lagi lah trace minerals lain
.
So siapa yang patut consume Ostematrix ni?.
.
❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak
❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT
❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat
❤ Ibu yang menyusukan anak
❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan
❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti
❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study 🙈
.
Haa ni lah antaranya yang perlukan OSTEMATRIX ni
.
Boleh DM/Whatsapp Yna untuk order dan pertanyaan lanjut 👇🏻
.
📲Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1

SUPPLEMENTS KALSIUM PALING BEST!.
.
Ok, untuk yang macam tak sure Ostematrix ni apa kan. Meh Yna nak share dengan korang 😊
.
Dalam Ostematrix ni ada Calcium, Magnesium, Vitamin D and ada lagi lah trace minerals lain
.
So siapa yang patut consume Ostematrix ni?.
.
❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak
❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT
❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat
❤ Ibu yang menyusukan anak
❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan
❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti
❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study 🙈
.
Haa ni lah antaranya yang perlukan OSTEMATRIX ni
.
Boleh DM/Whatsapp Yna untuk order dan pertanyaan lanjut 👇🏻
.
📲Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1


1

Now hapenning ladieees
❤️Laaaaa gorgeous sangat laaaaa😍 Nampak ayu and kewanitaan sangat💋 .
Normal price : RM269
Promo price : RM199
.
Bagi yang tak tahu, sebenarnya Koleksi kali ni juga mempunyai warna biru😍
.
.
📲 Whatsapp 010-8143106 .
📲 Whatsapp 010-8143106
. .
🌼 No service charge.
🌼 Harga tak termasuk postage
.
#personalshopper #shawlpublikapreloved #sumpahlasale #shawlpublikalovers #trustedsaller #blouse #saree #shawlpublikadropship #psshawlpublika #personalshoppermalaysia #personalshopper #personalshoppershawlpublika #personalshoppermelaka #shawlpublikapersonalshopper #maharanishawlpublikalebaran2018 #maharanishawlpublika2018 #HijabistaHubElenaLuxePeplum #lisaadam #lisaadamcollections #dropshiplisaadam


1

✨💕


0

💎


0

.
COMBO PROMO..!!
.
. Original perfume from Singapore

Buy 1, RM75
Buy 3 at RM60 each!!
(Save= RM45!)
Postage / COD : Free
Quality: Original Singapore

To order. . .

Call/whatsapp:- .

018-2831404
018-2831404
018-2831404 .
.
#visitmyig #sayajual #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeorimurah #original #perfumeoriginal #perfumeoritester #perfumeoriginalreject #dropshipwanted #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #originaltesterperfume #oriperfume #perfumeorimalaysia #perfumemalaysia #authenticperfume #bazaarpaknil #sabah #sarawak #brunei #kipmallbangi #perlis #perak #kedah #kelantan #kualalumpur #selangor #johor


1


0

🎶🙋


6

First time edit x jadi langsung @aidil_yoi
.
.
.
.
.
(Tag kawan korang)
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #edit


3

Taki taki rumba


22

SUPPLEMENTS KALSIUM PALING BEST!.
.
Ok, untuk yang macam tak sure Ostematrix ni apa kan. Meh Yna nak share dengan korang 😊
.
Dalam Ostematrix ni ada Calcium, Magnesium, Vitamin D and ada lagi lah trace minerals lain
.
So siapa yang patut consume Ostematrix ni?.
.
❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak
❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT
❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat
❤ Ibu yang menyusukan anak
❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan
❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti
❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study 🙈
.
Haa ni lah antaranya yang perlukan OSTEMATRIX ni
.
Boleh DM/Whatsapp Yna untuk order dan pertanyaan lanjut 👇🏻
.
📲Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1

Alhamdullilah.
Bersyukur ke hadrat ilahi kerana dengan penuh limpahNya hari ini ain dapat melaksanakan tanggungjawab yg lebih besar. terima kasih kerana telah mempermudahkan urusan ain hari ini.


0

SUPPLEMENTS KALSIUM PALING BEST!.
.
Ok, untuk yang macam tak sure Ostematrix ni apa kan. Meh Yna nak share dengan korang 😊
.
Dalam Ostematrix ni ada Calcium, Magnesium, Vitamin D and ada lagi lah trace minerals lain
.
So siapa yang patut consume Ostematrix ni?.
.
❤ Ibu mengandung yang selaluuuu jadi simpul biawak
❤ Ibu ke ayah ke adik kakak atuk nenek yang ada masalah SEMBELIT
❤ Ibu mengandung yang nak pertumbuhan tulang anak tumbuh dengan baik dan sihat
❤ Ibu yang menyusukan anak
❤ Mak ayah yang sering sakit2 kaki, sengal2 badan
❤ Sesiapa je yang ada masalah susah nak dapatkan tidur malam berkualiti
❤ Pelajar yang sampai migraine stress sangat study 🙈
.
Haa ni lah antaranya yang perlukan OSTEMATRIX ni
.
Boleh DM/Whatsapp Yna untuk order dan pertanyaan lanjut 👇🏻
.
📲Ullyana | 016-9865236
Your Trusted Shaklee Distributor


1

13.11.18 kau dah solosai belajar dah.. settle gak degree kau . Kalau tak dulu asyik nak monangih yo time kau belajar dulu hahaha papehal pun tahniah la kau dah solosai degree kau💕 kau dah banggo kan mama dgn papa , makwan dengan arwah atok sobab eh kau cucu potamo dio yg ado degree🤙 kalau nak diharapkan den takdola tu do tosisir jauh poe eh kang hahahah kk chaw bilong🖤


4

One day soon , inshaallah 🤪


2

Old photo😜..


0

Alhamdulillah,
Setiap tahun dapat hadiah untuk matapelajaran terbaik KAFA dari darjah satu sampai darjah empat,
.
Ni pun mama dah bersyukur dah nak oi,semoga anak3 mama semua terang hati dan berjaya dalam mencari ilmu dunia dan akhirat,amin


8

👁


0

#ShakleeEffect FEEDBACK PENGGUNA OSTEMATRIX❤
.
.
Shaklee ni salah satu cara untuk kita ikhtiar. Ramai yang dah ikhtiar dengan Shaklee, alhamdulillah asbab penggunaan yang konsisten, kesihatan mereka bertambah baik 👍🏻.
.
Kita cuba “IKHTIAR, USAHA, KONSISTEN CONSUME & TAWAKAL”
.
.
Uols bila lagi nak cuba Shaklee? If tak sure nak consume supplement mana, boleh whatsapp / DM Yna ya 😊.
.
Ullyana | 016-9865236
Trusted Shaklee Distributor


1

❤️


1