Sellma Kasumoviq

Instagram photos and videos

Finally I got my hands on @makeupbymario @kkwbeauty 😍 Feeling inspired w#kkwxmario#kkwxmarioeyeshadowpalette


24

JU KA MAR MALLI PAKSA PER VIDEOT E MIA, pe di!
Qe per krejt juve qe po m’pytni qysh po e bon kombinimin e Sellma Lipmatta-ve. Si shembull i kam marr ngjyrat Kiss x Slay dhe XOXO x Blush.
Nuk mundem me perdor vetem nje pasi m’pelqen efekti "ombre" edhe kur buza ka dimension dhe duket ma interesant se sa vetem me nje ngjyre. 
Keto lipmatte jane te pasuna me Vitamin E dhe Avokado, kjo ndihmon qe buzet te jene matt por ne te njejten kohe te hidratuara dhe te zbutura. FLOKET 😂 #tutorial#video#lipstick#lipgloss#lipmatte#sellmalipmatte


148


3

Gorgeous friend @luanavjollca 💚 #mymakeup# @natashadenona Cosmetics


146


21


32

Done Make Up 🤞


1

😀


40

Drop a 🔥 if you think that lashes make a big difference!!
@hudabeauty @shophudabeauty lashes - Samantha #7 #hudabeautylashes
Desert Dusk Palette- Desert Sand, Eden #hudabeautydesertduskpalette#desertduskpalette
Faux Filter Foundation- Amaretti, Macaroon #hudabeautyfauxfilterfoundation#fauxfilterfoundation
Golden Sands Edition- 3D highlighter palette- Fiji, Zanzibar #hudabeauty3dhighlight#hudabeauty3dhighlighterpalette#hudabeautygoldensands
Liquid Matte - Wifey, Bombshell #hudabeautyliquidmatte


131

🤗


21

😊


46

•M o d e l i n g •🎀


31

TUTORIAL YES OR YES 😊 Bronze Sands Edition - 3D highlighter palette in "Maldives, Aruba, Bora Bora" #hudabeauty3dhighlight#hudabeauty#shophudabeauty#lovehudabeauty
Faux Filter Foundation- "Cheesecake , Shortbread" #hudabeautyfauxfilter
Contour x Strobe Lip set - "Bombshell x Ritzy" #hudabeautycontourandstrobelipset#hudabeautylipstrobe @hudabeauty🙌🏼 @shophudabeauty 🙌🏼


42

The end of the page