Miriam - Ledermentor

Mitt hvorfor? ❤

Hvorfor vil jeg det jeg vil?

For å komme langt, er dette et viktig spørsmål. Selv om du har sterk vilje, så vil viljen falle på veien dersom ditt hvorfor ikke sitter dypere.

Det er for mange et godt stykke arbeid å komme til bunns i hvorfor du vil nå langt.

Det er i dybden dine ekte svar ligger. Det kan være slitsomt og vondt, men veldig utvidende og berikende på veien videre.

Min barndom var fylt av mye forskjellig, mye vondt og forvirrende for ei ung jente/dame.
Jeg fikk tidlig en sterk frihetstrang og har aldri likt å bli underlagt andres begrensninger. Ord som frihet, frigjørende, luft, natur, puste, glede, inspirasjon, skape, se mer, lære mer har vært viktig for meg.
Jeg har ikke hele livet vært klar over dette, det har blitt sterkere og sterkere i voksen alder. Det har gitt meg en drivkraft som ikke avhenger av å holde viljen og motet oppe. Drivkraften kommer fra dypet og den trekker meg videre.
Jeg kjenner fremtiden venter og drar i meg når jeg er på rett vei. Mange ganger har jeg følt på vakum og mørke, da er det ingenting som trekker, det føles tomt og tungt.
Samtidig så har det gitt meg vissheten om kontrasten i mitt hvorfor. Det har gitt meg mange flere perspektiver i livet. Vissheten om hva som finnes - for oss alle.

Det har vært mål jeg har forlatt, fordi de ikke trekker i meg. Da er det stort sett noen andre som trekker, og med årene har jeg lært å gi f. i mye, deriblant andres forventninger.
Mine forventninger derimot, de står sterkt. Jeg har også lært i livet at disse heller ikke alltid har gagnet meg selv. Med høye forventninger kan man bli svært sliten. Det gjelder å ha balanse mellom egne behov, egne forventninger og det du vil oppnå. Inni der er også familien med det samme.
Med sterk vilje er det lett å dykke ned i sterk fokus. Da forsvinner omverden. Det er ganske deilig å kjenne på, men alt til sin tid. For familien kan du bli fjern når du fokuserer dypt. Kanskje se litt sur ut også. Så igjen - balansen er viktig. Mye som skal klaffe og passe. Raushet og ydmykhet begge veier.

Når det du vil skape sitter så dypt i deg, så trekker det kraftig. Det er en kraft som nesten er uimotståelig.Resten av tekst under:

37 Tyrifjorden

6

@kjerstisinsta

❤️😊

@tonerand

❤️

@miriamrasch

Det er en 24/7 om du tillater det. Det er dedikasjon og innsats som får arbeidsmiljøloven til å rope: Neeeeei - Ikke lov! Dette er effekten av å finne ditt dype hvorfor. Noen vil finne den, andre vil ikke. Jeg jobber med de som vil noe mer, de som vil skape noe fra hjertet og sjela, helt ekte. Vet du ditt hvorfor? Og er du på rett vei? ❤️

The end of the page