👑Möjliggörande Soulcoach 💫

Mobilen är alltid med, i handen, i väskan eller bredvid sängen för att väcka mig på morgonen.
Vet att min kropp inte alls gillar strålningen från mobilen, ändå håller jag den nära, precis som ett barn jag ska skydda.
.
Varje gång jag håller mobilen mot mitt öra börjar det killa inne i örat av strålningen.
Håller jag mobilen för länge i händerna får jag ont och de domnar.
Tydliga tecken.
Men att driva företag online "kräver" synlighet och att jag visar mig. (är inte alls lika aktiv och direkt tappar jag följare, vilket jag skiter i) så jag har puttat bort kroppens signaler.
.
Sömnen har blivit sämre och sämre. Så för några nätter sedan la jag undan mobilen (haft på flygplansläge) , vilken skillnad på sömn.
Direkt sov jag lugnt utan uppvak (mer än dottern) och mina kanaliseras drömmar var tillbaka.
Två nätter på rad kvar jag tillbaka till min andra värld. Till mina starka drömmar som jag kan spela upp som en film när jag vaknar.
.
Jag ska lyssna på kroppen.
Vad behöver jag för att må bra?
Mindre mobil och mindre strålning.
Mer mänskliga möten.
Mer fysisk närhet.
Det kommer jag berätta mer om i nästa inlägg.
.
Sover du med mobilen bredvid dig? Påverkas du av det?

51 Carolina Zuber - Möjliggörare

17

@lindasresa2.0

Igår köpte jag faktiskt en vanlig väckarklocka för har bestämt att inte ha mobilen i sovrummet. Dels pga strålningen men mest för att den inte ska få ta min uppmärksamhet när jag vaknar på nätterna. Är så "lätt" att bara kolla en grej på nätet som man kom på att man måste kolla upp, sen försvinner flera timmar. Nu får det vara stopp ❤

@zenspired.life

Det här är nog något jag borde börja fundera på.. Tack för att du delar med dig 🌸

@helena_hb

Har en old väckarklocka😍

@mowhiti_fashion

Oh, det är smart! Jag har sovit ganska dåligt i många år. Inser nu att jag haft mobilen brevid mig sedan typ 2013 i sovrummet.

@sara_the_rose

Då ska jag testa att lägga mobilen utanför sovrummet. Jag kör oxå på flygpl.läge på natten. 😘😘

@canfriskvard

Har aldrig mobilen med mig när jag ska sova. Stänger av den helt och har en helt vanlig gammaldags väckarklocka. Prova det du också.

@monicasandrum

Håller med! Har testat både ock...sover mycket bättre och djupare utan telefonen i rummet!!🙏🏼såg ni Anders Hansens program om hjärnan i veckan!? Rekommenderas😇

@indigowellnesskalmar

Sover också med flygplansläge men det ska ju också stråla så bäst hade ju varit att stänga av helt. Pratar med lurar el högtalartel.

@studiosurtekraftstation

@carolinazuber.se japp känner oxå av i kroppen vad som är bra och dåligt för mig sover med flygplansläge och undviker långa mobilsamtal och även trådlösa hörlurar . Försöker lyssna på kroppen den ljuger aldrig 🥰

The end of the page