Tatt av boken

Dette var sterk kost.

Mari er sju år. En dag forsvinner hun fra stranden utenfor hytta hvor hun og moren bor. Politiet antar at hun har druknet. Men Mari har ikke druknet. Hun er kidnappet og tatt med til en kjeller hvor hun blir sperret inne.

Jeg er svett allerede på side 40. Dette er ubehagelig å lese. Veldig ubehagelig. Å vite at slikt faktisk skjer over hele verden, gjør det ekstra tungt. Likevel klarer jeg ikke legge boka fra meg, for det er en mesterlig kriminalroman. Forfatter Myriam Bjerkli skildrer hendelsene rått og ærlig, men samtidig forsiktig og ikke utbroderende. Paralellt med Maris liv i kjelleren, følger vi morens nye liv etter at Mari forsvant. Det er mye jævelskap, for å si det sånn. Og det er slike samfunnsproblemer forfatteren ønsker å belyse i boka; pedofili, familievold, arvesynd, kidnapping etc. Jeg ser for meg at boka må ha vært veldig tøff og krevende å skrive. Den var tøff å lese også - det gjorde vondt i mammahjertet.

Jeg fikk boka "Lille Linerle" tilsendt fra forfatter @myriambjerkli. Takker 😊
*
*
#bokelsker #bokglede #boktips #lesmye #lesetid #nrkboktips #lesetips #bedremedbok #bokglede #detdumålese #helenorgeleser #instabok #litteratur #norskebookstagrammere #nrkbok #bokstagram #godbok #denboka #bøkerdumålese #jegelskerbøker
#krimbok #krimbøker #krimogspenning #leskrim #norskebøker #samtidslitteratur #goliatforlag #lillelinerle #myriambjerkli

56

4

@myriambjerkli

Så hyggelig at boken vekket følelser! Takk 💜

@thefeatherlibrary

Stillig bilde 😍 Jeg har denne selv, og gleder meg til å lese den 😁

The end of the page