Martha

En tanke inn mot helgen:
Er du misfornøyd med deg selv fordi en du har en relasjon til ikke har det OK? Da må du også ha en følelse av at du påvirker det de gjør og valg de tar. Dette er ikke alltid tilfellet. F.eks kan du innvitere folk til middag, ha ett varmt og innkluderende hjem, servere god mat og drikke, spille musikk du vet gjestene vil like, og du kan innvitere mennesker du vet vil komme overens. Men du kan ikke garantere at de vil ha det hyggelig, det kan de bare sørge for selv.
Forsøk å være klar over dine begrensninger ved ansvaret ditt for andre mennesker. Se forskjell på det du har en realistisk sjanse til å påvirke og det som er utenfor din kontroll. Det er delvis fornuftig å basere dine gode meninger om deg selv på hvor villig du er til å ta ansvar. Men det er ikke fornuftig å basere selvfølelsen din på ting du ikke har kontroll over.
Enjoy and use your energy on the things that makes you empower💃🗻🏔 What ever it is, it is your chosen. Take the leadership when it regards your emotions, your thoughts and your ambitions!
#alcoholfree #hangoverfree #easyoutdoorlife #ridewithaview #derute #hektapåtur #selflove #cognitivetherapy #weekendvibes #healthylifestyle #healthyliving #whatcomesaroundgoesaround #embracelife

59

7

@jensbg51

❤️

@veronikasju

Du og dine velvalgte gode ord❤️ God helg Martha🥰 Lag deg en fin en!

@carmenzieta

🙌🏽💛

@randithorsheim

Gode ord Martha,ha en fin dag❣️

The end of the page