Puna Ime - Njoftime Pune

Kompania AR kërkon të punësojë Agjent shitjesh në terren.

1. Ofrohen kushte pune dhe paga (paga bazë + %) me standarte europiane
2. Mjafton që të keni dëshirë për të punuar
3. Mosha 20-35 vjeç

Kontaktoni:
Adresa: Tiranë 📞 068 228 8354
➡️Tag personin qe mund t’i interesoje.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#punaime #puno #punesim #biznes #sherbim #reklame #posto #njoftimepune #njoftime #tiranë #albania #durresi #shqiperiaime

45 Tirana, Albania

1

@emi_lame

Cfar pune behet fjal

The end of the page