Min Aktieresa

Tjena! Tillbaks från de döda🧟‍♀️
Saker inträffade som gjorde att jag behövde sälja av mitt innehav tidigare.
Men efter några månader är jag igång igen med ett startkapital på 44.000kr 👍🏻
Har läst på en del och tagit till mig om rekommendationer av guld och silver. Samt vilka företag som verkar lovande och är intressanta. Som ni ser så går det inte direkt uppåt, men jag håller hoppet uppe för dessa🏅
Utöver aktierna i dessa företag så har jag lagt in 15.000kr i tre olika fonder med 5.000kr i vardera. Fonderna är Spiltan, Avanza Global och Avanza Zero.
Jag hoppas mycket på guld och silver och är spänd på vad 2020 har att erbjuda i den sektorn.
Jag har inte investerat hela mitt kapital. Tar gärna emot tips och inspiration om fler aktier från vilken sektor som helst.
.
.
.
.
.
#aktier #aktierförnybörjare #aktierärkul #aktieraketer #stock #stockmarket #finansiellfrihet #ekonomi #trading #avanza #money #pengar #passivinkomst #pasiveincome #börsen #pengamaskin #frihet #drömmar #dreams #finance #financialfreedom #investering #investeringar #investing #invest #investor #ekonomisktoberoende #framtid

14

10

@anawaat

Utländska bolag är lite svårare att analysera, har du koll på alla?

@aktiemyran

Välkommen tillbaka 😀 Det där med guld och silver är knepigt, har lite själv för diversifieringens skull. Och när marknaden går dåligt går ju guldet svinbra. Kolla in guldfonderna utveckling i år! Silver går upp långsammare men får vi en ordentlig svacka på börsen går det upp ung hälften av vad guldet går upp.

@finansiell_frihet

Tror du skulle gilla silverbullet fonden för råvaror 😊

The end of the page