Iskandar

Kah kah kah first time aku post gambar rakan sekelas setelah 9 tahun aku bersekolah.

Okk
Bersama dengan ketua kelas yang paling berfungsi a.k.a @amirnyzam_ yang riang dan sentiasa fokus ke belakang hahahahah kk . And then bersama rakan semeja yakni @aimansamlin_ @aku_laa_hero wa Alifuddin wa @hamba_00 yang tak pernah tak masuk air...ada saja yang diorang nak buat kan...bersama dengan @shahrulnxmii yang sentiasa serius bak kata ustaz hafiz hahah dan bersama dengan @hfzishak & Nurfitri yang dikatakan couple of the year 😂😂 dan tidak lupa juga @aimanferum yang merupakan raja kepada segala jenis besi dan juga @amrsflzm_p2n yang kelantangan suaranya bisa membuatkan jantung gue gugur...oh iya.. tidak lupa juga @izziqbal3012 yang periang sentiasa ... tidak lupa juga Syahmi yang juga merupakan pencinta tandas sedunia hahahaha
Maafkan ana....ana terlupa jejaka yang paling cool dalam abad ini iaitu @alifism yang tatkala tsunami pon beliau masih mampu membaca manga
Okk cukup la setakat ni je caption ana yang jarang sepanjang ni... #FMberaya
#Hafiqberayake?
#4Ikhlas
#amal 😂😂

Kah kah kah first time aku post gambar rakan sekelas setelah 9 tahun aku bersekolah.

Okk
Bersama dengan ketua kelas yang paling berfungsi a.k.a @amirnyzam_ yang riang dan sentiasa fokus ke belakang hahahahah kk . And then bersama rakan semeja yakni @aimansamlin_ @aku_laa_hero wa Alifuddin wa @hamba_00 yang tak pernah tak masuk air...ada saja yang diorang nak buat kan...bersama dengan @shahrulnxmii yang sentiasa serius bak kata ustaz hafiz hahah dan bersama dengan @hfzishak & Nurfitri yang dikatakan couple of the year 😂😂 dan tidak lupa juga @aimanferum yang merupakan raja kepada segala jenis besi dan juga @amrsflzm_p2n yang kelantangan suaranya bisa membuatkan jantung gue gugur...oh iya.. tidak lupa juga @izziqbal3012 yang periang sentiasa ... tidak lupa juga Syahmi yang juga merupakan pencinta tandas sedunia hahahaha 
Maafkan ana....ana terlupa jejaka yang paling cool dalam abad ini iaitu @alifism yang tatkala tsunami pon beliau masih mampu membaca manga 
Okk cukup la setakat ni je caption ana yang jarang sepanjang ni... #FMberaya
#Hafiqberayake?
#4Ikhlas
#amal 😂😂

92

26

@fdaus.j

Hensem

@_sk_nd_r_

Ahahaha

@shahrulnzmii

Cb fiq haha

@lqmn.dzulk

Aku mana ?

@amirxnyzam

Hahahaha...siot la.. @_sk_nd_r_

@_sk_nd_r_

Eh jujur part mana tu 😏😏😏 @amirnyzam_

@amirxnyzam

Wahh...HAHAHAHAHA...siaa la @_sk_nd_r_ ...jgn jujur sgt

@fa.minz

Ehhh xde ape

@_sk_nd_r_

Hahahahaha @qiranisha // wuuu😏😏😏 @fakhrulnyfa // wah ka @afkr_afdzl

@afkr_afdzl

Muka hafiq jugak nampak paling pintar

@fa.minz

Eh najjah

@aqilahmaizan

Abang kamal :3

@adib.jai

Ko lupa nk letak alif safwan

@yvsrizairin

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

@_sk_nd_r_

TU la hahahahaaa @aimansamlin_

@aimansamlin_

Wtf muka safwan camtu

The end of the page