Diamondgold Official

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
.
Apa bahan - bahan dalam BOOSTER WHITENING : . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? 😍Meh pm sis laju2 : .
📲 : 017 6088050
📲 : 017 6088050
📲 : 017 6088050 . .
RM 70 SEM INC POSTAGE ++ FREE SABUN KOPI
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlaking #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #nleevitamincpowder #kosmetikmurahmalaysia #melakatengah #melaka

7

0

The end of the page