3,437

53

@cik_ayla_precious

COD #preciousbyrcw PWTC & KL area, DM 📲📲

@lajutinggi_official.my

Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

@infokurus.my2

🔊 NAK KURUS TANPA SIDE EFFECT? anda boleh wajib try GREENTEA DETOX, jom visit my instan or ws 011-3621-3198

@lemeilleur_lens

you're so beautiful

@haslindarashidi

cantik che ta

@sambalpetaicilipadi

Jom order sambal petai

@sitinurmawardiyah

Hai semua 👋😘. Just follow kalau nak tengok bag lawa n murah ye. Harga RM50 👇..

@suplement_slim.malay2

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

@slim_white_stokis

semoga kekal cantik selaloo

@nuraqilahmuhamadroslan

Minat @rozitachewan1 dri i darjah 4 smpai skrg..i love her😍😍..erm..keep it up,and still pretty😘😘

@greentea_slim.my

Salam, siapa yang nak turunkan berat badan , cube ni jiang zhi tea, bile tak kurus wang kembali. jom ws : 014-980-9815

@suplement_slim.malay1

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

@ubat_kurus_dtrim

Hee so cute che ta 💗 btw guys, if nak KURUS mcm i, stalk ig i 😘

@kiosherbal.my

☝️😃 assalamualaikum, cek ig kitorang yok 😊😊🌷🌼 😉

@viannanasir_emcee

<< EMCEE for Wedding or Coporate events with bilingual BM and English 😘. Maaf tumpang iklan ye.

@hafizumizue

suka tgk cheta dlm ni.. semangat.. sempoi

@ys.travelpackages

Jom travel murah2 ✈️✈️✈️

@tudung_maleena

COMBO 3 HELAI HANYA RM100!! 😀😀😍👈

@suplement_slim.malay

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

The end of the page