Sister's getaway.. finally dapat jgk kami berempat bercuti after  9 years , selepas soqang soqang get married.. #nasibbaiklakisemuamemahami #pasnisemuapakatbalikuqutlakinakmintakpjauhsikit 😜 .
.
#rcw #cheta #rozitachewan #ootd  #sept2017 #woman #actress #malaysiancelebrity #host #malaysian #mother #wife #byrcw #healthandbeautyproduct #producer #bussineswan #talk #designer #sisblingsgetaway #bangkok .
.
📷 @eddy_aidil

12,873

85

@parisa_mhmdi_

سکس چت 10 سکس تل 15 ایمو 20. با شارژ بیا دایرکت اطمینان نداری نیا مجبور نیستی

@eifahifah_official

Ruby mne..mesti xde je kn

@ladyfura

@ladylizazera nih kan kami dh lama perasan selalu dia xdakk.. 🤔

@dianasaifexclusive

Happy holidayy!!! ❤️

@maudy.campernik

Ajaιв prodυĸnya ĸaĸ ,ѕeĸarang payυdara aĸυ padeтan gara" paĸe мυlтιғυncтιonal peмвeѕar payυdara dι@CANTIK_TUBUHIDEAL yang dι reĸoмendaѕιιn ĸaĸaĸ,мaĸaѕιн ĸaĸ :)

@hayatijenifer

Lama tak nampak ruby ngan diaorg

@nurjalilah94

@melia_80dinz dah balik...semalam dia ada kat istana anak bukit masa penghormatan terakhir utk almarhum tuanku sultan abdul halim.

@abrillabin143

Adik beradik che ta berapa org semuanya?

@thesoukmuslimah

Waa. GORGEOUS semuanya

@boracaytravelandtour

Next boleh mai Boracay che ta!

@store_ubat_tinggi

👈 BIG DISCOUNT + FREE SHIPPING !!! Line/wechat : kalsium_herbal 🇭🇷🇦 🇲🇺🇷🇭

@nurdians123

Sorg lagi mana? Bkn berlima ke adik bradik perempuan che ta?

@sherrahmad_

So pretty

@tea.slim.my

🔊 NAK KURUS TANPA SIDE EFFECT? anda boleh wajib try GREENTEA DETOX, jom visit my instan or ws +60 10-826-6150

@bythequin_

aisyah: echah nk buat gaya macamne ni mommy? 😂

@jpstudiosllc

Very cool!

@arizksk

kambing golek aqiqah jom oder ig:#kedaikopikl

@w4ndaaa._____1123

Aishah kata:Apa kena ngan mommy ni?

@aqishah

bestnyer

@arkay_essentials_ana

Sesiapa nak cari skincare 100% natural tanpa paraben, merkuri, hirdokinon, sles/sls, mineral oil, peeling, tapi MAMPU merawat masalah jerawat, jeragat, pori2 besar, parut dgn berkesan boleh follow IG ana..singgah dulu pon xpe.. YANG PERNAH ROSAK KULIT AKIBAT SALAH GUNA PRODUK LAGI DIALU-ALUKAN..kami hanya guna Essential Oil, esktrak bunga, ekstrak tumbuhan, vitamin..meh singgah meh..😊

@slimmingteaofficial.my

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp 014-980-9815

@aida_takume

Assalamualaikum @rozitachewan1 maaf menganggu.. Mohon sharekan page anak saya yg menghidap penyakit kanser darah type 3...semoga di permudahkan..

@cerebrum.co

Kami menjual shawl heavy chiffon pastel😉😉

The end of the page