Hanis Zalikha

I loveeee instastory features when editing recipe. Nampak resepi jadi simple dan senang sebab boleh tolong letak perkataan sana sini untuk bagi panduan kat orang. Tapi kalau resepi pendek boleh upload balik sini. Kalau resepi panjang, Keknis upload dekat facebook. JADI JANGAN TANYA LAGI AAAAAAAA. Hehehe www.facebook.com/haniszalikhaFB ❤️ #ChefKeknis (lagu background resepinya punnnn 😂) Pastu terima kasih bila berani cuba, dan bila dah jadi siap hantar gambar. Maigod terharu gila please.

33,761

278

@zrarsli

Kaknis kalau sy pakai cheese yg keping2 tu bleh x?

@fatinfsl

@azirafzy sayang nak makan

@myra_mahrif

@fazlinimohamad @aishahrahmany nii haa yg smlm huda masakk

@yuyul149

@myra_mahrif ehhh bkn ko ngidam ke???

@myra_mahrif

@yuyul149 weyh law Nak takde orang teman takpelahh..nnt mak cakap apa plak 😂

@yuyul149

@myra_mahrif ok aq dtg kul 8'30 bole?? Teman mak jap, ct kuar

@myra_mahrif

@yuyul149 Ada lah kot...hahahaha

@yuyul149

@myra_mahrif cheese kat uo ade x??

@myra_mahrif

@yuyul149 pisang kapas Ada kat umahh..hahaha tinggal beli cheese jek..aiskrim pon dah adaaa

@yuyul149

@myra_mahrif hahahahahahahahahahaha kena cari bahan 😅

@geeeaziz

@axerah ok..dah ssave dah..tq

@axerah

@geeaziz_dexandra gigih i scroll hokkayyyyyy

@nmsdb_

Nak ni @hanimuzni . Tolong buatkan pls.

@nucifix_vco

Buat cekodok tak perlu letak air, sebab nanti adunan tu absorb banyak minyak, then jadi muak 😅.. Lenyek2 ja pisang, gaul dgn tepung..& ofcoz sedap bitambah pisang yg potong dadu tu..

@munawarrah_benyahya

@_chentaini InsyaAllah akk cuba masak mcm dia...

@_missaini

Ya nmpk mmg sedapp .. Akk cuba masak . Beli keju sekali jer. @munawarrah_benyahya

@munawarrah_benyahya

@_chentaini ptama kali tgk dia masak mcm sedap... tp keju tu mahal

@syafiqahyadzli

Atau gini haaaa plan nyaaaa @dila_yacob

The end of the page