Ω’Ω€ | πŸ‡²πŸ‡Ύ | Selfie is ma thangg

HAPPY SUNDAY EVERYONE.

Lit mascara from @divalashes.hq / sorry gang only one left for me can't give you gais 😭 . Kalau nak you can get from @divalashes.hq kay kay kay . ( my stock cepat habis cepat bila jumpa je semua nak beli from me )
.

The best peel-off mascara.
Takyah ambik masa berminit-minit nak cuci bahagian mata je bila nak ambik wudhuk.

HAPPY SUNDAY EVERYONE.

Lit mascara from @divalashes.hq / sorry gang only one left for me can't give you gais 😭 . Kalau nak you can get from @divalashes.hq kay kay kay . ( my stock cepat habis cepat bila jumpa je semua nak beli from me )
.

The best peel-off mascara. 
Takyah ambik masa berminit-minit nak cuci bahagian mata je bila nak ambik wudhuk.

21,842

95

@anika.beauty

MASTER STOKIS #DIVALASHES SELANGOR HERE ...STOKIS,AGENT & DROPSHIP WANTED ☺️COD SELANGOR & KL...whatapps 0193953020 😍Ready Stok

@perfume_pati

Wangian tanpa alkohol

@greentea_slim.my

Nak turunkan berat badan sampai 15kg dlm sbulan je , jom join ws : 0149809815

@princesspeninggi.co

Umo 20 tahun still rendah? Dah try banyak ubat tapi still rendah?umo 20 tahun still rendah? PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer😱 biar bagi tau rahsia tinggi sampai 15 cm😘. Ws : +60 16-558 2077 Wc : hicalsium

@nsshopee_inc

You re the definition of beauty 😍

@bestpeninggi.store.co

Hye dearπŸ˜ƒ. siapa yang nak jadi pramugari or krja2 yg memerlukan ketinggian yg cukup tinggi tu😏, jom oder tienspeninggibadan ni. sesuai utk lelaki mahupun perempuan. so Grab it now guysπŸ‘ŠπŸ‘. jom Ws : +60 16-558 2077 Wc : hicalsium

@gerobok.apparel

Good luck ..!

@official_tiens.kh

Ubat peninggi dah ramai berjaye πŸ‡­πŸ‡·πŸ‡¦ terπŸ‡²πŸ‡ΊπŸ‡·πŸ‡­ + FREE POSTAGE !! ❀️❀️SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja πŸ‘πŸ‘πŸ‘WS :01136213025. Wechat : tiens_official_halal

@tiens_official.it

Assalam, sesiapa ada masalah KURANG TINGGI BADAN? Mai singgah ig tengok πŸ‘SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja πŸ‘πŸ‘πŸ‘WS : 01136213025 Wechat : tiens_official_halal

@tiens_official.my

High Cal πŸ‘‰ SELAMAT, HALAL & BERKESAN πŸ‘πŸ‘πŸ‘SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja πŸ‘πŸ‘πŸ‘WS :01136213025 Wechat : tiens_official_halal

@malaysianherbal

Jom chat laju- laju encik, ubat tinggi best promo. info? πŸ“²WhatsApp +60 16-558 23-05 πŸ“²WeChat malaysianherbal.

@suplementmalaysia

!!SALAM AKAK/ABG,KORG NAK TINGGI BADAN 5-15 CM DALAM MASE 15 HARI? CEK INSTA KITA YEπŸ™πŸ˜ŠπŸ˜˜

@hometuition21

Boleh beli kat mana ?

@suplement_slim.malay

Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

@rumahhargaterbaik

Jom beli rumah.🏠

@rafhanahrosss

Manis selaluπŸ’•

@redzaaaaaa

cantiknyaa ciptaan tuhan 😭✨

@tea.slim.my2

Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 10-826-6150

@ubat_tinggi_badan_malaysia_1

Tak Nak Pendek Selamanya? Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahaja? pertama supplement tinggi malaysia membantu menambah ketinggian korang 3-18 cm dlm masa 30 hari sahaja. tengok ig kite yee TRUSTEDSELLER & BESTSELLER

@suplement_slim.my1

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp 011-3621-3198

@lutfisyafiq

So cute 😍

@jihacloset

Hi follow us & wait for our upcoming giveaway 😍 beautiful pants here πŸ‘‹πŸ» ready stock

@shop_tinggi_ubat.my

Jom chat laju- laju encik, ubat tinggi best promo akhir tahun WA: +60 11-3621 3085 .

@kalsium.peninggi.id

SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja πŸ‘πŸ‘πŸ‘WS : +60 10-5671076 Wechat :Calsium_herbal_tiens

@dato_beautycaree.my1

Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

@injection_kulit_cerah

Service drip here..jom dm

The end of the page