♥️SHOT OUT TO SNOWEYMC♥️

Hey.... jeg vil godt brokke mig nu. En dreng ved navn Hypze eller MrNitzhy har vist billeder over skype hvad jeg har skrevet til ham, men ingen ved at han skrev at jeg ikke måtte komme.i nærheden af min veninde? Jeg skulle holde mig væk? Fra min bedste veninde? Og det ville han gøre personligt!? Holde mig fra min bedste veninde til et Dansk Net Party!? Jeg havde åbenbart været en så skidt veninde at han ville holde mig væk og værre end det fik jeg hate fra QueenFluf eller DejligeFluf og hendes veninde emmasteffensen de giver mig skylden for hans selvmordstanker? Og de kalder mig barnlig og prøver at nedgøre mig? Hypze og hans dumme billeder er skyld i at jeg blev bannet på minelife fordi ingen ved hvad han faktisk skrev derfor ved ingen hvorfor jeg er så vred på ham? Alle har forladt mig fordi at han har løjet om mig? Hvordan kan ingen tro på hvad jeg siger? Men tro på alt den dreng har sagt om mig? Det såre mig faktisk at alle mine venner vender sig mod mig og hader mig på grund af det? Er det ikke nok at den dreng jeg holder så meget af er hans Marry? Han blære sig enddag med at være marry med min eks. I håber virkelig i har forstået at det ikke er mig der har gjort noget galt. Så pls stop jeres hate mod mig.😞 Tak❤️❤️❤️😞 ingen ved hvad han faktisk skrev.

Hey.... jeg vil godt brokke mig nu. En dreng ved navn Hypze eller MrNitzhy har vist billeder over skype hvad jeg har skrevet til ham, men ingen ved at han skrev at jeg ikke måtte komme.i nærheden af min veninde? Jeg skulle holde mig væk? Fra min bedste veninde? Og det ville han gøre personligt!? Holde mig fra min bedste veninde til et Dansk Net Party!? Jeg havde åbenbart været en så skidt veninde at han ville holde mig væk og værre end det fik jeg hate fra QueenFluf eller DejligeFluf og hendes veninde emmasteffensen de giver mig skylden for hans selvmordstanker? Og de kalder mig barnlig og prøver at nedgøre mig? Hypze og hans dumme billeder er skyld i at jeg blev bannet på minelife fordi ingen ved hvad han faktisk skrev derfor ved ingen hvorfor jeg er så vred på ham? Alle har forladt mig fordi at han har løjet om mig? Hvordan kan ingen tro på hvad jeg siger? Men tro på alt den dreng har sagt om mig? Det såre mig faktisk at alle mine venner vender sig mod mig og hader mig på grund af det? Er det ikke nok at den dreng jeg holder  så meget af er hans Marry? Han blære sig enddag med at være marry med min eks. I håber virkelig i har forstået at det ikke er mig der har gjort noget galt. Så pls stop jeres hate mod mig.😞 Tak❤❤❤😞 ingen ved hvad han faktisk skrev.

15

@weird_anneh

@lucianadiabelez ik lyt til Fluf eller Emma siden det kun er lort de kan lukke ud. :) de burde bare lære at lade være med at opføre sig sådan da folk ik gider det, plus at de behandler alle de ikke kan lide, bare den mindste smule, uden respekt eller følelser da de er hjertedøde mennesker. :)

@lucianadiabelez

Fordi jeg har blokeret ham

@http.katya.dk

Hvorfor kan jeg ikke det??

@lucianadiabelez

Men du kan ikke se hans kommentarer

@lucianadiabelez

Nej det var Hypze

@http.katya.dk

Har jeg skrevet noget?

@lucianadiabelez

Nej jeg blokerede hypze så man kan ikke se hans opslag eller kommentarer.

@http.katya.dk

Jeg har ikke forladt dig så stop, vi var sammen her for lidt tid siden og vi hyggede os, jeg har ikke forladt dig når jeg er lige her❤️

@lucianadiabelez

Det er det samme Victoria.

@http.katya.dk

Jeg har ikke forladt dig? Men jeg er venner med både dig og Hypz

The end of the page