Hanis Zalikha

Thai Buffet on some nights ❤️

68,548

108

@amivouee

@syameenazreen weiii kene kaya wei 😂😂😂 aku nk pirigi sini!

@eva.wanyy_

Wow heaven 😍😋

@ellashahrudin

@nurissaimann_ bring me here pls lefyu

@_keonzulkefly

Kalau jadi tukang cuci dkt sni pun sanggup 😭😭

@norashikinsaidin

@nurulhidayahmdnor putih itu suci and yusuf seperti sehelai kain putih yg suci gebu so parents dia yg kena membentuk yusuf *lol tolong jawabkan

@cikpropertydiva

Ala bestnyaaaaa.....nak g nanti!!!!

@nurainbtrsya

Ni mesti sebab Thailand menang kn ? 😭😂

@adila_mni

Kt mne nie

@adila_mni

Perh lawa

@adila_mni

Mcm syurga dlm nye die buat

@aisyahm

Sooo private mcm takde guest lain

@rithhh._

@izzahaqilahzaini sibuk je . Yusuf dah la comel macam saya

@emizaksyafika

mmg kat situ dia kena bare foot eh?

@hadif.irfan636

Mesti mahal nak masuk

@cloudknees

Berbaloi dengan harga @raziamurni @mol_lysa food nampak sdap2

@lavender_rhea_hana

Dunia pun hebat gini cuba bayangkan syurga kelak cmne. Jom@kita usaha raih kasih sayang Allah jom semua.

@eelyana._

@rezariladam._ i nak pegi sini ! AAHAHAHAHAHAHAHA

@_ehnabilayuni

I love the atmosphere..

@syazwinarazi

ya allah banyaknya chocs n makanann :D

@liyanalunia

Alah nak bergurau senda pun tak boleh. Serius sangat nape ni kakakakakakkaakaka

@sitihajal85

@liyanalunia..apa kena mengena ni..adehhh😅😅😂

@mieya_maira

@nurulhidayahmdnor hahhaa...bju tema usop

@ruby_zainal

Ni bercuti ke pindah tros sane?haha argggg best nye...

@rynna_amran

@liyanalunia apa kena mgena malaysia kalah dgn dorg bcuti erk

@nurulhidayahmdnor

Usop knp kt sana asik pkai bju putih je usop 😂

@zatie.sh

Heaven on earth 😣👌

@miss_ierahh

@ilyaaaanatasha xde kne mngena dik oi 😒😒

The end of the page